واقعا كه
اگه اس دق لالي بودي مي گفتم از حسوديته ولي حالا چي بگم؟(جالب اينجاس دوپينگيا هم علي رو دوس دارن)اگه علي غيرت نداره حتما اون دهنوي داره!
(بد نيس مصاحبه هاشو بخوني)يا حاتمي كه قبلش مي گه ميرم تيم دوپينگيا بعد احتمالا واسه پول مياد تيم ما...مثلا علي چه حرفي زده؟اگه منظورته كه چرا نرفت پيش دايي به قول خودش هيچ دليلي نداره...مصاحبه هاي علي هم هيچ مشكلي نداره مث بعضيا نيس كه از ترس نخواد چيزي بگه.در ضمن اگه علي عصباني بود به خاطر موفقيت پرسپوليسه؟! نه كه بازي روهم برديم!
"بر روي نامت قلم سرخ كشيدند چون بر سر خود سلطان نبينند
هوادارانت هي فرياد كشيدند باغيرت تر از تو در اين تيم نديدند
اسطوره و نامداري ات را همه ديدند ناف تو را به نام پرسپوليس بريدند
عشقت به پرسپوليس را همه ديدند هميشه جهان پهلوان زمانت ناميدند"
*يكي اينجا باتعصب...بي خيال آب و نونه*يكي با صد ناز و عشوه تيام رو كرده بهونه*يكي اينجا توي غيرت لنگه نداره*يكي تيمشو فروخته به 3-4تا پول پاره*يكي اينجا رو لباسش 1 امضا واسه شهيده*يكي با عكس عرب ها دست از غيرت كشيده*يكي لوطي مث قيصر*واسه قرمزا يه همراه*يكي با صد تا حقه آبيا رو كرده گمراه*يكي داش علي مرده 1دونه ست رقيب نداره*يكي فرهاده و شيرين واسه اون فقط دلاره*
من کریمی رو با کسی مقایسه نکردم! من کریمی رو با خودش و با رفتار یک ورزشکار حرفه ای و با کسی که ادعای اسطوره بودن رو داره مقایسه کردم. علی کریمی عصبانی بود چون پرسپولیس به تراکتور باخته بود؟! خنده داره!! عصبانیت کریمی فقط به دلیل عدم حضورش در پرسپولیس و در ترکیب این تیم بوده. اتفاقاً ایشون کاملاً حق داشته که سمت نیمکت پرسپولیس نره. هیچ اشکالی هم بهش وارد نیست. همونطور که علی دایی حق داره بازیکنانش رو خودش انتخاب کنه (که صد البته نسبت به انتخابش هم مسئول هست و اگر نتیجه نگیره اونوقت باید جوابگو باشه!). علی کریمی یکی از مهره های موثر پرسپولیس بوده و در این شکی نیست ولی همونقدر که موثر بوده، حاشیه هم داشته. حکایت علی کریمی تو پرسپولیس، حکایت گاو نه من شیر هست.
نمادهای اسطوره و تعصب تو پرسپولیس، افرادی مثل مهدوی کیا و مجتبی محرمی و علی پروین هستند. مهدوی کیا دقیقاً یک فصل فوتبالی که از آلمان به ایران برگشته بود بیرون گود نشست و به استیل آذین رفت بخاطر اینکه سرمربی وقت پرسپولیس نمیخواستش. کی بر علیه تیم مصاحبه کرد؟ مگه مهدوی کیا بازیکن کوچیکی بوده؟ اتفاقاً افتخارات فوتبالی مهدی خیلی بیشتر از علی کریمی هست. مهدی توی فوتبالی 10 سال دوام آورد که علی کریمی بخاطر تنبلیش در تمرین کردن فقط بصورت مقطعی تونست توی اون فوتبال بمونه و درسته که پیش بینی مجله کیکر در موردش که گفته بودن برف مونیخ رو نمیبینه درست از آب در اومد ولی برف مونیخ رو چسبیده به نیمکت ذخیره ها نگاه کرد...
حالا هم همین بازیکن در نهایت بی شرمی فقط سعی در ایجاد حاشیه برای پرسپولیس داره.
اگر پرسپولیس با علی دایی و رویانیان خوب نتیجه نگرفته بود باز میشد حرکتش رو توجیه کرد که از روی دلسوزی داره حرف میزنه ولی جالبیش اینه که این آدم وقتی بر ضد تیم و مدیریتش حرف میزنه که، ما صدر جدول هستیم و علی دایی و رویانیان دارن حاشیه ها رو مدیریت میکنن. این آدم اگر پرسپولیسی بود چشمهاش رو باز میکرد و میدید که ما خیلی وقته که توی لیگ قهرمان نشدیم و سعی میکرد با حفظ آرامش اگر انتقادی هم داره، اگر دلسوز پرسپولیس هست، اگر دلش برای هوادار این تیم میسوزه تا آخر فصل زیپ دهنش رو بکشه و بازیش رو تو تیم خودش بکنه. من نمیخوام تعصبش رو زیر سوال ببرم ولی در غیر اینصورت مجبورم به شعور فوتبالی و احساسیش شک کنم!!!