کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز پرسپولیسیم در این پست می خوام از دوست خوبم
abyss ocean

دستیار مدیر کل در باشگاه ورزشی

یک تشکر ویزه داشته باشم
چون ما طرفداران پرسپولیس اعتقاد داشتیم در حق ما همیشه ظلم میشه و پستهامون بدون اطلاع قبلی حذف میشن
منم یه تایپک داشتم که فقط عکس بازیکنان پرسپولیس بود که بدون دلیل حذف شد اما من از این دوست خوبم کمک گرفتم و ایشون کمک کرد تا شما دوستان خوبم بازم بتونید از دیدن این تصاویر زیبا لذت ببرید.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید میشه بپرسم واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علی کریمی، در خارج از زمین برای من نمونه یک انسان واقعی هست ولی در بحث فوتبال حرفه ای نمونه یک بازیکن لوس، بی تعصب و جنجالی هست...! صحبتهای دیشبش توی برنامه نود واقعاً مایه تاسف هست که کسی که ادعای اسطوره بودن برای باشگاه پرسپولیس رو داره (خواهش میکنم نگید همچین ادعایی نداره چون صحبتهای اول فصلش راجع به دهنوی کاملاً نشون میده که راجع به جایگاه خودش در پرسپولیس چطوری فکر میکنه) اینقدر عصبانی و ناراحت هست از موفقیت پرسپولیس که من حس کردم چند دقیقه دیگه ممکنه سکته کنه!!!

باز هم میگم به نظر من علی کریمی نمونه واقعی یک انسان به تمام معنا هست ولی از لحاظ اخلاق ورزشی به نظرم نمره اش صفر هست!

fataneh sorkh

عضو جدید
عشق من علي-جادوگر آسيا

عشق من علي-جادوگر آسيا

علی کریمی، در خارج از زمین برای من نمونه یک انسان واقعی هست ولی در بحث فوتبال حرفه ای نمونه یک بازیکن لوس، بی تعصب و جنجالی هست...! صحبتهای دیشبش توی برنامه نود واقعاً مایه تاسف هست که کسی که ادعای اسطوره بودن برای باشگاه پرسپولیس رو داره (خواهش میکنم نگید همچین ادعایی نداره چون صحبتهای اول فصلش راجع به دهنوی کاملاً نشون میده که راجع به جایگاه خودش در پرسپولیس چطوری فکر میکنه) اینقدر عصبانی و ناراحت هست از موفقیت پرسپولیس که من حس کردم چند دقیقه دیگه ممکنه سکته کنه!!!

باز هم میگم به نظر من علی کریمی نمونه واقعی یک انسان به تمام معنا هست ولی از لحاظ اخلاق ورزشی به نظرم نمره اش صفر هست!

واقعا كه:w00:
اگه اس دق لالي بودي مي گفتم از حسوديته ولي حالا چي بگم؟(جالب اينجاس دوپينگيا هم علي رو دوس دارن)اگه علي غيرت نداره حتما اون دهنوي داره!:w15:(بد نيس مصاحبه هاشو بخوني)يا حاتمي كه قبلش مي گه ميرم تيم دوپينگيا بعد احتمالا واسه پول مياد تيم ما...مثلا علي چه حرفي زده؟اگه منظورته كه چرا نرفت پيش دايي به قول خودش هيچ دليلي نداره...مصاحبه هاي علي هم هيچ مشكلي نداره مث بعضيا نيس كه از ترس نخواد چيزي بگه.در ضمن اگه علي عصباني بود به خاطر موفقيت پرسپوليسه؟! نه كه بازي روهم برديم!
"بر روي نامت قلم سرخ كشيدند چون بر سر خود سلطان نبينند
هوادارانت هي فرياد كشيدند باغيرت تر از تو در اين تيم نديدند
اسطوره و نامداري ات را همه ديدند ناف تو را به نام پرسپوليس بريدند
عشقت به پرسپوليس را همه ديدند هميشه جهان پهلوان زمانت ناميدند"

*يكي اينجا باتعصب...بي خيال آب و نونه*يكي با صد ناز و عشوه تيام رو كرده بهونه*يكي اينجا توي غيرت لنگه نداره*يكي تيمشو فروخته به 3-4تا پول پاره*يكي اينجا رو لباسش 1 امضا واسه شهيده*يكي با عكس عرب ها دست از غيرت كشيده*يكي لوطي مث قيصر*واسه قرمزا يه همراه*يكي با صد تا حقه آبيا رو كرده گمراه*يكي داش علي مرده 1دونه ست رقيب نداره*يكي فرهاده و شيرين واسه اون فقط دلاره*

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
واقعا كه:w00:
اگه اس دق لالي بودي مي گفتم از حسوديته ولي حالا چي بگم؟(جالب اينجاس دوپينگيا هم علي رو دوس دارن)اگه علي غيرت نداره حتما اون دهنوي داره!:w15:(بد نيس مصاحبه هاشو بخوني)يا حاتمي كه قبلش مي گه ميرم تيم دوپينگيا بعد احتمالا واسه پول مياد تيم ما...مثلا علي چه حرفي زده؟اگه منظورته كه چرا نرفت پيش دايي به قول خودش هيچ دليلي نداره...مصاحبه هاي علي هم هيچ مشكلي نداره مث بعضيا نيس كه از ترس نخواد چيزي بگه.در ضمن اگه علي عصباني بود به خاطر موفقيت پرسپوليسه؟! نه كه بازي روهم برديم!
"بر روي نامت قلم سرخ كشيدند چون بر سر خود سلطان نبينند
هوادارانت هي فرياد كشيدند باغيرت تر از تو در اين تيم نديدند
اسطوره و نامداري ات را همه ديدند ناف تو را به نام پرسپوليس بريدند
عشقت به پرسپوليس را همه ديدند هميشه جهان پهلوان زمانت ناميدند"

*يكي اينجا باتعصب...بي خيال آب و نونه*يكي با صد ناز و عشوه تيام رو كرده بهونه*يكي اينجا توي غيرت لنگه نداره*يكي تيمشو فروخته به 3-4تا پول پاره*يكي اينجا رو لباسش 1 امضا واسه شهيده*يكي با عكس عرب ها دست از غيرت كشيده*يكي لوطي مث قيصر*واسه قرمزا يه همراه*يكي با صد تا حقه آبيا رو كرده گمراه*يكي داش علي مرده 1دونه ست رقيب نداره*يكي فرهاده و شيرين واسه اون فقط دلاره*

من کریمی رو با کسی مقایسه نکردم! من کریمی رو با خودش و با رفتار یک ورزشکار حرفه ای و با کسی که ادعای اسطوره بودن رو داره مقایسه کردم. علی کریمی عصبانی بود چون پرسپولیس به تراکتور باخته بود؟! خنده داره!! عصبانیت کریمی فقط به دلیل عدم حضورش در پرسپولیس و در ترکیب این تیم بوده. اتفاقاً ایشون کاملاً حق داشته که سمت نیمکت پرسپولیس نره. هیچ اشکالی هم بهش وارد نیست. همونطور که علی دایی حق داره بازیکنانش رو خودش انتخاب کنه (که صد البته نسبت به انتخابش هم مسئول هست و اگر نتیجه نگیره اونوقت باید جوابگو باشه!). علی کریمی یکی از مهره های موثر پرسپولیس بوده و در این شکی نیست ولی همونقدر که موثر بوده، حاشیه هم داشته. حکایت علی کریمی تو پرسپولیس، حکایت گاو نه من شیر هست.
نمادهای اسطوره و تعصب تو پرسپولیس، افرادی مثل مهدوی کیا و مجتبی محرمی و علی پروین هستند. مهدوی کیا دقیقاً یک فصل فوتبالی که از آلمان به ایران برگشته بود بیرون گود نشست و به استیل آذین رفت بخاطر اینکه سرمربی وقت پرسپولیس نمیخواستش. کی بر علیه تیم مصاحبه کرد؟ مگه مهدوی کیا بازیکن کوچیکی بوده؟ اتفاقاً افتخارات فوتبالی مهدی خیلی بیشتر از علی کریمی هست. مهدی توی فوتبالی 10 سال دوام آورد که علی کریمی بخاطر تنبلیش در تمرین کردن فقط بصورت مقطعی تونست توی اون فوتبال بمونه و درسته که پیش بینی مجله کیکر در موردش که گفته بودن برف مونیخ رو نمیبینه درست از آب در اومد ولی برف مونیخ رو چسبیده به نیمکت ذخیره ها نگاه کرد...
حالا هم همین بازیکن در نهایت بی شرمی فقط سعی در ایجاد حاشیه برای پرسپولیس داره. اگر پرسپولیس با علی دایی و رویانیان خوب نتیجه نگرفته بود باز میشد حرکتش رو توجیه کرد که از روی دلسوزی داره حرف میزنه ولی جالبیش اینه که این آدم وقتی بر ضد تیم و مدیریتش حرف میزنه که، ما صدر جدول هستیم و علی دایی و رویانیان دارن حاشیه ها رو مدیریت میکنن. این آدم اگر پرسپولیسی بود چشمهاش رو باز میکرد و میدید که ما خیلی وقته که توی لیگ قهرمان نشدیم و سعی میکرد با حفظ آرامش اگر انتقادی هم داره، اگر دلسوز پرسپولیس هست، اگر دلش برای هوادار این تیم میسوزه تا آخر فصل زیپ دهنش رو بکشه و بازیش رو تو تیم خودش بکنه. من نمیخوام تعصبش رو زیر سوال ببرم ولی در غیر اینصورت مجبورم به شعور فوتبالی و احساسیش شک کنم!!!

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]امید پرسپولیس 2-0 استقلال / آینده سازان پرسپولیس گل کاشتند[/h]پرسپولیس نیوز : تیم فوتبال امید پرسپولیس در ورزشگاه خانگی خود امید‌های استقلال را شکست داد. دیدار تیم‌های امید پرسپولیس و امید استقلال از ساعت 14 امروز در ورزشگاه امام رضا( ع) واقع در یافت آباد تهران برگزار شد.

در این دیدار که با حضور تنی چند از پیشکسوتان پرسپولیس انجام شد پرسپولیس از حریف خود بهتر بازی کرد و در دو نوبت توپ را به تیر دروازه استقلال زد.

در نهایت شاگردان حمید مطهری که اتفاقا جنب و جوش زیادی کنار خط طولی داشت موفق شدند در دقایق 73 و 85 توسط محمد برزگر به گل برسند و این دیدار را به سود خود به پایان ببرند.

قضاوت این دیدار بر عهده تورج حق‌وردی بود. وی در دقیقه 90 بازیکن شماره
6 استقلال را با کارت قرمز از بازی اخراج کرد.ضمن آنکه مربیگری تیم امید استقلال را حسین حنیفی بر عهده داشت.

گفتنی است دیدار رفت دو تیم با نتیجه بدون گل در ورزشگاه مرغوبکار به پایان رسیده بود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] سه تساوی بدون گل در آغاز هفته هفدهم / همه چیز برای صعود پرسپولیس مهیا شد
[/h] پرسپولیس نیوز : در 3 دیدار هفته هفدهم لیگ برتر تساوی بدون گل رقم خورد و سپاهان برابر استقلال و فولاد خوزستان برابر فجرسپاسی متوقف شدند.
رقابت‌های هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال امروز (پنج‌شنبه) آغاز شد. در 2 دیدار همزمان که از ساعت 15 امروز در شیراز و تهران انجام شد، راه‌آهن سورینت در خانه مقابل سایپا متوقف شد و فولاد نیز در شیراز برابر فجرسپاسی به تساوی رسید. همچنین سپاهان هم از پس استقلال برنیامد و با تساوی بدون گل از زمین خارج شد.

نتایج این دیدارها به شرح زیر است:

فجرسپاسی شیراز صفر - فولاد خوزستان صفر

راه‌آهن سورینت صفر - سایپای البرز صفر
سپاهان صفر - استقلال صفر با این نتایج فولاد 29 امتیازی شد و در رده چهارم باقی ماند ، استقلال 29 امتیازی شد و در رده سوم جدول به دلیل تفاضل گل کمتر ‌ماند و سپاهان 26 امتیازی همچنان ششم است. این مساوی ها به سود دیگر تیم‌های بالای جدول مثل تراکتورسازی، نفت و پرسپولیس است.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
اه این چه گلی بود مسلمان به خودمون زد :razz:
خیلی بازی خوبی بود هم پرسپولیس خوب بازی کرد هم ذوب آهن .. اگه همه بازیاشونو اینطوری بازی میکردن الان صدر جدول بودن .. به ما که میرسن یادشون میفته فوتبالیستن :دی
خلعتبری عالی بود ما خلعتی رو میخوایم که همیشه اینطوری باشه و با این انگیزه بازی کنه ..
سید صالحی :| .. واقعا صفره .. 90 دقیقه هم بازی میکنه و تعویض نمیشه .. افتضاااح بود ..
نیلسونم که عالی ..

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تبریک

دایی حال ادمو بهم میزنه دفاع ذوب حال میداد واسه عمق و ... ولی خو دایی ترسو باز با یک مهاجم نوک بازی کرد

تازه خنده دار اینه که میثم حسینی که خیلی خوب بوده رو گذاشت رو نیمکت علی عسگر دفاع چپ بود شده بود اتوبان از اونورم سانت کردن نمیدونم چ فکری میکنه دایی

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب بازی کردیم و خوب هم بردیم ...
پرسپولیس قهرمانه ...