دوست عزیز منم باهاتون موافقم اینکه گفته میشه نیلسون بهترین دروازبان آسیاست یه جورایی خنده دار هستش.
من منکر این نیستم که دفاع ما واقعا عالی بوده و یکی از عوامل موفقیت ما تو این فصل بوده و تو این قضیه هیچ شک و شبهه ای وجود نداره.
بحث اصلی من مقایسه نیلسون و حقیقی هستش. راستش من اصلا موافق بودن حقیقی تو ترکیب اصلی اصلا نیستم.چون از سال 85 تو پرسپولیس بوده و همیشه یک دروازبان متوسط رو به پایین بوده و حتی با وجود اینکه دروازبان تیممون هست ، من موافق حضورش تو تیم ملی نیستم.چون فاصلش با دروازبانای ملی پوش دیگه زیاد بوده.در ضمن ایشون 5-6 سال تو تیم بوده و اگه واقعا دروازبان خوبی بود تو این سالها خودشو نشون میداد.ولی با وجود استیل مناسب نتونست خودشو خوب نشون بده.حالا این نظر منه.در ضمن بازم تاکید میکنم یکی از دلایلی که ایشون به تیم ملی دعوت میشه به خاطر لابی که تو فدراسیون داره هست.چون بازم میگم از دید من دروازبان متوسطی هستش.به نظر من اگه پرسپولیس میخواد به دروازبان ایرانی بها بده بهتره رو عابدزاده سرمایه گذآری بکنه.چون حقیقی به اندازه کافی تو ترکیب اصلی بوده و عملکردشو دیدیم وتازه 2 سالم که تو روسیه یک بازی نداشته و بنظرم این برای دروازبان خیلی بده و باعث میشه از قبلم ضعیفتر بشه.
پس من بازم میگم تو این یکی از عاملهای کم گل خوردنمون خط دفاعمون بوده هیچ شکی نیست.ولی بنظرم تو این مقطع استفاده از حقیقی و نادیده گرفتن نیلسون کار اشتباهی هستش
منم منظورم همین بود که نیلسون رو الکی بزرگش نکنیم.
واقعیت ها رو بگیم ،خدا میدونه اگه ما این خط دفاع رو نداشتیم تا الآن چندتا گل خورده داشتیم .
منم هدفم مقایسه نیلسون و حقیقی نبود.
حالا حقیقی رو قبول ندارید باشه به عابدزاده میدون بده که بتونه بعدا ازش استفاده کنه نه اینکه دوباره فصل بعد دنبال دروازه بان باشیم و بگیم عابدزاده که تجربه بازی تو لیگ رو نداره.
تو نیم فصل فکر نمیکنم نیلسون بازی ای رو برا ما درآورده باشه یا اینکه تیم ما متکی به نیلسون بوده باشه یه دروازه بان معمولیه پس بهتره به بقیه هم فرصت بدن.
بازم میگم حقیقی بعد از برگشتن از روسیه فرصت بازی نداشته بهتره بازی کنه بعد قضاوت بشه.
تو تیم ملی هم با وجود رحمتی هیچ وقت به حقیقی فرصت نرسید که بازی بکنه.
.
.
البته راجع به این مسائل خیلی نمیشه بحث کرد چون نظرات و سلیقه ها متفاوته.
این نظر منه و نظر شما هم برای من محترمه.