کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز منم باهاتون موافقم اینکه گفته میشه نیلسون بهترین دروازبان آسیاست یه جورایی خنده دار هستش.
من منکر این نیستم که دفاع ما واقعا عالی بوده و یکی از عوامل موفقیت ما تو این فصل بوده و تو این قضیه هیچ شک و شبهه ای وجود نداره.
بحث اصلی من مقایسه نیلسون و حقیقی هستش. راستش من اصلا موافق بودن حقیقی تو ترکیب اصلی اصلا نیستم.چون از سال 85 تو پرسپولیس بوده و همیشه یک دروازبان متوسط رو به پایین بوده و حتی با وجود اینکه دروازبان تیممون هست ، من موافق حضورش تو تیم ملی نیستم.چون فاصلش با دروازبانای ملی پوش دیگه زیاد بوده.در ضمن ایشون 5-6 سال تو تیم بوده و اگه واقعا دروازبان خوبی بود تو این سالها خودشو نشون میداد.ولی با وجود استیل مناسب نتونست خودشو خوب نشون بده.حالا این نظر منه.در ضمن بازم تاکید میکنم یکی از دلایلی که ایشون به تیم ملی دعوت میشه به خاطر لابی که تو فدراسیون داره هست.چون بازم میگم از دید من دروازبان متوسطی هستش.به نظر من اگه پرسپولیس میخواد به دروازبان ایرانی بها بده بهتره رو عابدزاده سرمایه گذآری بکنه.چون حقیقی به اندازه کافی تو ترکیب اصلی بوده و عملکردشو دیدیم وتازه 2 سالم که تو روسیه یک بازی نداشته و بنظرم این برای دروازبان خیلی بده و باعث میشه از قبلم ضعیفتر بشه.
پس من بازم میگم تو این یکی از عاملهای کم گل خوردنمون خط دفاعمون بوده هیچ شکی نیست.ولی بنظرم تو این مقطع استفاده از حقیقی و نادیده گرفتن نیلسون کار اشتباهی هستش

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دوست عزیز منم باهاتون موافقم اینکه گفته میشه نیلسون بهترین دروازبان آسیاست یه جورایی خنده دار هستش.
من منکر این نیستم که دفاع ما واقعا عالی بوده و یکی از عوامل موفقیت ما تو این فصل بوده و تو این قضیه هیچ شک و شبهه ای وجود نداره.
بحث اصلی من مقایسه نیلسون و حقیقی هستش. راستش من اصلا موافق بودن حقیقی تو ترکیب اصلی اصلا نیستم.چون از سال 85 تو پرسپولیس بوده و همیشه یک دروازبان متوسط رو به پایین بوده و حتی با وجود اینکه دروازبان تیممون هست ، من موافق حضورش تو تیم ملی نیستم.چون فاصلش با دروازبانای ملی پوش دیگه زیاد بوده.در ضمن ایشون 5-6 سال تو تیم بوده و اگه واقعا دروازبان خوبی بود تو این سالها خودشو نشون میداد.ولی با وجود استیل مناسب نتونست خودشو خوب نشون بده.حالا این نظر منه.در ضمن بازم تاکید میکنم یکی از دلایلی که ایشون به تیم ملی دعوت میشه به خاطر لابی که تو فدراسیون داره هست.چون بازم میگم از دید من دروازبان متوسطی هستش.به نظر من اگه پرسپولیس میخواد به دروازبان ایرانی بها بده بهتره رو عابدزاده سرمایه گذآری بکنه.چون حقیقی به اندازه کافی تو ترکیب اصلی بوده و عملکردشو دیدیم وتازه 2 سالم که تو روسیه یک بازی نداشته و بنظرم این برای دروازبان خیلی بده و باعث میشه از قبلم ضعیفتر بشه.
پس من بازم میگم تو این یکی از عاملهای کم گل خوردنمون خط دفاعمون بوده هیچ شکی نیست.ولی بنظرم تو این مقطع استفاده از حقیقی و نادیده گرفتن نیلسون کار اشتباهی هستش
منم منظورم همین بود که نیلسون رو الکی بزرگش نکنیم.
واقعیت ها رو بگیم ،خدا میدونه اگه ما این خط دفاع رو نداشتیم تا الآن چندتا گل خورده داشتیم .
منم هدفم مقایسه نیلسون و حقیقی نبود.
حالا حقیقی رو قبول ندارید باشه به عابدزاده میدون بده که بتونه بعدا ازش استفاده کنه نه اینکه دوباره فصل بعد دنبال دروازه بان باشیم و بگیم عابدزاده که تجربه بازی تو لیگ رو نداره.
تو نیم فصل فکر نمیکنم نیلسون بازی ای رو برا ما درآورده باشه یا اینکه تیم ما متکی به نیلسون بوده باشه یه دروازه بان معمولیه پس بهتره به بقیه هم فرصت بدن.
بازم میگم حقیقی بعد از برگشتن از روسیه فرصت بازی نداشته بهتره بازی کنه بعد قضاوت بشه.
تو تیم ملی هم با وجود رحمتی هیچ وقت به حقیقی فرصت نرسید که بازی بکنه.
.
.
البته راجع به این مسائل خیلی نمیشه بحث کرد چون نظرات و سلیقه ها متفاوته.
این نظر منه و نظر شما هم برای من محترمه.

آخرین ویرایش:

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا حرفاتون رو تایید میکنم.اختلاف سلیقه عمر طبیعی هست.البته من سعی میکنم تو بحثام احساسم رو تا جایی که ممکن هست کنار بزارم.در مورد حقیقی من از سال 84-85 که تو پرسپولیس بود بازیهاش متوسط بود و حتی پایینتر از متوسط.اینو من از روی عملکرد فنیش میگم نه از روی تیپ و ظاهر و..
اینم که الان ذخیره رحمتی باشه نباید ناراحت کننده باشه برامون.چون باید منطقی باشیم که حقش نیست تو تیم ملی باشه چه برسه فیکس باشه.به حقیقی به اندازه کافی تو پرسپولیس وقت داده شد که خودشو نشون بده ولی خوب استفاده نکرد.
متاسفانه بعضی از بازیکنا موندنشون تو تیم دلیل فنی نداره و به خاطر لابی هایی که دارند تو تیم هستند.نمونهاش نوروزی و حقیقی هستند.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دقیقا حرفاتون رو تایید میکنم.اختلاف سلیقه عمر طبیعی هست.البته من سعی میکنم تو بحثام احساسم رو تا جایی که ممکن هست کنار بزارم.در مورد حقیقی من از سال 84-85 که تو پرسپولیس بود بازیهاش متوسط بود و حتی پایینتر از متوسط.اینو من از روی عملکرد فنیش میگم نه از روی تیپ و ظاهر و..
اینم که الان ذخیره رحمتی باشه نباید ناراحت کننده باشه برامون.چون باید منطقی باشیم که حقش نیست تو تیم ملی باشه چه برسه فیکس باشه.به حقیقی به اندازه کافی تو پرسپولیس وقت داده شد که خودشو نشون بده ولی خوب استفاده نکرد.
متاسفانه بعضی از بازیکنا موندنشون تو تیم دلیل فنی نداره و به خاطر لابی هایی که دارند تو تیم هستند.نمونهاش نوروزی و حقیقی هستند.
من احساس میکنم این مدتی که رابین کازان بوده بهتر شده درسته اونجا بازی نکرد ولی به هر حال تمرین کردن اونجا شاید برابر باشه با 10 سال بازی کردن تو لیگ ما:smile:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
اینکه از دست دادن نیلسون رو حماقت بدونیم خنده داره...
تو نیم فصل نیلسون فقط تو دوتا بازی یکی فولاد ویکی هم راه آهن خیلی تحت فشار بود تو بقیه بازی ها اصلا توپی نیومد که بخواد بگیره.
حالا شما دروازه بانی که تو یه بازی 5تا خلاف جهت و دو تا گل زاویه بسته میخوره و یه جام رو از ما میگیره رو طوری ازش دفاع میکنی که انگار ما بازیای نیلسون رو ندیدیم.
این مقایسه شما خنده داره حقیقی گلی که خورده فک کنم تک به تک بود از 40متری که گل نخورد.
آره جایگیریش که خیلی خوبه مخصوصا رو توپای زاویه بسته
بازم میگم نیلسون گلر نسبتا خوبیه ولی ما به خاطر خط دفاعمونه که کم گل میخوریم نه داروازه بانمون که تو یه نیم فصل دوتا بازی تحت فشار بوده و توپ اومده رو دروازه اش.
من با شما قبلا بحث کردم اصرار دارید به حرف خودتون حتی اگه اشتباه باشه یه جوری هم از نوری دفاع می کردین که ما فکر میکردیم داری از ژاوی دفاع میکنی.
کلا بحث با شما راجع به بازیکنا فایده نداره.
ببخشید نمیدونستم شما از حقیقی خوشتون نمیاد و رفتنش به تیم ملی رو مسخره میدونید. باشه همون گلر پیشکسوت رو میذاریم تو دروازه بمونه.
در ضمن ادب رو هم رعایت کنید بد نیست اگه حرفای من مسخره ان میتونید جواب ندید.
من بی ادبی نکردم و منظورم این نبود که حرف شما مسخره ست و اصلا نگفتم حرفتون مسخرست .. من گفتم حرف شما مسخره ست ؟
اینو از خیلیا شنیدم که بهتره حقیقی رو فیکس بازی بدیم که بره تیم ملی !! و حتی مطالبی هم دربارش خوندم..بنظرم این فکر و ایده مسخره ست و اصلا نگفتم حرف شما مسخره ست ...
حقیقی معمولا دعوت میشده به تیم ملی چون از نظر کی روش سکونشین روبین کازان چون لژیونره باید دعوت شه .. همونطور که بهترین بازیکنای لیگ رو دعوت نمی کنه ولی همین که به یه تیم خارجی رفتن سریع دعوت میشن..مثل جهانبخش سال قبل از بهترین بازیکنای لیگ بود دعوت نمیشد امسال که نیمکت نشین یه باشگاه هلندیه دعوت میشه ..
و همینطور سردار آزمون که البته اون بازی میکنه اما بنظرتون اگر سردار آزمون 18 ساله تو لیگ خودمون همین بازیا رو بکنه دعوت میشه ؟ امکان نداره ..
دعوت شدن به تیم ملی و حتی فیکس بودنش هم بنظرم حداقل الان چیز عجیب و بزرگی نیست..وقتی بیگ زاده فیکس تیم ملیه خیلی عجیبه که حقیقی دعوت بشه ؟ نوری و خانزاده از همین تیم خودمون نیمکت نشین بودن و بازیای خوبی هم نمیکردن ولی دعوت میشن ..

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]پرسپولیس در اولین روزهای حیات[/h]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فعالیت رسمی باشگاه پرسپولیس از آذرماه 1342 آغاز شد اما تیم فوتبال این باشگاه دو سال بعد راه اندازی شد. با انحلال تیم شاهین و پیوستن بازیکنان این تیم به پرسپولیس، از زمستان 1346 تیم فوتبال پرسپولیس دومین دوره فعالیت خود را آغاز کرد که تا به امروز نیز ادامه دارد و این تیم عنوان پرافتخارترین تیم فوتبال ایران را همچنان در اختیار دارد. این عکس مربوط به تابستان 1347 است؛ اولین روزهای حیات تیم فوتبال پرسپولیس در دوره جدید.
ایستاده از راست :حسین همیشه جوان - حمیدجاسمیان - عزیزاصلی - عزت اله وطنخواه - مهراب شاهرخی و کاظم رحیمی
نشسته از راست : فریدون معینی - رضاوطنخواه - جعفرکاشانی - حبیب علیزاده و ناظم گنجاپور

از این جمع 11 نفره، حسین همیشه جوان به همراه حبیب علیزاده، محراب شاهرخی و ناظم گنجاپور به رحمت خدا رفته اند. روحشان شاد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
نیمه اول خوب بودیم اونا 11 نفره دفاع میکنن .. و سخته گل زدن
پنالتی مون رو هم نگرفت داور ..
امیدوارم نیمه دوم بتونیم گل بزنیم و ببریم

GAME_OVER

کاربر ممتاز
90 دقیقه 11 نفری دفاع میکردن داور هم با اونا بود حداقل یه پنالتی و یه اخراج نگرفت ..
بهترین بازی لیگمون بود .. تو هیچ بازی یی اینقد حمله نکرده بودیم .. فقط به داور و دفاع وحشتناک تیم ویسی مساوی کردیم ..واقعا دست تیمای عربی رو بستن بعضی تیما

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
دو امتیاز رو به خاطر داور و تعویض های اشتباه علی دایی و بازی افتضاح صادقیان از دست دادیم. واقعا چرا خلعتبری تعویض شد و صادقیان تو زمین موند. صادقیان مصدوم بود و این هفته کم تمرین کرده بود. نیم فصل حتما باید یه مهاجم نوک بگیریم. سید صالحی و شاکری و عباس زاده در سطح پرسپولیس نیستند

mehrdad50

عضو جدید
تيم شديدا از نبود يه مهاجم فرصت طلب رنج ميبره
رضا نوروزي، انصاري فر يا افشين ميتونن اين مشكل رو برطرف كنند
اميدوارم سردار بتونه مسلمان و يه مهاجم تموم كننده رو به تيم اضافه كنه

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز موفق نشدم بازی رو ببینم.ولی خلاصه شو دیدم.به نظر میرسه که امروز خوب بودیم.مربیا نشون دادند که تیم حریف رو خیلی خوب آنالیز کرده بودند.استقلال اهواز کاملا تو بازی هوایی مشکل داشتش و تیم ما از این ضعف حریفش به خوبی استفاده کرد و از جناحین توپ رو درواتزه حریفش ریخت و صاحب فرصت های زیادی شد ولی چه فایده!!!!
ما تا بازی قبلی مشکلمون بازیساز بود.ولی امروز نشون دادیم که مشکل گلزنی هم داریم که البته احساس میکنم اعتماد به نفس بازیکنا کمی پایین رفته چون تیم آمار گلزنی خوبی نداره.
به نظرم کمی بیشتر باید به عباس زاده میدون داده بشه .چون بازیکنی هستش که خوب خودشو تو موقعیت گلزنی قرار میده.درست عکس سید صالحی.کمی روش کار بشه و اعتماد به نفسش بره بالا میتونه مشکل گلزنیمون رو حل بکنه

mehrdad50

عضو جدید

رضا نوروزی امروز مصاحبه كرده كه قصد جدايی از نفت داره... يه پرسپوليسی دو آتيشه است. اميدوارم با توجه به ضعف گلزنی كه تيم داره دايی به خريد اون رضايت بده. مطئنا خودش بی هيچ شرطی از خداشه واسه پرسپوليس بازی كنه. بارها هم اينو گفته.

--------------------------

وقتی که می بینم در تیم جایی ندارم و 2 دقیقه بازی می کنم این یعنی که نمی توانم مفید باشم پس چرا بخواهم به کارم ادامه بدهم

سایت گل- بدون شک یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر فوتبال ایران است و این را همیشه با گلزنی هایش در تیم های مختلف ثابت کرده است.
رضا نوروزی این روزها حال و روز خوبی در نفت ندارد و زمزمه جدایی او هم شنیده می شود.

مهاجم نفت طی صحبتی با خبرنگار سایت گل گفت:من همیشه به تیم نفت احترام می گذارم و برای مسئولین این تیم ارزش زیادی قائل هستم،اما شرایطم در تیم خیلی خوب نیست و نمی دانم چرا نمی توانم در ترکیب تیم حضور پیدا کنم.من هر زمان که برای تیمم بازی کردم توانسته ام به لطف خدا مفید باشم و به تیمم کمک کنم و شرایطم در جدول گلزنان لیگ و همچنین بازی هایی که کرده ام گویای همه چیز است.
مهاجم گلزن نفت تهران در ادامه گفت:وقتی که می بینم در تیم جایی ندارم و 2دقیقه بازی می کنم این یعنی که نمی توانم مفید باشم پس چرا بخواهم به کارم ادامه بدهم،البته این نظر سرمربی تیم است و من احترام می گذارم اما خب باید به من هم حق بدهند،من دوست دارم در جایی باشم که تاثیر گذار باشم.
رضا نوروزی در پایان با کنایه گفت:خیلی جالب است،بازیکنی که در تیم خودش ذخیره است و بازی نمی کند اما از تیم های زیادی پیشنهاد دارد و تیم های خوبی خواهان به خدمت گرفتن او هستند.این حق من است که به فکر آینده خودم باشم و دوست دارم مسئولین نفت هم همانطور که همیشه به من کمک کردند و من را درک کرده اند الان هم مرا درک کنند.
من اگر هم از نفت جدا شوم باز هم برای تیم نفت آرزوی موفقیت می کنم چرا که این تیم در شرایطی به من کمک کرد که من انتظاری نداشتم،اما حالا شرایط فرق می کند و من دوست دارم به آینده فوتبالی من هم فکر کنند.