کلوپ طرفداران پرسپولیس

مهندس خرده پا 2

کاربر بیش فعال

دبیر ریاضی:پرسپولیس عشق سرخی است به توان بی نهایت
دبیر تاریخ:پرسپولیس یاداور شكوه تخت جمشید است
دبیر زیست:پرسپولیس چون خونی است كه در رگهایمان جاریست
دبیر عربی:سبحان الله الذی خلق الوردة الحمرا سرور السما الارزق
دبیر جغرافیا:طبق اخرین امار طوفان سرخی در ایران در حال شروع است
...
دبیر زبان انگلیسی:
perspolis is the reason i live ، the reason my red heart keeps beating and that"s the way it will always be
(ترجمه:پرسپولیس دلیل من برای زندگی است،دلیل تپش قلب سرخ من است و تا ابد چنین خواهد بود)
دبیر دینی و قران:شكر و سپاس مخصوص خداوندی است كه پرسپولیس را افرید تا استقلال بی سرور نماند
دبیر ادبیات:عشق یعنی رنگ قرمز رنگ خون،عشق یعنی قرمزه رنگ جنون،عشق یعنی اتش سرخی به پاست،عشق یعنی پرسپولیس در قلب ماست
دبیر شیمی:پرسپولیس فرایندی سرخ است كه واكنش دهنده های ان هواداران و فراورده ان قهرمانی است
دبیر هندسه:نشان دهنده ی سروری تیم سربازان سرخ در مستطیل سبز است
دبیر زبان فارسی:قلب ما به عشق پرسپولیس می تپد، جمله ای سه جزیی با متمم است
و پرسپولیس از نظر خودم:عشق به پرسپولیس،چو قطره قطره ی خون در وجود من جاریست​

مهندس خرده پا 2

کاربر بیش فعال
[h=1]چهار بازیکن پرسپولیس در آستانه جدایی[/h]

4 بازیکن پرسپولیس در پایان نیم فصل در آستانه جدایی از این تیم هستند.با پایان نیم فصل لیگ برتر برخی از بازیکنان پرسپولیس که پیش از این نیز زمزمه جدایی‌شان به گوش می رسید در آستانه جدایی از این تیم هستند.

غلامرضا رضایی

نخستین بازیکنی که جدایی‌اش از جمع سرخپوشان قطعی شد. رضایی سه هفته پیش پس از مذاکراتی که در تمرین با دایی داشت با او به توافق رسید که در نیم فصل به تیم دیگری برود. او در گفت‌وگویی که همان روز داشت گفت: امسال شرایط به گونه‌ای پیش رفت که چندان باب میل من نبود و تصمیم به جدایی گرفتم. دل کندن از هواداران پرسپولیس برایم خیلی سخت است. دوست دارم در تیمی بازی کنم که بتوانم در زمین حضور داشته باشم. هرچند نیمکت‌نشینی پرسپولیس هم برایم افتخار است. رضایی از چند تیم لیگ برتری از جمله فولاد و نفت پیشنهاد دارد اما احتمال رفتنش به فولاد بیشتر است.

میلاد غریبی

بازیکنی که در ابتدای فصل با امید و آرزوی فراوان به پرسپولیس آمد اما زیر سایه بازیکنانی مثل عالیشاه و صادقیان قرار گرفت و مجالی برای ثابت کردن خود به کادر فنی پیدا نکرد. از همان اواسط نیم فصل صحبت‌هایی مبنی بر جدایی‌اش بوجود آمده بود تا اینکه بحث معاوضه او با مسلمان و رفتنش به ذوب‌آهن پیش آمد. غریبی بعد از این موضوع در بازی پرسپولیس و پدیده شاندیز عمکلرد خوبی داشت و یک گل هم زد اما تصمیم‌ها میان دو باشگاه تهرانی و اصفهانی گرفته شده بود. در حال حاضر دو باشگاه در حال مذاکرات نهایی هستند تا غریبی به ذوب آهن و مسلمان به پرسپولیس بیاید. هرچند ممکن است علاوه بر این دونفر، بازیکنان دیگری هم بین دو تیم جابه‌جا شوند. غریبی در حال حاضر از مس کرمان هم پیشنهاد رسمی دارد. همچنین گفته می‌شود استقلال و تراکتورسازی هم مستقیما با خود این بازیکن وارد مذاکره شده‌اند. به نظر می‌رسد مهاجم تیم ملی زیر 22 سال چندان تمایلی به رفته به ذوب آهن ندارد و می‌خواهد خودش تیم آینده‌اش را انتخاب کند.

محمدرضا خانزاده

مدافع مورد علاقه کی‌روش ساز جدایی را کوک کرده است. او که تنها در سه بازی تیمش فیکس بود از بازی نکردنش راضی نیست و می خواست بماند اما امروز در گفت‌وگویی جدایی خود را قطعی اعلام کرد. یحیی‌ گل‌محمدی از ابتدای فصل به دنبال این بازیکن بود اما خانزاده در پرسپولیس ماند. نفت تهران باز هم به این بازیکن پیشنهاد داده و باید دید با توجه به توافقات انجام شده بین مدیران پرسپولیس و ذوب آهن این بازیکن به چه تیمی می‌رود.

رضا محمدی

دروازه‌بانی که در نیم‌فصل لیگ گذشته از ذوب آهن به پرسپولیس آمد و زیر سایه نیلسون باتجربه قرار گرفت به احتمال فراوان از جمع سرخپوشان جدا می‌شود. او که برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی در فصل جدید علیرضا حقیقی را هم جلوتر از خود می‌دید و حتی در بازی‌های جام حذفی هم نتوانست به میدان برود مثل خانزاده پیشنهاد جدی از نفت تهران دارد. نفتی‌ها که سوشا مکانی را از دست داده‌اند برای دروازه خود به محمدی نیاز دارند و باید دید محمدی هم قربانی توافق مدیران پرسپولیس و ذوب آهن می‌شود یا اینکه می‌تواند در صورت جدایی به تیم دلخواه خود برود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
قهرمان نیم فصل شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چرا مو نفهمیدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
بچه ها میگن استقال میخواد اولادی رو بخره.
وقتی شاه ماهی هارو پرسپولیس میخره . استقلال مجبوره ته مونده هارو جمع کنه دیگه:biggrin:

خدا رو شکر خریدش و تموم شد! امشب قراره قرارداد نهایی رو ببندن! اینم از خرید جدید پرسپولیس!

رضا نوروزی در خصوص آخرین وضعیت پیوستنش به پرسپولیس اظهار داشت: همان‌طور که شما و همه می‌دانند من با باشگاه نفت قرارداد دارم و باید با صبر و حوصله کنم تا ببینم چه تصمیمی برای آینده من می‌گیرند.وی افزود: هرگز عجله نمی‌کنم و آینده‌ام در دستان مسئولان نفت است تا باشگاه پس از صحبت‌هایش با پرسپولیسی‌ها تصمیم بگیرد. اگر توافق نهایی شود و رضایت‌نامه‌ام را بدهند با تصمیم باشگاه پرسپولیسی می‌شوم. من نمی‌خواهم تصمیمی بگیریم که خدایی ناکرده ضرر کنم اما دوست دارم به پرسپولیس بروم.مهاجم تیم نفت تهران در پاسخ به سؤالی که آیا با مسئولان نفت صحبت داشته‌ای یا خیر؟ گفت: بله، با مسئولان نفت راجع به حضورم در پرسپولیس حرف زدم که آنها گفتند هر چه صلاح باشد آن را انجام می‌دهند. نفتی‌ها گفتند اول صلاح خودت برای ما مهم است و بعد باشگاه که به نظرم تا دو روز آینده تکلیفم را روشن کنند.نوروزی در پاسخ به سؤالی که آیا با رویانیان صحبتی داشتی یا خیر؟ گفت: اجازه بدهید حرفی نزنم. باشگاه با آقای رویانیان حرفه زده است و انشاء الله باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. بالاخره حضور در پرسپولیس افتخار هر بازیکنی است اما من با نفت قرارداد دارم و رضایت‌نامه بگیرم و توافقات لازم انجام شود پرسپولیسی می‌شوم.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها میگن استقال میخواد اولادی رو بخره.
وقتی شاه ماهی هارو پرسپولیس میخره . استقلال مجبوره ته مونده هارو جمع کنه دیگه:biggrin:
البته اولادی همچین ته مونده هم نیست!
ته مونده ها رو معمولا ما میخریم مثه عباس زاده و شاکری و...

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرداد اولادی که بعد از ظهر امروز با حضور در دفتر علی فتح الله زاده با مدیرعامل باشگاه استقلال قرار داشت پس از مذاکرات نهایی با این تیم قرارداد یک سال و نیمه ای امضا کرد. وی در هیئت فوتبال تهران حاضر شد و قرارداد خود را به ثبت رساند.????!!!!!!!​

.
.http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=179317&stc=1&d=1384178965​
.
.
من نمیدونم تعصب کجا رفته ؟آقای اولادی هرجا هستی موفق باشی !!!اما کاش به خاطر، خاطرات قشنگی که واسمون ساخته بودی(گل دربی) به کیسه اف سی نمیرفتی
پوشیدن لباس پرسپولیس لیاقت میخواد ...​

پیوست ها

• 1452300_606189706112614_638162918_n.jpg
    1452300_606189706112614_638162918_n.jpg
    9.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز

عباس زاده یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس میشه. وقتی که به پرسپولیس اومد، آقای گل لیگ دست یک بوده. همیشه توی تمرینات گلزنی میکنه. توی این چند بازی اخیر هم که توی ترکیب قرار گرفته نشون داده خیلی خوب توی فضاها قرار میگیره . ولی مثل همه بازیکنان لیگ یکی که به برتر میان، نیاز به زمان داره.

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز

سیامک جان قبول دارم این دونفر سطحشون از پرسپولیس پایین تره. اما ما اینارو اول فصل خریدیم. وقتی یه تیم وسط فصل بازیکن میگیره یعنی میخواد نقاط ضعفش رو پوشش بده. اما استقلالی ها کلا بازیکن میگیرند که بگن بازیکن گرفتیم. بیشتر هم دنبال پرسپولیسی های سابق میرن. باید قبول کرد دوره فوتبال اولادی تقریبا تموم شده.

darab64

عضو جدید

علمدارم ، پناهم ، تکیه گاهم
تمام سرنوشت خیمه گاهم

کنارم غرقه خون افتاده اینجا
سپاه خیمه های بی سپاهم

مزن زنجیر غم بر بال زینب
مکش پا کوکب اقبال زینب

شکستی پشتم و از من گذشتی
خدا رحمی کند بر حال زینب

ستون خیمه ام بی تو خراب است
که بی تو قطره ها بی حد سراب است

دو دستی که بریدند از تن تو
تمام آرزوهای رباب است

دانلود

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
عباس زاده یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس میشه. وقتی که به پرسپولیس اومد، آقای گل لیگ دست یک بوده. همیشه توی تمرینات گلزنی میکنه. توی این چند بازی اخیر هم که توی ترکیب قرار گرفته نشون داده خیلی خوب توی فضاها قرار میگیره . ولی مثل همه بازیکنان لیگ یکی که به برتر میان، نیاز به زمان داره.
چیزی که مشخصه اینه که بازیکن های لیگ یکی خیلی نتونستن تو پرسپولیس موفق باشن
نوروزی،نقی زاده و حالا شاکری و عباس زاده که احتمالا خیلی بازی بهشون نمیرسه و آخر فصل هم از پرسپولیس میرن.
به نظرم بهتره جای اینا بازیکن هایی بگیریم که بتونیم ازشون استفاده کنیم.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
[h=1]قرارداد پرسپوليسي‌ها با ميلاني‌ها امضا شد[/h][h=2]قرارداد رسمي باشگاه پرسپوليس و ستارگان ميلان ايتاليا براي حضور در ايران و برگزاري يک ديدار دوستانه دقايقي پيش امضا شد.[/h]
خدا رو شکر امیدوارم بتونیم بازی یی که در شان مهدی هست رو با صد هزار پرسپولیسی بگیریم ..