کلوپ طرفداران پرسپولیس

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
رویانیان: نیلسون می تواند نیم فصل از پرسپولیس جدا شود!/ مشکلات مالی که نباید رسانه ای شود.....
نیلسون کوه غیرت :پرسپولیس را قلبا دوست دارم.......من همیشه با تمام وجودم برای پرسپولیس بازی کرده‌ام و الآن هم با تمام تلاش و وجودم تا انتهای فصل برای پرسپولیس بازی می‌کنم تا بتوانم به هدفم برسم.
به نظر من بهترین دروازه بان حال حاضر لیگه و شاید به جرات گفت آسیا .... بهتره قدرشو بیشتر بدونیم البته ما رسم تو خراب کردن بازیکنای خوب داریم امیدوارم مسئولین به این نکته توجه کنن

این عکس ها به خاطر نیلسون با غیرت تقدیم به شما ...

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
رویانیان: نیلسون می تواند نیم فصل از پرسپولیس جدا شود!/ مشکلات مالی که نباید رسانه ای شود.....
نیلسون کوه غیرت :پرسپولیس را قلبا دوست دارم.......من همیشه با تمام وجودم برای پرسپولیس بازی کرده‌ام و الآن هم با تمام تلاش و وجودم تا انتهای فصل برای پرسپولیس بازی می‌کنم تا بتوانم به هدفم برسم.
به نظر من بهترین دروازه بان حال حاضر لیگه و شاید به جرات گفت آسیا .... بهتره قدرشو بیشتر بدونیم البته ما رسم تو خراب کردن بازیکنای خوب داریم امیدوارم مسئولین به این نکته توجه کنن

این عکس ها به خاطر نیلسون با غیرت تقدیم به شما ...

در بهترین بودن نیلسون هیچ شکی نیست هرچند هیچ دروازه بانی بدون وجود خط دفاعی مستحکم بهترین نمیشه ولی حرکت رویانیان بسیار حرفه ای و درست هست! بازیکن حق نداره مشکلات تیم رو رسانه ای کنه. رویانیان هم با این حرکتش جلوی بازیکن سالاری رو گرفته. البته شما نصف خبر رو گذاشتید. اول رویانیان کلی از نیلسون تعریف کرده و بعد گفته اگر بخواد میتونه بره. بعدش هم که تو خبرهای بعدی اومده بود که نیلسون ماستها رو کیسه کرده و از عشق و علاقه قلبیش به پرسپولیس و بازی تا آخر فصل گفته! lol

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
در بهترین بودن نیلسون هیچ شکی نیست هرچند هیچ دروازه بانی بدون وجود خط دفاعی مستحکم بهترین نمیشه ولی حرکت رویانیان بسیار حرفه ای و درست هست! بازیکن حق نداره مشکلات تیم رو رسانه ای کنه. رویانیان هم با این حرکتش جلوی بازیکن سالاری رو گرفته. البته شما نصف خبر رو گذاشتید. اول رویانیان کلی از نیلسون تعریف کرده و بعد گفته اگر بخواد میتونه بره. بعدش هم که تو خبرهای بعدی اومده بود که نیلسون ماستها رو کیسه کرده و از عشق و علاقه قلبیش به پرسپولیس و بازی تا آخر فصل گفته! lol
اصلا مشخص بود رویانیان الکی گفت میتونه بره چون همون موقع باهاش توافق کرده بودن بعد رویانیان این حرف رو زد !!
خودشم میدونه حماقته نیلسون رو از دست بده ..
----------------
امروز راه آهن تو 10 دقیقه بازی دو هیچ باخته رو 3 - 2 برد .. البته ذوب آهن 10 نفره بود ..
با بازیای امروز پرسپولیس بازم صدرنشین موند

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
به نظر من نیلسون گلر خوبیه ولی نه دیگه در این حد که دوستان میگن.
ما نباید خودمون رو گول بزنیم ما اینقدر خط دفاعمون خوب بوده که نیلسون آنچنان محکی نخورد.
نیلسون رو ما تو بازی فینال حذفی با سپاهان دیدیم بهتره که بره و فرصتی هم برای حقیقی پیش بیاد که بتونه خودش رو به تیم ملی برسونه.
فکر میکنم با این خط دفاعی که ما داریم حقیقی هم بود شاید کمتر از نیلسون گل میخورد.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]هدایتی قسط دوم باشگاه عجمان را پرداخت کرد/ خیال خلعتبری راحت شد[/h]
پرسپولیس نیوز : حسین هدایتی دومین قسط باشگاه عجمان در خصوص خلعتبری را پرداخت کرد. پس از توافقات انجام شده بین باشگاه پرسپولیس و عجمان امارات در خصوص پرداخت مبلغی پول بابت دریافت رضایتنامه محمدرضا خلعتبری ابتدا با درخواست رویانیان، حسین هدایتی اولین قسط این پول را پرداخت کرد. اما با توجه به اینکه زمان پرداخت دومین قسط رضایتنامه خلعتبری برای پرداخت عجمانی‌ها فرا رسید، باز هم با هماهنگی‌های به عمل آمده توسط رویانیان، حسین هدایتی دست به جیب شد و دومین قسط عجمانی‌ها بابت رضایتنامه خلعتبری را پرداخت کرد تا خیال قرمزپوشان و خلعتبری راحت شود.

سومین قسط باشگاه عجمان نیز بابت رضایتنامه خلعتبری در آینده‌ای نزدیک پرداخت خواهد شد تا پرونده باشگاه پرسپولیس و عجمان درباره رضایتنامه مهاجم ملی‌پوشان بسته شود و این بازیکن با خیال راحت کارش را در باشگاه پرسپولیس و فوتبال ادامه دهد.

گفتنی است این مبلغ پول با موافقت هدایتی فردا به حساب عجمانی‌ها پرداخت خواهد شد.

این در شرایطی است که دومین خیر سرخپوشان که قرار بود به این تیم بابت حضور خلعتبری در پرسپولیس کمک کند به یکباره ناپدید شد و علیرغم پیگیری قرمزپوشان خبری از این فرد جنوبی نشد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
به نظر من نیلسون گلر خوبیه ولی نه دیگه در این حد که دوستان میگن.
ما نباید خودمون رو گول بزنیم ما اینقدر خط دفاعمون خوب بوده که نیلسون آنچنان محکی نخورد.
نیلسون رو ما تو بازی فینال حذفی با سپاهان دیدیم بهتره که بره و فرصتی هم برای حقیقی پیش بیاد که بتونه خودش رو به تیم ملی برسونه.
فکر میکنم با این خط دفاعی که ما داریم حقیقی هم بود شاید کمتر از نیلسون گل میخورد.
اصلا موافق نیستم با نظرت ..
واقعا داری بی انصافی میکنی .. درسته دفاعمون خیلی خوبه ولی همین نیلسون فصل قبلم که هافبک دفاعی نداشتیم بعضی بازیا نجاتمون داد .. این فصل هم بازی با راه آهن و گسترش فولاد واقعا اذیت شدیم و نیلسون از بهترینامون بود مطمئنم اگه حقیقی بود صد در صد گل میخورد ..
همین دو تا بازی لیگ یکی هم نشون داد حقیقی اصلا قابل اعتماد نیست ما که نباید پرسپولیس رو فدای رفتن حقیقی به تیم ملی کنیم که .. اونم بره رو نیمکت تیم ملی بشینه ..
من که دوست ندارم یه دقیقه هم جای نیلسون رو بگیره ..
اینجا اگه کسی حقشو بخواد جناب رییس میگه بفرما بیرون اونوقت انصاری فرد که یه فصل تشویق شد و 6 تا گل زد باید بالای میلیارد بگیره

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اصلا موافق نیستم با نظرت ..
واقعا داری بی انصافی میکنی .. درسته دفاعمون خیلی خوبه ولی همین نیلسون فصل قبلم که هافبک دفاعی نداشتیم بعضی بازیا نجاتمون داد .. این فصل هم بازی با راه آهن و گسترش فولاد واقعا اذیت شدیم و نیلسون از بهترینامون بود مطمئنم اگه حقیقی بود صد در صد گل میخورد ..
همین دو تا بازی لیگ یکی هم نشون داد حقیقی اصلا قابل اعتماد نیست ما که نباید پرسپولیس رو فدای رفتن حقیقی به تیم ملی کنیم که .. اونم بره رو نیمکت تیم ملی بشینه ..
من که دوست ندارم یه دقیقه هم جای نیلسون رو بگیره ..
اینجا اگه کسی حقشو بخواد جناب رییس میگه بفرما بیرون اونوقت انصاری فرد که یه فصل تشویق شد و 6 تا گل زد باید بالای میلیارد بگیره
تو نیم فصل همین دوتا بازی بود که نیلسون چندتا توپ خوب گرفت بهترینش هم همون شوت شریفات بود.
دیگه من ندیدم چیز خاصی ازش چندتا گل بد هم خورد مثه بازی با سایپا که جایگیریش افتضاح بود یه دروازه بان خوب باید اون توپ رو جمع میکرد.
بعد هم همه گفتن عجب شوتی زد کاسیاس هم بود نمیتونست بگیره این توپ رو.
حقیقی خیلی وقته بازی نکرده به نظرم زمان میخواد تا با اون شرایط خوب برگرده.
حالا من اینجا با شما مخالفم...
ما نباید دوتا گلر جوونمون رو فدای نیلسون 40 ساله بکنیم
نیلسون فوقش بتونه برا ما بازی کنه تا آخر فصل بعدش چی؟نیلسون که 25سالش نیست که ما بخوایم روش حساب کنیم.
در ضمن نیلسون نشون داده که اگه خط دفاع خوبی جلوش نباشه به هیچ توپی نه نمیگه.

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
PERSOLIC VS AC MILAN STARS

پرچم بالاست ......بچه ها بازی رو حتما بیاید ها .. تو خبر ها زده بود 8 آذر ...

لینک خبر در وب سایت رسمی باشگاه میلان .. لینک خبر

البته این خبر واسه 6/12/2012 هست یعنی حدود 10 ماه پیش که رویانیان و استیلی رفتن ایتالیا ..
اون بازی هم خیلی خوبه برگزار بشه اما اینطور که پیش میره و رویانیان هر روز میگه از قلعه نوعی و فتل تشکر میکنم و از استقلال اجازه میگیرم و قلعه نوعی بزرگی کرد، همون بهتر که بازی برگزار نشه...
اگه قراره قلعه نوعی بشه آدم خوبه که اجازه میده ما بازی برگزار کنیم فکر نکنم خود مهدوی کیا هم راضی باشه به برگزاری این بازی
... این مصاحبه های قلعه نوعی ممنون و استقلال ممنون رو اعصاب منه ..
باید از اول طوری برنامه ریزی میکردن که نیازی به اجازه جناب قلعه نوهی نباشه ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
تو نیم فصل همین دوتا بازی بود که نیلسون چندتا توپ خوب گرفت بهترینش هم همون شوت شریفات بود.
دیگه من ندیدم چیز خاصی ازش چندتا گل بد هم خورد مثه بازی با سایپا که جایگیریش افتضاح بود یه دروازه بان خوب باید اون توپ رو جمع میکرد.
بعد هم همه گفتن عجب شوتی زد کاسیاس هم بود نمیتونست بگیره این توپ رو.
حقیقی خیلی وقته بازی نکرده به نظرم زمان میخواد تا با اون شرایط خوب برگرده.
حالا من اینجا با شما مخالفم...
ما نباید دوتا گلر جوونمون رو فدای نیلسون 40 ساله بکنیم
نیلسون فوقش بتونه برا ما بازی کنه تا آخر فصل بعدش چی؟نیلسون که 25سالش نیست که ما بخوایم روش حساب کنیم.
در ضمن نیلسون نشون داده که اگه خط دفاع خوبی جلوش نباشه به هیچ توپی نه نمیگه.
برام مهم نیست کسی که تو دروازه ست 40 سالشه یا 50 یا 20 .. مهم اینه که گل نخوره ..
اگه قرار به استفاده از دروازه بان ایرانی هم هست حامد لک که یه پرسپولیسی تیره ست رو ترجیح میدم به حقیقی سوتی ..
نظر من اینه .. :smile:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
برام مهم نیست کسی که تو دروازه ست 40 سالشه یا 50 یا 20 .. مهم اینه که گل نخوره ..
اگه قرار به استفاده از دروازه بان ایرانی هم هست حامد لک که یه پرسپولیسی تیره ست رو ترجیح میدم به حقیقی سوتی ..
نظر من اینه .. :smile:
گل که میخوره البته اگه توپ بیاد.
ما داریم درباره دروازه بان هایی که تو تیم پرسپولیس هستن صحبت میکنیم نه اونایی که دوست دارن بیان پرسپولیس.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
گل که میخوره البته اگه توپ بیاد.
ما داریم درباره دروازه بان هایی که تو تیم پرسپولیس هستن صحبت میکنیم نه اونایی که دوست دارن بیان پرسپولیس.
واقعا جالبه تو همین بازی راه آهن یا گسترش فولاد و فولاد و سپاهان یا حتی فجر که اصلا توپ رو دروازه نیومد !
سال قبل بازی ذوب آهن چه تو لیگ چه حذفی 90 دقیقه اونا رو درواره پرپسولیس بودن همین صادقیان و مسلمان 90 دقیقه رو دروازه پرسپولیس بودن ..بگذریم از بقیه بازیا ..
حرفی ندارم دیگه ..

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
واقعا جالبه تو همین بازی راه آهن یا گسترش فولاد و فولاد و سپاهان یا حتی فجر که اصلا توپ رو دروازه نیومد !
سال قبل بازی ذوب آهن چه تو لیگ چه حذفی 90 دقیقه اونا رو درواره پرپسولیس بودن همین صادقیان و مسلمان 90 دقیقه رو دروازه پرسپولیس بودن ..بگذریم از بقیه بازیا ..
حرفی ندارم دیگه ..
منم گفتم که تو چندتا بازی خوب بود ولی در کل با خط دفاعی که ما داریم شاید حقیقی هم بود هم همینقدر گل می خورد.
ما داریم راجع به امسال حرف میزنیم نه پارسال بعد هم ذوب 90دقیقه رو دروازه ما بود حتما تیم ما هم فقط نیلسون بود بقیه بیرون بودن داشتن تماشا میکردن.
فراموش نکنید پارسال هم خط دفاع ما خیلی خوب بود و بهترین بازی ها رو مدافعین ما داشتن.
چیزی که مشخصه نیلسون نه پنالتی گیره نه شوت گیر. تو بعضی بازی ها هم خوب بوده کسی منکر این نیست.
شما همیشه از چیزایی دفاع میکنید که مشخصه و اصلا احتیاجی به قضاوت ما نیست.
همه میدونن ما به خاطر خط دفاعمون کم گل خوردیم نه آقای نیلسون .
اینم میشه همون قضیه نوری که ازش دفاع می کردین.
منم حرفی ندارم...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
ما همین خط دفاع رو فصل قبلم داشتیم که گردان تو دروازه بود و تو 4 بازی 8 تا گل خورد
اتفاقا منم خوشحال میشم بچه ها بیان قضاوتشونو بگن .. هیچکس منکر خوب بودن خط دفاع نمیشه ولی اینکه حقیقی و نیلسون رو در یه حد میدونی بنظر من خنده داره .. نیسلون 14 بازی با تیمای لیگ برتری 6 گل .. حقیقی دو بازی با تیمای لیگ یکی یه گل ..
البته فقط بحث من گل خوردن نیست .. همه چی حتی شروع مجددا رابطش با بازیکنا جاگیریا ..
آره خب باید حقیقی رو بزاریم تو دروازه تا بره تیم ملی .. یعنی بنظر من مسخره تر از این این حرف وجود نداره

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ما همین خط دفاع رو فصل قبلم داشتیم که گردان تو دروازه بود و تو 4 بازی 8 تا گل خورد
اتفاقا منم خوشحال میشم بچه ها بیان قضاوتشونو بگن .. هیچکس منکر خوب بودن خط دفاع نمیشه ولی اینکه حقیقی و نیلسون رو در یه حد میدونی بنظر من خنده داره .. نیسلون 14 بازی با تیمای لیگ برتری 6 گل .. حقیقی دو بازی با تیمای لیگ یکی یه گل ..
البته فقط بحث من گل خوردن نیست .. همه چی حتی شروع مجددا رابطش با بازیکنا جاگیریا ..
آره خب باید حقیقی رو بزاریم تو دروازه تا بره تیم ملی .. یعنی بنظر من مسخره تر از این این حرف وجود نداره
اینکه از دست دادن نیلسون رو حماقت بدونیم خنده داره...
تو نیم فصل نیلسون فقط تو دوتا بازی یکی فولاد ویکی هم راه آهن خیلی تحت فشار بود تو بقیه بازی ها اصلا توپی نیومد که بخواد بگیره.
حالا شما دروازه بانی که تو یه بازی 5تا خلاف جهت و دو تا گل زاویه بسته میخوره و یه جام رو از ما میگیره رو طوری ازش دفاع میکنی که انگار ما بازیای نیلسون رو ندیدیم.
این مقایسه شما خنده داره حقیقی گلی که خورده فک کنم تک به تک بود از 40متری که گل نخورد.
آره جایگیریش که خیلی خوبه مخصوصا رو توپای زاویه بسته
بازم میگم نیلسون گلر نسبتا خوبیه ولی ما به خاطر خط دفاعمونه که کم گل میخوریم نه داروازه بانمون که تو یه نیم فصل دوتا بازی تحت فشار بوده و توپ اومده رو دروازه اش.
من با شما قبلا بحث کردم اصرار دارید به حرف خودتون حتی اگه اشتباه باشه یه جوری هم از نوری دفاع می کردین که ما فکر میکردیم داری از ژاوی دفاع میکنی.
کلا بحث با شما راجع به بازیکنا فایده نداره.
ببخشید نمیدونستم شما از حقیقی خوشتون نمیاد و رفتنش به تیم ملی رو مسخره میدونید. باشه همون گلر پیشکسوت رو میذاریم تو دروازه بمونه.
در ضمن ادب رو هم رعایت کنید بد نیست اگه حرفای من مسخره ان میتونید جواب ندید.

آخرین ویرایش:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]عکسی قدیمی از پرسپولیس/قهرمانی با تیم رویایی استانکو [/h]پرسپولیس نیوز : این عکسی قدیمی است از پرسپولیس رویایی استانکو پوکله پوویج. سرمربی کروات سرخپوشان که هنوز هم خیلی از طرفداران خاطرات خوب تیم او را به یاد دارند.استانکو در دو فصل حضورش در پرسپولیس سال 74تا 76 توانست این تیم را قهرمان جام آزادگان کند.

در این عکس چهره های سرشناسی نظیر مهدی مهدوی کیا،رضا ترابیان،محمود شافعی،داوود محجوب،مجتبی محرمی،مهرداد میناوند،احمد رضا عابدزاده،مجید نامجو مطلق،کریم باقری،یحیی گل محمدی،ادموند بزیک،نعیم سعداوی،رضا شاهرودی،دکتر خسرو خرم،ناصر محمد خانی،حسین عبدی،حمید درخشان،امیر عابدینی و خیلی از چهره های دیگر دیده می شوند.

چهره هایی که بعضی هایشان در کسوت مربی و سرمربی هنوز هم در فوتبال هستند و بعضی ها هم خبر چندانی از آنها در دست نیست.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه از دست دادن نیلسون رو حماقت بدونیم خنده داره...
تو نیم فصل نیلسون فقط تو دوتا بازی یکی فولاد ویکی هم راه آهن خیلی تحت فشار بود تو بقیه بازی ها اصلا توپی نیومد که بخواد بگیره.
حالا شما دروازه بانی که تو یه بازی 5تا خلاف جهت و دو تا گل زاویه بسته میخوره و یه جام رو از ما میگیره رو طوری ازش دفاع میکنی که انگار ما بازیای نیلسون رو ندیدیم.
این مقایسه شما خنده داره حقیقی گلی که خورده فک کنم تک به تک بود از 40متری که گل نخورد.
آره جایگیریش که خیلی خوبه مخصوصا رو توپای زاویه بسته
بازم میگم نیلسون گلر نسبتا خوبیه ولی ما به خاطر خط دفاعمونه که کم گل میخوریم نه داروازه بانمون که تو یه نیم فصل دوتا بازی تحت فشار بوده و توپ اومده رو دروازه اش.
من با شما قبلا بحث کردم اصرار دارید به حرف خودتون حتی اگه اشتباه باشه یه جوری هم از نوری دفاع می کردین که ما فکر میکردیم داری از ژاوی دفاع میکنی.
کلا بحث با دختر راجع به بازیکنا فایده نداره.
ببخشید نمیدونستم شما از حقیقی خوشتون نمیاد و رفتنش به تیم ملی رو مسخره میدونید. باشه همون گلر پیشکسوت رو میذاریم تو دروازه بمونه.
در ضمن ادب رو هم رعایت کنید بد نیست اگه حرفای من مسخره ان میتونید جواب ندید.

در مورد نیلسون بگم که از دید من نیلسون دروازبان خوبیه و یه جورایی بهترین دروازبان تیممون هست.و اینکه یکسری اشتباهاتی داشته شکی نیست خصوصا فصل قبلی تو جام خذفی .ولی خوب باید قبول کنیم که کلا دروازبان کم اشتباهی بوده برامون. خصوصا اینکه نیلسون مدیر خوبی هست برای دفاعمون و خوب رهبری میکنه.یه چیزی تو مایه های عابدزاده.البته فقط تو این زمینه
این نظرتون که شما حقیقی رو به نیلسون ترجیح میدید برام قابل احترام هست ولی من مخالف این موضوع هستم.چرا که حقیقی از خدود سال84- 85 تو پرسپولیس دیدم و بعد گرفتن پنالتی دایی تو بازی با سایپا شناخته شد.ولی تا سال تقریبا 90 که تو پرسپولیس بود همیشه در سطح متوسط رو به پایین بوده و هیچوقت ندیدم که با عکس العملاش تیمو نجات بده.مربیای خوبیم داشته که یکیش عابدزاده بود.در کل خقیقی تو کل رده های سنی تیم ملی بوده ولی نکته ای که وجود داره این هست که ایشون پارتیشون خیلی کلفته و فکر کنم پدرش تو فدراسیون کاره ای هستش و این باعث شده تو تیم ملی معمولا باشه.
بنظر من الان دلیلی نداره حقیقی دعوت بشه تیم ملی.چون در سطح تیم ملی نیست و فاصلش با رخمتی و احمدی زیاده.
در کل منم دوست دارم که پرسپولیس یه دروازبان 6 دنگ ایرانی داشته باشه ولی خوب به نظر من پرسپولیس نباید در حال حاضر نیلسون رو فدای حقیقی بکنه.چون حقیقی امتحانشو به اندازه کافی پس داده.اگه میخوان سرمایه گذاری بکنند بهتره رو عابدزاده سرمایه گذاری بکنند.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد نیلسون بگم که از دید من نیلسون دروازبان خوبیه و یه جورایی بهترین دروازبان تیممون هست.و اینکه یکسری اشتباهاتی داشته شکی نیست خصوصا فصل قبلی تو جام خذفی .ولی خوب باید قبول کنیم که کلا دروازبان کم اشتباهی بوده برامون. خصوصا اینکه نیلسون مدیر خوبی هست برای دفاعمون و خوب رهبری میکنه.یه چیزی تو مایه های عابدزاده.البته فقط تو این زمینه
این نظرتون که شما حقیقی رو به نیلسون ترجیح میدید برام قابل احترام هست ولی من مخالف این موضوع هستم.چرا که حقیقی از خدود سال84- 85 تو پرسپولیس دیدم و بعد گرفتن پنالتی دایی تو بازی با سایپا شناخته شد.ولی تا سال تقریبا 90 که تو پرسپولیس بود همیشه در سطح متوسط رو به پایین بوده و هیچوقت ندیدم که با عکس العملاش تیمو نجات بده.مربیای خوبیم داشته که یکیش عابدزاده بود.در کل خقیقی تو کل رده های سنی تیم ملی بوده ولی نکته ای که وجود داره این هست که ایشون پارتیشون خیلی کلفته و فکر کنم پدرش تو فدراسیون کاره ای هستش و این باعث شده تو تیم ملی معمولا باشه.
بنظر من الان دلیلی نداره حقیقی دعوت بشه تیم ملی.چون در سطح تیم ملی نیست و فاصلش با رخمتی و احمدی زیاده.
در کل منم دوست دارم که پرسپولیس یه دروازبان 6 دنگ ایرانی داشته باشه ولی خوب به نظر من پرسپولیس نباید در حال حاضر نیلسون رو فدای حقیقی بکنه.چون حقیقی امتحانشو به اندازه کافی پس داده.اگه میخوان سرمایه گذاری بکنند بهتره رو عابدزاده سرمایه گذاری بکنند.
منم نظرم همینه ... حقیقی خوبه ولی در حد نیلسون نیست .. نیسلون با هوشه . میدونه کی از دروازه بیاد بیرون .. کی تو دروازه باشه .. کی زاویه رو ببنده (البته باید فینال فصل قبل رو فاکتور گرفت) ولی نباید از بازی های خوب دفاع هامون هم مخصوصا سید جلال غافل بشینم اونا هم خوب کار میکنم .. در کل حقیقی تو دروازه خیلی مطمئن نیست و نیلسون بهتره ...

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
هفته 15 ليگ برتر
یکشنبه 12 آبان
15:00داماش گيلان1 - 1مس کرمان
15:30فجر سپاسي1 - 3ملوان
15:30راه آهن3 - 2ذوب آهن
15:30سپاهان2 - 2نفت تهران
16:50گسترش فولاد1 - 1فولاد خوزستان
چهارشنبه 15 آبان
17:30استقلال صنعتی - پرسپولیس
جمعه 17 آبان
15:30صباي قم - سايپا
15:45استقلال تهران - تراکتورسازي

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منم گفتم نیلسون گلر خوبیه ولی دلیل کم گل خوردن ما خط دفاعمونه.
چون واقعا اینقد خط دفاع ما خوبه که معمولا فشار آنچنانی رو دروازه نیست ولی بوده تو نیم فصل دو سه تا بازی که نیلسون چندتا توپ خوب گرفت.
حرف من این بود دوستان گفتن ازدست دادن نیلسون حماقته و نیلسون بهترین گلر آسیاست که من گفتم درسته گلر خوبیه ولی نه دیگه در این حد.
گفتم شاید اگه حقیقی هم بود با این خط دفاعی که ما داریم همینقد گل میخورد.
حقیقی که دروازه بان ناشناخته ای نبوده که من بگم بیاید پرسپولیس رو فدای حقیقی بکنیم.من گفتم دوتا گلر جوون داریم که نباید فدای نیلسون بشن.
در مورد حقیقی هم که به قول شما کلا این چند سال همیشه تیم ملی بوده تو همه رده ها هم بازی کرده و از نظر من چون جوونه جای پیشرفت داره
(حدااقل تا 40سال جا داره )و تو این نیم فصل که بازی بهش نرسیده تیم ملی رو از دست داده وگرنه همیشه تیم ملی بوده.
به علیرضا حقیقی بعد از برگشتن از روسیه که بازی نرسیده،به نظر من چندتا بازی تو لیگ انجام بده بعد در موردش قضاوت بشه.
نه اینکه بگیم خب نیلسون 14تابازی 6گل خورده حقیقی 2بازی جام حذفی با تیم های لیگ یکی 1 گل خورده این مقایسه درست نیست.
درکل حرف من اینه ما با این خط دفاعی که داریم باید به گلرهای دیگه هم فرصت برسه هم عابدزاده و هم حقیقی باید بازی کنن که ما فصل بعد که نیلسون رفت در به در دنبال دروازه بان نگردیم.

آخرین ویرایش: