کلوپ طرفداران پرسپولیس

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه طرفداران استقلال فتح الله زاده داره ميره،بچه هاي استقلال با فيروز دعواكردن،تيم پينگ پنگ استقلال هم اول شده.دمتون گرم.همون بچسبيد.:biggrin:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
بازم این استقلالیهای وسط جدول سرو کلشون پیدا شد ...:biggrin:
خوب ....چه خبر از تساوی دیروز ...
لطفا اینجا از استقلال صحبت نفرمایید ....حتی شما دوست عزیز :biggrin:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
داداش محسن چرا حرف اين سوراخ هارو تو تاپيك به اين قشنگي مي زني :wallbash: ما از دست اينها راحتي نداريم:w00:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=3241&stc=1&d=1210051983[​

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت جوكو همه جا تعريف ميكنند تا بخندند.ولي پيشنهاد خوبي دادي ميرم تو تاپيكشون ركب مزنم.;)

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم عكس چرا نمي زاري قانون اين تاپيك هست براي هر پست بايد يه عكس از امپراطور بزاريhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=3244&stc=1&d=1210055068

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادآوري ******

يادآوري ******

اين تاپيك مخصوص پرسپوليسهاست اخرين اخبار از بازيكنان و مربيان، نتايج ، تمرينات ،عكس ها ، بازي ها و انچه به اين تيم مربوطه بيا ر اينجا لطفا فقط پرسپوليس ها بيان ورود استقلالي ها(------) ممنوع

چند قانون هم داره لطفا رعايت كنيد :

1- تيم ما اسمش پرسپوليس نه پيروزي ولي بعضي ها از دشمني اسم تيم مارو عوض كردن پس كسي نگه پيروزي

2- نوشتن كلمه پرسپوليس فقط با رنگ قرمز مجازه

3- لطفا فقط از پرسپوليس بگيد اصلا اسم تيم استقلال نياريد اگه مي خواهيد بگيد استقلال فقط لازم 6 تا نقطه بزاريد (......) كه نشونه 6تا گل تاريخي به اين تيمه

استقلال = ...... (پس ننويسيد استقلال )

4- ممكنه طرفداران ..... بيان تاپيك بدن لطفا اصلا جواب نديد و توجه نكنيد

5- و اينكه ديگه مواظب خودتون باشيد پرسپوليس دشمن زياد داره :w40::w36:

6- در متن پست لطفا از رنگ ابي استفاده نشه

اگه صفحه اول بخوند بد نيست جهت ياد داوري

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
نه اس اس نه پس پس فقط زرد طلائی

magsod

کاربر ممتاز
پس پس درخواب بیند قهرمانی

پس پس درخواب بیند قهرمانی

قهرمان لیگ برتر سپاهان بی خودی زور الکی نزنید
پیروزی محشر ولی دومه. اونم به خاطر افشین قطبی
کار هرکس نیست قهرمان شدن
تیم با حال می خواهد ومردکهن
شما مرد کهنش داریداما تیم با حال ندارید.دریغ از اینکه آقای قطبی مربی پس پس...:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

babak30

عضو جدید
magsod عزیز شما سنگ پا رو روسفید کردی دوست من برو خدا رو شکر کن استقلال با این وضع نره لیگ دسته یک ..حالا اومدی اینجا در موردی تیمی که در قد و قواره اش نیستی نظر میدی...برو عزیزم هر وقت تیمت اومد نیمه بالای جدول اجازه داری بیای اینجا فقط سلام کنی و بری.......................................................................................................
به عشق همه قرمزها ملاحظتو کردم

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوجه را آخر پاییز می شمرند

ببين عزيز من اين حرفا واسه شماست كه ميخواين جوجه بشمارين

برا ما پاييز تموم شده هست الان فكر بهاري هستيم كه تا چند هفته ديگه شكوفه هاي درخت قهرماني باز ميشه بعدش هم يه تابستون با حال و مشتي

Imaginary

عضو جدید
پرسپولیسه دیگه گلاشم گله ;) اخه سپاهان در برابر پرسپولیس چی واسه پفتن داره حالا یه بار رحم کردن بشون گذاشتن برنده شن یه کم جنبه داشته باشید دیگه ذوق مرگ نکنید خودتون از مردونگی تیم ما بود که بذاره یه بار برنده شید به دلتون نمونه:D

amirgb

اخراجی موقت
من اهل فوتبال نیستم
و این مدل حرکات رو اصلا درک نمی کنم
اما بعضی از عکس ها زیبا بود
برخی از جملات نیز زیبا بود:biggrin:
امیدوارم در راهی که پیش گرفتید پیروز باشید

شايد حامد

عضو جدید
شعار هاي استاديومي

شعار هاي استاديومي

ديدم يكي خيلي داره واسه سپاهان يقه جر ميده ، گفتم يه شعار بزارم.....ديشب هم كه تركمون عظمي رو زدين...
تهران عروسيه......
اصفهان ..ن سوزيه........

magsod

کاربر ممتاز
magsod عزیز شما سنگ پا رو روسفید کردی دوست من برو خدا رو شکر کن استقلال با این وضع نره لیگ دسته یک ..حالا اومدی اینجا در موردی تیمی که در قد و قواره اش نیستی نظر میدی...برو عزیزم هر وقت تیمت اومد نیمه بالای جدول اجازه داری بیای اینجا فقط سلام کنی و بری.......................................................................................................
به عشق همه قرمزها ملاحظتو کردم
بی جنبه چرا فحش میدی اصلا قهرمانی مال شما .اس اس وپس پس همشون سرو ته یک کرباسند . مثل زالو چسبیدند به جیب مردم هی بودجه میخورند ومردم می ترسونند(منظور شیس.اگه غلط نوشتم ببخشید) . تیمهایی که مال دولت ارزش دعوا نداره.یا علی

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
امروز تو روزنامه خوندم ماماني با قطبي حرفش شده من نمي دونم كي داره اين وسط كاري مي كنه كه تيم به قهرماني نرس واقعا كه همش تقصير اين نيكي هست چون نه اينكه چند سال تو تيم سوراخ بازي كرده اينكه عادت كرده هميشه جنجال به پا كنه خدا اين سه تا مسابقه رو ...............

magsod

کاربر ممتاز
ديدم يكي خيلي داره واسه سپاهان يقه جر ميده ، گفتم يه شعار بزارم.....ديشب هم كه تركمون عظمي رو زدين...
تهران عروسيه......
اصفهان ..ن سوزيه........
شعار شما نشانگر شخصیت شما وتیمتون
این شعارها را کسانی میدند که کم میارند .
قهرمانیتون مبارک .......