شادمهر دلم می خواست می تونستم به این پستت 1000 تا امتیاز می دادمايول آبجي نازي
تاپيك پرسپوليس را ميسازيم تاپيك افشين قطبي جدا ...تا كور شود هر آنكه نتوان ديد
![]()
اين تاپيك مخصوص پرسپوليسهاست اخرين اخبار از بازيكنان و مربيان، نتايج ، تمرينات ،عكس ها ، بازي ها و انچه به اين تيم مربوطه بيا ر اينجا لطفا فقط پرسپوليس ها بيان ورود استقلالي ها(------) ممنوع
چند قانون هم داره لطفا رعايت كنيد :
1- تيم ما اسمش پرسپوليس نه پيروزي ولي بعضي ها از دشمني اسم تيم مارو عوض كردن پس كسي نگه پيروزي
2- نوشتن كلمه پرسپوليس فقط با رنگ قرمز مجازه
3- لطفا فقط از پرسپوليس بگيد اصلا اسم تيم استقلال نياريد اگه مي خواهيد بگيد استقلال فقط لازم 6 تا نقطه بزاريد (......) كه نشونه 6تا گل تاريخي به اين تيمه
استقلال = ...... (پس ننويسيد استقلال )
4- ممكنه طرفداران ..... بيان تاپيك بدن لطفا اصلا جواب نديد و توجه نكنيد
5- و اينكه ديگه مواظب خودتون باشيد پرسپوليس دشمن زياد داره
6- در متن پست لطفا از رنگ ابي استفاده نشه
نه اس اس نه پس پس فقط زرد طلائی
هم تيم خوب داريم هم مربي خوب و هم قهرمانيم
جوجه را آخر پاییز می شمرند
بی جنبه چرا فحش میدی اصلا قهرمانی مال شما .اس اس وپس پس همشون سرو ته یک کرباسند . مثل زالو چسبیدند به جیب مردم هی بودجه میخورند ومردم می ترسونند(منظور شیس.اگه غلط نوشتم ببخشید) . تیمهایی که مال دولت ارزش دعوا نداره.یا علیmagsod عزیز شما سنگ پا رو روسفید کردی دوست من برو خدا رو شکر کن استقلال با این وضع نره لیگ دسته یک ..حالا اومدی اینجا در موردی تیمی که در قد و قواره اش نیستی نظر میدی...برو عزیزم هر وقت تیمت اومد نیمه بالای جدول اجازه داری بیای اینجا فقط سلام کنی و بری.......................................................................................................
به عشق همه قرمزها ملاحظتو کردم
شعار شما نشانگر شخصیت شما وتیمتونديدم يكي خيلي داره واسه سپاهان يقه جر ميده ، گفتم يه شعار بزارم.....ديشب هم كه تركمون عظمي رو زدين...
تهران عروسيه......
اصفهان ..ن سوزيه........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |