کلوپ طرفداران پرسپولیس

babak30

عضو جدید
من فقط این خبر رو نقل قول کردم....حالا چرا دعوا داری دوست عزیز ؟....
اینارو ولش کن فقط قرمزته

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
ماتریس جان نتیجه رو اعلام کن ....
نیمه اول اوضاع چطوره؟؟؟؟
.....
ما اینجا از امکانات ارتباط جمعی به دوریم:biggrin:

Matrix

عضو جدید
درسته كه شيرين فراز تيم خوبي نبود (بعد از گل دوم!) منتها همين تيم هفته ي پيش نفس سپاهان رو بريده بود و به قول كارشناس سپاهاني با شانس تونست ببرش!

ولي پرسپوليس يه بازي هماهنگ و عالي رو انجام داد!

اي كاش قطبي عادت كنه كه نصرتي رو بزاره چپ / زارعي رو راست! و نوري رو در خط هافبك! (يا نيمكت)

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
درسته كه شيرين فراز تيم خوبي نبود (بعد از گل دوم!) منتها همين تيم هفته ي پيش نفس سپاهان رو بريده بود و به قول كارشناس سپاهاني با شانس تونست ببرش!

نه ديگه نشد! اولا اون كارشناس كه مي فرماييد جناب خياباني بودن كه وضعيتشون معلومه. بعد بازي اگه اينو هم نميگفت براش زجرآور بود. شانس!:D
سپاهان با وجود اين بازي هاي پشت سر هم و مصدوميت هايي كه در اثر همين بازي هاي پياپي نصيبش شده، هر موقع اراده كرد از شيرين فراز جلو افتاد و بعد از جلو افتادن هم سعي در كنترل بازي داشت چون بازيكناش خسته بودن. آخر هم بازي رو برد. به اين ميگن بازي منطقي!:w01:

Matrix

عضو جدید
نه ديگه نشد! اولا اون كارشناس كه مي فرماييد جناب خياباني بودن كه وضعيتشون معلومه. بعد بازي اگه اينو هم نميگفت براش زجرآور بود. شانس!:D
سپاهان با وجود اين بازي هاي پشت سر هم و مصدوميت هايي كه در اثر همين بازي هاي پياپي نصيبش شده، هر موقع اراده كرد از شيرين فراز جلو افتاد و بعد از جلو افتادن هم سعي در كنترل بازي داشت چون بازيكناش خسته بودن. آخر هم بازي رو برد. به اين ميگن بازي منطقي!:w01:

بعله . البته كارشناسه اگه اشتباه نكنم حاج رضايي بود! حالا يا مال شبكه 3 بود يا مال جام جم 2 !

در ضمن حرف از مصدوميت نزن كه همه ميدونن از وقتي كه آلونگ مصدوم شد، خط دفاع پرسپوليس تعطيل شد! و در اثرش حملات و گلهاي زده هم كم شد.

تيمي كه داره ميگه من دارم تو آسايي آقايي ميكنم و ... بايد فكر اينجاش رو هم بكنه!

والا يادمه قبلا" پرسپوليس استقلال كه ميرفتن ، اين همه چه ميدونم خستگي و ناز كدن و تعطيل كردن مسابقات و ... نداشت! حالا سپاهان هم ديده خوب نتيجه گرفته .. هي بايد نازشو بخرن!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كاشاني: دوشنبه خبر خوشي براي هواداران پرسپوليس داريم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: براي بازگرداندن شش امتياز كسر شده، روز دوشنبه هفته آينده خبر خوشي براي هواداران خواهيم داشت.
حبيب كاشاني پس از پيروزي پنج بر صفر پرسپوليس مقابل شيرين‌فراز از عملكرد بازيكنان ابراز رضايت كرد و اظهار داشت:‌ خوشحالم كه همچون گذشته دوباره در خدمت پرسپوليس هستم. مقابل شيرين‌فراز همه نفرات بازي خوبي را انجام دادند، اگرچه شكست سپاهان مقابل سايپا انگيزه ما را دوچندان كرد.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس ميل زيادي به گل‌زني و انجام حركات هجومي داشتند. اميدوارم در چهار مسابقه پاياني نيز به همين شكل بازي كنند و در پايان جام قهرماني را به دست آورند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: بايد از كادر فني و بازيكنان شيرين‌فراز نيز تشكر كرد، زيرا آنها با وجود دريافت پنج گل هرگز ضد فوتبال بازي نكردند و تا آخرين دقايق حرفه‌اي عمل كردند.
كاشاني درباره دادخواست باشگاه پرسپوليس از دادگاه محكوميت ورزش اظهار داشت: به تازگي ما دادخواستي را به دادگاه CAS داده‌ايم و استدلال‌هاي جديدي را نيز پيدا كرده‌ايم. تا روز دوشنبه براي بازگرداندن شش امتياز پرسپوليس خبر خوشي را به هواداران خواهيم داد.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
بعله . البته كارشناسه اگه اشتباه نكنم حاج رضايي بود! حالا يا مال شبكه 3 بود يا مال جام جم 2 !

در ضمن حرف از مصدوميت نزن كه همه ميدونن از وقتي كه آلونگ مصدوم شد، خط دفاع پرسپوليس تعطيل شد! و در اثرش حملات و گلهاي زده هم كم شد.

تيمي كه داره ميگه من دارم تو آسايي آقايي ميكنم و ... بايد فكر اينجاش رو هم بكنه!

والا يادمه قبلا" پرسپوليس استقلال كه ميرفتن ، اين همه چه ميدونم خستگي و ناز كدن و تعطيل كردن مسابقات و ... نداشت! حالا سپاهان هم ديده خوب نتيجه گرفته .. هي بايد نازشو بخرن!

حاج رضايي فقط از سپاهان تمجيد كرد كه سعي در كنترل بازي داشت و حرف از ساده بازي كردن شيرين فراز ميزد، خياباني بود كه حرف از شانس زد و براي لحظاتي كارشناس و مجري جاشون عوض شد.

در مورد مصدوميت هم كاري به پرسپوليس نداشتم. حرفم اين بود كه با اين مصدوميت ها بايد منطقي بازي ميكردن و به جاي خسته كردن خودشون بازي رو با برد تموم ميكردن كه كردن.

تا اونجا كه من يادمه پرسپوليس و استقلال وقتي ميرفتن جام باشگاه ها، هفته اي يه بازي بيشتر نداشتند و ليگ اونقدر كشدار بود كه بتونن بازي هاي عقب افتاده رو جبران كنن. ولي الان با اين وضعيت و فشردگي مسابقات سايپا و سپاهان پا به پاي بقيه تيم ها بايد بازي هاي ليگ رو دنبال كنن.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
admin جان سلام .....اصل حالت چطوره ؟؟
.....
بابا ارزش کارو نیار پایین دیگه؟ :smile:
....
چرا تیمهای دیگه نتونستن 5 تا بزنن؟
.....
به هر حال قرمزته;)
شاد باشی

Matrix

عضو جدید
به به ! به به!

اصلا" تركيب قطبي رو باش حال كردم اساسي!

بالاخره فهميد كه جاي پژمان ، دفاع چپ نيست! الآن دفاع پرسپوليس عاليه! اگه اشتباه نكنم 4 بازيه گل نخورده! و اينم خيليش به اين برميگرده كه نصرتي دفاع وسط نيست كه سوتي بده! شيث بي غيرت ديگه تو بازي نيست! و سمت چپ هم اتوبان نيست! و نصرتي عالي پر ميكنه!

تركيب خط حمله هم خوب بود!

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
پرسپولس رو هستم ولی منچسترو شرمنده :biggrin:
.....
من کلا میلانی هستم ولی چون با منچستر خصوصا اون پسره کریس رونالدوی لوس حال نمی کنم پایم چلسی طومار منچسترو بپیچه اونم با گلهای بالاک
خوش باشید

Matrix

عضو جدید
پرسپولس رو هستم ولی منچسترو شرمنده :biggrin:
.....
من کلا میلانی هستم ولی چون با منچستر خصوصا اون پسره کریس رونالدوی لوس حال نمی کنم پایم چلسی طومار منچسترو بپیچه اونم با گلهای بالاک
خوش باشید

اتفاقا" منم چون از تيم چلسي متنفرم (هرچند خودم آرسنالي ام) ولي دوست دارم منچستر چلسي رو له كنه!

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
ایول ماتریس جون ....
..........حسابی خون منو به جوش اوردی ...:mad: مخصوصا که ارسنال باعث حذف میلان شد :mad:
شکست منچستر فقط از دست چلسی برمیاد ..... ;) و دیگر هیچ ...
..... منتظر نتیجه باش عزیز :que:
راستی بهتره یه تاپیک بذاریم به عنوان کل کل چلسی و منچستر ...:biggrin:
شاد باشی :smile:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
هميشه در قلب مني

هميشه در قلب مني

درود به همه

بازي با سايپا بازي خيلي سختي بود كه پشت سر گذاشتيم فقط 3 تا برد برد برد مي خواهيم تا قهرماني كه اميدوارم بدست بياريم به قول افشين امپراطور

خدا پرسپوليس را دوست دارد

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
$$$$$$$$ افشين امپراطور $$$$$$$$

$$$$$$$$ افشين امپراطور $$$$$$$$

اين تاپيك رو مخصوص افشين امپراطور زدم و قانونش هم اين هست كه تو هر پستي كه مي زني بايد يه عكس از امپراطور بزاري

:heart::gol::w40:فقط عكس :w40::heart::gol:

آخرین ویرایش:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
کاش می شد تو دنیا با پرچم ایران دور افتخار زد ....:smile:
.....
می تونیم ولی ....:confused: