درسته كه شيرين فراز تيم خوبي نبود (بعد از گل دوم!) منتها همين تيم هفته ي پيش نفس سپاهان رو بريده بود و به قول كارشناس سپاهاني با شانس تونست ببرش!
نه ديگه نشد! اولا اون كارشناس كه مي فرماييد جناب خياباني بودن كه وضعيتشون معلومه. بعد بازي اگه اينو هم نميگفت براش زجرآور بود. شانس!
سپاهان با وجود اين بازي هاي پشت سر هم و مصدوميت هايي كه در اثر همين بازي هاي پياپي نصيبش شده، هر موقع اراده كرد از شيرين فراز جلو افتاد و بعد از جلو افتادن هم سعي در كنترل بازي داشت چون بازيكناش خسته بودن. آخر هم بازي رو برد. به اين ميگن بازي منطقي!![]()
بعله . البته كارشناسه اگه اشتباه نكنم حاج رضايي بود! حالا يا مال شبكه 3 بود يا مال جام جم 2 !
در ضمن حرف از مصدوميت نزن كه همه ميدونن از وقتي كه آلونگ مصدوم شد، خط دفاع پرسپوليس تعطيل شد! و در اثرش حملات و گلهاي زده هم كم شد.
تيمي كه داره ميگه من دارم تو آسايي آقايي ميكنم و ... بايد فكر اينجاش رو هم بكنه!
والا يادمه قبلا" پرسپوليس استقلال كه ميرفتن ، اين همه چه ميدونم خستگي و ناز كدن و تعطيل كردن مسابقات و ... نداشت! حالا سپاهان هم ديده خوب نتيجه گرفته .. هي بايد نازشو بخرن!
پرسپولس رو هستم ولی منچسترو شرمنده
.....
من کلا میلانی هستم ولی چون با منچستر خصوصا اون پسره کریس رونالدوی لوس حال نمی کنم پایم چلسی طومار منچسترو بپیچه اونم با گلهای بالاک
خوش باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |