دیگه تدارکاتو هم بگو که تکمیل بشه...
مشکل ما فقط مربیه و اینکه علی کریمی و حقیقی به تیم اضافه بشن تا تیم بهتر بشه
نه که 16 بازی قبلی مثل بارسلونا بازی میکردن حالا این بازی چون 4-5 نفرو نداشتن نتونستن خوب بازی کنندبازم رفتن زیر قهرمان .. خوشم میاد اون بی جنبه هایی که دیشب سر از پا نمی شناختن ضایع شدن بدجور ... با هر نتیجه بد پرسپولیس سرشونو میندازن پایین و میان اینجا ...
داماش موقعیت گلای زیادی داشت بازم اینا تو قوطی بودن ....
میشه اینقد نگی نابودی پرسپولیس ...آدم یه جوری میشه ...![]()
![]()
قبول کن بازی قبل هیچکس رو نداشتیم ...
خانزاده و سیف الهی جز بازیکنای امید پرسپولیسن که بازی قبل بخاطر اینکه دست مربی خالی بود بازیشون داد ...
رضایی و کاظمیان ذخیره های مان که چند هفته بود بازی نکرده بودن ...همینطور آغاذمانی و علی عسکری ....وسط زمین کیو داریم؟ نوری که تو افته ما اصلا یه بازیساز نداریم ...یه کریمی بود که اونم رفت .. نقی زاده به خاطر اینکه بازیکن نداریم فیکس شده یه بازیکن لیگ یکی ...البته دستش درد نکنه واقعا باغیرته و زحمت کشیده ..
بنگر هم که نبود نورمحممدی هم که یه نیمه هم بازی نکرد مصدوم شد ...
پولادی هم بخاطر لج سرمربی نیمکت نشین شده ..6 بازیکن فیکسمون رو نداشتیم ...
این تیم تیم دوممون بود واقعا ...ما مقابل ملوان خوب بازی کردیم و حقمون برد بود رو اشتباهات گردان مساوی کردیم ...
با اضافه شدن کریمی و حقیقی و هافبکای جدید تیم بهتر میشه ..
تولد احسان علیخانی ...مجری محبوب پرسپولیسی ...
![]()
هوادار 21 ساله استقلال جان باخت
يک هوادار تيم فوتبال استقلال بعد از شکست تيم محبوبش برابر داماش گيلان و از دست دادن قهرماني نيم فصل جان باخت.
...
به گزارش فارس، بعد از شکست يک بر صفر استقلال برابر داماش گيلان در ورزشگاه عضدي رشت يکي از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتي در ورزشگاه دچار حمله قلبي شد و به دليل اينکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشين شخصي و با تاخير به بيمارستان رازي شهر منتقل شد و در نهايت جان به جان آفرين تسليم کرد.
حبيب رفعتي ساجدي 21 ساله نام اين هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.
--------------------------------------------
خدا رحمتش کنه هر سال چند نفر مثل این بخاطر این بازیکنای میلیاردی و این فوتبال میمیرن ...اگه قلعه نوعی اینقد اصرار نمی کرد و بازی رو تعویق نمینداختن شاید این جوون الان زنده بود ..
نه که 16 بازی قبلی مثل بارسلونا بازی میکردن حالا این بازی چون 4-5 نفرو نداشتن نتونستن خوب بازی کنند
دوست عزیز روند تیم رو به رشد بود ما تو 8 بازی پایانی 14 امتیاز گرفتیم ...در حالی که بازی با سایپا رو با بی عدالتی مساوی کردیم و 3 پنالتیمون گرفته نشد و پنالتی گرفته شده رو هم پولادی بیرون زد ...تیمی که میخواد قهرمان بشه بطور استاندارد باید از هر بازی حدود 2 امتیاز بگیره که ما تو 8 بازی پایانی تقریبا به این استاندارد رسیدیم ..تیم بد بسته شده بود ما این فصل اصلا هافبک دفاعی نداشتیم ...مهدوی کیای 35 ساله باید بیاد هافبک دفاعی ما بشه یا پولادی که پست تخصصیش دفاع چپ هست ..یا آغاذمانی که دیگه بهتره اصلا درموردش حرف نزنیم ....هافبک هم که اصلا نداشتیم نصف بیشتر فصلو کریمی نبود همون موقع هم که بود تو افت بود نوری هم اصلا اون نوری نیست و نیمتونه بازیسازی کنه .....شما توقع داری تیمی که تو 4 بازی 1 امتیاز گرفته قهرمان نیم فصل بشه ؟
مربی هم که کلا تعطیل تا اومد تیمو بشناسه نیم فصل تموم شد و بدتر اینکه مثل بچه ها هر روز با یه نفر لج میکنه ...من نمیدونم این آدم چجوری اون همه افتخارات رو آورده ...
بهرحال باید قبول کنیم روند تیم رو به رشد بود که تو بازی آخر مجبور شدیم با تیم دوممون بازی کنیم و نتیجه ش هم باخت بود ...
بچه ها فرنازم رفت النصر![]()
من نمیدونم رویانیان چیکار باید بکنه دیگه؟بره تو زمین گل بزنه؟؟اونکه رویانیانه رفته با اث میلان و برزیل و اشمایکل و .... گفتگو میکنه به جای اینکه به تیمش برسه
اونکه سرپرسته به تمام معنا تو این نیم فصل گند زده همین الان جلال حسینی میگه با سرپرست مشکل دارم و میرم
بازیکنا هم که یه قصه دور و درازن
به این تیم مسی و رونالدو هم اضافه بشه با این وضع هیچی نمیشه چه برسه به حقیقی و مجازی
اونکه رویانیانه رفته با اث میلان و برزیل و اشمایکل و .... گفتگو میکنه به جای اینکه به تیمش برسه
اونکه سرپرسته به تمام معنا تو این نیم فصل گند زده همین الان جلال حسینی میگه با سرپرست مشکل دارم و میرم
بازیکنا هم که یه قصه دور و درازن
به این تیم مسی و رونالدو هم اضافه بشه با این وضع هیچی نمیشه چه برسه به حقیقی و مجازی
الوصل هم تیم بانوان داره؟؟؟؟ :دیبچه ها فرنازم رفت الوصل![]()
خب وقتی میگم مدیرعامل تیمو نابود کرده میگین چرا گفتی
وقتی اقا زرت و زرت مهاجم میگرفت و تازه میخواست خلعتبری و ... رو هم بگیره کسی نبود بهش بگه مرد حسابی تیم دفاع و هافبک میخواد
زاید در گفت وگو با ایسنا: شرط پرسپولیس مسخره است/از صبا و 2 تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارم
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91091508364
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۵
![]()
مهاجم ایرلندی-لیبیایی پرسپولیس که به واسطه سه گلش در داربی تهران، محبوبیت فراوانی در میان هواداران پرسپولیس پیدا کرده بود، امشب از ایران رفت تا وداعی تلخ با پرسپولیسی ها داشته باشد.
ایمون زاید که به همراه همسرش امشب ایران را ترک می کنند، پیش از سفر به دوبلین در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گفته می شود اگر کریم انصاری فر از پرسپولیس جدا شود، تو دوباره به پرسپولیس بر می گردی، گفت: واقعا این حرف مسخره است. اگر آنها این طور فکر می کنند که می توانند با من چنین رفتاری داشته باشند باید بگویم خیلی ناعادلانه است.
وی افزود: من چند وقت پیش به خاطر مشکلی که داشتم از ایران رفتم اما کسی از باشگاه تماس نگرفت که بگوید برگرد و ما تو را نیاز داریم. فکر می کنم اینکه شرط گذاشته اند که اگر انصاری فرد رفت من را بر می گردانند واقعا ناعادلانه است. آنها اگر من را می خواستند بهتر بود بدون اینکه شرط بگذارند این کار را انجام می دادند. به هر حال من پرسپولیس را دوست دارم و هواداران این تیم را هیچ وقت فراموش نمی کنم.
زاید درباره آینده اش و در پاسخ به این سوال که مقصد بعدی تو بعد از پرسپولیس کجا خواهد بود، گفت: من از چند تیم خوب ایرلندی پیشنهاد دارم. همچنین از دو تیم اماراتی و سه تیم ایرانی پیشنهاد دارم.
او درباره پیشنهادهای ایرانی اش هم گفت: مدیر برنامه ام گفته حرفی از پیشنهادهای ایرانی ام نزنم اما می توانم از صبا نام ببرم چون این پیشنهاد چند وقت پیش هم مطرح بود. احتمال دارد خیلی زود شاید همین نیم فصل دوم به ایران بر گردم. می دانم که علی دایی هم از سبک بازی من خوشش میاید.
زاید در پایان گفت: امروز مدیر برنامه ام از صبح با شیرینی جلسه داشت اما متاسفانه موفق نشد پولی از پرسپولیس بگیرد. قول داده اند تا فردا پول را به حسابم واریز کنند و من به رویانیان کاملا اعتماد دارم و میدانم او به قولش عمل می کند.
گفت وگوی تفصیلی ایسنا با زاید روز جمعه منتشر می شود.
چرا با این بازیکن خوب اینطوری رفتار میکنن ...خیلی زشته بخدا ..اینکه خودش هزارباره داره میگه پرسپولیسو دوست دارم نصف بازیکنای دیگه هم پول نگرفته ... از اونا باتعصب تره ...
خدا ازت نگذره ژوزه اگه دنیزلی بود الان ایمون زاید آقای گل بود ..
امیدوارم اگه قراره تو پرسپولیس نباشه به هیچ تیم ایرانی دیگه ایی نیاد ....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |