کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
تولد احسان علیخانی ...مجری محبوب پرسپولیسی ...

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه تدارکاتو هم بگو که تکمیل بشه...
مشکل ما فقط مربیه و اینکه علی کریمی و حقیقی به تیم اضافه بشن تا تیم بهتر بشه

اونکه رویانیانه رفته با اث میلان و برزیل و اشمایکل و .... گفتگو میکنه به جای اینکه به تیمش برسه
اونکه سرپرسته به تمام معنا تو این نیم فصل گند زده همین الان جلال حسینی میگه با سرپرست مشکل دارم و میرم
بازیکنا هم که یه قصه دور و درازن
به این تیم مسی و رونالدو هم اضافه بشه با این وضع هیچی نمیشه چه برسه به حقیقی و مجازی

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم رفتن زیر قهرمان .. خوشم میاد اون بی جنبه هایی که دیشب سر از پا نمی شناختن ضایع شدن بدجور ... با هر نتیجه بد پرسپولیس سرشونو میندازن پایین و میان اینجا ...
داماش موقعیت گلای زیادی داشت بازم اینا تو قوطی بودن ....

میشه اینقد نگی نابودی پرسپولیس ...آدم یه جوری میشه ...

قبول کن بازی قبل هیچکس رو نداشتیم ...
خانزاده و سیف الهی جز بازیکنای امید پرسپولیسن که بازی قبل بخاطر اینکه دست مربی خالی بود بازیشون داد ...
رضایی و کاظمیان ذخیره های مان که چند هفته بود بازی نکرده بودن ...همینطور آغاذمانی و علی عسکری ....وسط زمین کیو داریم؟ نوری که تو افته ما اصلا یه بازیساز نداریم ...یه کریمی بود که اونم رفت .. نقی زاده به خاطر اینکه بازیکن نداریم فیکس شده یه بازیکن لیگ یکی ...البته دستش درد نکنه واقعا باغیرته و زحمت کشیده ..
بنگر هم که نبود نورمحممدی هم که یه نیمه هم بازی نکرد مصدوم شد ...
پولادی هم بخاطر لج سرمربی نیمکت نشین شده ..6 بازیکن فیکسمون رو نداشتیم ...

این تیم تیم دوممون بود واقعا ...ما مقابل ملوان خوب بازی کردیم و حقمون برد بود رو اشتباهات گردان مساوی کردیم ...
با اضافه شدن کریمی و حقیقی و هافبکای جدید تیم بهتر میشه ..
نه که 16 بازی قبلی مثل بارسلونا بازی میکردن حالا این بازی چون 4-5 نفرو نداشتن نتونستن خوب بازی کنند

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوادار 21 ساله استقلال جان باخت

يک هوادار تيم فوتبال استقلال بعد از شکست تيم محبوبش برابر داماش گيلان و از دست دادن قهرماني نيم فصل جان باخت.
...

به گزارش فارس، بعد از شکست يک بر صفر استقلال برابر داماش گيلان در ورزشگاه عضدي رشت يکي از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتي در ورزشگاه دچار حمله قلبي شد و به دليل اينکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشين شخصي و با تاخير به بيمارستان رازي شهر منتقل شد و در نهايت جان به جان آفرين تسليم کرد.

حبيب رفعتي ساجدي 21 ساله نام اين هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.

--------------------------------------------

خدا رحمتش کنه هر سال چند نفر مثل این بخاطر این بازیکنای میلیاردی و این فوتبال میمیرن ...اگه قلعه نوعی اینقد اصرار نمی کرد و بازی رو تعویق نمینداختن شاید این جوون الان زنده بود ..

خبرش خیلی ناراحت کننده بود .

خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده ....

ایشالله از این اتفاقا دیگه هیچ وقت تو ایران و تو هیچ جای دنیا اتفاق نیفته .

GAME_OVER

کاربر ممتاز
نه که 16 بازی قبلی مثل بارسلونا بازی میکردن حالا این بازی چون 4-5 نفرو نداشتن نتونستن خوب بازی کنند

دوست عزیز روند تیم رو به رشد بود ما تو 8 بازی پایانی 14 امتیاز گرفتیم ...در حالی که بازی با سایپا رو با بی عدالتی مساوی کردیم و 3 پنالتیمون گرفته نشد و پنالتی گرفته شده رو هم پولادی بیرون زد ...تیمی که میخواد قهرمان بشه بطور استاندارد باید از هر بازی حدود 2 امتیاز بگیره که ما تو 8 بازی پایانی تقریبا به این استاندارد رسیدیم ..تیم بد بسته شده بود ما این فصل اصلا هافبک دفاعی نداشتیم ...مهدوی کیای 35 ساله باید بیاد هافبک دفاعی ما بشه یا پولادی که پست تخصصیش دفاع چپ هست ..یا آغاذمانی که دیگه بهتره اصلا درموردش حرف نزنیم ....هافبک هم که اصلا نداشتیم نصف بیشتر فصلو کریمی نبود همون موقع هم که بود تو افت بود نوری هم اصلا اون نوری نیست و نیمتونه بازیسازی کنه .....شما توقع داری تیمی که تو 4 بازی 1 امتیاز گرفته قهرمان نیم فصل بشه ؟
مربی هم که کلا تعطیل تا اومد تیمو بشناسه نیم فصل تموم شد و بدتر اینکه مثل بچه ها هر روز با یه نفر لج میکنه ...من نمیدونم این آدم چجوری اون همه افتخارات رو آورده ...
بهرحال باید قبول کنیم روند تیم رو به رشد بود که تو بازی آخر مجبور شدیم با تیم دوممون بازی کنیم و نتیجه ش هم باخت بود ...

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز روند تیم رو به رشد بود ما تو 8 بازی پایانی 14 امتیاز گرفتیم ...در حالی که بازی با سایپا رو با بی عدالتی مساوی کردیم و 3 پنالتیمون گرفته نشد و پنالتی گرفته شده رو هم پولادی بیرون زد ...تیمی که میخواد قهرمان بشه بطور استاندارد باید از هر بازی حدود 2 امتیاز بگیره که ما تو 8 بازی پایانی تقریبا به این استاندارد رسیدیم ..تیم بد بسته شده بود ما این فصل اصلا هافبک دفاعی نداشتیم ...مهدوی کیای 35 ساله باید بیاد هافبک دفاعی ما بشه یا پولادی که پست تخصصیش دفاع چپ هست ..یا آغاذمانی که دیگه بهتره اصلا درموردش حرف نزنیم ....هافبک هم که اصلا نداشتیم نصف بیشتر فصلو کریمی نبود همون موقع هم که بود تو افت بود نوری هم اصلا اون نوری نیست و نیمتونه بازیسازی کنه .....شما توقع داری تیمی که تو 4 بازی 1 امتیاز گرفته قهرمان نیم فصل بشه ؟
مربی هم که کلا تعطیل تا اومد تیمو بشناسه نیم فصل تموم شد و بدتر اینکه مثل بچه ها هر روز با یه نفر لج میکنه ...من نمیدونم این آدم چجوری اون همه افتخارات رو آورده ...
بهرحال باید قبول کنیم روند تیم رو به رشد بود که تو بازی آخر مجبور شدیم با تیم دوممون بازی کنیم و نتیجه ش هم باخت بود ...

خب وقتی میگم مدیرعامل تیمو نابود کرده میگین چرا گفتی
وقتی اقا زرت و زرت مهاجم میگرفت و تازه میخواست خلعتبری و ... رو هم بگیره کسی نبود بهش بگه مرد حسابی تیم دفاع و هافبک میخواد

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها فرنازم رفت النصر:D

فرناز اسطوره ی تیمای عربیه و استقلالیا بهش مینازن!!!!!!برام عجیبه!!!!!!!!
طرف استقلالو تو بهترین شرایط ول میکنه و میره تو تیمای عربی و استقلال قهرمانیو از دست میده ولی استقلالیا هنوز 2000شون نیفتاده!!!!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اونکه رویانیانه رفته با اث میلان و برزیل و اشمایکل و .... گفتگو میکنه به جای اینکه به تیمش برسه
اونکه سرپرسته به تمام معنا تو این نیم فصل گند زده همین الان جلال حسینی میگه با سرپرست مشکل دارم و میرم
به این تیم مسی و رونالدو هم اضافه بشه با این وضع هیچی نمیشه چه برسه به حقیقی و مجازی
من نمیدونم رویانیان چیکار باید بکنه دیگه؟بره تو زمین گل بزنه؟؟
یه بازیکن چه مشکلی میتونه با سرپرست داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من نمیدونم اینا برا چی با هم مشکل دارن؟؟؟؟حسینی یه بازیکنه باید کار خودشو بکنه
اگه سرپرست یه شخص فوتبالی باشه و ترجیحا از پیشکسوت های پرسپولیس خیلی بهتره ولی الآن نیست مدیر عامل تشخیص داده این آقا سرپرست باشه
به نظر من که فقط مشکل مربیه

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا درباره سرپرست سید جلال دوباره گفت قرار بود یه کاری واسم انجام بده هنوز نرفتم ببینم انجام شده یانه...
دوم اینکه یه بازیکن مثال بزن که بگه با شیرینی مشکل دارم؟؟هیشکی مشکلی نداره باهش.
و مهمتر اینکه سردار چی کم گذاشته واس تیم؟؟؟مثلا فرض کن اومده چیکار کنه؟؟اصلا شما وظیفه مدیرعامل یه تیم رو برام بنویس ببینم وظیفش چیه؟؟

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خب وقتی میگم مدیرعامل تیمو نابود کرده میگین چرا گفتی
وقتی اقا زرت و زرت مهاجم میگرفت و تازه میخواست خلعتبری و ... رو هم بگیره کسی نبود بهش بگه مرد حسابی تیم دفاع و هافبک میخواد

آره زرت و زرت مهاجم گرفت بازی قبل مهاجم نداشتیم ... کیو اضافه گرفت ؟ میبینی که بازی قبل هیچکشو نداشتیم ....حتما باید دو تا مهاجم بگیره که هر بازی هر دوشون فیکس باشن و دیگه فکر نیمکت و مصدوم و محروم رو هم نکنیم ....
من نمیدونم چرا یه عده از کارای رویانیان انتقاد میکنن قبول دارم که کار درستی نکرد تیمو خودش بست اما همه کار برا پرسپولیس کرده دیگه فقط همین مونده بره وسط زمین بازی کنه ...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
اینم بگم من فکر میکنم تو یکی دو روز گذشته چنتا از بازیکنا یجوری میخوان کم کاری خودشونو لاپوشونی کنن و نتایج بد تیمو بندازن گردن دیگران ..
پولادی میگه هوادارا بدونن ما مقصر نتایج بد نیستیم ...آقای بازیکن ملی پوش حتما تقصیر منه هواداره که تیم نتیجه نگرفته ..حسینی گفته با سرپرست مشکل دارم ... اصلا به بازیکن ربطی نداره که سرپرست کیه و از کجا اومده ...بازیکن اصلا حق نداره درباره عوامل تیم حرفی بزنه وظیفه ش فقط بازی کردنه اما متاسفانه بازیکنای ما دیگه خیلی ادعا دارن ...
پولادی دست خودشو رختکن کرمانو نابود کرده بعد اعتراض هم میکنه به نیمکت نشنی..خب اگه تو بازیکن حرفه ای بودی وقتی همه فحشت دادن بازیتو میکردی نه اینکه خوب بازی نکنی و خودتم ناقص کنی بعد بیای علیه سرمربی مصاحبه کنی ...
من میگم ژوزه اونی نبود که ما میخواستیم اما این بازیکنا دیگه خیلی نوبرن ..کسی که پول حرفه ای میگیره باید اخلاق حرفه ای داشته باشه و حرفه ای هم بازی کنه تا حداقل پولش حلال باشه ..

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
لیست بازیکنان مازاد پرسپولیس مشخص شد/ گردان، رضایی و سامان آقازمانی هم هستند

[h=2]لیگ برتر - مهر نوشت:[/h][h=4]سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پایان رقابت‌های نیم فصل اول دوازدهمین دوره لیگ برتر فهرست مازاد خود را به مدیر عامل این باشگاه ارائه کرده که در بین آنها برخی چهره‌های مطرح نیز دیده می‌شوند. با این حال رویانیان قصد دارد نظر ژوزه در مورد دو بازیکن را تغیییر دهد.
سرخپوشانی تهرانی دوازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر را در شرایطی آغاز کردند که جذب بازیکنان نامدار و گرانقمیت این انتظار را به وجود آورد که این تیم بتواند یکی از مدعیان قهرمانی در این دوره لیگ برتر باشد و رقابت تنگاتنگی برای صدرنشینی با چند مدعی دیگر داشته باشد.
اما پس از گذشت 17 هفته از این رقابت ها، مردان گرانقمیت پرسپولیس نه تنها به این انتظار پاسخ مثبتی ندادند، بلکه با قرار گرفتن در رده یازدهم جدول رده بندی عملا هوادارانشان را برای کسب عنوان قهرمانی ناامید کرده اند. هر چند که در نیم فصل دوم 17 هفته دیگر برای جبران این ناکامی فرصت باقی مانده است.
با این حال برخی اعتقاد دارند مانوئل ژ‍وزه نتوانسته از این بازیکنان به خوبی بازی بگیرد و شاید به همین خاطر است که خبر احتمال برکناری وی منتشر شده است. اما این سرمربی پرتغالی در پایان نیم فصل اسامی بازیکنان مازاد پرسپولیس را به رویانیان داده تا زمینه جدایی شان از جمع سرخپوشان فراهم شود.
که مانوئل ‍ژوزه اسامی 7 بازیکن به نام های مهرزاد معدنچی، روح الله سیف اللهی، سعید قدمی، افشین اسماعیل زاده، سامان آقازمانی، شهاب گردان و غلامرضا رضایی را به مدیرعامل باشگاه اعلام کرده تا مقدمات تسویه حساب با آنها را فراهم کند و به جای آنها بتوانند چند بازیکن جدید را به فهرست سرخپوشان اضافه کنند.
این در حالی است که محمد رویانیان در ایتالیا به سر می برد و قصد دارد در بازگشت برای ماندن دو بازیکن با سرمربی تیمش مشورت کند. مدیر عامل سرخپوشان قصد دارد روح الله سیف اللهی و شهاب گردان را در تیم نگه دارد اما همه چیز به نظر نهایی مانوئل ژوژه برمی گردد.
علاوه بر این بازیکنان، سومین سرخپوشی که هنوز وضعیتش به طور قطعی مشخص نشده است، ایمون زاید است. بازیکنی که ژوزه اعتقادی به او ندارد اما در صورتیکه کریم انصاریفرد نیم فصل از پرسپولیس جدا شود و به یک تیم خارجی بپیوندد، شانس ماندنش در جمع سرخپوشان افزایش خواهد یافت.

مهر در خبری دیگر نوشت:
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه جدایی 4 بازیکن از پرسپولیس قطعی است و 3 نفر هم در لیست انتظار قرار دارند، جدایی این نفرات را منوط به جذب بازیکنان جدید دانست.
حسین قدوسی پس از انتشار فهرست بازیکنان مازاد پرسپولیس ضمن بیان این مطلب در این خصوص افزود: لیست نفرات مازاد باشگاه تنها در اختیار سرمربی و سرپرست تیم فوتبال باشگاه است و طبق اعلام مدیرعامل باشگاه برای حفظ حرمت این بازیکنان، از اعلام نام آنها از سوی باشگاه خودداری می‌شود.
وی با بیان اینکه با این بازیکنان مذاکره شده تا تیم جدیدشان را معرفی کنند و اخلاقی نیست نامشان اعلام شود، افزود: در حال حاضر جدایی 4 بازیکن از پرسپولیس قطعی است و 3 نفر هم در لیست انتظار قرار دارند. البته در صورتی که بازیکنان مورد نیاز جذب نشوند، آنها در پرسپولیس ماندنی خواهند بود.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با درخواست از رسانه‌ها مبنی بر اینکه از گمانه‌زنی در مورد فهرست مازاد بازیکنان پرسپولیس خودداری کنند، تاکید کرد: در هفته‌های پایانی نیم فصل و در روزهای اخیر رسانه‌ها در خصوص لیست مازاد گمانه‌زنی‌هایی انجام داده‌اند و نام نفراتی همچون گردان، رضایی، کاظمیان، علی عسگر و ... را در این فهرست قرار داده‌اند که درست نیست.
[/h]

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سردار سرانجام دست به کار شد/ دوشنبه درباره آینده ژوزه تصمیم گیری می شود

[h=2]محمد رویانیان از تشکیل جلسه برای تصمیم گیری درباره آینده کادر فنی پرسپولیس خبر داد.[/h][h=4]تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار نیم فصل اول لیگ برتر مغلوب تراکتور سازی شد تا ششمین شکست فصل خود را مقابل چشم هواداران خود تجربه کند. سردار رویانیان که همواره اعتماد کامل خود به ژوزه را نشان داده بود پس از ثبت این شکست از بررسی عملکرد سرمربی و تصمیم گیری درباره کادر فنی صحبت کرد.
در همین رابطه کمیته‌ فنی باشگاه پرسپولیس با حضور تمام اعضا و به ریاست مدیرعامل باشگاه دوشنبه تشکیل خواهد شد تا در این جلسه عملکرد کادر فنی مورد بررسی قرار گیرد.

[/h]

GAME_OVER

کاربر ممتاز
انصاري‌فرد در پرسپوليس مي‌ماند
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ کريم انصاري‌فرد تا پايان فصل در پرسپوليس خواهد ماند.
سعيد شيريني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ابتدا در خصوص شايعه ماندن زايد در پرسپوليس به شرط رفتن کريم انصاري‌فرد از پرسپوليس اظهار داشت: ايمون زايد براي باشگاه پرسپوليس قابل احترام است ايشان با تلاش‌هاي رويانيان به پرسپوليس آمد و با هتريک‌هاي خود جايگاه خود را در پرسپوليس با سعي و تلاش زياد به دست آورد.

وي افزود: ما پيشنهادي مبني براينکه اگر کريم انصاري‌فرد برود زايد در پرسپوليس خواهد ماند به ايشان نداديم و به نظرم برخي‌ها در اين زمينه گمانه‌زني کردند. ايمون زايد در صورتي که اين پيشنهاد به او بشود حق دارد ناراحت شود پس چنين چيزي اصلاً مطرح نبوده است.

شيريني تأکيد کرد: البته کريم انصاري‌فرد نيز بازيکن قابل و ملي‌پوش باشگاه پرسپوليس است و اصلاً قرار نيست که از پرسپوليس برود انصاري‌فرد تا آخر فصل در پرسپوليس مي‌ماند و از طرف ديگر ما پيشنهادي به زايد مبني بر ماندنش نداده‌ايم.

-----------------------------
خدا رو شکر این خبر خوبیه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
پس از توافق رویانیان و گالیانی، تفاهم‌نامه باشگاه‌های پرسپولیس و آث میلان فردا امضا می‌شود

کانون هواداران پرسپولیس : مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از بازدید از کمپ اختصاصی آکادمی و مدارس فوتبال آث میلان تفاهم‌نامه همکاری را امضا خواهد کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس که چهارشنبه شب نشست ویژه‌ای را با آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه آث میلان، فرانکو باره‌سی، همچنین مدیر ورزشی و مدیر روابط بین‌الملل این باشگاه مطرح اروپایی انجام داده بود، درباره مفاد تفاهم‌نامه با گالیانی به توافقات نهایی رسید.

رویانیان به همراه حمید استیلی و برخی معاونین خود صبح پنجشنبه از کمپ اختصاصی تیم های پایه آکادمی و مدارس فوتبال آث میلان بازدید می‌کند و نشستی را نیز با مدیران تیم‌های پایه و مدارس فوتبال آث میلان خواهد داشت و در پایان این مذاکرات تفاهم‌نامه ای را که به تایید وی و گالیانی رسیده امضا خواهد کرد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس عصر پنجشنبه مذاکرات مهمی در پیش رو دارد که متعاقبا از سوی کانون هواداران پرسپولیس اعلام خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] زاید در گفت وگو با ایسنا: شرط پرسپولیس مسخره است/از صبا و 2 تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارم

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91091508364
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۵

مهاجم ایرلندی-لیبیایی پرسپولیس که به واسطه سه گلش در داربی تهران، محبوبیت فراوانی در میان هواداران پرسپولیس پیدا کرده بود، امشب از ایران رفت تا وداعی تلخ با پرسپولیسی ها داشته باشد.
ایمون زاید که به همراه همسرش امشب ایران را ترک می کنند، پیش از سفر به دوبلین در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گفته می شود اگر کریم انصاری فر از پرسپولیس جدا شود، تو دوباره به پرسپولیس بر می گردی، گفت: واقعا این حرف مسخره است. اگر آنها این طور فکر می کنند که می توانند با من چنین رفتاری داشته باشند باید بگویم خیلی ناعادلانه است.
وی افزود: من چند وقت پیش به خاطر مشکلی که داشتم از ایران رفتم اما کسی از باشگاه تماس نگرفت که بگوید برگرد و ما تو را نیاز داریم. فکر می کنم اینکه شرط گذاشته اند که اگر انصاری فرد رفت من را بر می گردانند واقعا ناعادلانه است. آنها اگر من را می خواستند بهتر بود بدون اینکه شرط بگذارند این کار را انجام می دادند. به هر حال من پرسپولیس را دوست دارم و هواداران این تیم را هیچ وقت فراموش نمی کنم.
زاید درباره آینده اش و در پاسخ به این سوال که مقصد بعدی تو بعد از پرسپولیس کجا خواهد بود، گفت: من از چند تیم خوب ایرلندی پیشنهاد دارم. همچنین از دو تیم اماراتی و سه تیم ایرانی پیشنهاد دارم.
او درباره پیشنهادهای ایرانی اش هم گفت: مدیر برنامه ام گفته حرفی از پیشنهادهای ایرانی ام نزنم اما می توانم از صبا نام ببرم چون این پیشنهاد چند وقت پیش هم مطرح بود. احتمال دارد خیلی زود شاید همین نیم فصل دوم به ایران بر گردم. می دانم که علی دایی هم از سبک بازی من خوشش میاید.
زاید در پایان گفت: امروز مدیر برنامه ام از صبح با شیرینی جلسه داشت اما متاسفانه موفق نشد پولی از پرسپولیس بگیرد. قول داده اند تا فردا پول را به حسابم واریز کنند و من به رویانیان کاملا اعتماد دارم و میدانم او به قولش عمل می کند.
گفت وگوی تفصیلی ایسنا با زاید روز جمعه منتشر می شود.

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
وعده تازه مشاور رویانیان:[h=1] روزهای خوب پرسپولیس در راه است[/h]
مسوولان آکادمی فوتبال پرسپولیس گفت: از نزدیک شاهد مذاکرات سردار رویانیان در ایتالیا و گفتگوی تلفنی ایشان با بازیکنان جدید در تهران بودم

به گزارش ایسنا، حمید استیلی که همراه محمد رویانیان در ایتالیا به سر می‌برد، به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: تا اینجا سفر خوب و پرباری انجام شده است. علاوه بر جلسات با مسئولان باشگاه میلان، در دو نوبت هم با مقام‌های فدراسیون فوتبال ایتالیا ملاقات و گفتگو انجام شد. همچنین بازدیدی از شبکه مدیا ست داشتیم که مدیر آن آقای سیلویو برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا و رئیس باشگاه میلان است.

وی ادامه داد: در این دیدارها تجارب خوبی بدست آمد و ارتباط‌های مفیدی هم برقرار شد. از جمله باید به دیداری که با مدیر اجرایی لیگ سری A داشتیم، اشاره کنم که مقر آن در میلان قرار دارد و لیگ سری A و B ایتالیا از همین جا برنامه‌ریزی و هدایت می‌شود.

مشاور مدیرعامل و مسوول آکادمی فوتبال باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: طرف ایتالیایی از همکاری‌های دو جانبه، استقبال کرد که این سفر را پربار می‌کند. همچنین امروز جلسات مهمی را با مقامات باشگاه آ.ث.میلان خواهیم داشت و از این ارتباط به سود پرسپولیس استفاده خواهد شد.

از حمید استیلی درباره بازی با تراکتورسازی پرسیدیم که وی گفت: بعد از بازی وقتی از نتیجه مطلع شدیم، همه ناراحت بودند. آقای رویانیان به شدت ناراحت شد و از نزدیک شاهد بودم که از همانجا در تلاش است و مرتب با تهران در تماس بودند و اقدامات مختلفی را برای تقویت تیم و خروج آن از شرایط فعلی برنامه‌ریزی کردند. ایشان جدا از پیگیری امور از طریق معاونان و مدیران باشگاه، از همینجا مذاکراتی با بازیکنان جدید انجام دادند. طبعا نمی‌توانم نامی ببرم و سردار اگر صلاح بدانند خودشان در این باره اخبار را اعلام می‌کنند. تنها می‌توانم بگویم اتفاقات خوبی برای پرسپولیس در شرف وقوع است.

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
[h=1]باشگاه پرسپولیس: گردان، رضایی و کاظمیان در فهرست مازاد نیستند/ شأن بازیکنان را حفظ کنید[/h]
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با رد فهرست بازیکنان مازاد که از سوی برخی رسانه‌ها اعلام شده گفت که نام کاظمیان، گردان، رضایی و ... در فهرست مازاد باشگاه نیست.

حسین قدوسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در واکنش به اعلام فهرستی از بازیکنان مازاد اظهار کرد: اسامی کسانی که در فهرست باشگاه قرار دارند را تنها مدیرعامل و سرپرست تیم در اختیار دارند و تا پیش از بازگشت رویانیان از ایتالیا هیچ فهرستی مورد تایید نیست.

وی گفت: رویانیان تصمیم دارد برای حفظ شأن بازیکنان پس از بازگشت از سفر ایتالیا با بازیکنانی که در لیست مازاد هستند صحبت کند و بعد درباره آنها تصمیم بگیرد، بنابراین باشگاه پرسپولیس از رسانه‌ها می‌خواهد برای حفظ شأن بازیکنان از انتشار فهرست‌هایی که مورد تایید باشگاه نیستند، خودداری کنند.

قدوسی در پایان گفت: بر خلاف اخبار متفاوتی که در برخی رسانه‌ها منتشر شده نام شهاب گردان، جواد کاظمیان، حمیدرضا علی‌عسگر، غلامرضا رضایی و ... در فهرست مازاد پرسپولیس قرار ندارد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
زاید در گفت وگو با ایسنا: شرط پرسپولیس مسخره است/از صبا و 2 تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارم

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91091508364
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۵

مهاجم ایرلندی-لیبیایی پرسپولیس که به واسطه سه گلش در داربی تهران، محبوبیت فراوانی در میان هواداران پرسپولیس پیدا کرده بود، امشب از ایران رفت تا وداعی تلخ با پرسپولیسی ها داشته باشد.
ایمون زاید که به همراه همسرش امشب ایران را ترک می کنند، پیش از سفر به دوبلین در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گفته می شود اگر کریم انصاری فر از پرسپولیس جدا شود، تو دوباره به پرسپولیس بر می گردی، گفت: واقعا این حرف مسخره است. اگر آنها این طور فکر می کنند که می توانند با من چنین رفتاری داشته باشند باید بگویم خیلی ناعادلانه است.
وی افزود: من چند وقت پیش به خاطر مشکلی که داشتم از ایران رفتم اما کسی از باشگاه تماس نگرفت که بگوید برگرد و ما تو را نیاز داریم. فکر می کنم اینکه شرط گذاشته اند که اگر انصاری فرد رفت من را بر می گردانند واقعا ناعادلانه است. آنها اگر من را می خواستند بهتر بود بدون اینکه شرط بگذارند این کار را انجام می دادند. به هر حال من پرسپولیس را دوست دارم و هواداران این تیم را هیچ وقت فراموش نمی کنم.
زاید درباره آینده اش و در پاسخ به این سوال که مقصد بعدی تو بعد از پرسپولیس کجا خواهد بود، گفت: من از چند تیم خوب ایرلندی پیشنهاد دارم. همچنین از دو تیم اماراتی و سه تیم ایرانی پیشنهاد دارم.
او درباره پیشنهادهای ایرانی اش هم گفت: مدیر برنامه ام گفته حرفی از پیشنهادهای ایرانی ام نزنم اما می توانم از صبا نام ببرم چون این پیشنهاد چند وقت پیش هم مطرح بود. احتمال دارد خیلی زود شاید همین نیم فصل دوم به ایران بر گردم. می دانم که علی دایی هم از سبک بازی من خوشش میاید.
زاید در پایان گفت: امروز مدیر برنامه ام از صبح با شیرینی جلسه داشت اما متاسفانه موفق نشد پولی از پرسپولیس بگیرد. قول داده اند تا فردا پول را به حسابم واریز کنند و من به رویانیان کاملا اعتماد دارم و میدانم او به قولش عمل می کند.
گفت وگوی تفصیلی ایسنا با زاید روز جمعه منتشر می شود.

چرا با این بازیکن خوب اینطوری رفتار میکنن ...خیلی زشته بخدا ..اینکه خودش هزارباره داره میگه پرسپولیسو دوست دارم نصف بازیکنای دیگه هم پول نگرفته ... از اونا باتعصب تره ...
خدا ازت نگذره ژوزه اگه دنیزلی بود الان ایمون زاید آقای گل بود ..
امیدوارم اگه قراره تو پرسپولیس نباشه به هیچ تیم ایرانی دیگه ایی نیاد ....:(

FREE DOOM

عضو جدید
همسر زاید: دوست ندارم ایمون به استقلال برود / او به هر تیمی برود، دوباره به استقلال گل می‌زند

حتی همسر ایمون زاید هم دوست ندارد این مهاجم به استقلال برود.

به گزارش خبرآنلاین؛ همسر ایمون زاید می‌گوید او مشکلش برای ادامه کار در پرسپولیس نبوده: «من نمی‌دانم چرا این شایعات درست شد. اگر راستش را بخواهید من مشکل ایمون نیستم بلکه او مشکل من برای ماندن در تهران است! من می‌خواهم بمانم، ایمون می‌گوید برویم!»
همسر زاید از تهران می‌گوید. از شهری که گویا خیلی دوستش دارد: «جای قشنگی است. سه بار به ایران آمده‌ام. البته معمولاً در هتل بودم و هر جا که ایمون می‌خواست، می‌رفتیم. یک بار کوه رفتیم. همین‌طور به برج میلاد رفتیم. از آن بالا تهران را قشنگ دیدم. واقعاً شهر زیبایی است. اینجا فرهنگ آدم‌ها با جایی که من زندگی می‌کنم، فرق دارد. حجاب یک قانون است و باید رعایت کنی. روزهای اول برایم سخت بود ولی حالا کاملاً یاد گرفته‌ام.»
او درباره آینده می‌گوید: «من و ایمون سال دیگر با هم ازدواج می‌کنیم. من مشکلی ندارم که به ایران بیایم و پیش او باشم. نمی‌فهمم چرا در ایران می‌گفتند من مشکل ایمون هستم.»
همسر ایمون ادامه می‌دهد: «دوست دارم به اصفهان و کیش بروم و آنجا را ببینم. شنیدم خیلی شهرهای قشنگی هستند.» و اما حرف‌های آخر او: «دوست دارم ایمون در ایران بماند. او خیلی محبوب است. هر جا می‌رویم پرسپولیسی‌ها دوره‌اش می‌کنند. اینجا واقعاً دوستش دارند. حضور در پرسپولیس استارت بزرگی در زندگی ایمون بود. حالا دوست ندارم هیچ‌وقت به
استقلال برود و محبوبیتش را از دست بدهد. این را هم مطمئن هستم که ایمون به هر تیم دیگری برود، دوباره به استقلال گل می‌زند.»

FREE DOOM

عضو جدید
چرا با این بازیکن خوب اینطوری رفتار میکنن ...خیلی زشته بخدا ..اینکه خودش هزارباره داره میگه پرسپولیسو دوست دارم نصف بازیکنای دیگه هم پول نگرفته ... از اونا باتعصب تره ...
خدا ازت نگذره ژوزه اگه دنیزلی بود الان ایمون زاید آقای گل بود ..
امیدوارم اگه قراره تو پرسپولیس نباشه به هیچ تیم ایرانی دیگه ایی نیاد ....:(

كاملا موافقم.
به نظر من بازيكن هرچقدر هم كه خوب و تواناباشه اين سرمربي هست كه بايد از بازيكن خوب بازي بگيره. اصلا اين ژوزه تو كل اين نيم فصل از هيچ بازيكني نتونسته در حد و اندازه خودش بازي بگيره و به نظر مياد كه بازيكن ها رابطه خوبي با سرمربي ندارن.
مثلا شما بازي كردن مسي براي گوارديولا رو با بازي كردنش براي مارادونا مقايسه كنيد درسته هم تيمي هاش تاثير زيادي تو بازيش داشتن ولي مسي همون مسي بوده و نتونسته تو تيم ملي كاري كنه.
پس اين سرمربي كه بايد از نهايت توان يه بازيكن استفاده كنه و ژوزه تا به اينجا نشون داده كه اين كارو بلد نيست.
اصلا وقتي به چهره ژوزه نگاه ميكني زد حال ميخوري به نظرم تو اين سن هيچ انگيزه اي براي هدايت يه تيم نداره و فقط ميخواد زندگيش بگذره و پولشو بگيره بره.