کلوپ آبیدلان.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...منم خوشم نمیاد ولی حال نداشتم برم بیارمش...:D

آوردمش

پرچم بالااااااااااااااااااااست

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من 20 دقیقه آخر بازی با گسترش رو دیدم ، بازی با نفت مسجد سلیمان و نفت تهرانم ندیدم این بازیم فقط نیمه دوم رو دیدم ، گویا استقلال تو اون دقایقی که من بازی رو نمیبینیم خیمه زده تو محوطه جریمه حریف ، آخه این قلعه نویی همش میگه توپهامون گل نشده و اینا ، گویا این ورزش 3 هم کلا هیچ کدوم از موقعیتهایی که قلعه نویی میگه رو تو خلاصه بازی نمیذاره ... چون من نه تو این 60-70 دقیقه چیزی زیادی دیدم نه تو اون خلاصه بازی های سایت ورزش سه اینا که قلعه نویی گفته بود رو ندیدم ... یا حداقل خیلی خیلی کمتر از اون چیزیه که میگه ، یکی راست و حسینی و بدور از تعصب بگه چه خبر بوده؟؟
لطفا یکی هم این آندو رو از خواب بیدار کنه ، آندو جان عزیزم بیدار شو 2-3 ماه از آخرین بازیمون تو جام جهانی میگذره ... پاشو لیگ داره تموم میشه

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازی که بازیه خوبی نبود متاسفانه مثل همیشه آرش موقعیت خراب کرد فقط من نمیفهمم چرا کرار دوتا بازیه نیست؟؟؟مسدومه؟؟؟؟کل بازیای قبلیو کرارو خسرو در آوردن برامون حالا که نیستن معلومه میبازیم...

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیم داره به کجا میره
2 بازی گندشو درآوردن
درست موقعی که برد میخوایم اینا میبازن :|

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه همین حالت بودِ
تیم بزرگی مثه استقلال وقتی این فرصت پیش میاد که سایر تیم ها دچار لغزش و یه فرصتی پیش میاد قدرشو رو نمیدونن
ولی این بار به نظر فرق میکرد
ایشالا بازی های بعدی دُرس میشه