کلوپ آبیدلان.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوف آره بابا از الان دارن تقسیم اراضی میکنن یکی گفته گوشیمو میخواد یکی گفته لپ تاپو میخواد........بابامم گفته سرشو برام بیارید بسه.........خخخخخخخ
گفتم قرارا نیست بمیرم که دارید غنیمت میگیرید.........ییییییی
آره منم 18 اردیبهشت میرم........

اووووووووق حالمو بهم نزن بابا امروز رفتیم رستوران......یارو تو پیتزا و لازیانیا هردوش گوجه ریخته بود........2ساعت داشتم جراهی میکردم گوجه هاشو دربیارم.........
قرار دهنمونو صاف کنن........حالا خدا کنه بعدش 1جای آدمی زادی بیافتم.........
محسنو ولش کن بابا اون تایلندم بره میره جک جونور میبینه...........دیگه بقیشو خودت بخونننن..........خخخخخخخ

پس تو املت نمیخوری کلا؟؟؟
گوجه س دیگه گوجه
گوجه خخخخخخ
الان مجید جان دلبندم کاربرد داره که جراحی صحیحه!!!!
نه بابا هیجده فروردین اون گفت
خب یه سری فایلای کامپیوترت رو هم به بچه های باشگاه بده

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا این پرچمه منو عزلت نشین کردین حواسم هستا
سلام شب همگی بخیر

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ما بریم بخوابیم که صب بایس بریم سرکار...........
آبجی سمیرا شبت بخیر........
داش سعید نفله شبت بخیر.......
آقا یا علی مدد..........قل میدم بازم بیام حالا گریه نکنید...........سعید پامو ول کن میگم بازم میام..........خخخخخخخخ
شب خوش
به سلامت

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ما بریم بخوابیم که صب بایس بریم سرکار...........
آبجی سمیرا شبت بخیر........
داش سعید نفله شبت بخیر.......
آقا یا علی مدد..........قل میدم بازم بیام حالا گریه نکنید...........سعید پامو ول کن میگم بازم میام..........خخخخخخخخ

بسلامت
پاتو ول کنم که از خماری میفتی تو جوب
برو معتاد
خدانگهدار
یا علی.منم پر

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس تو املت نمیخوری کلا؟؟؟
گوجه س دیگه گوجه
گوجه خخخخخخ
الان مجید جان دلبندم کاربرد داره که جراحی صحیحه!!!!
نه بابا هیجده فروردین اون گفت
خب یه سری فایلای کامپیوترت رو هم به بچه های باشگاه بده
اه اه ننننننننه این بچه داداشم میاد میشینه با اشتها میخوره........عادتم داره هر غذایی که بخواد بخوره اول برای همه یکی1 لقمه بگیره بعد خودش بخوره.........قبل املت همیشه با من 1 پس دعوای کامل داره.......خخخخخخخخ بیچاره بچم.......یییییی
اوف بابا بزرا مهر مدرکت خشک بشه بعد بیا به غلط املایی من گیر بده.........خخخخخخ
خب چون دیلم یا فوق دیپلمه فروردین میره ما که لیسانس داریم اونم از نوع مهندسیش و از نوع خفن مهندسی شیمیش 18 اردیبهشت میریم........ایشالا..........
باش مشکلی نیشت شما چه فایلی لازم داری بگو برات بفرستم.......البته غیر از ویدیویی ها که قبلا قولشو دادم........خخخخخخخخخ

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اه اه ننننننننه این بچه داداشم میاد میشینه با اشتها میخوره........عادتم داره هر غذایی که بخواد بخوره اول برای همه یکی1 لقمه بگیره بعد خودش بخوره.........قبل املت همیشه با من 1 پس دعوای کامل داره.......خخخخخخخخ بیچاره بچم.......یییییی
اوف بابا بزرا مهر مدرکت خشک بشه بعد بیا به غلط املایی من گیر بده.........خخخخخخ
خب چون دیلم یا فوق دیپلمه فروردین میره ما که لیسانس داریم اونم از نوع مهندسیش و از نوع خفن مهندسی شیمیش 18 اردیبهشت میریم........ایشالا..........
باش مشکلی نیشت شما چه فایلی لازم داری بگو برات بفرستم.......البته غیر از ویدیویی ها که قبلا قولشو دادم........خخخخخخخخخ

به کی قول دادی؟؟؟
خب غیر از اونا هرچی داری بفرس!!؟؟؟
آره فوق دیپلمه
بابا خفن
گوووووجههههه
ایول پروفایلتو چه گوجه بارونی کنم من خخخخخ

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
آورین آورین
میدونی آبانیا اینقدر خاصن که خدا عاشق متولدین آبانه؟؟؟

نه بابا گولتون زدن اصن باور نکنین مگ خدا مارو ول میکنه شما رو بچسبه:D
من تتلو رو دوست میدارم شدییییییددددد

اون ک هیچی دیگه ی طرف دیگست دیشب چن تا آهنگ آخریاشو دان کردم اون آهنگ تو نمیتونی مث من باشیش خیلی قشنگ بود

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا گولتون زدن اصن باور نکنین مگ خدا مارو ول میکنه شما رو بچسبه:D

اون ک هیچی دیگه ی طرف دیگست دیشب چن تا آهنگ آخریاشو دان کردم اون آهنگ تو نمیتونی مث من باشیش خیلی قشنگ بود

خخخخخخخخخ
شب بخیر مهنا خارجی :دی

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازیکنان رفتنی استقلال در فصل بعد

برخی از بازیکنان تاثیرگذار استقلال در پایان فصل این تیم را ترک می‌کنند.

با وجود اینکه رقابت های لیگ برتر هنوز به اتمام نرسیده اما به نظر می رسد استقلال تیمی است که تغیرات زیادی را در ترکیب خود خواهد داشت و خانه تکانی در این تیم صورت خواهد گرفت.

استقلالی ها در فصل جاری جدایی ستاره ها را بارها تجربه کردند؛ ابتدا مجتبی جباری تیم را ترک کرد و به سپاهان و پس از آن به قطر رفت. فرهاد مجیدی در میانه راه تیم را تنها گذاشت و خداحافظی کرد و در ادامه نیز ستاره هایی مثل منتظری و نکونام از تیم جدا شدند.

آبی ها که شرایط مالی مساعدی ندارند در پایان فصل نیز احتمالا جدایی ستاره هایی دیگر را تجربه خواهند کرد.

آندرانیک تیموریان بارها قصد جدایی از تیمش را داشت و حالا با توجه به حضور در جام جهانی به احتمال زیاد با دریافت پیشنهاد مناسب استقلال را ترک می کند. ساموئل ستاره خارجی آبی ها در فصل جاری بارها از مشکلات مالی گلایه و حتی مقطعی نیز قهر کرد. وی اعلام کرده با این وضعیت در استقلال نمی ماند. مهدی رحمتی نیز همواره تا روزهای پایانی تکلیفش نامشخص می ماند و بعید نیست امسال از این تیم جدا شود.
علاوه بر این ستاره ها جدایی نفراتی مثل پژمان نوری، مهرداد اولادی، مجید غلام نژاد، حسین حسینی، مهدی نظری و نیکبخت واحدی قطعی از استقلال قطعی است.

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شعر زیبای بازیکن استقلال در وصف فاطمه زهرا/عکس

اميرحسين صادقي كه از جمله بازيكنان به شدت مذهبي استقلال است و هر از گاهي چنين دلنوشته‌هايي در اينستاگرام منتشر مي‌كند، بار ديگر شعري زيبا را در صفحه خود منتشر كرد.