سلام آبجی سمیرای خودم.........کیف حالک؟؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟تعطیلات خوش گذشت؟؟؟؟؟سلام علیکم
خوبی؟؟
پشت سر نبود که در ملا عام بود
عهههه
سایه ی مجید رو دیدم!!!
سلام داش مجید
خوبی؟؟؟
سلام آبجی سمیرای خودم.........کیف حالک؟؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟تعطیلات خوش گذشت؟؟؟؟؟سلام علیکم
خوبی؟؟
پشت سر نبود که در ملا عام بود
عهههه
سایه ی مجید رو دیدم!!!
سلام داش مجید
خوبی؟؟؟
الان شلوغه؟؟؟؟اوه اوه اینجا چه شلوغ شد........خخخخخخخ
سلام سعید نفله سلام آبجی سمیراا............
تقدیم به آبی دلان عزیز غیر از سعید...........یییییییی
![]()
سلام آبجی سمیرای خودم.........کیف حالک؟؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟تعطیلات خوش گذشت؟؟؟؟؟
خخخخسلام به حاجیه سمیرا و حاج مجید
چیه حالا تو جایزت؟ کفش دخترونست؟ همون به ابیدلان عزیز تقدیمش کن![]()
آره دیگه شبای دیگه که میام خودمو جکای نابم دیگه هیچ کس نیست........پس تو چه مدیری هستی سمیرا؟؟؟؟بچه ها رو دور هم جمع کن دیگه........الان شلوغه؟؟؟؟
توش چیه؟؟؟؟؟
نه اتفاقا یه دست کت شلواره واسه تو که میخوای بری دانشگاه ارشد بخونی مثل قدیما با گبه و گیوه نری سرکلاس........خخخخخخخسلام به حاجیه سمیرا و حاج مجید
چیه حالا تو جایزت؟ کفش دخترونست؟ همون به ابیدلان عزیز تقدیمش کن![]()
بچه ها زنده این؟؟؟؟
بچه ها زنده این؟؟؟؟
کلا کادو خوبه دیگه هرچی هست باشه فقط صورتی یا قرمز نباشه!!!آره دیگه شبای دیگه که میام خودمو جکای نابم دیگه هیچ کس نیست........پس تو چه مدیری هستی سمیرا؟؟؟؟بچه ها رو دور هم جمع کن دیگه........
آقا دو روز دیگه من میرم باید با یادو خاطراتم باید باشیداااااااااا..........ییییییی
چی دوس داری توش باشه؟؟؟؟
نه اتفاقا یه دست کت شلواره واسه تو که میخوای بری دانشگاه ارشد بخونی مثل قدیما با گبه و گیوه نری سرکلاس........خخخخخخخ
من تو مرحله قبض روحم.عزراییل داره چاقوشو تیز میکنه بالا سرمه.میگه نمیذارم حتی ی لحظه دیگه ان لاین بمونی
چه اصطلاحاتیم بلده.میگه زود از یاهوت دیسکانکت شو.دیگه هم کسیو اد نکن
عزراییل با تو چیکار داره؟؟؟؟من تو مرحله قبض روحم.عزراییل داره چاقوشو تیز میکنه بالا سرمه.میگه نمیذارم حتی ی لحظه دیگه ان لاین بمونی
چه اصطلاحاتیم بلده.میگه زود از یاهوت دیسکانکت شو.دیگه هم کسیو اد نکن
بهش بگو زرشک مالیدی........چون اینجا باشگاه مهندسانه نه یاهو.........
بهش از طرف من بگو برو یاد بگیر بعد بیا حرف بزن........
شنیدی سعید حتما بهش بگیاااااا........
عزراییل با تو چیکار داره؟؟؟؟
آره اومد صداشمن زندم........صدای نفسای سعیدم داره میاد.........میاد؟؟؟؟
خخخخخخهیچی اومده پیشم چوقولی جبرییلو بکنه!!!
خو اومده قبض روحم کنه دیگه
میگه قبض روحتم خیلی زیاد اومده.گفتم حالا برامون قسط بندیش کنه
آره اومد صداش
راستی عدس با طعم پوتین دوست داری؟؟؟
خخخخخخ
روح داری؟؟؟
ای بابا دقیقا یه دست کت شلوار قرمز بود براسعید گفتم تو یونی ببننش سال دیگه ببرنش تو کلاه قرمزی بجا این عزیزیم ببخشید برنامه رو مهیج تر کنه..........خخخخخخخخکلا کادو خوبه دیگه هرچی هست باشه فقط صورتی یا قرمز نباشه!!!
عه داری میری؟؟؟
به سلامتی
آش پشت پا رو کی میپزه برات؟؟؟؟
جدیدا مد شده جشن میگیرن!!!!
من قرار نیست عدس بدم بهش کهنه به این عدس با طعم اوباما بده
بی ادب باز من خندیدم؟؟؟؟خوبه خوبه پس ا ومدی تو خط داری چند جانبه کار میکنی؟؟؟؟؟؟احمق
اون خودش سه تا یوزر داره تو یاهو
من الانم هم تو باشگاهم هم تو یاهو
آره بابا به من هرچی بدن توش فقط گوجه فرنگی نداشته باشه حله..........اوووووووووووقآره اومد صداش
راستی عدس با طعم پوتین دوست داری؟؟؟
نه فقط تو روح داری
روح من روح مرحوم بز همسایمونه هولش دادن تو بدنم
نه فقط تو روح داری
روح من روح مرحوم بز همسایمونه هولش دادن تو بدنم
ای بابا دقیقا یه دست کت شلوار قرمز بود براسعید گفتم تو یونی ببننش سال دیگه ببرنش تو کلاه قرمزی بجا این عزیزیم ببخشید برنامه رو مهیج تر کنه..........خخخخخخخخ
بله با اجازتون همین الان داشتم دفترچه رو میخوندم..........تا صفحه 20 خوندم دیدم هیچ رقمه معاف نمیشم بی خیال شدم درشو بستم.........
مامانم میخواد بپزه............
آره بابا گفته میخواد فک فامیلو دعوت کنه منم گفتم راضی نیستم خانما بیان آش بخورن........خخخخخخ گفتم من برم جون بکنم خانما بیان آششو بخورن؟؟؟؟؟؟![]()
بی ادب باز من خندیدم؟؟؟؟خوبه خوبه پس ا ومدی تو خط داری چند جانبه کار میکنی؟؟؟؟؟؟
وای برتو ای سعید..........واااااااای
آره بابا به من هرچی بدن توش فقط گوجه فرنگی نداشته باشه حله..........اوووووووووووق
ولی اگه زیاد حبوبات میدوننم باهاشون چیکار کنم...........خخخخخخخ
بی ادب باز من خندیدم؟؟؟؟خوبه خوبه پس ا ومدی تو خط داری چند جانبه کار میکنی؟؟؟؟؟؟
وای برتو ای سعید..........واااااااای
آره بابا به من هرچی بدن توش فقط گوجه فرنگی نداشته باشه حله..........اوووووووووووق
ولی اگه زیاد حبوبات میدوننم باهاشون چیکار کنم...........خخخخخخخ
اوف آره بابا از الان دارن تقسیم اراضی میکنن یکی گفته گوشیمو میخواد یکی گفته لپ تاپو میخواد........بابامم گفته سرشو برام بیارید بسه.........خخخخخخخنه من روح ندارم!!
خخخخخخ
جشن میگیرن که نیستی دیگه
پسرعمه ی منم داره میره
ولی گفته بود هیجدهم یعنی امروز خبر ندارم رفته یا نه
اووووووووق حالمو بهم نزن بابا امروز رفتیم رستوران......یارو تو پیتزا و لازیانیا هردوش گوجه ریخته بود........2ساعت داشتم جراهی میکردم گوجه هاشو دربیارم.........عدس با گوجه میدن به تو یکی!!!
برادر جان رستوران نمیری که!
قراره مرد بشی
ولی تاثیر نداره فکر کنم چون محسن که تغییری نکرده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |