کلوپ آبیدلان.

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای دوستانی که این نظرسنجی رو به پروفایلشون ارسال نکردم یا کلا همه راههای ارسال پیام تو پروفایلشون بسته بود :

تغییر در نحوه امتیاز دهی تاپیک پیش بینی از شروع نیم فصل دوم
( با احتساب جدول دور رفت به شیوه امتیاز دهی قدیمی و ادامه اون بر مبنای امتیاز دهی جدید )
پیش بینی صحیح برد ، باخت و یا مساوی : 2 امتیاز
گل زده صحیح : 1 امتیاز
گل خورده صحیح : 1 امتیاز
مجموع : پیش بینی کاملا درست : 4 امتیاز
مثلا گاهی یه بازی 1-1 مساوی میشه ، یه نفر که پیش بینی کرده 0-0 هم یه امتیاز میگیره و اونی که پیش بینی باخت 2-1 رو کرده صرفا برای پیش بینی درست گل خورده هم یه امتیاز میگیره در حالی که پیش بینی کلی نتیجه ارزش بیشتری داره
موافق یا مخالف ؟؟

نظرتون رو تو پروفایلم یادداشت کنید ، ممنون

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
از حیف نون می پرسن این شعر از کیه؟ "سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز"
می گه نمی دونم یه راهنمایی بکنید...
می گن اسم شاعر توی خود شعر هست.
می گه: آهان فهمیدم، جواد نکونام!=))))

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
های اوری بادی
خوبین؟؟؟؟؟؟؟
محمد تشکر فراوان .
حالا تشکر میکنم ازت دارم جواب محبتای بچه هارو میدم.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
های اوری بادی
خوبین؟؟؟؟؟؟؟
محمد تشکر فراوان .
حالا تشکر میکنم ازت دارم جواب محبتای بچه هارو میدم.

سلام
کجا بودی تا الان .....
الان باید بیای تشکر کنی ...:D

با مهمونای من درست برخورد کنی ها...

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال با 3 بازيکن تمرين کرد!

استقلال با 3 بازيکن تمرين کرد!

کادر فني تيم استقلال که قبل از تعطيلات اعلام کرده بود از روز شنبه تمرينات اين تيم در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد صبح امروز تنها با 3 بازيکن تمرينات را از سر گرفت!
به گزارش فارس، اين در حالي است که محمد مهدي نظري يک هفته اي است که در تمرينات حضور ندارد و احمد جمشيديان هم همين شرايط را دارد. از سوي ديگر ساموئل هنوز به ايران برنگشته و لاوره نيز از استقلال جدا شده است.
تمرين صبح استقلال در مجموعه انقلاب با حضور حنيف عمران زاده، پژمان نوري و ايمان باصفا برگزار شد. آرش برهاني هم که کسالت داشت تنها نظاره گر دويدن اين سه نفر بود! محمد قاضي، سيد مهدي رحمتي، عليرضا نيکبخت و مهرداد اولادي که طي روزهاي اخير در تمرينات حاضر بودند امروز در مجموعه انقلاب حضور نداشتند.
جالب اينجا است که قلعه‌نويي در اوکراين به سر مي برد و قرار است فردا در تمرينات حاضر شود.
تمرين استقلال اين روزها در شرايطي برگزار مي شود که مربيان اين تيم در نيم فصل اول بارها اعلام کردند که تيمشان نياز به بدنسازي دارد ولي مشخص نيست که بقيه بازيکنان اين تيم کجا هستند و چگونه بايد براي نيم فصل دومي که ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا را در برنامه دارند آماده شوند؟

-------------------------
با این همت ، انگیزه و برنامه ریزی حتما قهرمان هم میشیم :surprised: