ممنونم
خوب حالا که زیارت کردی دیگه میبخشمتو از خیر عطر مشهد میگذرم
زیارات قبول مَشتی
منم خوبم اصن به خودتون استرس وارد نکنید!
دست شوما درد نکنه! حالا جدی عطر مشهد میخوای چیکار؟؟؟!!!!!!
ممنونم
خوب حالا که زیارت کردی دیگه میبخشمتو از خیر عطر مشهد میگذرم
زیارات قبول مَشتی
منم خوبم اصن به خودتون استرس وارد نکنید!
دست شوما درد نکنه! حالا جدی عطر مشهد میخوای چیکار؟؟؟!!!!!!![]()

حواس نداریااااا.........عیب نداره!آها تو اون یکی پُستم نپرسیده بودم خوبی؟؟؟
خوبی؟
آدم پرستار باشه ، زیارتم رفته باشه خوبه دیگه

حواس نداریااااا.........عیب نداره!
راستی اواتارت و امضات کوش؟؟!!!![]()

چند روز؟؟! کارای اداری؟؟!آواتار و امضام تو مرحله تعویضه ، چون یه خورده کارهای اداریش طول میکشه تا چند روز دیگه تحویل میشه
امضات قشنگه اما

چند روز؟؟! کارای اداری؟؟!
انقد سخت نگیر بابا...
خیلی ممنون![]()

به زودی در این مکان آواتار و امضا نصب میگردد
خودت تو پیش بینی قبلی شرکت کردی یا تسنیم یادت انداخت ؟؟![]()
چه تبلیغیم میکنه!
اخرش که من میدونم یا مصدق میذاری نشد امیرکبیر!
نه تسنیم اس داد گفت شوما گفتی که پیشبینی کنم.. منم رو هوا ی چی گفتم همینجوری!![]()

آفرین به تسنیم ، بَده 1 امیتاز گرفتی الکی الکی ؟؟
جات خالی من رفتم استادیوم ، خیلی سرد بود اما خیلی با حالم بود ، اینقدر به زمین نزدیک بودیم انگاری بازیکنها همین بغل دستمون داشتن بازی میکردن![]()
بقول خودش ... عَی تسنیم .... لابد میخواسته خودشو بالاتر بکشه خواسته به عنوان رقیب تو رو خبر نکنه که امتیاز نگیریافرین به شوما
وگرنه اون که یادش نبود به من بگه!
جدی رفتی کرج؟؟!
چه حالی داریاااا...
این بازیای اخیر حتی ارزش نداره که ادم برق مصرف کنه براش تی وی رو روشن کنه!!!![]()

بقول خودش ... عَی تسنیم .... لابد میخواسته خودشو بالاتر بکشه خواسته به عنوان رقیب تو رو خبر نکنه که امتیاز نگیری
نه نرفتم کرج ، کرج بودم رفتم استادیوم
خیلی اوضاع خراب بود ، واسه حمله برنامه نداشتیم با اینکه اینبار تلاششون بیشتر از بازی با مس بود اما تا پشت محوطه جریمه سایپا میرفتن دیگه هی بهم پاس میدادن نمیدونستن باید چیکار کنن بعد از چند دقیقه توپ لو میرفت ، خلاصه به این برد نیاز داشتیم که واسه نیم فصل دوم امیدوار بمونیم به ایجاد تغییرات و بهتر شدن تیم

حالا من دیگه وارد جزییات نمیشم!
خودت حدیث مفصل بخوان از این مجمل
من که ندیدم بازی رو ولی میدونم که خوب بازی نکردیم!
راستی انقد تحلیل میکنی ی پست تحت عنوان تحلیل بذار و لینکشو برام بفرس که افراد نظرسنجی رو انتخاب کنی دیگه!
بنظرت مشکل چیه؟!؟
راستی مجیدی چرا اینجوری کرد؟؟!چقد ازش بدم اومد!!!!!
چی شد؟؟ پست تحلیل بذارم که چی بشه ؟؟ جریان چیه ؟؟
مشکل تو هافبک بازیسازه و همینطور کادر فنی دیگه
مجیدی ؟ خوب واقعا مجیدی دیگه مثل سابق نبود ، به نظرم بهتر شد که رفت که کار به هو شدن نکشه ، مجیدی محبوب بود ، بد میشد اگه تماشاگرا هو کننش و بعد مجبور بشه بره ، خودشم با اینکه تقریبا کمک حال بود اما واقعا اون فرهاد مجیدی 2-3 فصل پیش نبود
ینی فقط میرید رای میدین!
من این همه مینویسم برا کی؟؟!؟
من بیشتر فکر میکنم مشکل از مربی و روحیه تیمه! تیم جنگنده نیس! روحیه نداره ..هدف نداره
اینا قبول اما اون از اون فصلش که یهو رف... اینم از این فصل که حتی واینستاد نیم فصل تموم شه!
کارش خیلی بد بود خداییش!!
ینی از اون فصل که اون حرکتو کرد..حداقل از نظر من دیگه محبوب نبود!!
دارم تو خودتم دیدی یه پارتی بازی بکن دیگه اوکی شه اینو که خونده بودم ، فکر کردم چیز جدیده ، خوب من که این هم پست تحلیل تکنیکالدارم تو خودتم دیدی یه پارتی بازی بکن دیگه اوکی شه
اینا دیگه بر میگرده به کادر فنی که واقعا تیم رو ببره به سمت یه بازی جنگنده و پر تلاش ، اینا مدام میگن ما خسته ایم ما خسته ایم
بازیکنامونم انگاری نون نخوردن با این همه تجربه ..... بازی قبلیم به نظرم میومد بازیکنها هیچ انگیزه ای برای بردن و عوض کردن نتیجه ندارن
سال اول که قلعه نویی مربیمون شده بود یه بازی بود با فجر سپاسی همون اول بازی 2-0 عقب افتادیم تو تهران ، تیم چنان حمله میکرد و خودشو به آب و آتیش زد که 3-2 بازی رو بردیم ، حمله میکردن وحشتناک
بازی با مس دقیقه 2 گل خوردیم انگار نه انگار که عقبیم
بازی بعدی کیه؟؟!
ی پست بذار لینکشو بفرس !
واقعا ادم میمونه چی بگه! این همه هوادار... این همه عشق با تیمه.ولی اونا انگار نه انگار!
میخوام بدونم مجیدی برا مردن این پسربچه کم توان چجوری میتونه خودشو ببخشه! همش به فکر خودش بود!
بنظرم تو تصمیمش حتی ی درصدم تیم و منافعشو لحاظ نکرده بود!

بقول پلیمر خاک تو مغزش!آره بهتر بود یا بعد از بازی با سئول میرفت یا آخر نیم فصل
منم برای اون پسر بچه خیلی ناراحت شدم
بازی بعدی فردا ساعت 15:15
اگه فردا شجاع و جنگنده نباشن راحت میبازیم

بقول پلیمر خاک تو مغزش!
اصن خاک تو مغز همشون!
اه! اعصابمو داغون کردن!!![]()

منم همینو میگم دیگهمهم تیمه ، استقلال
فقط تیم مهم ، هیچکی به اندازه استقلال اهمیت نداره
![]()
ایشالله که برای نیم فصل تغییرات مثبتی ایجاد بشه اما با خرید کبه بازیکن آفریقایی داماش من خودم نا امید شدممنم همینو میگم دیگه
با نادونیاشون دارن به تیم لطمه میزنن
مثلا مجیدی وقتی وسط بازی داره دور زمین میچرخه ..بازیکنا با چه تمرکزی بازی کنن؟؟!
فکر کنم فقط هواداران که نگران اوضاع تیمن...مسئولین و مربی و بازیکنا خوشحال دارن به کاراشون میرسن!!
ایشالله که برای نیم فصل تغییرات مثبتی ایجاد بشه اما با خرید کبه بازیکن آفریقایی داماش من خودم نا امید شدم
فکر نکنم بتونه کمک کنه
به امید برد اس اس

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|
|