.....................
.................
کی بوده اینجا...
.................کی بوده اینجا...
.................سلام آقا من هستم ولی دارم میرم..........خخخخخخخخ......................................
کی بوده اینجا...
......................................
کی بوده اینجا...
سلام آقا من هستم ولی دارم میرم..........خخخخخخخخ
پرچمو بالا نگهدار تا بربچ بیان..........جدیدا چقد تنبل شدنااااااا.........شیطونه میگه یه تنبیه اساسی در نظر بگیریم واسه اینایی که غیبت میکننن...........
سلام آقا من هستم ولی دارم میرم..........خخخخخخخخ
پرچمو بالا نگهدار تا بربچ بیان..........جدیدا چقد تنبل شدنااااااا.........شیطونه میگه یه تنبیه اساسی در نظر بگیریم واسه اینایی که غیبت میکننن...........

الان مسخره کردی؟!![]()

نه چرا باید مسخره کنم
گفتم شاید بیرون رفتی خسته شدی
گفتم خسته نباشی
حالا اگه ناراحتی خسته باشی![]()
نه بابا بیرون کجا حال ندارم اصن از فردام محرمه کلاسامم تموم شده بیکارم

به سلامتی که تموم شده......
بیکاری هم خیلی بده
حالگیریه...![]()
آره بابا خیلی بده، منم ک اصن نمیتونم تو خونه بمونم!
شما درستون تموم شده؟
سلام بر همگی..
حالتون چه طوره؟
آره تموم شده
فعلا که پیمانکارم
بعضی اوقات هم که کمک پدرم میرم
خوش اومدی......مرسی......اوکی موضوعش چی هست مهنا خانم؟؟؟؟؟ دستت درد نکنه.........حالا یه هلاصه بگو ببینم برم بخرم یا از خودت بگیرم.......خخخخخخخمن اومدم!
خسته نباشین آقا جهان اون کتابه ک گفتم برا رضا امیر خانیه، نشر افق میتونید پیداش کنین، من خودم خیلی با شخصیت آقاهه حال کردم خوشم اومد ازش
سلام آقایی داش ممد........بابا من هستم منتها تاپیک بغلی.......عین بز همسایه سعید پلیمر اینا دارم به سوالات دوستان جواب میدم..........سلام مخلصیم
چه خبرا نیستی خودتم
آره تو یه ننبیح براشون در نظر بگیر خودتم میشی نفر اول![]()
سلام بر همگی..
حالتون چه طوره؟
سلام بر دوستان پاک : )
سلام
حال خودت چطوره![]()
سلام بر آقای داوودی احوال شما؟
آفرین چ خوب،پسرا خیلی راحت کار پیدا میکننا
سلام داش رضای خودم.......حال کردی جوابارو؟؟؟؟؟؟؟
حال کردی چنتا در نوشابه برات باز کردم؟؟؟؟/ نه خداییش داشتی؟؟؟؟؟/خخخخخخخخ
294 صفه ست ی آقای قیدار نامیه ک گاراژ داره خیلیم پهلوون و بامعرفته،من ی خورده از متن پشت جلدشو میذارم براتون وقتی کتابو بخونین خودتون ب معنیش پی میبرینخوش اومدی......مرسی......اوکی موضوعش چی هست مهنا خانم؟؟؟؟؟ دستت درد نکنه.........حالا یه هلاصه بگو ببینم برم بخرم یا از خودت بگیرم.......خخخخخخخ
کتابش چند صفست؟؟؟؟
سلام بر دوستان پاک : )
سلام جهان پهلوان گوشتی
ميرسي مهنا جون294 صفه ست ی آقای قیدار نامیه ک گاراژ داره خیلیم پهلوون و بامعرفته،من ی خورده از متن پشت جلدشو میذارم براتون وقتی کتابو بخونین خودتون ب معنیش پی میبرین
در قرآن،اسم بعضی پیامبران آمده است، اسم بعضی غیر پیامبران هم، چ صالح و چ طالح آمده است....صلحا عاشق حضرت باری هستند اما حضرا حق، بعضی را خودش هم عاشق است...عاشقی خدا توفیر دارد با عاشقی ما...خدا عاشقی ست ک دوست ندارد نام معشوقش را کسی بداند...ب او میگوید رجل...همین!
سیلام بهار خوبی؟
سلام چ سفید خوبی؟؟؟؟؟بقیه اینجا مو هستن؟؟؟؟؟ خب بگو سلام بر همه........راستی جواب اون پستم رو داده بودی؟؟؟؟اگه دادی بودیم من پیداش نکردم.......
نوکرم.......نه خداییش معرفت که تهشی.......داش رضا آقا یه مشکلی هست........ببین از فردا شب هییت ما شروع میشه تا شب 21 ماه محرم........من هرشب باید برم..........اگه نرم کار اونجا لنگ میمونه.......ببین میشه با مسئولین هماهنگ کنی........به من فرصت بیشتر بدن؟؟؟؟؟؟خداییش افتضاح وقتم کمه.......وگرنه مجبور مبشم ماست مال کنم.......تا الان کلی سعی کردم جواب همه رو کامل بدم.........فدات
بعضیا رو دیدم.دمت گرم.مگه غیر از اینی هست که گفتی؟
1سری به صندلی داغ بزن..
294 صفه ست ی آقای قیدار نامیه ک گاراژ داره خیلیم پهلوون و بامعرفته،من ی خورده از متن پشت جلدشو میذارم براتون وقتی کتابو بخونین خودتون ب معنیش پی میبرین
در قرآن،اسم بعضی پیامبران آمده است، اسم بعضی غیر پیامبران هم، چ صالح و چ طالح آمده است....صلحا عاشق حضرت باری هستند اما حضرا حق، بعضی را خودش هم عاشق است...عاشقی خدا توفیر دارد با عاشقی ما...خدا عاشقی ست ک دوست ندارد نام معشوقش را کسی بداند...ب او میگوید رجل...همین!
همون که گفته بودم سوت نزن تو خیابون؟؟؟؟؟اون چش سفید...... دستم دکمه ش رو نگرفته بود جا افتات.......خخخخخخخخکودون پستت ؟ سلام چ سفید ینی چه؟
سلاااااااام بر همهههههههه
خوبه عامو؟:ی![]()
بعله چ خبرا؟کم پیدایی!
دستت درد نکنه مهنا خانم.......اوه اوه خیلی زیاده.........ولی چشم ایشالا برم انقلاب گیرش میارم.........
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|
|
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
|