کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
.....................:cool:.................
کی بوده اینجا...
سلام آقا من هستم ولی دارم میرم..........خخخخخخخخ
پرچمو بالا نگهدار تا بربچ بیان..........جدیدا چقد تنبل شدنااااااا.........شیطونه میگه یه تنبیه اساسی در نظر بگیریم واسه اینایی که غیبت میکننن...........

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
.....................:cool:.................
کی بوده اینجا...

من اومدم!:redface:
پرچمو بالا نگهدار تا بربچ بیان..........جدیدا چقد تنبل شدنااااااا.........شیطونه میگه یه تنبیه اساسی در نظر بگیریم واسه اینایی که غیبت میکننن...........

خسته نباشین آقا جهان اون کتابه ک گفتم برا رضا امیر خانیه، نشر افق میتونید پیداش کنین، من خودم خیلی با شخصیت آقاهه حال کردم خوشم اومد ازش

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام مخلصیم

چه خبرا نیستی خودتم

آره تو یه ننبیح براشون در نظر بگیر خودتم میشی نفر اول :D

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اومدم!:redface:

خسته نباشین آقا جهان اون کتابه ک گفتم برا رضا امیر خانیه، نشر افق میتونید پیداش کنین، من خودم خیلی با شخصیت آقاهه حال کردم خوشم اومد ازش
خوش اومدی......مرسی......اوکی موضوعش چی هست مهنا خانم؟؟؟؟؟ دستت درد نکنه.........حالا یه هلاصه بگو ببینم برم بخرم یا از خودت بگیرم.......خخخخخخخ
کتابش چند صفست؟؟؟؟
سلام مخلصیم

چه خبرا نیستی خودتم

آره تو یه ننبیح براشون در نظر بگیر خودتم میشی نفر اول :D
سلام آقایی داش ممد........بابا من هستم منتها تاپیک بغلی.......عین بز همسایه سعید پلیمر اینا دارم به سوالات دوستان جواب میدم..........
ای بابا من که توبیخ نشده گرفتارم توبیخم بشم دیگه چیزی ازم نمونه.........خخخخخخ

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام داش رضای خودم.......حال کردی جوابارو؟؟؟؟؟؟؟
حال کردی چنتا در نوشابه برات باز کردم؟؟؟؟/ نه خداییش داشتی؟؟؟؟؟/خخخخخخخخ

فدات
بعضیا رو دیدم.دمت گرم.مگه غیر از اینی هست که گفتی؟
1سری به صندلی داغ بزن..

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی......مرسی......اوکی موضوعش چی هست مهنا خانم؟؟؟؟؟ دستت درد نکنه.........حالا یه هلاصه بگو ببینم برم بخرم یا از خودت بگیرم.......خخخخخخخ
کتابش چند صفست؟؟؟؟
294 صفه ست ی آقای قیدار نامیه ک گاراژ داره خیلیم پهلوون و بامعرفته،من ی خورده از متن پشت جلدشو میذارم براتون وقتی کتابو بخونین خودتون ب معنیش پی میبرین
در قرآن،اسم بعضی پیامبران آمده است، اسم بعضی غیر پیامبران هم، چ صالح و چ طالح آمده است....صلحا عاشق حضرت باری هستند اما حضرا حق، بعضی را خودش هم عاشق است...عاشقی خدا توفیر دارد با عاشقی ما...خدا عاشقی ست ک دوست ندارد نام معشوقش را کسی بداند...ب او میگوید رجل...همین!

سلام بر دوستان پاک : )

سیلام بهار خوبی؟

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
294 صفه ست ی آقای قیدار نامیه ک گاراژ داره خیلیم پهلوون و بامعرفته،من ی خورده از متن پشت جلدشو میذارم براتون وقتی کتابو بخونین خودتون ب معنیش پی میبرین
در قرآن،اسم بعضی پیامبران آمده است، اسم بعضی غیر پیامبران هم، چ صالح و چ طالح آمده است....صلحا عاشق حضرت باری هستند اما حضرا حق، بعضی را خودش هم عاشق است...عاشقی خدا توفیر دارد با عاشقی ما...خدا عاشقی ست ک دوست ندارد نام معشوقش را کسی بداند...ب او میگوید رجل...همین!

سیلام بهار خوبی؟
ميرسي مهنا جون
توخوبي عزيزم؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چ سفید خوبی؟؟؟؟؟بقیه اینجا مو هستن؟؟؟؟؟ خب بگو سلام بر همه........راستی جواب اون پستم رو داده بودی؟؟؟؟اگه دادی بودیم من پیداش نکردم.......

کودون پستت ؟ سلام چ سفید ینی چه؟

سلاااااااام بر همهههههههه
خوبه عامو؟:ی:child:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات
بعضیا رو دیدم.دمت گرم.مگه غیر از اینی هست که گفتی؟
1سری به صندلی داغ بزن..
نوکرم.......نه خداییش معرفت که تهشی.......داش رضا آقا یه مشکلی هست........ببین از فردا شب هییت ما شروع میشه تا شب 21 ماه محرم........من هرشب باید برم..........اگه نرم کار اونجا لنگ میمونه.......ببین میشه با مسئولین هماهنگ کنی........به من فرصت بیشتر بدن؟؟؟؟؟؟خداییش افتضاح وقتم کمه.......وگرنه مجبور مبشم ماست مال کنم.......تا الان کلی سعی کردم جواب همه رو کامل بدم.........

دستت درد نکنه مهنا خانم.......اوه اوه خیلی زیاده.........ولی چشم ایشالا برم انقلاب گیرش میارم.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کودون پستت ؟ سلام چ سفید ینی چه؟
سلاااااااام بر همهههههههه
خوبه عامو؟:ی:child:
همون که گفته بودم سوت نزن تو خیابون؟؟؟؟؟اون چش سفید...... دستم دکمه ش رو نگرفته بود جا افتات.......خخخخخخخخ
آفرین عمو جان حالا درست پاشو خودتو معرفی کن واسه همه.........آفرین.......پیش میچشم نداریم.........

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه مهنا خانم.......اوه اوه خیلی زیاده.........ولی چشم ایشالا برم انقلاب گیرش میارم.........

مهنا!
آره زیاده متنشم ثقیله الانم ب نظر سرتون شلوغ میاد نخریدینم نخریدین،من معرفیش کردم ک هروقت خواستین کتاب بخرید یا ب دوستاتون هدیه بدین اینو یادتون بیاد