کلوپ آبیدلان.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نوکرم.......نه خداییش معرفت که تهشی.......داش رضا آقا یه مشکلی هست........ببین از فردا شب هییت ما شروع میشه تا شب 21 ماه محرم........من هرشب باید برم..........اگه نرم کار اونجا لنگ میمونه.......ببین میشه با مسئولین هماهنگ کنی........به من فرصت بیشتر بدن؟؟؟؟؟؟خداییش افتضاح وقتم کمه.......وگرنه مجبور مبشم ماست مال کنم.......تا الان کلی سعی کردم جواب همه رو کامل بدم.........

دستت درد نکنه مهنا خانم.......اوه اوه خیلی زیاده.........ولی چشم ایشالا برم انقلاب گیرش میارم.........

شما هر چقدر وقت نیاز داری به شادی بگو/
ایرادی نداره.:)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون که گفته بودم سوت نزن تو خیابون؟؟؟؟؟اون چش سفید...... دستم دکمه ش رو نگرفته بود جا افتات.......خخخخخخخخ
آفرین عمو جان حالا درست پاشو خودتو معرفی کن واسه همه.........آفرین.......پیش میچشم نداریم.........

آهانسسس
خودت چوش سفیدی بی ادب:w39:

ها خواهش میکونیم بله
پریوس گنده لوس هستم در خدمتیم:w12:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهنا!
آره زیاده متنشم ثقیله الانم ب نظر سرتون شلوغ میاد نخریدینم نخریدین،من معرفیش کردم ک هروقت خواستین کتاب بخرید یا ب دوستاتون هدیه بدین اینو یادتون بیاد
حالا گیر نده.......من الان تو جو صندلیمم.......به همه یا میگم داداش یا میگم خانم.....حواسم هست مهنا........خوبه؟؟؟؟؟؟خخخخخخ
آره ثقیله......دو سه بار خوندم همینی که الان نوشتی رو.......فک کنم یه جورایی فلسفی و معنوی باشه درسته؟؟؟؟؟

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا گیر نده.......من الان تو جو صندلیمم.......به همه یا میگم داداش یا میگم خانم.....حواسم هست مهنا........خوبه؟؟؟؟؟؟خخخخخخ
آره ثقیله......دو سه بار خوندم همینی که الان نوشتی رو.......فک کنم یه جورایی فلسفی و معنوی باشه درسته؟؟؟؟؟

تکرار نشه آقا جهان :D
نه متنش اصلن اینطوری نیست میگم وقتی بخونین اینی ک براتون نوشتم کاملن واضح میشه اصلن فلسفی نیست!

بله بله...

سریع رفتمو اومدم

پستای قبلی رو بگو تا جوابتو بدم:D

چ سریع آورین سرعت عملت خیلی بالاست!پ چراما ناهار نداریم!:w05:
چیزی نبود دیگه اصلن

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه متنش اصلن اینطوری نیست میگم وقتی بخونین اینی ک براتون نوشتم کاملن واضح میشه اصلن فلسفی نیست!

چیزی نبود دیگه اصلن

خو شما کسی خونتون نیست باید خودت زحمتشو بکشی:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هر چقدر وقت نیاز داری به شادی بگو/
ایرادی نداره.:)
مرسی دادا.........شادی کیه بابا اون اجازشو میاد از من میگیره......خخخخخخخخ
آقایی مرد.......راستی با امضات خیلی حال کردم........ایول به سردار......بگو این رویانیان بیاد ازش یاد بگیره.........
آهانسسس
خودت چوش سفیدی بی ادب:w39:
ها خواهش میکونیم بله
پریوس گنده لوس هستم در خدمتیم:w12:

هانسسسسس نه جی کاتلر......خخخخخ
نه مال من سفید نیست مشکیه.......
ععععععععه ار اولشم حدس میزدم لوس باشی......تابلو بود.......خخخخخ
در خدمتی؟؟؟؟/آفرین افرین خوب خدمت کن آخر سر من پول مفت ندارم بدما.......

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دادا.........شادی کیه بابا اون اجازشو میاد از من میگیره......خخخخخخخخ
آقایی مرد.......راستی با امضات خیلی حال کردم........ایول به سردار......بگو این رویانیان بیاد ازش یاد بگیره.........

هانسسسسس نه جی کاتلر......خخخخخ
نه مال من سفید نیست مشکیه.......
ععععععععه ار اولشم حدس میزدم لوس باشی......تابلو بود.......خخخخخ
در خدمتی؟؟؟؟/آفرین افرین خوب خدمت کن آخر سر من پول مفت ندارم بدما.......

خخخخخخخخخ و ببخشید کوف:cool:ت:w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13:
ایشالا زبونت له بشه زیر تریلی
پول بده به خودتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:neutral::neutral::neutral::neutral:

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدانگهدارتون

آره منم حال ندارم چیزی درست کنم میخوابم مامانم عصری اومد ی چی بیاره برام:D

خیلی تنبلی ....
برو برو یه زنگ بزن یه پیتزایی ساندویچی ...رستوران
یه چیزی برات بیارن لااقل تلف نشی..:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

چیزی نبود دیگه اصلن
ای بابا چشم......خخخخخخخ
اوکی اوکی......تو هم یه جوری میگی آدم ترغیب میشه بره بخره هااااا.........معلومه رشتت اقتصاده........خخخخخخخ یه جوری میگی بدون تبلیغ کردن آدم خوشش میاد بره بخره.....خخخخخخ
برو بسلامت داش رضا منم دیگه جدی جدی رفتم.........خدا بهمراهت موفق باشی.......

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا چشم......خخخخخخخ
اوکی اوکی......تو هم یه جوری میگی آدم ترغیب میشه بره بخره هااااا.........معلومه رشتت اقتصاده........خخخخخخخ یه جوری میگی بدون تبلیغ کردن آدم خوشش میاد بره بخره.....خخخخخخ

برو بسلامت داش رضا منم دیگه جدی جدی رفتم.........خدا بهمراهت موفق باشی.......

تو هم برو به سلامت ...;)

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چشم......خخخخخخخ

آخه این نویسنده هه رو خیلی دوسش میدارم آقا جهان بازم میگما متن کتاب ثقیله نخرید بعد بیاید بگید این چی بودا!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخ و ببخشید کوف:cool:ت:w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13::w13:
ایشالا زبونت له بشه زیر تریلی
پول بده به خودتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:neutral::neutral::neutral::neutral:
خوشت اومده هااااا خخخخخخ میزاری؟؟؟؟؟خخخخخ
کوفت نه کوفته........امروز غذا فست فودی می خوام کوفته درست نکن..........
ایشالا زبونم له بشه زیر تریلی منظورت این بود ایشالا دهنم آسفالت بشه؟؟؟؟؟ نخیر زهی خیال باطل.........فرض کن یه درصد.......خخخخخخ
ای بابا پول نمی خوای؟؟؟؟؟؟باش بجاش برات عروسک میگیرم حالشو ببری........اوه اوه.........عمو جون اون دستکش رو در بیار میزنی تو چشت چشات باباقوری میشه مجبور میشم به جای عروسک ببرمت دکتر........افتاد؟؟؟؟؟اگه نیافتاده بازم سکه دارمااااااااااا..........خخخخخ