کلوپ آبیدلان.

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز

اهدای نشان زرین بقراط در سال 92 به مدیرعامل استقلال

دکتر فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال ،امروز در همایش جایزه ملی بقراط حضور یافتند. در این مراسم که در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد، نشان زرین بقراط در سال 1392 به پاس اثرگذاری در ارتقای سرانه سلامت بهداشت و تندرستی کشور در حوزه تربیت بدنی و تندرستی به دکتر فتح الله زاده خوئی، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال اهدا شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، امروز در همایش جایزه ملی بقراط حضور یافتن. در این مراسم که در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد، نشان زرین بقراط در سال 1392 به پاس اثرگذاری در ارتقای سرانه سلامت بهداشت و تندرستی کشور در حوزه تربیت بدنی و تندرستی به دکتر فتح الله زاده خوئی، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال اهدا شد.

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی: مجیدی بازیکن محبوب استقلال است

امیر قلعه‌نویی پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال عنوان کرد: مجیدی بازیکن محبوبی است فکر می‌کنم این صحنه‌ها برای باشگاه استقلال خوب است که در میدان رخ می‌دهد ما 48 ساعت است که با مجیدی صحبت می‌کنیم تا او را قانع کنیم اما او حاضر نشد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس،امیر قلعه‌نویی پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال عنوان کرد: مجیدی بازیکن محبوبی است فکر می‌کنم این صحنه‌ها برای باشگاه استقلال خوب است که در میدان رخ می‌دهد ما 48 ساعت است که با مجیدی صحبت می‌کنیم تا او را قانع کنیم اما او حاضر نشد.
وی ادامه داد: به او گفتم که در پایان فصل در دیدار مقابل تراکتورسازی و در تهران خدحافظی کند اما فایده نداشت او تصمیم خود را گرفته بود و قصد داشت که خداحافظی کند هرچه با او صحبت کردیم نپذیرفت. او به من گفت که می‌خواهم در اوج فوتبال را کنار بگذارم البته حرف او در این زمینه خوب بود دلیل دیگر او هم برای کناره‌گیری این بود که می‌خواهد در کلاس‌های مربیگری شرکت کند.
سرمربی استقلال یادآور شد: من با فرزاد و عرب صحبت کردم اما فایده‌ای نداشت و او قبول نکرد. تصمیم خود را گرفته بود 48 ساعت با او صحبت کردیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با خداحافظی مجیدی بر مشکلات استقلال افزوده خواهد شد، گفت: ما تا نیم‌فصل باید صبر کنیم. هم‌اکنون نمی‌توانیم کاری کنیم.

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجیدی: هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است

کاپیتان استقلال که 23 سال فوتبال بازی کرد،‌ عصر امروز و پس از بازی با مس کرمان در ورزشگاه آزادی کفش‌هایش را آویخت. او در روز هفتم آبان که هم شماره پیراهنش است،‌ با استقلال وداع کرد. با توجه به اینکه دیدار استقلال – مس آخرین بازی خانگی استقلال در نیم فصل اول است، مجیدی در استادیوم آزادی و در کنار هواداران استقلال، برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاپیتان محبوب استقلال، کفش هایش را آویخت

فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم استقلال در شرایطی که در دقیقه 88 بازی مقابل مس جای خود را به واحدی نیکبخت داد، به سمت امیر قلعه نویی رفت و با بوسیدن پیراهن خود برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. این بازیکن سپس 4 گوشه مستطیل سبز را بوسید تا بدین ترتیب در سن 37 سالگی از فوتبال خداحافظی کند

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجیدی: از فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی تشکر می‌کنم

فرهاد مجیدی پس از خداحافظی از دنیای فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: می‌خواهم با هواداران صحبت کنم نامه‌ای را تنظیم کردم که الان روی سایت‌ها قرار دارد و طی آن با هواداران حرف زدم. به احترام خبرنگاران حرف‌هایم را در اینجا بیان می‌کنم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس،فرهاد مجیدی پس از خداحافظی از دنیای فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: می‌خواهم با هواداران صحبت کنم نامه‌ای را تنظیم کردم که الان روی سایت‌ها قرار دارد و طی آن با هواداران حرف زدم. به احترام خبرنگاران حرف‌هایم را در اینجا بیان می‌کنم.

وی افزود: در فوتبال این اتفاق می‌افتد و باید یک روز خداحافظی کرد. همیشه دوست داشتم در شرایطی که در اوج قرار دارم از فوتبال بروم از فتح‌الله‌زاده و امیر قلعه‌نویی تشکر می‌کنم.
مجیدی خاطرنشان کرد: باید به کلاس مربیگری می‌رفتم و تیمی در اختیارم قرار می‌گیرد که دو ماه آنها را باید تمرین دهم. به همین خاطر به خاطر دوری دوماهه ممکن بود از فرم آمادگی خارج شوم. پس از صحبت با علی فتح‌الله‌زاده تصمیم گرفتم که خداحافظی کنم. از هوادارانی که ناراحت هستند عذرخواهی می‌کنم.

فنا2011

اخراجی موقت
شاید خیلی وقت بود برای فوتبال ناراحت نشده بودم

مجیدی رو خیلی دوس ت دارم

با تعصب بازی میکرد

انشاالله هر جا باشه موفق باشه

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی می ایستم که شما می*ایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید.

تمام خاطره*ها، خوشی*ها و لحظه*های تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشته*ام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطره*ام “۴خرداد ۱۳۹۰ ” است که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم.

به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستاره*های آن، مدال*هایی بودند که همه ما به آن افتخار می*کردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیده*ام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم.

هواداران عزیز و دوست داشتنی!

بازیکنان می*روند ولی استقلال بزرگ باقی می*ماند. پیراهنی که سال*ها نام من بر آن نوشته می*شد را دوست داشته*ام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن “آبی” که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند.

تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار “آبی” بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا “امیر قلعه نویی” قدردانی می نمایم.

فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سال*های بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره ۷ که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند.

هواداران همیشگی!

از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمی*آیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد.

چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نام*ها مقابل چشمانم رژه می*رود، از تمام مربیانی که در این سال*ها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا…زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سال*ها همراهی*ام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم.

در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم.

خدای من شاهد است که در تمام این سال*های طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش می*طلبم.

مجیدی*ها می*آیند و می روند، اما آنچه باقی می*ماند نام “استقلال” است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.

برادر کوچک شما

فرهاد مجیدی

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله تمومه....

شماچ خبرا
پ چییکار میکنی؟؟؟؟
خبری نیست.
آهان چرا هست
ناهار نداریم
فرهاد مجیدی هم رفت از استقلال