هیچ وقت دیر نیست
آفرین آفرین کار بسیار خوبی میکنید
حالا سر فرصت(حقوقمونو بریزن حساب چشم)

خوشحال شدم سارا
من دیگه برم
شبت خوش
هیچ وقت دیر نیست
آفرین آفرین کار بسیار خوبی میکنید

سلام
خسته نباشین پس از بازی ی راست اومدین اینجا![]()

حالا سر فرصت(حقوقمونو بریزن حساب چشم)
خوشحال شدم سارا
من دیگه برم
شبت خوش

آره الان تو رختکن هستم![]()
کجا رفته؟؟؟هیچکس نیست...
رفته رپ بخونه...خخخخخ
سلام..
چطوری خوبی؟

سلام نه خوب نیستم امروز واسه یه کار اداری اومدم همون شهرستان همسایتون بلای سرم آوردن از اونجا تا شهرمون گریه کردم![]()
کجا آمدی ک اذیتت کردن؟ها بوگو بینوم

همون شهر که گفتم قبلا بودیم . اصا رسیدگی نمییکردن با اینکه خیلیم خلوت بود . یه مرتبه یه امضا میخاستی طرف غیب میشد بعد دو ساعت میومد بعد کلی بدو و استرس و برو بیا ساعت 12 کارش تموم احتیاجمون به یه مامور افتاد .این آدم کارو انجام نداد که نداد! بی دلیل ها کاری که تو شهرما یه ثانیه ای انجام میدن اون نداد . نمیدونم چرا اینجور کرد رشوه میخاست چرا شو نمیدونیم!!ولی خلاصه کارمون انجام نگرفت![]()
ادارات همه همینطورین
باید آشنا داشته باشی دیگه
اگه آشنا داشته باشی سریع کارت انجام میشه
ما کارای اداریمونه میسپاریم ب داداش بزرگم
آخه خیلی زبون بازه اگه 2بار بره یه اداره حتی رییس اونجام نباشه زنگ میزنه بچه های بالا پدرشودربیارن ک دیگه مردم سر کار نذارن....
شما هم باید همین کارو بکنی
خعب دیگه اینم شد کار؟؟؟رفتیم یه جا یه چی بنویسه انگار فحشش میدادی !! بخدا یه چیزای امروز دیدم تا مرز سکته رفتم . من خیلی پیش میاد دنبال کار اداری برم . یعنی الان فهمیدم که تو شهر خودم باید دست تموم کارمندا رو بوسید بخدا سریع کارتو راه میندازن با اینکه ده برابر اونجا سرشون شلوغه! بعدش بنده خداها همشم اعتراض میکنیم ! الان میفهمم عجب آدمای مسئولیت پذیری هستن ! اصا مگه یکیشون جرعت میکنه انجام نده سریع به رئیسش بگی تذکر میخوره !ولی اونجا نه اصا معلوم نبود کی به کیه .مرزه حرص خوردنم به اندازه ای رسیده بود دوسداشتم طرف رو با مشت بزنم تو عمرم این حسی نشده بودم!!

آره رئیس همونجا ساعت 9 صبح رف 12 اومد گفتن رفته جلسهقانون جدید اومده که میگن موقع وقتاداری نباید هیچ جلسه ای برگزار شه ..
اونام که میگن جلسه داریمدروغ میگن دنبال کارای شخصی خودشونن
هر اداره ای یه بازرسی کلی داره میتونی به اونا شکایت کنی
همیشه حق با مشتریه
تو به اعصاب خودت مثلث باش من حل میکنم![]()
! همون بازرسشون وقتی میری با طرف فامیل درمیاد اصا ی وضعیه که دعا کردم دیگه کارم به اونجا نیوفته.
؟؟؟لطفا سریع تر کار منو حل کن.آره رئیس همونجا ساعت 9 صبح رف 12 اومد گفتن رفته جلسهشهرخودمون یه دفعه صبح رفتیم کل کارمندا گفتن ما امروز ساعت 1 تعطیل میکنیم چون جلسه اس 1 و ربع همه رفتن ملت قدرنشناس هم همش اعتراض کردن! باید آوردشون اونجا ببینن دیگه اعتراض نکنن
! همون بازرسشون وقتی میری با طرف فامیل درمیاد اصا ی وضعیه که دعا کردم دیگه کارم به اونجا نیوفته.
شما بازرسی؟؟؟لطفا سریع تر کار منو حل کن.
برید کناااااااااااار عمه تسنیم اومده پرچمو بدید بیارمممم بااااااااالااااااااااااااا![]()
سلاام خانوووم قربانت خوبم .... شما خوب بیدی؟:|

کدوم اداره کارت گیره تا بگم حالشونو بگیرن؟
برا چه کاری؟
نه دیگه عمرا اونجا برم . ضررشو پذیرفتم .پولامو خوردننه دیگه عمرا اونجا برم . ضررشو پذیرفتم .

کوفت کمشونه من به این خسیسی روکوفت بخورن که پول همچین آدمیرو میخورن؟
شماخودت باید زرنگ باشی سرویسشون کنی
!!! خودم زرنگ نیستم والاعجب عمه ای خو با ما هماهنگ شوشاوووووید :دی

بای ..برو بچ فعلا بای بای
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|