اوکی یا سعیدی....سعید مِ عمجان پِسَر اسم ایسهحبیب نیستم..سعیدم
شکرا یا اختی
البته خوزستانیم ولی عرب نیستم

خو دیگه من که بلد نیستم

اوکی یا سعیدی....سعید مِ عمجان پِسَر اسم ایسهحبیب نیستم..سعیدم
شکرا یا اختی
البته خوزستانیم ولی عرب نیستم
اوکی یا سعیدی....سعید مِ عمجان پِسَر اسم ایسه
خو دیگه من که بلد نیستم![]()
متاسفانه مغولهای بی وجدان که حمله کردند،تمام روایات درباره منو اتیش زدن....وگرنه بنده عظمتی هستم که نگو و نپرس
همین ناپلئون هست که اسمشو بردین،دختر عمومو میخاست ندادیمش...گفتم باید فرانسه رو بزنی پشت قبالش...اونم بدبخت زد پشت قبالش...ولی نمیدونم کدوم نامردی قبالشو از پشت سوراخ کرد فرانسه رو دزدید!!!
عیب نداره![]()
من برم شام .....خداحافظ آقا سعید![]()
بعله شما در خوزستان عام و خاص هستید .. اصلا تمام خوزستان با نام شما زنده است ... ما در کتابهای درسیمان نام شما را شنیده ایم ... ما خیلی دوست داریم شما را ببینیم ..
ما به شما نامه می دهیم .. دوستانم هم دوست دارند شما را ببینند .. لطفا به مدرسه ما بیایید و از سلحشورهایتان برای ما بگویید ..
نامه یک بچه دبستانی خوزستانی .. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آره در جریانم سارکوزی همه چیز رو برای من شرح داد .. حتما حکمت نبوده .. دست تقدیره .. کی ازش خبر داره .. خخخخخخخخخخخخخخخ![]()
براستی سعید پلیمر که بود؟؟
آیا او یک فرد عادی بود؟؟
در 13 مهر 1368 شمسی وقتی که سیاهی و ظلمت تمام جهان را فراگرفته بود و کسی از مردم دیگری امیدی به آینده نداشت،گاوها نمی زاییدند،درختان موز حتی خیار هم نمی دادند چه برسد به موز،قحطی ...
بعله شما در خوزستان عام و خاص هستید .. اصلا تمام خوزستان با نام شما زنده است ... ما در کتابهای درسیمان نام شما را شنیده ایم ... ما خیلی دوست داریم شما را ببینیم ..
ما به شما نامه می دهیم .. دوستانم هم دوست دارند شما را ببینند .. لطفا به مدرسه ما بیایید و از سلحشورهایتان برای ما بگویید ..
نامه یک بچه دبستانی خوزستانی .. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آره در جریانم سارکوزی همه چیز رو برای من شرح داد .. حتما حکمت نبوده .. دست تقدیره .. کی ازش خبر داره .. خخخخخخخخخخخخخخخ![]()
ای بابا پ کجایید؟
از بس پرچم رو بالا نگه داشتم خسته شدم.....دی
خیلی محتاط بود خیلیییییییی
قهرمانی لیگ تو سال دومش رو مفت از دست دادیم ،سال اول هم تیممون کامل بود اما چون 2 هفته دیر تمرین رو شروع کردن تا آخر شد بهونش همون سال بیخود تو آسیا همون مرحله اول حذف شدیم فقط بخاطر تفاضل گل حتی روز آخر که نیاز داشتیم با اختلاف دو گل تیم عربستانی رو ببریم اینقدر تیم رو محتاط چید که تا دقیقه 70 حتی 1-0 عقب افتادیم و برد 2-1 و حملات 20 دقیقه آخر کمکی نکرد برای صعود ، حذف و باخت 2-0 جلوی سپاهان هم تو دور دوم باشگاههای آسیای سال بعدش خیلی تحقیر کننده بود ، نوع بازیمون تو روزی که همه بازیکنا رو داشتیم نشون داد افکار مظلومی برای نیمکت استقلال کوچیکه
بهترین بازیمون تو دوره مظلومی برد 2-0 جلوی پرسپولیس بود ، 2 تا گل ، 2 تا به تیر ، چند تا موقعیت عالی تو روزی که پرسپولیس تو چنگمون بود و باخت 3-2 دربی بدترین خاطره شد ازش که نتونست تیمش رو جمع کنه ، 4 تا داد و بیداد میکرد کنار نیمکت نمیباختیم اونم بلد نبود حتی
اتفاقا زمان پرویز خان تیم بهترین بازی رو انجام میداد.
بازی3-0 هم یادت رفت.اگه فرهاد بی معرفتی نمیکرد و اگه اون معجزه اتفاق نمیفتاد (3-2)استقلال راحت قهرمان میشد.
فوتباله دیگه کاریش نمیشه کرد.
پرویز سوبله چوبله حرف نداشت..
روزنامه خبر ورزشیه اما نمیدونم واسه کیه ، جدیده امااین روزنامه کیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |