کلوپ آبیدلان.

apadana13

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر سنجیه تو سایت رسمی باشگاهت برداشته نشه بلند صلللللووووات )))))

از هفته قبل سایت رسمی باشگاه سپاهان یه نظر سنجی گذاشته بود برا بازی اس اس و زردک

تو چند روز اول زردکا جلو بودن ولییییییییییی

در یک اقدام کاملا خودجوش تاجیهای با غیرت رفتن تو سایت سوراخ نصف جهان و به برد اس اس رای دادن

فقط توی دو روز رای برد اس اس بیشتر از برد سوراخ نصف جهان شد

مجبور شدن نظر سنجی رو بردارن
:w15::w15::w15::w15::w15:

apadana13

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرین دیروز

y a s n a

عضو جدید
سلااااااام یسنا خانوم. این چه حرفیه؟! بفرمایید.:w16:
خوش اومدید .:w30:..................

بفرما یسنا جانننننننننننننننننننننننن عشقه استقلال

به به....
آبیدل جدید داریم!
خوش اومدی;)

همگي خوش امديد:gol:

سلام به همه ی آبیدلا.....

عشق است استقلال

y a s n a

عضو جدید
سلااااااام یسنا خانوم. این چه حرفیه؟! بفرمایید.:w16:
خوش اومدید .:w30:..................

بفرما یسنا جانننننننننننننننننننننننن عشقه استقلال

به به....
آبیدل جدید داریم!
خوش اومدی;)

همگي خوش امديد:gol:

سلام یثنا جون؟

چطوری ؟
چه عجب ؟چرا دیر اومدی؟ مگه نگفتم زودتر بیا؟

سلام

خوبم

نتونستم بیام

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اينو خوندم جالب بود گفتم اينجا بذارمش:D

ب كسي برنخوره :دي

دقت کرده‌اید هواداران پرسپولیسی چند ماهی است که زیادی می‌خندند؟ آنها بیشتر از متن در حاشیه سیر می‌کنند و مدام از میان حاشیه‌ها نکاتی به زعم خودشان پیدا می‌کنند و قاه‌قاه می‌خندند‍! با یک روانشناس در این رابطه صحبت کردیم و متوجه شدیم که این خنده‌ها کاملا عصبی و از روی حرص و ناراحتی است! حق هم دارند بندگان خدا! آنها طی همه سه سال اخیر تنها یک پیروزی مقابل استقلال داشته‌اند که تنها توفیق سندی آنها محسوب می‌شود!

سرخ‌ها تمامی جام‌ها را کادوپیچ به استقلال و سپاهان داده‌اند، حتی مقام‌های بعدی مثل نایب‌قهرمانی و مقام سومی را هم ایضا!
در بسیاری مواقع هم برای تک‌رقمی شدن در جدول جنگیده‌اند! و با کمک داور و زور همین هواداران سقوط نکرده‌اند! بازی آسیایی هم مدتهاست که ندیده‌اند،‌ حتی در تیم‌ملی هم غریبه شده‌اند. در چنین شرایطی است که دلخوش به مسائلی شده‌اند که خیال‌بافی‌هایی است شبیه‌ به بازی اسم و فامیل!
مرحله بعدی اما روانپریشی می‌شود!
این خنده‌های عصبی درصورت ادامه ناکامی‌ها تبدیل به عصبانیت می‌شود! قطعا در این مرحله نباید به آنها نزدیک شد،‌خطرناک می‌شوند!
آنها حتی نقل و انتقالات را هم دوباره باختند و بعد از آن شروع کردند به دعوا به راه انداختن‌هایی بی‌دلیل!
اینکه چرا بازیکنان تیم‌ملی به استقلال آمده‌اند هم سوالی بود که قاه‌قاه خنده داشت! چرا که اصالتا این بازیکنان استقلال بودند که آن تیم را به جام‌جهانی بردند! در واقع اول تخم مرغ بود،‌ بعد مرغ شد! نه اول مرغ بعد تخم‌مرغ!
حالا همان بازیکنان پارسال که در استقلال صاحب شخصیت بین‌المللی شده‌اند، در تیم خودشان ماندند! اما پاسخ دوستان این است: قاه‌، قاه،‌قاه!
در چنین مواقعی سعی کنید بیشتر از یک حد مشخصی وارد بحث با این دوستان نشوید!‌ ما که در رده‌های مسئولیتی باشگاه چنین نمی‌کنیم! و بیش از یک اندازه مشخصی وارد بحث نمی‌شویم. چرا که دل‌مان می‌سوزد! به هر حال سال‌ها ناکامی تکراری برای آن عزیزان ناراحت‌کننده است و شما نباید روی آن زخم‌ها نمک بپاشید!
بله استقلال با دینامو در قلب اروپا بازی می‌کند! آقایان می‌خندند!‌ هه!‌ هه! هه! تیم دوم بود!
اصلا تیم دهم! تیم توپ جمع‌کن‌های دینامو بود که برای خودش سایت رسمی داشت! اینکه شما با منتخب حومه جنوب‌شرقی اردبیل بازی می‌کنید مشکل ما نیست! مشکل استقلال نیست که هم قهرمان ایران شده و هم جزو هشت‌تای آسیا! و حالا در اروپا بازی تدارکاتی انجام می‌دهد!
قهرمان ایران می‌شویم آقایان می‌خندند! هه! هه! هه! با کمک‌داوران بود!
اشتباهات داوری را که نگاه می‌کنیم می‌بینیم پرسپولیس بیش از همه منتفع شده اما در کوچه علی‌چپ است! همین هفته اخیر، یک سالتو بارانداز، یک پنالتی به سود و یک هند در هجده قدم حریف به اشتباه گرفته شد و یک پنالتی هم برای تراکتور گرفته نشد!‌ پاسخ دوستان می‌دانید چه بود؟ این بود: شما هم اگر این فرهاد را نداشتید؟
بله ما این فرهاد را نداشتیم،‌ اما آنچه داشتیم مدیریت بود. و گذشت! این مدیریت مدیر و سرمربی از فرهادی که مشکل استقلال شمرده می‌شد مهاجمی ساخت که شما در موردش می‌گویید: اگر فرهاد نداشتید! اما دوستان در آن تیم از مهدوی‌کیایی که بهترین بازیکن نیم‌فصل اول لیگ بود بازیکنی ساختند که خداحافظی کردن و خداحافظی نکردنش سم بازی فینال مقابل سپاهان شد و بازی ندادنش قهرمانی را از پرسپولیس گرفت!
پاسخ بزرگ اما این است:
در لیگ ایران با کمک ‌داوران استقلال قهرمان شد، در آسیا چگونه به یک چهارم نهایی رسیده است؟ آنجا هم داور یا بازیکن حریف بوده‌اند؟
قاه‌، قاه می‌خندند و حرف را عوض می‌کنند!
این خنده‌ها اما عصبی است! خنده‌های واقعی نیست!‌ از روی حرص است و دلخوری! از فرط ناراحتی است!
وقتی دیدید این خنده‌ها طولانی شد حتما از صاحب خنده فاصله بگیرید! شک نکنید که حرکات بعدی قابل پیش‌بینی نیست!

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب داستانی شده آ
محسن تو که با مقامات و مدیران زد و بند داری نمیتونی تشکرای منو فعال کنی؟؟ 4 تا تشکر میزنم دوباره تموم میشه:D

من كجا زد بند دارم چرا برام حرف درست ميكني ها؟:D

عزيزمم صب كن تا فردا همين موقع خو تشكر نكن درست ميشه:D

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابیدلای عزیز و گران مایه و گرانقدر:gol:
اینقدر برید از غریبه سوال بپرسید که تو داغی پودر بشه:razz:
:D

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابیدلای عزیز و گران مایه و گرانقدر:gol:
اینقدر برید از غریبه سوال بپرسید که تو داغی پودر بشه:razz:
:D

ب نظرم بااین قانونی ک گذاشتن کسی اصلا شرکت نمیکنه...:razz:

3)هر کسی که بگه که من رو صندلی نمیشینم حق پرسیدن سوال رو هم نداشته باشه! هر کی هم که بیاد و سوال بپرسه ینی خودشو برای نشستن اماده کرده!(اینجوری کسی نمیتونه بیاد و بقیه رو سوال پیچ کنه بعد خودش بگه که من نمیشینم!)
خوب شد که قانون مملکت من ننوشتم وگرنه هیشکی نمیتونس ی نفس اضافه بکشه!!!!!!:دی

ینی چی آخه مگه همه ب میل خودشون رو صندلی میشینن ب نظرم اینجوری خیلی قضیه لوس میشه....

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز

3)هر کسی که بگه که من رو صندلی نمیشینم حق پرسیدن سوال رو هم نداشته باشه! هر کی هم که بیاد و سوال بپرسه ینی خودشو برای نشستن اماده کرده!(اینجوری کسی نمیتونه بیاد و بقیه رو سوال پیچ کنه بعد خودش بگه که من نمیشینم!)

ینی چی آخه مگه همه ب میل خودشون رو صندلی میشینن ب نظرم اینجوری خیلی قضیه لوس میشه....
شوما ندید بگیر:D

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه واقعن خودتون ببینید دیگه اصلن بچه ها شرکت نمیکنن....!!!
عزیز من شما هرجور دوس داری رفتار کن
یکی از عزیزان این قانونو نوشته اونم اشکالی نداره
در هر صورت همه میشینن رو صندلی :gol:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

قانون وتو شد : شكلك امريكاي جهان خوار:D