از دست کسایی که تو کلوپ نبودن اومده بودن رای دادن عصبانی شدی دیگه ، من اون لحظه مد نظرم بود ، اون لحظه خاص![]()
شوخی کردم بابا!عیب نداره!!!!!!
از دست کسایی که تو کلوپ نبودن اومده بودن رای دادن عصبانی شدی دیگه ، من اون لحظه مد نظرم بود ، اون لحظه خاص![]()
بروووووووو!ما رو تنها بذار ولی رو قلبمون پا نذار!!!!!!!!:دی
اقا ما دیگه بریم![]()
خب همه رفتن حالا این پرچم کجاست تکونش بدیم اوقاتمون سپری شه!!!
کلا چرا کسی منو نمی بینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من نرفتم!!!!!!!!!
کلا چرا کسی منو نمی بینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
از بس بداخلاقی!
یا حسین.......... اینم میگه بد اخلاق...........!!!!!!!!!!!!
من کجا بد اخلاقی کردم؟؟؟؟؟؟؟
دست شما درد نکنه......
حیف که نمیشه اسم برد وگرنه همین جا شاهد زنده دارم که می دونه من اصلا بد اخلاق نیستم..........همش هم اهل شوخی و خنده هستم...........خو من که چند بار همینجا باهاتون برخورد داشتم احساس کردم که اگه دم دست بودم قطع به یقین سیاه و کبود شده بودم!!!!!
حیف که نمیشه اسم برد وگرنه همین جا شاهد زنده دارم که می دونه من اصلا بد اخلاق نیستم..........همش هم اهل شوخی و خنده هستم...........
سیاه و کبود؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ
بابا من قاطی هستم........بعضی وقتا وحشی میشم........ولی همش واسه خندس.........شما قضیه رو جدی گرفتی فقط........!!!!!!!!!
حیف که نمیشه اسم برد وگرنه همین جا شاهد زنده دارم که می دونه من اصلا بد اخلاق نیستم..........همش هم اهل شوخی و خنده هستم...........
سیاه و کبود؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ
بابا من قاطی هستم........بعضی وقتا وحشی میشم........ولی همش واسه خندس.........شما قضیه رو جدی گرفتی فقط........!!!!!!!!!
خیلییییییییی باحال بود کلی خندیدم مرسی
الان اون روش میاد بالا میاد خندت بند میاره!!!!!
ی دیقه واستا!!!!![]()
خب اون مشکل از توعه........اصلا می خاوم برم یه تاپیک بزنم نظر سنجی ببینم چند نفر میگن من بد اخلاقم.......؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کسی جراتش رو داره بگه؟؟؟؟؟خخخخحالا بهر حال چیزیه که ما دیدیم!!!!
البته فکر نکنی که اگه اهل زدنم بودی میتونستی من سیاه و کبود کنی من خودم!!!!!!!!!!!!!
خیلییییییییی باحال بود کلی خندیدم مرسی
دروووووووووووووغ میگی یعنی تا این حد؟
خب من خیلی مودبانه میگم که اشتباه کردم !!!![]()
الان اون روش میاد بالا میاد خندت بند میاره!!!!!
ی دیقه واستا!!!!![]()
گفتم کهخب اون مشکل از توعه........اصلا می خاوم برم یه تاپیک بزنم نظر سنجی ببینم چند نفر میگن من بد اخلاقم.......؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کسی جراتش رو داره بگه؟؟؟؟؟خخخخ
می بینی........نه میبینی؟؟؟؟؟ تایه ذره لبخند می زنم همین میشه!!!!!!!!!!!!
حالا برفرض من می خوااستم اونی که میگی بکنم......... چکار می کردی؟؟؟؟؟؟؟ نه آخه اینو بگو؟؟؟؟؟خخخخخخخ![]()
خداییش نسوخت!!!دماغ سوخت؟؟؟؟؟؟؟ نه خداییش دماغ سوخت یا نه؟؟؟؟؟؟؟
نفر بعدی میشینی رو صندلی که اگرم نسوخته اونجا جحتما میسوزه..........!!!!!!!!!!![]()
خب اون مشکل از توعه........اصلا می خاوم برم یه تاپیک بزنم نظر سنجی ببینم چند نفر میگن من بد اخلاقم.......؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کسی جراتش رو داره بگه؟؟؟؟؟خخخخ
می بینی........نه میبینی؟؟؟؟؟ تایه ذره لبخند می زنم همین میشه!!!!!!!!!!!!
حالا برفرض من می خوااستم اونی که میگی بکنم......... چکار می کردی؟؟؟؟؟؟؟ نه آخه اینو بگو؟؟؟؟؟خخخخخخخ
خواهش میشه خواهش میشه خنده شما بسی مایه مباهات ماست.......خخخخخخخ
نه بابا!!!!!!!ولش.....
حالا فکر میکنه ما ازش میترسیم!!!!
خواهش میشه پیشاپیش پذیرفته شد...........خخخخخخخخخخخدروووووووووووووغ میگی یعنی تا این حد؟
خب من خیلی مودبانه میگم که اشتباه کردم !!!![]()
نه بابا!!!!!!!ولش.....
حالا فکر میکنه ما ازش میترسیم!!!!
اورین!
من فقط از خدا می ترسم!![]()
نچ !نمیترسم!حرفیه؟؟!!!یعنی نمی ترسی؟؟؟؟؟؟؟
آهان خب........نبایدم بترسی.......مگه من کینگ کنگم که ازم بترسی؟؟؟؟؟
جدا نمی ترسی؟؟؟؟؟؟ عجب رویی داریااااااااا........خخخخخخخخخ
خواهش میشه پیشاپیش پذیرفته شد...........خخخخخخخخخخخ![]()
چرا ج ندادی؟؟؟مثلا چی کار می خواستی بکنی؟؟؟؟؟؟ خب بگو دیگه اینجا که کسی نیست همه خودین بگو ببینم چند مرده حلاجی؟؟؟گفتم که!!!!!!!!!!!!:دی
واااااااا......... حیف الان خواهرم خوابه وگرنه خبرش می کردم بیاد بگه من چقدر خوش اخلاقم......خداییش نسوخت!!!
چون الان میخوای الکی بگی که خیلی خوش اخلاقی!!!!
آخی چه مهربون !!!! فک کردم الان اون روتون بالا میاد!!!!
من فقط از خدا می ترسم!![]()
چرا ج ندادی؟؟؟مثلا چی کار می خواستی بکنی؟؟؟؟؟؟ خب بگو دیگه اینجا که کسی نیست همه خودین بگو ببینم چند مرده حلاجی؟؟؟
واااااااا......... حیف الان خواهرم خوابه وگرنه خبرش می کردم بیاد بگه من چقدر خوش اخلاقم......
البته بگما من هرچقدرم خوش اخلاق بشم بی خیال نشوندنت روی صندلی نمی شم......کلا حس کنجکاوی رو به شدت بر انگیختی......
همینو بگو والا همش تقصیر این رسانه های زرد مثل آبیس دیگه.........الکی میان واسه آدم حاشیه سازی میکنن.........
آفرین ولی خدا که ترس نداره.......!!!!!!!![]()
چرا ج ندادی؟؟؟مثلا چی کار می خواستی بکنی؟؟؟؟؟؟ خب بگو دیگه اینجا که کسی نیست همه خودین بگو ببینم چند مرده حلاجی؟؟؟
واااااااا......... حیف الان خواهرم خوابه وگرنه خبرش می کردم بیاد بگه من چقدر خوش اخلاقم......
البته بگما من هرچقدرم خوش اخلاق بشم بی خیال نشوندنت روی صندلی نمی شم......کلا حس کنجکاوی رو به شدت بر انگیختی......
همینو بگو والا همش تقصیر این رسانه های زرد مثل آبیس دیگه.........الکی میان واسه آدم حاشیه سازی میکنن.........
آفرین ولی خدا که ترس نداره.......!!!!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |