کلوپ آبیدلان.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی خوب شد ، اگه این تیم الشباب دوبی رو دست کم نگیریم خیلی راحت میریم مرحله بعدی و 8 تیم نهایی

آره منم موافقم چون بازیا رفت و برگشته فکر کنم کار خیلی سختی نداشته باشیم.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیاین تا روز بازی هر روز یه سوره بقره به نیت صعود تیممون اینجا بنویسیم
بسم الله الرحمن الرحیم
الم...
.
.
ولش کن.همون بهتر که صعود نکنیم
.
.
خدایا به عظمت من،با صعود استقلال،دل این بچه های گناهکار آبیدل رو شاد کن

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این گلهای زیبا به مناسبت میلاد حضرت زهرا(سلام الله علیها)،روز زن و روز مادر و همچنین روز معلم تقدیم به همه آبیدلای عزیز

مشاهده پیوست 149195[/Q

UOTE]

خب این گلها هم تقدیم سعید خان
جهت نیت خوب و پاکش

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احسنت جناب یاقوت
آقا گلهای ما هم از همینا بودن...منتها ما از تو بلوار شهرداری چیدیمشون و الفرار و گذاشتیم تو سبد
دو تا از تیرهای شهرداری که بهم زدن هنوز تو پامه...فک کنم خدمت معاف بشم

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]بازي با فولاد آخرين ديدار ما براي قهرماني است[/h]
[h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: ما بازيکنان با اين تفکر به ميدان مي‌رويم که فولاد آخرين ديدار ما براي قهرماني است.[/h]

سياوش اکبرپور درتمرين استقلال در خصوص ديدار مقابل فولاد عنوان کرد: خدا را شکر پس از برد مقابل العين شرايط خوبي داريم، فکر مي‌کنم مقابل يکي از بهترين تيم‌هاي امارات بازي کرديم و توانستيم انها را شکست دهيم. هم اکنون شرايط خوبي داريم.

به گزارش فارس، وي افزود: به نظرم ديدار مقابل فولاد آخرين بازي ما است و تمام بازيکنان با اين فکر به ميدان مي‌روند که فولاد آخرين بازي ليگ است و ما فقط همين يک بازي را تا قهرماني داريم.

بازيکن تيم فوتبال استقلال تصريح کرد: فولاد هم تيم خوبي دارد و فرکي توانسته بازيکنان خوبي را در اين تيم جمع کند. البته براي استقلال فرقي نمي‌کند که با چه تيمي بازي کند. ما اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم برايمان فرقي نمي‌کند با چه تيمي بازي کنيم.

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازي با فولاد آخرين ديدار ما براي قهرماني است

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: ما بازيکنان با اين تفکر به ميدان مي‌رويم که فولاد آخرين ديدار ما براي قهرماني است.

سياوش اکبرپور درتمرين استقلال در خصوص ديدار مقابل فولاد عنوان کرد: خدا را شکر پس از برد مقابل العين شرايط خوبي داريم، فکر مي‌کنم مقابل يکي از بهترين تيم‌هاي امارات بازي کرديم و توانستيم انها را شکست دهيم. هم اکنون شرايط خوبي داريم.

به گزارش فارس، وي افزود: به نظرم ديدار مقابل فولاد آخرين بازي ما است و تمام بازيکنان با اين فکر به ميدان مي‌روند که فولاد آخرين بازي ليگ است و ما فقط همين يک بازي را تا قهرماني داريم.

بازيکن تيم فوتبال استقلال تصريح کرد: فولاد هم تيم خوبي دارد و فرکي توانسته بازيکنان خوبي را در اين تيم جمع کند. البته براي استقلال فرقي نمي‌کند که با چه تيمي بازي کند. ما اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم برايمان فرقي نمي‌کند با چه تيمي بازي کنيم.
عمرا فولاد میبره

A.h.m.a.d

عضو جدید
داماش گیلان۱۰ سپاهان اصفهان ۳۰/۱/۹۲
پیروزی (پرسپولیس)۱۰ ملوان بندر انزلی ۱۰/۲/۹۲
ذوب آهن اصفهان نفت آبادان ۱۵/۲/۹۲
آلومینیوم هرمزگان تراکتور سازی تبریز ۱۵/۲/۹۲
مس کرمان گهردرود زاگرس ۱۵/۲/۹۲
پیکان فجر سپاسی شیراز ۱۵/۲/۹۲
سایپا البرز نفت تهران ۱۵/۲/۹۲
راه آهن صبای قم ۱۵/۲/۹۲
فولاد خوزستان استقلال تهران۱۵/۲/۹۲