جداً؟؟؟؟
آبیدلای عزیز برای سلامتی پوریای 19 ساله که اونم مثل ما یه آبیدله و حالا مبتلا به سرطان شده دعا کنید.
از همتون التماس دعا دارم.
مرسی.
آبیدلای عزیز برای سلامتی پوریای 19 ساله که اونم مثل ما یه آبیدله و حالا مبتلا به سرطان شده دعا کنید.
مرسی.
مرسی.
ایشاا...خدا شفاش بده.زود سلامتیشو ب دست بیاره.خدا کمکش کن.آبیدلای عزیز برای سلامتی پوریای 19 ساله که اونم مثل ما یه آبیدله و حالا مبتلا به سرطان شده دعا کنید.از همتون التماس دعا دارم.مرسی.
تولد داداش مهدی مبااااااااااااااارک
مرسی.
ایشالا زود خوب شه....آبیدلای عزیز برای سلامتی پوریای 19 ساله که اونم مثل ما یه آبیدله و حالا مبتلا به سرطان شده دعا کنید.
مرسی.
به امید موفقیت همه استقلالیایی که 2-3 روز دیگه کنکور دارن
ایشاا...که اینجام قهرمان بشن
مرسی.
[h=1]استقلال باز هم پيکان را سه تايي کرد[/h] [h=2]تيم استقلال در يک ديدار دوستانه در کمپ مرحوم ناصر حجازي موفق شد پيکان را با نتيجه 3 بر صفر شکست دهد.[/h] |
![]() |
در اين بازي دوستانه که بعدازظهر امروز (دوشنبه) و دقايقي پيش در کمپ زنده ياد ناصر حجازي به پايان رسيد، تيم استقلال تهران با نتيجه 3 بر صفر پيکان را در هم کوبيد. به گزارش ايرنا، در اين بازي که در دو وقت 35 دقيقه اي برگزار شد، ايمان موسوي دو گل و عباس محمدرضايي يک گل براي استقلال به ثمر رساندند. نکته جالب اين مسابقه اينکه، محمد قلعه نويي پسر سرمربي تيم استقلال تهران از اوايل نيمه دوم براي استقلال به ميدان رفت. اتفاقي که سال ها قبل براي نخستين بار ناصر حجازي در باشگاه استقلال ايجاد کرد و آتيلا حجازي فرزند خود را وارد تيم کرد و کم کم به يک بازيکن اصلي در تيم استقلال تبديل شد. در پايان اين مسابقه بين هواداران استقلال بر سر مسائل تيم اختلافنظراتي به وجود آمد که اين موضوع به درگيري لفظي انجاميد. در همين ارتباط مسئولان کمپ استقلال وارد ماجرا شدند و با پادرمياني که کردند اين اختلاف را ختم به خير کردند. اين مسئله داشت به جاهاي باريک کشيده ميشد که با پادرميانيهاي انجام شده فيصله پيدا کرد. |
بچه ها سلام . خاله منم همین مشکله پوریا رو داره برای خاله منم دعا کنید .
به امید پیروزی روز جمعه تیم همیشه قهرمانمون
خدا جونم خاله سارا جونم هم همينطوريه،ديگه يه بار بهت توضيح دادم،مزاحمت نميشم،بايخدا جونم ،ميدونم صدامو ميشنوي،ما كه اينجا دور هم جمع شديم،يه وجه اشتراك داريم،دل همه امون آبيه،حالا يكي از اين دل آبي ها يه كوچولو مريض شده،تو بزرگي،دل بچه هامونو نشكن،همه دوس دارن پوريا بازي بعدي اولين كسي باشه كه پيام برد استقلالو ميزاره،دوست دارم خدا
تاريخ خبر: 1391/11/16 |
![]() |
![]() |
چه جالب منم نخوندم و میخوام تهران قبول شمآي گفتي بهار،بچه ها دعا كنيد،من هيچي نخوندم،ميخوام تهران قبول بشم!
ایشاا...بچه ها سلام . خاله منم همین مشکله پوریا رو داره برای خاله منم دعا کنید .
به امید پیروزی روز جمعه تیم همیشه قهرمانمون
این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیستتلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست!
به امید برد تیم عزیزمون.
بچه ها فردا باید برم سرکار.
بای تا دوهفته دیگه.
موفق باشید...
به امید برد تیم عزیزمون.
بچه ها فردا باید برم سرکار.
بای تا دوهفته دیگه.
موفق باشید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |