کلوپ آبیدلان.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال 9 - ملوان ۳؛ بازگشت آبی‌ها پس از ۱۰ سال به انزلی/ خاطرات تلخ بندر مه‌آلود!

خبرگزاری فارس: بیستمین تقابل استقلال و ملوان در لیگ برتر شنبه به میزبانی انزلی برگزار می‌شود.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های استقلال و ملوان انزلی از هفته بیست و دوم دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر باشگاهی فوتبال ایران در حالی شنبه برای بیستمین به مصاف هم می‌روند که در 19 دیدار رو در رو در کارنامه بازی‌های این دو تیم در تاریخ ادوار لیگ برتر 9 برد برای آبی‌پوشان تهرانی، 3 برد برای انزلی‌چی‌ها و 7 تساوی ثبت شده است.
در این میان سهم آبی‌پوشان از 52 گلی که در دیدارهای رو در روی استقلال - ملوان به ثمر رسیده 33 گل و سهم ملوانی‌ها هم 19 گل است تا به این ترتیب علاقمندان به فوتبال فردا در انتظار به ثمر رسیدن گل شماره 53 در این دیدار باشند.
ملوان در فصل‌های سوم و چهارم لیگ برتر غایب بوده است تا به این ترتیب از تاریخچه دیدارهای استقلال - ملوان در این 2 فصل اول خبری نباشد.
در این میان به جز دو فصل اول و دوم که بازی برگشت به میزبانی انزلی برگزار شد، در سایر فصول همواره استقلالی‌ها در آزادی از حریف شمالی خود پذیرایی کرده‌اند تا به این ترتیب استقلال پس از 10 فصل برای بازی با انزلی دوباره به انزلی بازگردد.
در تاریخچه رویارویی‌های دو تیم در لیگ برتر برد 4 بر 2 ملوان در دیدار رفت فصل گذشته و یک تساوی 3 بر 3 دو تیم به عنوان پرگل ترین دیدارها و دو بازی صفر بر صفر هم به عنوان کم گل ترین دیدارها شناخته می‌شوند.
در بازی‌های برگشت دو تیم هم تنها یک بار ملوان مقابل استقلال به برتری رسیده که اتفاقا همین یک شکست بدون شک تلخ‌ترین خاطره هواداران استقلال را زنده می‌کند. در هفته پایانی فصل اول لیگ برتر استقلال که برای قهرمانی تنها به امتیاز نیاز داشت در انزلی مقابل ملوان یک بر صفر شکست خورد تا پرسپولیس در تهران با برتری مقابل فجرسپاسی در عین ناباوری قهرمان نخستین دوره لیگ حرفه ای فوتبال ایران شود.
از آن پس به بعد استقلال در دور برگشت هیچگاه مقابل ملوان شکست نخورده و 5 پیروزی به سود استقلال و 3 تساوی حاصل 8 بازی بعدی این دو تیم به شمار می‌رود.
نکته دیگر اینکه هر 3 شکست استقلال مقابل ملوان در انزلی بوده و هیچگاه آبی‌ها در خانه مقابل حریف شمالی شکست نخورده‌اند.
در حال حاضر استقلال با 41 امتیاز صدرنشین جدول است و ملوان نیز با 31 امتیاز در رده پنجم قرار دارد.

**نتایج کامل تمام دیدارهای استقلال - ملوان در ادوار لیگ برتر حرفه‌ای به شرح زیر است:
*فصل اول لیگ برتر:
دور رفت: استقلال 4 – ملوان صفر
دور برگشت: ملوان یک – استقلال صفر
*فصل دوم لیگ برتر:
دور رفت: استقلال 3 – ملوان صفر
دور برگشت: ملوان صفر – استقلال صفر
*فصل پنجم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان 2 - استقلال 3
دور برگشت: استقلال 3 - ملوان 3
*فصل ششم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان صفر - استقلال یک
دور برگشت: استقلال 2 - ملوان یک
*فصل هفتم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان 2 - استقلال یک
دور برگشت: استقلال 2 - ملوان صفر
*فصل هشتم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان 2 - استقلال 2
دور برگشت: استقلال 3 - ملوان صفر
*فصل نهم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان صفر - استقلال صفر
دور برگشت: استقلال 2 - ملوان 2
*فصل دهم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان یک - استقلال یک
دور برگشت: استقلال 2 - ملوان صفر
*فصل یازدهم لیگ برتر:
دور رفت: ملوان 4 - استقلال 2
دور برگشت: استقلال یک - ملوان صفر
*فصل دوازدهم لیگ برتر:
دور رفت: استقلال یک - ملوان یک
دور برگشت: ملوان ؟ - استقلال؟

**گزارش بازی رفت دو تیم در فصل دوازدهم لیگ برتر:
«ملوان با متوقف کردن استقلال صدرنشین شد»
به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته پنجم لیگ برتر از ساعت 21:30 بیست و نهم مردادماه امسال بین دو تیم استقلال و ملوان در ورزشگاه آزادی و در حضور 30 هزار تماشاگر (طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) برگزار شد. این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
محمد نزهتی در دقیقه 24 برای ملوان گلزنی کرد و آرش برهانی در دقیقه 73 گل استقلال را به ثمر رساند. به این ترتیب استقلال با تساوی به دربی پایتخت رسید. در حالی‌که پرسپولیس با شکست مقابل داماش گیلان باید روز جمعه برابر حریف قدیمی و سنتی خود به میدان برود.
جلال رافخایی در دقیقه 57 برای ملوان گل زد که این گل در موقعیت آفساید به ثمر رسید.
تورج حق وردی داور مسابقه به سیاوش اکبرپور، آرش برهانی و فریدون زندی از استقلال و سرگئی پاشنکو از ملوان کارت زرد نشان داد.
با این تساوی استقلال 8 امتیازی شد و به رده هشتم جدول رسید و ملوان هم با یازده امتیاز و تفاضل گل بهتر در صدر جدول قرار گرفت. تراکتورسازی نیز با 11 امتیاز در رده دوم است.

*ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده( از دقیقه 56 امین منوچهری)، خسرو حیدری( از دقیقه 7 علی حمودی)، پژمان منتظری، هاشم بیک‌زاده، جواد نکونام، فریدون زندی( از دقیقه 80 رودریگو توزی)، جانواریو، سیاوش اکبرپور و آرش برهانی
سرمربی: امیر قلعه‌نویی
*ترکیب ملوان:
سرگئی پاشنکو، بابک پورغلامی، سیامک کوروشی( از دقیقه 71 محمد امین حاج محمدی)، احمد آهی( از دقیقه 54 سعید سالارزاده)، پژمان نوری، مازیار زارع، سید جلال رافخایی، محمد حیدری( از دقیقه 80 مهرداد اولادی)، جواد شیرزاد، سعید یوسف‌زاده و محمد نزهتی
سرمربی: فرهاد پورغلامی

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربانت جهان پهلوان ، هم اسم هم بودیم دیگه:gol:
تعداد پست ها رو نگااااه ....... 1414:surprised: ... 100 بودی که ، تازه کم پیدایی... اینی
آره ایشالله قهرمان میشیم ..... پرسپولیسم میبریم ، سپاهانم میبریم ..... الهلال رو هم که دیگه حتما میبریم
بله هم اسم بودیم............شما آقایی......
یادته کوچولو بودیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه بزرگ شدم..........وقت نمی کنم زیاد بیام..........
این حداقل هم فقط به عشق همین آبیدلانه...........
خیلی ها دیگه یا نمیان یا کم میان...........مثل ابوالفضل،دارگون،اسپارتاکوس و خیلی های دیگه.............
معلومه امسال حمله برای ستاره سوم............چه تو لیگ چه تو آسیا............
سرب زن ببینیمت........آبیدل..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه آبیدلان
به نظرم بهتر همه تا دربی متحد الشکل باشیم
واسه همین پیشنهاد میکنم همه آواتارمون رو عین جهان پهلوان کنیم
اینم آواتار

مرسی پسرم باعث افتخارمه که همه یه دست باشیم اونم به رنگ استقلال.........
دمت گرم..........من راضیم........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشکی به جای دیدن این بازی مسخره درسم رو می خوندم........
عجب بازی مضخرفی بود.............
به دلم افتاده این بار برد دربی مال استقلال............ خدا کنه اون بازی قشنگ باشه...........که وقتمون مثل این بازی تلف نشه...........
به امید قهرمانی.........

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشکی به جای دیدن این بازی مسخره درسم رو می خوندم........
عجب بازی مضخرفی بود.............
به دلم افتاده این بار برد دربی مال استقلال............ خدا کنه اون بازی قشنگ باشه...........که وقتمون مثل این بازی تلف نشه...........
به امید قهرمانی.........

آره چرا اینقدر بد بودیم ؟؟ دوباره هم که تک به تک خراب کردیم ، با این بازی بد گل نکردن اون توپ هم نوبر بود
اعصابمون خورد شد ، خوب نبودیم
داورم که قربونش برم تا یکی از استقلالیا اعتراض میکرد کارت میداد

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر یاران آبیدل.بازی خیلی کسل کننده بود .انرژیو گذاشتن واسه دربی بزنیم تو گوش قرمزا.ایشاا... دربیو ببریم.موفق باشید.

جدی میگی نرگس؟؟ ایول ، پس دیگه خیالم راحت شد ، خدا رو شکر که عوض این بازی دربی رو میبریم
:w27:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره چرا اینقدر بد بودیم ؟؟ دوباره هم که تک به تک خراب کردیم ، با این بازی بد گل نکردن اون توپ هم نوبر بود
اعصابمون خورد شد ، خوب نبودیم
داورم که قربونش برم تا یکی از استقلالیا اعتراض میکرد کارت میداد

ميدوني به خاطر اينكه استقلال هميشه داوري باهاشه اين جوري شده بود!!!!
هر اعتراض يك كارت زرد داور با استقلال بود!!!

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته توجه کنید استقلال مقابل تیمای شمالی بخصوص ملوان همیشه مشکل داشته
یه نگاه به نتیجه بازیای قبل بندازید متوجه میشید
امروز من میدونستم نمیبریم و دعا میکردم نبازیم که خدارو شکر مساوی شد هرچند اگه تک به تکو زده بودیم برنده بودیم
به هر حال نگران نباشید آبیدلای عزیز جمعه حتما برنده بازی ما هستیم
قلعه نوعی تو دربی بازنده نخواهد بود
یه پیشبینی هم بکنم:
استقلال 2_1 پرسپولیس
;)

جولي

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز من میدونستم نمیبریم و دعا میکردم نبازیم که خدارو شکر مساوی شد هرچند اگه تک به تکو زده بودیم برنده بودیم
یه پیشبینی هم بکنم:
استقلال 2_1 پرسپولیس
;)

حتما همينطوره:w11:

paradise94

عضو جدید
یه پیشبینی هم بکنم:
استقلال 2_1 پرسپولیس
;)
خوب پس ی پیش بینی دیگه هم بکن بگو کی گل میزنه؟

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایییی.....بچه ها خیلی بد بازی کردن!!!!!!
داورم ک هزار ماشاا... فقط بلد بود کارت بده......
خداکنه دربی رو خوب بازی کنن.....
ولی قلعه نویی میگفت احتمال داره دربی زیبا نباشه!!!!!!!!!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
پرسپولیس درسته یکم قوی تر شده و تیمش داره سازمان پیدا میکنه
ولی ما هم استقلالیم ..

بنظرم پرستیژ بردن در ما بیشتر هست

یعنی اگر دوتا تیم بازی خودشون رو بکنن استقلال سرتر هست ..
نظم تیمی و تاکیتی ما بیشتر هست ..

ادعایی ندارم توی فوتبال .. ولی اگر این تیم دست من بود بنظر خودم میتونستم قهرمان آسیا هم بکنمش .. چه برسه برد بر پرسپولیس

توی این دوره از لیگ هم تیمی غیر از از سپاهان و استقلال قهرمان نمیشه ..
یاد ندارم توی انتخاب قهرمان این لیگ برتر اشتباه کرده باشم .. (البته من در پرسپولیس هم چیزی دیدم و امکانش هست قهرمان هم بشه .. و مطمئن هستم آخر لیگ جز چهارتای بالای جدول هست .. بازی بعد از دربی مشخص میکنه پرسپولیس واقعا میتونه قهرمان بشه یا نه)

چیزی که بهش اعتقاد دارم پرسپتیژ تیمی هست .. که هنوز توی تیمی مثل تراکتور رو نشده

===============

استقلال فقط باید مغرور نشه .. مثل بازی پارسال
در اون صورت من قول میدم با اختلاف 3 گل هم میتونیم برنده بیاییم بیرون

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ماجدی: آنهایی که در دربی سال ۵۲ بوده‌اند دار فانی را وداع گفته‌اند!/6 گل و 4 دربی به خاطرات پیوست

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: آنهایی که در دربی سال 52 بازی می‌کرده‌اند یا دار فانی را وداع گفته‌اند و یا موهایشان سفید است.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین امروز استقلال در خصوص آخرین وضعیت این تیم اظهار داشت: خوشبختانه نه مصدوم داریم و نه محروم. ولی خوشحالم که در این هفته بر خلاف دو هفته گذشته در چمن مساعدی بازی می‌کنیم.
وی در خصوص خاطرات خود از دربی گفت: در 4 دربی حضور داشتم که در یکی از آنها سرپرست بودم. بهترین خاطره من مربوط به اسفند ماه سال 70 برمی‌گردد که تا دقیقه 15، دو بر صفر جلو بودیم و در نهایت برنده شدیم.
خبرنگاری پرسید پرسپولیسی‌ها شش گل معروف خود در سال 52 را به رخ استقلال می‌کشند که ماجدی گفت: 6 گل و 7 سال و 4 دربی به خاطرات پیوسته و افرادی که در 6 گل سال 52 حضور داشتند یا دار فانی را وداع گفتند و یا برخی از آنها موهای سپیدی دارند. اگر به این مسائل فکر کنیم به عقب برگشته‌ایم و باید رو به جلوتر فکر کنیم.
سرپرست تیم استقلال تاکید کرد نگاه باید حرفه‌ای باشد و امیدوارم بهترین تیم بازی روز جمعه تیم داوری باشد.
یکی دیگر از خبرنگاران گفت چرا رحمتی از تیم ملی کناره گیری کرده‌ است که ماجدی پاسخ گفت: او هم سنگربان استقلال است و هم تیم ملی. اما فکر می‌کنم از خستگی این حرف را زده و تصمیمش احساسی بوده است. ما و کادر فنی استقلال با او صحبت می‌کنیم حتی مسئولان فدراسیون هم باید این کار را انجام دهند و اعتقاد داریم وقتی رحمتی یک دروازه‌بان ملی است نباید شخصی به این مسائل نگاه کند.
ماجدی در خصوص اینکه گفته‌ می‌شود او به خاطر دانیال داوری چنین تصمیمی گرفته گفت: با تمام احترامی که برای دروازه‌بانان دیگر و آنهایی که به تازگی دعوت شده‌اند اعتقاد دارم رحمتی توانایی‌هایش یک کلاس بالاتر از دیگر دروازه‌بانان است و این مسئله را نه به عنوان سرپرست استقلال بلکه به عنوان کارشناس فوتبال می‌گویم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حرفی نمی‌زنیم چون ممکن است سوءتفاهم پیش آید/ برای پیروزی در دربی وارد زمین می‌شویم

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: حرفی نمی‌زنیم زیرا ممکن است سوءتفاهمی به وجود آید اما مطمئن باشید برای پیروزی وارد میدان می‌شویم.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی در حالی که قصد ترک تمرین را داشت، با سؤال خبرنگاران مبنی بر دیدار دربی مواجه شد که عنوان کرد: بهتر است در این باره حرفی نزنیم زیرا حاشیه به وجود می‌آید و این اتفاقات شاید تاثیر گذار باشد.
وی ادامه داد: شک نکنید برای برد وارد میدان می‌شویم. تمام هدف ما این است که بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم و می‌خواهیم که به این مقصد دست یابیم.
مهاجم استقلال افزود: صحبتی نمی‌کنیم زیرا باعث ایجاد سوءتفاهم شود. با آرامش وارد زمین می‌شویم و بازی خود را انجام خواهیم داد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پورحیدری: برگ برنده استقلال هوادارانش هستند/حیف شد رحمتی چنین تصمیمی گرفت

خبرگزاری فارس: مدیر فنی تیم استقلال گفت: برگ برنده تیم استقلال در دیدار با پرسپولیس هوادارانش هستند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، منصور پورحیدری در حاشیه تمرین امروز استقلال در خصوص آخرین شرایط بازیکنان قبل از دربی 76 اظهار داشت: یک بخش عمده قضایا به 3 امتیاز بازی برمی گردد و از یک طرف هم حساسیت‌های خاصی وجود دارد و حتی مردم در خیابان حساسیت این بازی را زیاد می‌کنند.
وی افزود: فکر می‌کنم همه برنامه‌ریزی‌های فنی انجام شده و هر بازی برای مربیان جایگاه خودش را دارد. تصور می‌کنم قلعه‌نویی تجربه بیش از 7،8 دربی را به عنوان مربی روز نیمکت استقلال دارد و حالا هم تیم کامل‌تر شده و هم بازی به بازی هماهنگ‌تر و بهتر می‌شود.
پورحیدری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه برگ برنده استقلال در دیدار روز جمعه چه کسی خواهد بود، گفت: به اعتقاد من هواداران با تشویق‌های خود می‌توانند برگ برنده و البته تأثیرگذار باشند. کسی که تجربه داشته باشد می‌داند که نباید در این بازی عصبی شود و قطعا در این هفته باتجربه‌ها در این مسئله کار خواهند کرد.
خبرنگاری پرسید باتجربه‌‌ای که شما دارید، چه تیمی برنده خواهد شد که پورحیدری گفت: روی کاغذ نمی‌توان حرف زد اما سال 74 همه می‌گفتند که پرسپولیس 80 درصد برنده است اما در 30 دقیقه ابتدایی 3 گل به پرسپولیس زدیم و کار را تمام کردیم این مسائل قابل پیش‌بینی نیست و هر تیمی آرامش بیشتری داشته باشد می‌تواند برنده از زمین خارج شود.
مدیر فنی تیم استقلال در خصوص اینکه علی کریمی در دربی 76 نمی‌تواند پرسپولیس را همراهی کند، گفت: نمی‌دانم چنین مسئله‌ای صحت دارد یا خیر اما پرسپولیس قابل احترام است و مربیان تشخیص می‌دهند که چه بازیکنان آماده‌ای به زمین بروند. من کریمی را دوست دارم و برای او آرزوی سلامتی می‌کنم. ضمن آنکه با این بازیکن خاطرات خوبی در ابتدای حضورش در ابتدای تیم ملی داریم.
وی در پاسخ به این سؤال که چند دربی در ترکیب آبی‌پوشان حضور داشته و یا مربیگری کرده، گفت: از 2 سال قبل از انقلاب به عنوان کمک جگیچ حضور داشتم و خیلی سال‌ها در این تیم بودم اما تعداد حضورم در دربی را نمی‌دانم ولی شاید با تجربه‌ترین عضو دربی من باشم.
وی در پایان در خصوص اینکه مهدی رحمتی تصمیم کناره‌گیری ای تیم ملی را گرفته است، گفت: این یک تصمیم شخصی است و باید با خود او صحبت کنم ولی اعتقاد دارم هم برای استقلال و هم برای تیم ملی مؤثر بازی کرده و گرفتن چنین تصمیمی حیف است.