آقا من دوست دارم مجتبی و منتظری هم یکی یه گل بزنن ..
میشه بکنیش چهاتا .. ؟!!![]()
چرا که نه.
باز فک کن اگه کسی دیگه هم بود یه دفه زیادش کنیم که دوباره کاری نشه
خوبه؟

آقا من دوست دارم مجتبی و منتظری هم یکی یه گل بزنن ..
میشه بکنیش چهاتا .. ؟!!![]()
مجیدی باغیرتچرا که نه.باز فک کن اگه کسی دیگه هم بود یه دفه زیادش کنیم که دوباره کاری نشهخوبه؟![]()
مجیدی باغیرت
باتشکر.میگم آرش باشة یانه؟؟؟؟ایییییاستقلال سرور پرسپولیسبچه ها ترکیب پیشنهادی خودتون رو اعلام کنید زنگ بزنم به قلعه نویی بگم اونا رو بازی بده
باتشکر.میگم آرش باشة یانه؟؟؟؟اییییی
همون بگیر نگیرش بده.خدا کنه روز آرش باشه و بگیر.ماک ازخدامونه.میگم امکانش هس مجیدی و بیارن؟؟؟؟هان ؟ نباشه ؟؟ کی باشه پس ؟؟ آرش بگیر باشه ، نه آرش نگیرآخه بگیر نگیر داره ، میدونی که
همون بگیر نگیرش بده.خدا کنه روز آرش باشه و بگیر.ماک ازخدامونه.میگم امکانش هس مجیدی و بیارن؟؟؟؟
خداکنه امادگیه کامل داشته باشن.از اول ؟؟ فکر نکنم ، امروز البته تو سایت آبیته نوشته بود قلعه نویی به مجیدی آماده باش داده و مجیدی خیلی با انگیزه بوده و این حرفها ، اما بعید میدونم از اول بازی کنه
تو بازی با ملوان گفتم ای خدا اگه قراره کسی سه اخطاره شه این نکونام باشه ، باز 2 تا بازیه خیلی توپ لو میده
ایمان موسوی هم دوندگیش خوبه اما ... ، فرزاد حاتمی هم این دو تا بازی خیلی خوب نبوده
خداکنه امادگیه کامل داشته باشن.
این دربی باید با دربیای دیگه فرق کنه
باید بااختلاف ببریم
![]()
خداکنه امادگیه کامل داشته باشن.
این دربی باید با دربیای دیگه فرق کنه
باید بااختلاف ببریم
![]()
کریمی ک اره.مهدوی کیاهم انگار مشخص نیس!!!!!!!!توکل بخدا ، میبریم ، فقط امیدوارم روز خوب خط هافبکمون باشه که اگه رو دور باشن ، به نظرم میتونن بهترین فرم خط هافبک پرسپولیس رو هم عقب بزنن نکونام ، حیدری ، ساموئل و جباری احتمالا بازی کنن و آرش هم بین هافبک و حمله باشه اونور که احتمالا پروویچ ، نوری ، حقیقی و شاید مهدوی کیا باشن ( چون انگاری کریمی نیست )همه چی همین وسطه ، از حیدری که خیالم راحته ، همیشه رو فرمه
رحمتی فک نکنم اوضاش خوب باشه؟؟؟خدا بهمون رحم کنه.توکل بخدا ، میبریم ، فقط امیدوارم روز خوب خط هافبکمون باشه که اگه رو دور باشن ، به نظرم میتونن بهترین فرم خط هافبک پرسپولیس رو هم عقب بزنن نکونام ، حیدری ، ساموئل و جباری احتمالا بازی کنن و آرش هم بین هافبک و حمله باشه اونور که احتمالا پروویچ ، نوری ، حقیقی و شاید مهدوی کیا باشن ( چون انگاری کریمی نیست )همه چی همین وسطه ، از حیدری که خیالم راحته ، همیشه رو فرمه
رحمتی فک نکنم اوضاش خوب باشه؟؟؟خدا بهمون رحم کنه.
استقلال سرور پرسپولیس
بچه ها ترکیب پیشنهادی خودتون رو اعلام کنید زنگ بزنم به قلعه نویی بگم اونا رو بازی بده
ترکیب:1-3-2-4رحمتی
صادقی .. منتظری .. عمران زاده .. اشجاری
خسرو .. جباری .. ساموئل
موسوی .. برهانی .. مجیدی
تعویضی ها :
میثم بائو .. حمودی .. حاتمی .. نکونام .. اکبرپور (هر کدوم نیاز شد به زمین بیاد)
حاتمی و حمودی از دقیقه 60 بجای ایمان و اشجاری بیان خوبه
سلام ب همه ی ابیدلان
منم هستم!!!!!!
ایشالا جمعه میبریم!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |