اینم از جواب سلام دادن*استقلال قهرمان *
[h=2]در پايان تمرين امروز عصر استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي جمعه اظهارنظر کردند.[/h] |
![]() |
پس از پايان تمرين امروز آبيپوشان استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي روز جمعه اظهار نظر کردند. صحبتهاي استقلاليها را در ادامه ميخوانيد. حسن اشجاري: همه چيز براي يک داربي خوب آماده است و ما براي اين بازي آماده هستيم. فکر ميکنم آرش برهاني، فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي گلزنان بازي باشند. از طرف ديگر تلاش ميکنيم تا مانند چند بازي گذشته گلي نخوريم. ما در سه بازي گذشته فقط يک گل خوردهايم. فرزاد حاتمي: بازيکنان ما به اميد خدا آماده هستند و من به عنوان مهاجم استقلال اميدوارم هر بازيکني در داربي بازي ميکند، براي استقلال گل بزند و مثمر ثمر باشد. بين بازيکنان پرسپوليس فقط با محسن بنگر کري دارم چون از سالها پيش حتي در تمرين هم براي هم کري ميخوانديم. انشاءالله بازي باکيفيتي را شاهد باشيم. حنيف عمرانزاده: انشاءالله سه امتياز داربي را ميگيريم. من دوست دارم که فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي براي ما گل بزنند اما فکر نميکنم هيچ پرسپوليسي بتواند به ما گل بزند. شيرينترين خاطرهام از داربيها به پيروزي سه بر صفرمان در جام حذفي مربوط ميشود. خاطره تلخم را هم حتما ميدانيد که همان شکست 3 بر 2 معروف بود که البته فکر ميکنم، اتفاقي بود. سيدمهدي رحمتي: جمعه هرچه خدا بخواهد همان ميشود. ما همه تلاش خود را براي پيروزي انجام ميدهيم. |
گفته بودم سلام انگارااستقلال قهرمان
سلامگفته بودم سلام انگارا
سلام بزرگوار قربونت برم
سلام
خوش اومدی
رحمتی
صادقی .. منتظری .. عمران زاده .. اشجاری
خسرو .. جباری .. ساموئل
موسوی .. برهانی .. مجیدی
تعویضی ها :
میثم بائو .. حمودی .. حاتمی .. نکونام .. اکبرپور (هر کدوم نیاز شد به زمین بیاد)
حاتمی و حمودی از دقیقه 60 بجای ایمان و اشجاری بیان خوبه
ترکیب:1-3-2-4
دروازه بان:رحمتی
مدافعان:حمودی_منتظری_صادقی_اشجاری
هافبکهای دفاعی:نکونام و سامویل
هافبک بازیساز:جباری
بال راست:خسرو
بال چپ:برهانی
مهاجم نوک:حاتمی
سلام! خوب موقعی اومدی . جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته!ادم 2 روز مونده به دربی هم بفهمه بازندس و بیاد خودش تو تاپیک حریف جا بزنه بازم خوبه تا بخواد بعد باخت بیاد!!گفته بودم سلام انگارا
گفته بودم سلام انگارا
پيشکسوتان استقلال نتيجه دربي 76 را پيشبيني کردند. |
![]() |
دربي 76 روز جمعه بين دو تيم بزرگ پايتخت برگزار ميشود. به عقيده بسياري از کارشناسان و اهالي فوتبال پيشبيني نتيجه اين مسابقه غير قابل پيشبيني است و هر تيمي که از لحاظ روحي در شرايط بهتري باشد ميتواند در اين ديدار به پيروزي برسد. استقلاليها قبل از مسابقه پيشبيني خود را از اين بازي انجام دادند و همه راي به پيروزي تيم مورد علاقه خود استقلال دادند. در زير ميتوانيد پيشبيني پيشکسوتان استقلال را در زير ميتوانيد بخوانيد: بهتاش فريبا: استقلال 3 - پرسپوليس يک شاهرخ بياني: استقلال 3 - پرسپوليس صفر مجيد نامجو مطلق: استقلال 2 - پرسپوليس يک پرويز مظلومي: استقلال 2 - پرسپوليس يک محمود فکري: استقلال يک - پرسپوليس صفر اصغر شرفي: استقلال 2- پرسپوليس 2 آتيلا حجازي: تساوي با رد و بدل شدن گل |
باشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبهبرو تو کلوپ خودتون سلام کن......
خداحافظ پسر قرمزباشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبه
من که نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم دوست من فقط یه سلام خشک و خالی کردم
ببخشید که اومدم اینجا پسرای ابی دخترای ابی خدا نگهدارتون
از طرف پسر قرمز
اردوی استقلال شب قبل از دربی:
اردوی پرسپولیس شب قبل از دربی:![]()
باشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبه
من که نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم دوست من فقط یه سلام خشک و خالی کردم
ببخشید که اومدم اینجا پسرای ابی دخترای ابی خدا نگهدارتون
از طرف پسر قرمز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|