کلوپ آبیدلان.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] بابازاده: حتما مربیان پرسپولیس مطمئنند که کری می‌خوانند/ عملکرد رحمتی فوق‌العاده بوده است

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91110301836
سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۸

مربی دروازه‌بان‌های استقلال می‌گوید تیمش در داربی 76 تنها برای برد به میدان می‌رود.

به گزارش ایسنا، حمید بابازاده در رابطه با بازی 76هفتاد و ششم استقلال و پرسپولیس گفت: جو همه داربی‌ها مثل هم است و هر دو تیم برای برد به میدان می‌آیند و خیلی وقت‌هاست که برای نباختن به میدان می‌آیند.
او در رابطه با شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس وضعیت خوبی دارد و با توجه به اینکه در نیم فصل اول نتوانست خودش را نشان دهد، ولی با جذب بازیکنان جدید و استفاده از بازیکنان خوب قدیمی‌اش عملکرد خوبی را داشته است و مطمئنا بازی سختی را در مقابل این تیم خواهیم داشت.
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در ادامه در رابطه با وضعیت آمادگی مهدی رحمتی گفت: شرایط رحمتی خوب است و عملکردش در این فصل از رقابت‌ها فوق‌العاده بوده است. مهدی تمرکز خوبی را در طول بازی‌های این فصل داشته و یکی از مهره‌های موثر در نتیجه‌گیری خوب استقلال بوده است.
بابازاده در پاسخ به این سوال که آیا خداحافظی مهدی رحمتی از تیم ملی لطمه‌ای به استقلال وارد نمی‌سازد، گفت: فکر نمی‌کنم این اتفاق بیفتد. چرا که این مسئله امری طبیعی در همه جای دنیا است. هنوز مهدی رحمتی دلایل اصلی خداحافظی‌اش را نگفته و به نظرم هر اظهارنظری در این زمینه درست نیست چرا که منتقدین و سایرین دلایل اصلی خداحافظی وی را نمی‌دانند، به هر حال شاید تشخیص رحمتی این باشد که نفر دیگری بهتر است در تیم ملی باشد. آن چیزی که اهمیت دارد این است که رحمتی عملکردش در ادامه فصل هم خوب باشد.
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان در پاسخ به کری‌خوانی‌های مسئولان تیم پرسپولیس برای این دیدار گفت: پرسپولیس تیم خوبی است و حتما کادر فنی این تیم از توانایی‌های تیم‌شان مطلع هستند که کری‌ می‌خوانند و حتما مطمئن هستند که می‌توانند برنده باشند که این گونه صحبت می‌کنند ولی مطمئنا ما هم آماده‌ایم و تنها برای برد به میدان می‌رویم.

yafa 7

عضو جدید
کاربر ممتاز
اظهار نظر استقلالیها پیش از داربی...

اظهار نظر استقلالیها پیش از داربی...

[h=2]در پايان تمرين امروز عصر استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي جمعه اظهارنظر کردند.[/h]

پس از پايان تمرين امروز آبي‌پوشان استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي روز جمعه اظهار نظر کردند. صحبت‌هاي استقلالي‌ها را در ادامه مي‌خوانيد.

حسن اشجاري: همه چيز براي يک داربي خوب آماده است و ما براي اين بازي آماده هستيم. فکر مي‌کنم آرش برهاني، فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي گلزنان بازي باشند. از طرف ديگر تلاش مي‌کنيم تا مانند چند بازي گذشته گلي نخوريم. ما در سه بازي گذشته فقط يک گل خورده‌ايم.

فرزاد حاتمي: بازيکنان ما به اميد خدا آماده هستند و من به عنوان مهاجم استقلال اميدوارم هر بازيکني در داربي بازي مي‌کند، براي استقلال گل بزند و مثمر ثمر باشد. بين بازيکنان پرسپوليس فقط با محسن بنگر کري دارم چون از سال‌ها پيش حتي در تمرين هم براي هم کري مي‌خوانديم. ان‌شاءالله بازي باکيفيتي را شاهد باشيم.

حنيف عمران‌زاده: ان‌شاءالله سه امتياز داربي را مي‌گيريم. من دوست دارم که فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي براي ما گل بزنند اما فکر نمي‌کنم هيچ پرسپوليسي بتواند به ما گل بزند. شيرين‌ترين خاطره‌ام از داربي‌ها به پيروزي سه بر صفرمان در جام حذفي مربوط مي‌شود. خاطره تلخم را هم حتما مي‌دانيد که همان شکست 3 بر 2 معروف بود که البته فکر مي‌کنم، اتفاقي بود.

سيدمهدي رحمتي: جمعه هرچه خدا بخواهد همان مي‌شود. ما همه تلاش خود را براي پيروزي انجام مي‌دهيم.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
رحمتی

صادقی .. منتظری .. عمران زاده .. اشجاری

خسرو .. جباری .. ساموئل

موسوی .. برهانی .. مجیدی

تعویضی ها :
میثم بائو .. حمودی .. حاتمی .. نکونام .. اکبرپور (هر کدوم نیاز شد به زمین بیاد)

حاتمی و حمودی از دقیقه 60 بجای ایمان و اشجاری بیان خوبه

ترکیبت زیادی هجومی شد که ، مگه قراره چند چند ببریم اینا رو ؟؟ عمران زاده امسال خوب نبوده همش زیر توپ میزنه ، اما خوب بدون اونم میانگین قد بازیکنهامون کم میشه ، پرسپولیسیا قد بلند تر هستن

ترکیب:1-3-2-4

دروازه بان:رحمتی
مدافعان:حمودی_منتظری_صادقی_اشجاری
هافبکهای دفاعی:نکونام و سامویل
هافبک بازیساز:جباری
بال راست:خسرو
بال چپ:برهانی
مهاجم نوک:حاتمی

منم با این ترکیب موافقم ، پس زنگ میزنم به قلعه نویی که اینا رو بازی بده ، اما کاش بیگ زاده همون بازیکن خوب و آماده سپاهان میبود و میشد جای اشجاری بازی کنه اما خیلی افت کرده و اینکه کاش مجیدی همون بازیکن پارسال میبود تا میرفت نوک حط حمله، خدا کنه روز خوب بازیکنامون باشه ، نه روز افتشون ، ایشالله میبریم

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گفته بودم سلام انگارا
سلام! خوب موقعی اومدی . جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته!ادم 2 روز مونده به دربی هم بفهمه بازندس و بیاد خودش تو تاپیک حریف جا بزنه بازم خوبه تا بخواد بعد باخت بیاد!!
دیگه دوران حرص خوردن تموم شد با خیال راحت استقلالی شو و از صدر نشینی لذت ببر!
خوش اومدی....

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
این متن جالبیه ، بخونید ، به افتخار همه استقلالیای با وفای دهه 70 که استقلالی موندن و سرشونو بالا گرفتن که ما استقلالی هستیم
--------------------------------------------------
اختصاصی آبیته- روزهای دربی، احتمالا برای هواداران پُر از استرس است و دربی ۹ دی ۷۹، مثالی بارز از بالا و پایین رفتن حال روحی! دربی ای که به نوعی پایان چند سال نتایج پایین تر از انتظار استقلال در دربی و شروعی برای موفقیت های این تیم بود!
در این مطلب (خاطره) تلاش نویسنده بازگویی چنین شرایطی (آن هم در سنین کودکی) بوده که شاید خیلی ها مشابهش را تجربه کرده باشند!

نهم دی ماه ۱۳۷۹: دقایقی بیشتر تا دیدار استقلال و پرسپولیس نمانده. قرار است دوست پدرم ما را به خانه ی عمویم برساند…
خاطره ی خوشی از دربی ها ندارم. یک بار هم بُرد استقلال را مقابل پرسپولیس ندیده ام. هفت دربی را تماشا کرده ام که ۵ تایش را پرسپولیس برده و ۲ تای دیگر مساوی شده. یکی از تساوی ها هم در مقابل پرسپولیسِ ۹ نفره رقم خورده و خیلی ها آن را بُرد پرسپولیس می دانند.
ولی این دربی فرق می کند. استقلال امسال پا به پای پرسپولیس آمده. الان دو امتیاز عقب است ولی، خیلی وقت ها هم در جدول بالای حریف بوده ایم… اصلا چه کسی می خواهد برای پرسپولیس گل بزند؟ مگر همیشه هاشمی نسب گلزن قرمزها در دربی نبود؟ خب او الان به استقلال آمده… «وای چه کِیفی داره اگه هاشمی نسب گل بزنه…»
دوست پدرم می رسد. اولین سوالم از او مشخص است. مثل هر دوست و غریبه ای که می دیدم: «بازی چند چند میشه؟» و او هم مراعات یک بچه ی ۱۲ ساله را نمی کند: «من خودم استقلالیم ولی فکر کنم پرسپولیسِ لعنتی ۲-۱ میزنه!» قیافه ی من بعد از شنیدن این حرف دیدن دارد!
نه اصلا! نمی شود باخت را دیگر تحمل کرد. در تاریخچه دربی، فقط دو تا برد از پرسپولیس جلو هستیم. نباید این فاصله جبران شود. ابدا!
به خانه ی عمویم می رسیم. عموی پرسپولیسی ام با دخترهای پرسپولیسی اش! عادت کرده ام که در اقلیت باشم. درست مثل پارسال که پنجم دبستان بودم و بعد از باخت ۰-۲ دربی، تمام کلاس مسخره ام کردند! و امسال که به راهنمایی آمدم باز هم تفاوتی در نسبت قرمزها به آبی ها ایجاد نشد…
زنگ را می زنم و با عجله و غر زدن به بقیه: «بازی شروع شد بابا» چند ثانیه ای قبل از سوت داور می رسیم…
هفته ها و شاید ماه ها منتظر دربی بودم. تقابل مهدی هاشمی نسب مقابل پرسپولیس! بارها در ذهنم بازی را دیدم! رویایم برد ۳-۰ استقلال مقابل پرسپولیس بود با گل های: هاشمی نسب، داریوش یزدانی و فرهاد مجیدی. ولی یزدانی و مجیدی همان اول فصل از استقلال جدا شدند. طباطبایی که بازیکن محبوبم بود هم از مدت ها قبل مصدوم شده بود. ولی از آن رویا، هاشمی نسب مانده بود…
دربی شروع می شود. با تصوری که از قبل داشتم خیلی فرق می کند. بیشتر از اینکه شیرین باشد، استرس است. اضطراب با هر بار جلو آمدن پرسپولیس… دیدن پرچم های قرمز رنگی که روبروی جایگاه و بیشتر در چشم هستند، حالم را بد می کند… «این لنگیا چطور از صبح بین این همه رنگ قرمز نشستن؟ واقعا حال خودشون بد نمیشه وقتی صورتشونو قرمز میکنن؟!»
همه ی نگاه و توجهم به هاشمی نسب است که در این بازی هم در خط حمله به بازی گرفته شده! همه استقلالی ها می خواهند او گل بزند. ولی در نیمه اول تاثیرگذارترین لحظه ی حضورش، گرفتن کارت زرد است!

نیمه اول ۰-۰ تمام می شود. استقلال انصافا بهتر بود! موقعیت هایش بیشتر بود. ولی پدرم این موضوع را قبول ندارد: «مهم حمله نیست. نتیجه ی بازی مهمه» او طرفدار تیمی نیست. مخالف من است مثل همیشه…!
نیمه دوم را با امید به نتیجه دادن حملات استقلال آغاز می کنم. ولی تا به خودم می آیم همه چیز به کابوس بدل می شود. پنالتی برای پرسپولیس… گل برای پرسپولیس…
باورم نمی شود: پرسپولیس ۱-۰ استقلال. تلویزیون رقص پرچم های قرمز رنگ را نشان می دهد و با دیدن این تصاویر، اشک از چشم هایم در می آید. چشم های من هم قرمز می شوند! عمو و دخترعموهایم کف می زنند…
همه ی دنیا روی سرِ من آوار شده اند. فردوسی پور می گوید: «در تقابل پورحیدری و پروین، پورحیدری تاکنون ۴-۳ جلوست» و پدرم سریع حرف او را تکمیل می کند: «خب الان جفتشون میشن ۴!» فردوسی پور موقعیت دو تیم را در جدول رده بندی می گوید: «اگه پرسپولیس ببره که فاصله خیلی زیاد میشه… میشه ۵ امتیاز»
در حالی که خودم را برای یک باخت دیگر آماده کرده ام، استقلال صاحب یک ضربه ایستگاهی شده. نوازی پشت توپ ایستاده. عمویم می گوید: «این گله! نوازی الان بازی رو ۱-۱ میکنه ولی آخرش ۲-۱ میشه. همینطور که پیشبینی کردم»
و ضربه نوازی گل می شود (۱-۱)! نفسی به راحتی می کشم! حالا رقص پرچم های آبی به من آرامش می دهد. ولی… اگر همه پیشبینی عمویم درست از آب در بیاید چی؟ «دیدین گفتم گل میشه. پرسپولیس ۲-۱ میزنه»
بازی به زیبایی نیمه اول نیست. منظورم این است که استقلال دیگر تیم برتر میدان نیست. توپ دائم این طرف و آن طرف می چرخد. نگرانی ام کمتر شده، ولی هیجانم هم! «کاش بازی مساوی تموم بشه. راضیم به خدا…»
یک دفعه توپ را در آسمان می بینم که با سرعت به سمت محوطه جریمه ی پرسپولیس می رود. یک لحظه یکی سر می زند و توپ وارد دروازه می شود: استقلال ۲-۱ پرسپولیس!
گل را هاشمی نسب زده! برادر بی علاقه به فوتبال ایرانم هم از ذوق کردن من به ذوق آمده: «پیام چه کسیم گل زد! هاشمی نسب!» سریع می دوم سمت پدرم و او را بغل می کنم! (استقلالی که اینجا نیست او را بغل کنم!)
تلفن خانه عمویم زنگ می زند. عمویم گوشی را بر می دارد… مادرم است! چه اتفاقی افتاده که مادرِ همیشه بیزارم از فوتبال هم کری می خواند! عمویم گوشی را که قطع می کند می گوید: «مامانت پشت تلفن فقط می خندید!»
دیگر به آرزوی چند ماهه ی خود رسیدم. دارم بُرد استقلال را می بینم. تنها استقلالیِ جمع هستم ولی بلدم چگونه خوشحالی کنم.
دقایق آخر پرسپولیس حمله می کند. دائم توپ ها را از چپ و راست توی محوطه جریمه استقلال می ریزند. توپ ها یکی یکی دفع می شوند تا اینکه…
ضربه اوت انصاریان. مدافعانی که نگاه می کنند و برومندی که یک مغلوب است: ۲-۲! علی کریمی تمام جشن مرا خراب می کند. در یک لحظه… عمویم به مادرم زنگ می زند و انتقام می گیرد: «چرا دیگه نمیخندین؟»
و وقتی استقلال نَبَرد دیگر برای من چه اهمیتی دارد که پرویز برومند و محمد نوازی و حمید استیلی به جان هم بیافتند و پایان رافت فحش بدهد و… اینها در برابر افسوس از دست رفتن برد کافی نیستند.
ولی… شب که دارم با ارٌه مویی راکت تنیس درست می کنم (برای درس حرفه و فن) ناراضی هم نیستم. استقلال نبرد. ولی برای اولین بار جلو افتادن استقلال از پرسپولیس را دیدم. و هاشمی نسب گل زد! و عابدزاده روی هر دو گل مقصر بود. می شود به دربی برگشت امید بست. پرسپولیس شکستنی است…
و دربی برگشت: این بار ما میزبانیم و عمویم میهمان! استرس ها پا بر جاست ولی استقلال با تک گل علیرضا اکبرپور طلسم پنج ساله را می شکند! با درخشش هادی طباطبایی که در دربی رفت عجب جایش خالی بود! طباطبایی ستاره میدان و محبوب دل آبی ها می شود با گرفتن تک به تک و شوت های قرمزها. و نه با مشت کوبیدن بر صورت بازیکن حریف!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پيشکسوتان استقلال نتيجه دربي 76 را پيش‌بيني کردند.

دربي 76 روز جمعه بين دو تيم بزرگ پايتخت برگزار مي‌شود. به عقيده بسياري از کارشناسان و اهالي فوتبال پيش‌بيني نتيجه اين مسابقه غير قابل پيش‌بيني است و هر تيمي که از لحاظ روحي در شرايط بهتري باشد مي‌تواند در اين ديدار به پيروزي برسد.

استقلالي‌ها قبل از مسابقه پيش‌بيني خود را از اين بازي انجام دادند و همه راي به پيروزي تيم مورد علاقه خود استقلال دادند.

در زير مي‌توانيد پيش‌بيني پيشکسوتان استقلال را در زير مي‌توانيد بخوانيد:

بهتاش فريبا: استقلال 3 - پرسپوليس يک

شاهرخ بياني: استقلال 3 - پرسپوليس صفر

مجيد نامجو مطلق: استقلال 2 - پرسپوليس يک

پرويز مظلومي: استقلال 2 - پرسپوليس يک

محمود فکري: استقلال يک - پرسپوليس صفر

اصغر شرفي: استقلال 2- پرسپوليس 2

آتيلا حجازي: تساوي با رد و بدل شدن گل

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو تو کلوپ خودتون سلام کن......
باشه میرم اما رسم مهمون نوازی اینجور نیستا جواب سلام واجبه
من که نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم دوست من فقط یه سلام خشک و خالی کردم
ببخشید که اومدم اینجا پسرای ابی دخترای ابی خدا نگهدارتون
از طرف پسر قرمز

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
از طرف پسر قرمز
خداحافظ پسر قرمز:crying2:

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
از طرف پسر قرمز

اوا.....قصد جسارت نداشتم دوست عزیز......آخه ی سری اینجا شلوغ پلوغ شد همه چی ب هم ریخت......اگه ناراحت شدی واقعا متاسفم......

apadana13

عضو جدید
کاربر ممتاز

جدیدترین خرید لنگیا : «
پنگول» :))
شایان به ذکر است که سردار رویانیان مذاکراتی با
جولز و جولی داشته که ایندو با قدرت شگفت انگیز خود بتوانن لنگیا رو از ته جدول جدا کنن، کاری که مظفری زاده ها و ترکی ها و تورج حقوردی ها و کمکاش و تاخیر 4 روز 4 روز بازیاشون نتونستن انجام بدن.
پس از انتشار خبر پیوستن پنگول به پرسپولیس،
شنگول و منگول و حبه انگورم تمایل خودشون برای پیوستن به لنگ نشون دادن.
مذاکرات شیرینی (سرپرست لنگیا) با
بزبز قندی هم همچنان ادامه دارد.
:))