کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گل آبیدل ... گل ابراهیمی خیلی چسبید ... جای همگی خالی
IMG_20150130_185252.jpg

پیوست ها

• IMG_20150130_185252.jpg
    IMG_20150130_185252.jpg
    58.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر آبی دلا...
تبریک بابت برد با وجود اینکه داور دوتا پنالتی برامون نگرفت ولی خداروشکر بازیو روی خلاقیت بازیکنا بردیم...

سلام
تبریک میگم....
من این بار ناراحت نیستم خیلی که تیم محبوبم به تیم شما باخت.... صرفا برای اینکه حرکت پنجشنبه شب آقای ..... خیلی نامردی بود!!! تازه من که از قلعه نویی بدم میاد اینو میگم!!!!!!!!!!! وای به حال طرفداراش....

یه چیز دیگه:

اون دوتا پنالتی که من یکی رو با شما موافقم صحیح، ولی داورها واقعا افتضاحن... به خصوص این جهانبازی!! کارت زرد خلعتبری هم عملا یه موقعیت عالی بود.... کلا داور هرکی هر جایی میفتاد خطا میگرفت!!! خدا پدر ویلیامز رو بیامرزه..........

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مو اومدوم دوباره با ای کلم
فقط آبییییییییییییییییییییی
استرالیا هم خو قهرمان شد بسلامتی.از طرف ملت شهیدپرور ایران به ملت شهید نپرور استرالیا تبریک میگم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل همیشه...

بالاست...
استقلاااااااااااااااااااالللللللللل همییییییییییییشه قهرمانه همممیییییییییییییششششششششششششششششششششششههههههههههههههه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل همیشه...

بالاست...
استقلاااااااااااااااااااالللللللللل همییییییییییییشه قهرمانه همممیییییییییییییششششششششششششششششششششششههههههههههههههه

بالاترررررررررررررررر
زنده باد آبیدلان

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] بیانیه باشگاه استقلال درباره‌ی خبر ابهامات قرارداد هلمکه + یک توضیح

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 93111307460
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

باشگاه استقلال طی اطلاعیه‌ای نسبت به بحث‌های مربوط به قرارداد هلمکه واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، سایت رسمی باشگاه استقلال در این باره نوشته است: «متاسفانه دوشنبه چند سایت و خبرگزاری ورزشی و یک خبرگزاری منتسب به دولت گزارشی کذب درباره‌ی قرارداد هلمکه منتشر کرده‌اند. لازم به ذکر است که با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و قانون، بودجه دولتی‌ ای به استقلال تعلق نگرفته است و این باشگاه همچون آن خبرگزاری منتسب به دولت از بیت المال ارتزاق نمی‌کند.
قرارداد هلمکه با تایید تست فدراسیون پزشکی ورزشی ایران بسته شده و قرار است که جلسه‌ای هم برای پیگیری موضوع او در باشگاه استقلال برگزار شود. لازم به ذکر است که هنوز پولی به هلمکه بابت فسخ قراردادش پرداخت نشده است.
نکته بعدی در این میان این است که حضور هلمکه در یک باشگاه دیگر نشان دهنده انتخاب فنی و درست او بوده است. با این حال چگونگی مصدومیت هلمکه بعد از جلسه باشگاه استقلال درباره‌ی او مشخص می‌شود و به صورت عمومی اعلام می‌گردد.
در پایان انتظار از سایت‌ها و خبرگزاری‌های دولتی که از دولت ارتزاق می‌کنند این است که در این موارد بی‌اخلاقی نکنند».
توضیح ایسنا
اطلاعیه باشگاه استقلال در پاسخ به خبر ایسنا و چند خبرگزاری دیگر نوشته است ذکر چند نکته پیرامون پاسخ باشگاه استقلال خالی از لطف نیست:
1- گزارش ایسنا پیرامون موضوع قراردادی صددرصد زیان‌ده نوشته شده و در آن تنها با طرح چند سوال ساده از چگونگی عقد و فسخ قرارداد پرسش شده است. اینکه چرا و چگونه باید چنین قراردادی امضاء شود که یک بازیکن در کمتر از یک ماه حضور در استقلال 100 هزار دلار به فوتبال باشگاهی ایران آن هم به تیمی محبوب مانند استقلال، خسارت وارد کند.
2- نکته قابل توجه این اطلاعیه اصرار باشگاه استقلال بر عدم بیت‌المال محسوب کردن درآمدهای این باشگاه است که ظاهرا به ظن نگارنده‌ بیانیه، چون ممکن است پول داده شده به هلمکه از دولت دریافت نشده باشد بیت‌المال نیست و هرگونه که صلاح! باشد می‌تواند خرج شود، این درحالی است که باشگاه استقلال متعلق به دولت است و کلیه اموال و مستغلات آن نیز جزیی از بیت‌المال خواهد بود.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیانیه باشگاه استقلال درباره‌ی خبر ابهامات قرارداد هلمکه + یک توضیح

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 93111307460
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

باشگاه استقلال طی اطلاعیه‌ای نسبت به بحث‌های مربوط به قرارداد هلمکه واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، سایت رسمی باشگاه استقلال در این باره نوشته است: «متاسفانه دوشنبه چند سایت و خبرگزاری ورزشی و یک خبرگزاری منتسب به دولت گزارشی کذب درباره‌ی قرارداد هلمکه منتشر کرده‌اند. لازم به ذکر است که با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و قانون، بودجه دولتی‌ ای به استقلال تعلق نگرفته است و این باشگاه همچون آن خبرگزاری منتسب به دولت از بیت المال ارتزاق نمی‌کند.
قرارداد هلمکه با تایید تست فدراسیون پزشکی ورزشی ایران بسته شده و قرار است که جلسه‌ای هم برای پیگیری موضوع او در باشگاه استقلال برگزار شود. لازم به ذکر است که هنوز پولی به هلمکه بابت فسخ قراردادش پرداخت نشده است.
نکته بعدی در این میان این است که حضور هلمکه در یک باشگاه دیگر نشان دهنده انتخاب فنی و درست او بوده است. با این حال چگونگی مصدومیت هلمکه بعد از جلسه باشگاه استقلال درباره‌ی او مشخص می‌شود و به صورت عمومی اعلام می‌گردد.
در پایان انتظار از سایت‌ها و خبرگزاری‌های دولتی که از دولت ارتزاق می‌کنند این است که در این موارد بی‌اخلاقی نکنند».
توضیح ایسنا
اطلاعیه باشگاه استقلال در پاسخ به خبر ایسنا و چند خبرگزاری دیگر نوشته است ذکر چند نکته پیرامون پاسخ باشگاه استقلال خالی از لطف نیست:
1- گزارش ایسنا پیرامون موضوع قراردادی صددرصد زیان‌ده نوشته شده و در آن تنها با طرح چند سوال ساده از چگونگی عقد و فسخ قرارداد پرسش شده است. اینکه چرا و چگونه باید چنین قراردادی امضاء شود که یک بازیکن در کمتر از یک ماه حضور در استقلال 100 هزار دلار به فوتبال باشگاهی ایران آن هم به تیمی محبوب مانند استقلال، خسارت وارد کند.
2- نکته قابل توجه این اطلاعیه اصرار باشگاه استقلال بر عدم بیت‌المال محسوب کردن درآمدهای این باشگاه است که ظاهرا به ظن نگارنده‌ بیانیه، چون ممکن است پول داده شده به هلمکه از دولت دریافت نشده باشد بیت‌المال نیست و هرگونه که صلاح! باشد می‌تواند خرج شود، این درحالی است که باشگاه استقلال متعلق به دولت است و کلیه اموال و مستغلات آن نیز جزیی از بیت‌المال خواهد بود.

این آخر چی شد ما نفهمیدیم.؟؟؟؟!!!!

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقدیر از عنایتی در تمرین استقلال
تمرین عصر سه شنبه استقلال در حالی برگزار شد که از غلامرضا عنایتی بابت شادی پس از گلش برابر سپاهان تقدیر شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین عصر سه شنبه استقلال در کمپ حجازی برگزار شد.

در حاشیه تمرین با همت مسئولان فرهنگی باشگاه استقلال از جمله حجت الاسلام مالک، از غلامرضا عنایتی به دلیل شادی پس از گلش پس از گلزنی به سپاهان که از نبی اکرم (ص) حمایت کرده بود، تقدیر شد. پس از برگزاری این مراسم که با دادن لوح یادبودی به او همراه بود، سرمربی استقلال گفت: کار بزرگ عنایتی حرکتی بود از طرف باشگاه استقلال و او به نمایندگی همه اعضای تیم این کار را انجام داد. ما هرچه داریم از اهل بیت است و به آنها مدیونیم.

پس از این مراسم بازیکنان به دویدن و حرکات تاکتیکی مشغول شدند و سرمربی استقلال نظارت ویژه ای روی این تمرینات داشت.

خسرو حیدری و عمران زاده برخلاف روز گذشته در این تمرین حضور فعالی داشتند.

رضا نعلچگر از حاضران در این تمرین بود.

بخش اصلی تمرین آبی پوشان را شوت زنی و انتقال سریع توپ از دفاع به حمله تشکیل داد تا آبی پوشان با نهایت آمادگی به مصاف سایپا بروند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین اخبار
قلعه نویی: کار عنایتی نمادی از مردم ایران بود/ مصمم برای پیروزی برابر سایپا هستیم

تقدیر از عنایتی در تمرین استقلال

صادقی: نمی دانم چرا کاپیتانی استقلال سوژه بعضی ها شده است

عنایتی: شادی گلم کار تبلیغاتی نبود

زرینچه: بازی با سایپا کلیدی ترین بازی ماست

فغانی قاضی دیدار سایپا و استقلال

زرینچه: فرصت فعلی را راحت از دست نمی دهیم

مصاف حساس استقلال و سایپا در کرج

زمان آخرین جلسه تمرین آبی ها پیش از دیدار با سایپا

مستندات مصدومیت هلمکه + عکس

بیشتر

1393/11/14 سه شنبه
صادقی: نمی دانم چرا کاپیتانی استقلال سوژه بعضی ها شده است

مدافع استقلال می گوید عده ای حاشیه ساز به دنبال ایجاد مشکل در بحث کاپیتانی تیمش هستند.
امیرحسین صادقی در حاشیه تمرین امروز تیمش درباره آخرین شرایط استقلال پیش از بازی با سایپا گفت: خوشبختانه بعد از برد خوبی که در لیگ به دست آوردیم و توانستیم سپاهان را شکست دهیم، دل هواداران‌مان شاد شد و بار سنگینی از مسئولیت از روی دوش ما برداشته شد. ما بازی خیلی سختی برابر سایپا داریم و تیم‌های آقای جلالی معمولا تیم‌های یکدست هستند و بازی برابر آن‌ها دشوار است. تا جایی که می‌دانم چمن ورزشگاه کرج چمن خوبی است و اگر آب و هوا هم یاری کند بازی قشنگی را از سوی دو تیم می‌بینید.
مدافع استقلال درباره حرکت رضا عنایتی در بازی با سپاهان تصریح کرد: رسول خدا در میان تمامی چهره‌های شناخته شده مورد احترام است و همه ما به پیامبر خدا عشق می‌ورزیم. رضا عنایتی هم نشان داد که مشهدی و از شهر امام رضا است. حرکت او بازتاب بسیار خوبی داشت و معتقدم همه مردم دنیا و مسلمانان به رسول خدا ارادت دارند. این کار انرژی زیادی به ما داد و تودهنی به کسانی بود که مسائل نادرست را به راه انداختند.
بازیکن تیم استقلال خاطرنشان کرد: رسول خدا مرد بزرگی است که ما هرچه داریم از ایشان است و امیدوارم چنین رویه‌ای ادامه داشته باشد و نه تنها در تیم ما بلکه همه مسلمانان به رسول خدا علاقه دارند. این اتفاقات نشان داد که ما یک تیم بزرگ هستیم و چنین رفتارهایی از سوی ما انجام می‌شود.
صادقی درباره اینکه چرا مقابل سپاهان بازوبند کاپیتانی را نبست و این بازوبند را به عنایتی داد، گفت: نمی‌دانم چرا بازوبند کاپیتانی استقلال سوژه مورد علاقه برخی‌هاست و سعی می‌کنند با آن بازی کنند. یک روزنامه هم با تیتری که نمی‌خواهم آن را بگویم سعی کرده بود مرا کوچک کند اما اینجا می‌گویم که امیرحسین صادقی با بازوبند کاپیتانی بزرگ نشده که بخواهد با نبودن آن کوچک شود. من در این مدت مسائل زیادی را شنیده‌ام اما درباره آن حتی در اردوی تیم ملی هم صحبت نکردم. سال گذشته هم که با استقلال در اوکراین بودیم و نیکبخت واحدی در تیم ما بود، به قلعه‌نویی گفتم که بازوبند را به خاطر کسوت نیکبخت به او بدهم، قلعه‌نویی شاهد این ماجرا است و اتفاقا هم خودش از این حرکت بسیار استقبال کرد تا هر زمانی هم که پیشکسوتی بالاتر از من در تیم باشد این کار را انجام خواهم داد. عنایتی کاپیتان استقلال بوده و 3 سال با این تیم به عنوان آقای گلی رسیده است.
وی در مورد حاشیه‌هایی که برایش پیش آمده، گفت: متاسفانه بعد از جراحی وقت کافی نداشتم و درگیر کارهای درمانی بودم،‌ در این شرایط بعضی از دوستان از این شرایط سوء استفاده کردند و سعی کردند برای من حاشیه درست کنند. بعد از مصدومیتم تلاش کردم تا این وضعیت را برطرف کنم البته با توجه به بودن اینترنت در تمام نقاط دنیا از اخبار مطلع می‌شویم و من دیدم بعضی افراد که با آنها سلام و علیک دارم یا ندارم، از این وضعیت سوء استفاده می‌کنند و علیه من شایعه می‌سازند. با این حال از آنها تشکر می‌کنم چرا که با این کار خود انگیزه من را برای موفقیت و بهتر بازی کردن بیشتر می‌کنند.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااممممم
کسی هست آیا؟؟
اوه اوه ... یه فسیل زنده
سلام... هیش معلومه تو کجایی؟؟
خوبی؟؟
سلام به همه دوستان گل آبیدل
من فردا میرم استادیوم .... دیگه این یکی نزدیک خونمونه .. نرم اصلا نمیشه ... جای همتون خالی

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه ... یه فسیل زنده
سلام... هیش معلومه تو کجایی؟؟
خوبی؟؟
سلام به همه دوستان گل آبیدل
من فردا میرم استادیوم .... دیگه این یکی نزدیک خونمونه .. نرم اصلا نمیشه ... جای همتون خالی

سلام
برو برو عکس بیگیر بیار ماهم بریم تو جو:D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
برو برو عکس بیگیر بیار ماهم بریم تو جو:D

سلام .. تو که خودت کلا تو جوی .... بخوای بیشتر بری تو جو... دیگه چی بشی؟؟.... خخخخ
از خودم عکس بگیرم .... منو استادیوم انقلاب ... یهویی .... یا از بازیکنا؟؟

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .. تو که خودت کلا تو جوی .... بخوای بیشتر بری تو جو... دیگه چی بشی؟؟.... خخخخ
از خودم عکس بگیرم .... منو استادیوم انقلاب ... یهویی .... یا از بازیکنا؟؟
دیگه همنشینی با بزرگای کلوپ مارو بدین سان جوگیر کرده.خخخ
همون بازیکنا بهترن:D