کلوپ آبیدلان.

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم همون همشهری!!!
اواتارات حرف نداره:smile::biggrin:

ممنون
1. باچشماش دقیقا داره کجارو نگاه میکنه؟!
2.چرا انقد سفیده؟
3.کلا تو بهرش ک بری خیلی خوفه!

1_ داره شما رو نگاه میکنه ...
2_ به خاطره کرم پودره؟ ( من زیاد تو این چیزا وارد نیستم :دی )
3_ میدونم! :D

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز

khanommohandes

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دیگه برم
یاسین بالاخره من اومدم توام بودی!!!
چن وقته ندیده بودمت
دمت گرم :D
درمورده یه موضوعی بهت گفته بودم بازم خیلی دعاکن:)
دوس جونم شمام اخر نفهمیدم اسمت چیه!!!دم شمام گرم
خدافظی...............

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دیگه برم
چن وقته ندیده بودمت
خدافظی...............

مُهنّام عزیزم روزت بخیر موفق باشی!:)

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من دیگه برم
چن وقته ندیده بودمت
خدافظی...............
باشه حتما :smile:
مراقب خودت باش
فعلنی بابای

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دفعه بعدی درکار هست؟!
باشه خودم باهاش صحبت میکنم ب حرف شما ک گوش نمیده!
نه منظورم چیز دیگه بود

همه چی رو باید توضیح داد؟

یاسین چندبار یه حرفی رو بهت بزنم
برو چایی برییییییییییز

کسی چایی نمیخوره، همه میگن ما فقط قهوه های بهار رو دوست میداریم!

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
نه منظورم چیز دیگه بود

همه چی رو باید توضیح داد؟

کسی چایی نمیخوره، همه میگن ما فقط قهوه های بهار رو دوست میداریم!

اره خب قهوه ای رو که من درست کنم خوردن داره توهم که کلا بی استعدادی ولی حالا برو همون چایی رو بریز بزور تحمل میکنیم:D
خسته ام میفهمی خســــــــــــــــــــــته

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره خب قهوه ای رو که من درست کنم خوردن داره توهم که کلا بی استعدادی ولی حالا برو همون چایی رو بریز بزور تحمل میکنیم:D
خسته ام میفهمی خســــــــــــــــــــــته
آخییییییییی، تحت تاثیر قرار گرفتم

عزیزم تو برو استراحت کن، من الان برات چایی میریزم :D

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
آخییییییییی، تحت تاثیر قرار گرفتم

عزیزم تو برو استراحت کن، من الان برات چایی میریزم :D
مقسی یاسین ژون
دمت گرم...اره خیلی خسمه اگه بدونی...خرج زندگی در اوردن خیلی سخته تو که این چیزارو نمیدونی

خدافظ همگی...هیشکی نی پس خدافظ همون یاسین کچل:d

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مقسی یاسین ژون
دمت گرم...اره خیلی خسمه اگه بدونی...خرج زندگی در اوردن خیلی سخته تو که این چیزارو نمیدونی

خدافظ همگی...هیشکی نی پس خدافظ همون یاسین کچل:d
من نمیفهمم؟ :|
نذار دوباره بحث ولگردی رو پیش بکشما :دی
برو مراقب خودت باش، فعلنی بابای

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیدار سفیر کبیر امپراتوری ژاپن با دکتر فتح‌الله‌زاده

ظهر امروز مدیرعامل باشگاه استقلال در دفتر خود پذیرای آقای کوجی‌هاندا، سفیر کبیر محترم امپراتوری ژاپن بود تا در نشستی صمیمانه به بحث و تبادل‌نظر بپردازند. در این نشست مهم طرفین در خصوص مناسبات ورزشی، فرهنگی و هنری بین کشورهای ایران و ژاپن پرداختند و قرار بر این شد همکاری‌های متقابلی بین ایران و امپراتوری ژاپن در این زمینه انجام بگیرد

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر مربیان تیم‎ملی از استقلالی‎ها

ولین تمرین تیم استقلال پس از رویارویی با تیم نفت تهران، از ساعت 16 عصر امروز در کمپ زنده یاد حجازی آغاز شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، اولین تمرین تیم استقلال پس از رویارویی با تیم نفت تهران، از ساعت 16 عصر امروز در کمپ زنده یاد حجازی آغاز شد.
*محمد قاضی، خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور و حنیف عمران‌زاده به دلیل مصدومیت و سپری کردن دوران درمانی خود به همراه جواد نکونام، فرهاد مجیدی، مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، جی لوید ساموئل و لاوره با هماهنگی کادرفنی در این تمرین حضور نداشتند.
*کسب نتیجه تساوی مقابل نفت، باعث شده بود تا بازیکنان و کادرفنی، هنوز بابت این موضوع ناراحت باشند.
*مارکار آقاجانیان و سیموئز دو دستیار کارلوس کروش، از جمله میهمانان این تمرین استقلال بودند. این دو، بنا به درخواست کارلوس کروش در محل تمرین استقلال حاضر شده بودند تا از استقلالی‌ها بابت حضور پررنگ بازیکنان‎شان در ترکیب تیم‎ملی تشکر کنند.
*منصور پورحیدری، سیروس دین‌محمدی و شاهرخ بیانی دیگر حاضران در این تمرین بودند.
*بازیکنانی که در ترکیب ثابت دیدار مقابل نفت به میدان رفته بودند، پس از گذشت 20دقیقه محل تمرین را ترک کردند اما سایر بازیکنان زیر نظر کادرفنی به انجام تمرینات تاکتیکی پرداختند.
*امیر قلعه‎نویی در آغاز تمرین، در رختکن به نظاره فیلم بازی شب گذشته استقلال و نفت نشسته بود. او پس از شروع حدود 20 دقیقه از تمرین، در کنار زمین حاضر شد.

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه نویی: شده‌ایم گداخانه!

امیر قلعه‌نویی می‌گوید کیفیت زمین ورزشگاه تختی بی‌کیفیت است و برای سلامتی بازیکنان خطر دارد.

به گزارش شفقنا ورزشی، سرمربی استقلال پس از پایان نشست خبری در گفت‌وگوی دیگری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من در همه بازی‌ها چنین زمین بی‌کیفیتی ندیدم. این زمین برای سلامتی بازیکنان خطر دارد. مسوولان می‌توانستند این زمین را هم مثل ورزشگاه آزادی تعمیر کنند. تختی یکی از ورزشگاه‌های قشنگ ایران و آسیا است. خداوکیلی با این کیفیت زمین، نمی‌توان در آن بازی کرد. البته از کلانتری به خاطر زحماتش تشکر می‌کنم. اما من 32 سال است که در فوتبالم، خداوکیلی در عمرم زمین از این بی‌کیفیت‌تر ندیدم که دوستان در ورزشگاه تختی علت امر را مشکلات مالی می‌دانند.
او ادامه داد: بعد هم می‌گویند که چرا لیگ ما بی‌کیفیت است. خواهشا صورت مساله را پاک نکنید. اگر بازی را هم برده بودیم هم همین حرف‌ها می‌زدم. شما ببینید قطر تا الان یک جام ملت‌ها و یک بازی‌های آسیایی برگزار کرده و میزبان جام جهانی هم شده است. شما فکر می‌کنید چرا این میزبانی را گرفته؟ چون ورزشگاه تختی یا حافظیه داشته است؟!
قلعه‌نویی گفت: ما شده‌ایم گداخانه. AFC باید بیاید اینجا و ما التماس کنیم که زمین‌هایمان را تایید کند. قدمت ایران 9 هزار سال است. ما ثروتمندترین کشور جهان هستیم. همه دنیا از فوتبال لذت می‌برد اما ما تنها چیزی که از فوتبالمان نمی‌بریم لذت است. حرف هم که می‌زنید باید عذرخواهی کنید،‌اما شما باید علت‌یابی کنید که چرا کره و ژاپن هر دوره به جام جهانی می‌روند اما صعودهای ما مقطعی است.
سرمربی استقلال درباره بحثی که این روزها میان او و علیپور به وجود آمده، گفت: من به صحبت‌های آقایان کاری ندارم. اما دوبار که در فوتبال ایران روز پاک اعلام شده بود، اسم امیر قلعه‌نویی هم در آن وجود داشت. ملاحی شاهد زنده است، او روزی که مدیرعامل ابومسلم بود به من زنگ زد و گفت از طرف مردم خراسان هیات‌مدیره و هواداران باشگاه از شما به خاطر حرکت پهلوانی‌تان تشکر می‌کنم.
اولین روزی که در لیگ ما به عنوان فوتبال پاک شناخته شد، دیدار تیم‌های استقلال تهران و استقلال اهواز بود. آن موقع ما آدم خوبی نیستیم، اما حالا نمی‌دانم این حرف‌ها چیست که مطرح می‌شود.
وی درباره اقدام باشگاه نفت در تجلیل از عارف سیدعلیخانی قبل از این دیدار نیز گفت: باشگاه نفت یک باشگاه به معنای واقعی فرهنگی است که این اقدام پسندیده را انجام داد. سیدعلیخانی مربی من در تیم ملی جوانان بود که بابت همین جا دارد از مجموعه باشگاه نفت به خاطر این اقدام خوبشان تشکر کنم.
قلعه‌نویی در مورد بازی نیز گفت: ما بد بازی نکردیم. تیم ما چهار تکه بود که یک قسمت در تیم ملی بزرگسالان و قسمت دیگر در تیم ملی امید بودند. همچنین عده‌ای از بازیکنانمان مصدوم بودند و با باقیمانده تیم به این دیدار آمدیم. قبل از بازی نیز عده‌ای یک جنگ اعصاب علیه تیم استقلال راه انداخته بودند.
وی درباره اختلافات خود با حسن‌زاده رییس کمیته انضباطی نیز گفت: من حسن‌زاده را به خدا واگذار می‌کنم. شش ماه در این فوتبال محروم بودم اما ناحق‌ترین حکمی که در زندگی گرفتم، این حکم اخیر بود. من اگر حرفی بزنم همواره پای آن می‌ایستم حتی اگر از فوتبال کنار بروم همانگونه که زمانی که بحث سقف قرارداد در فوتبال مطرح بود، من اعلام کردم بالاتر از سقف پول گرفتم.
براساس گزارش ایسنا، سرمربی استقلال خطاب به حسن‌زاده گفت: آقای حسن‌زاده کلاه خود را قاضی کن. رایی که در مورد من صادر کردید ناعادلانه بود. هم جریمه نقدی، هم تنبیه کردند و هم حکم قطعی برای کاری که نکرده بودم را صادر کردید.
انتهای پیام