ویندوز؟سیستم....
من لب تاپ رو گفتم...
شما میتونید نرم افزار تصویر برداری از صفحه دکستاپ رو ویندوز نصب کنید...کار باهاش ساده اس...
ویندوز7
لپ تاپ : دل 5010
ویندوز؟سیستم....
من لب تاپ رو گفتم...
شما میتونید نرم افزار تصویر برداری از صفحه دکستاپ رو ویندوز نصب کنید...کار باهاش ساده اس...
خب الان انداختمش تو پاور پونت چی کارش کنم سیو بکنم؟؟؟؟؟؟
اه اه چه طرز خداحافظیه؟؟؟؟...........اوووووووق..........آخه کی این جوری خدا حافظی میکنه؟؟؟؟
اووووووووووووووووووووووه از اگه ویندوزتون 7 ازین استفاده کنینsnipping tool
عاقا ما رفتیم خدافس![]()
اوه چ امروز اینجا شلوغه!!!
ب قول آقا غریبه سلام ب همه ی آبیدلایی ک هستن و همه ی اونایی ک خواهند آمد!
ویندوز7
لپ تاپ : دل 5010
سلام خانم مهنا.........چی ناراحتی الان........؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خب یه آهنگی می زاشتی از سوت و کور بودن بیاید بیرون.........خیــــرقربان آخه ی مدت خیلی سوت و کور بود!
واقعن؟خوبه که...
کنترل رو نگه دار...
اون بالا سمت چپ delete دکمه رو بزن.....اتفاقی نمیفته....از کله صفحه عکس میگیره...
برو تو فتوشاپ پیس اش کن....
خب یه آهنگی می زاشتی از سوت و کور بودن بیاید بیرون.........
حالا شما خودتو ناراحت نکن الان همه هستند.............
خب یه آهنگی می زاشتی از سوت و کور بودن بیاید بیرون.........
حالا شما خودتو ناراحت نکن الان همه هستند.............
سلام ..........
خب خدا رو شکر............عاقا من اصن ناراحت نیستم!!!
راستی تولد آقا سعید نزدیکه شما آماده اید دیگه؟!!
الان به نظرت ما چقندریم؟؟؟؟؟؟؟؟سلام اینجاکه کسی نیس![]()
خب خدا رو شکر............
من آماده باشم؟؟؟؟؟؟؟؟به من چه؟؟؟؟؟خب میام تبریک میگم دیگه..........
دمت گرم محمد خیلی وقت بود دنبال اینکار میگشتم.
الان به نظرت ما چقندریم؟؟؟؟؟؟؟؟
جل الخالق منو با این هیبت و عظمت نمی بینی؟؟؟؟؟؟؟
اون ک هیچی.....قراره پسرا شعر بخونن..البته فعلن ب آقاسعید نگینا پوستمونو میکنن!!
خب بخونن مشکلی نیست...........منم میشم رهبر گروه سرود...........شعرشم خودم میگم مشکلی نیست........خخخخخخخ
البته من تو گروهم از خانم ها هم استفاده می کنمااااااااا...............گفته باشم...........
سعید بفهمه کاری نمی تونه بکنه.........دست و پا شو می بندیم میندازیمش این وسط تا آخر برنامه میشنیه جیکم نمی زنه خیالت راحت.........خخخخخخخخخ
اوه اوه خدا به خیر کنه...........و اکنون رضایی که تند و تند از بچه ها اتو بگیرد..........خخخخخخخخ
خواهش میکنم تکرارا نشه................خخخخخخخخنخیرمن منطورم سمیرابقیه بودببخشیدخو![]()
خبری نیس اخه اینجا
خواهش میکنم تکرارا نشه................خخخخخخخخ
شما هم مثل مسئولین صدا و سیما می مونیاااااااااااا...........تا مهران رجبی نباشه به فیلم مجوز پخش نمی دن.........!!!!!!!!!!!!
شما هم تا سمیرا نباشه بقیه رو باقالی حساب می کنی؟؟؟؟؟؟؟
باز که میگی خبری نیست؟؟؟؟؟
آیاااااااا الان بچه ها دارن تیله بازی می کنن؟؟؟؟؟؟خب دارن خبر می دن تولد سعیده دیگه.............
من مشکلی با خوندن ندارم.............یه عمری تو گروه سورد بودیم...........الان پا بده نوحه واسه اهل بیت می خونیم.............از بابت خوندن مشکلی ندارم............خخخخخخخخخودتونم میخونید دیگه ها؟!!
نه دیگه تولد ی آقاست آقایون باید بخونن!!!
ایول خوب خدارو شکر...
چرا راه میدیم مشکلی نیست...........مراجعه شود به جوابی که مهنا خانم دادم..........بله بله میدونم اماماروکه توگروه سرود راه نمیدن شرمنده اخلاق ورزشی اق سعیدم میشیم اینطوری
ولی خب چه میشه کرد
سلام آبجی الهام خودم.............باز با این چشای مثل طالبیش اومد..........وایسا برم لیوارن بیارم بعد گریه کن............خخخخخخخخخخسلام دوستای آبیه خودم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |