لنگیا دوباره 3 تایی شدن
اگه یخورده دقت میکردیم 4تارو میزدیم دیگه اینقد ورور نکنن.
خخخخ میگم سرورتون قهرمان شده چه حسی دارید؟؟؟
سلااااااااااااااااممممممممممم خدمت آبیدلای گل
میگم این لنگیا چه رویی دارنا !!!
مابودیم در مقابل الغرافه 5تا خوردیم؟؟؟!!! اگه قرار به آبروریزی باشه لنگیا اول آبروریزی کردن
و خداییش تیممون ناقص بود و در شرایط خاصی همچین اتفاقی افتاد نبود کمربند میانی بدترین ضربه رو به تیم زد.
عزیزم اگه به من تیکه میندازی لازمه خدمتت بگم که من نه لنگی ام و نه کیسه کش آبی دل
کلا از لیگ خلیج فارس خوشم نمیاد هیچکدوم تاپ نیستن کافیه به تیم عربی ثروتمند و پر ستاره بیفتن پشت سر هم پر پر میشن نوبت لنگیا هم میرسه آسیاب به نوبت تا اینجاشم با گل به خودی اومدن بالا
فقط طرفدار تیم ملی ام اونم بخاطر کیروش و تیم عالی که ساخته
این تیم های دسته چندمی لیگ ابروی ایران و بردن شدیم مضحکه ی عربهای خلیج فارس
تسلیت بابت شیش تایی شدنتون ...زنگ تفریح آسیا...آبروریزی تو آسیا....
عزیزم ؟!!!!!!! چ زود خودمونی شدش !
ازین به بعد بهتون نمیگم عزیزم همون کیسه کش بیشتر بهتون میاد
سو تفاهم هم نمیشه دیگه
.
.
.
خدا دوتا چشم بهت داده برو تو تاپیک پرسپولیس بگرد ببین من یک پست اونجا گذاشتم برای طرفداری لنگی ها یا نه
تا حالا یک پست اونجا نذاشتم حتی تو نظرسنجی های کل کل فوتبالی هم اسمم نیست
پس نمیتونی بگی من لنگی ام فقط یک مدرک علیه من داشته باشی من قبول میکنم
فقط اومدم اینجا نمک بپاشم رو زخمتون و برم
اسدقلال خوزستان با اون کمبود نقدینگی از شماها خیلی بهتر بود حداقل ابرومندانه بازی کرد
لنگ هم رفتنی هس نگران نباش با اون مربی ارزشی کروات ش . مثه این میمونه که پراید قرمز و نیسان ابی رو بذارن با پورشه و مازاراتی مسابقه بدن اقا نمیشه دیگه بالخره یک جایی کم میارید هرچند عربها اش دهن سوزی نیستن اما پولدارن و بازیکن های گرون قیمت زیاد دارن
لنگ و کیسه جزو بنجل ترین تیمهای حذفی منطقه غرب اسیا بودن من نمیدونم دیگه به چی مینازید؟؟
اگرم تا فینال برید یک تیم از اسیای شرقی میاد بالا و فیلم تون میکنه مثه سپاهان
الکی نپیچون نمیتونی جواب بدی دیگه قبول کن نزن تو جاده خاکی
دویست سال پیش قهرمان شدین هی بگید ما قهرمان آسیایم عمرا دیگه با پیشرفت روز افزون فوتبال در حال حاضر رنگ قهرمانی ببینید نه فقط شما اون سه سهمیه ایران هم همینطور
ازین به بعد بهتون نمیگم عزیزم همون کیسه کش بیشتر بهتون میاد
سو تفاهم هم نمیشه دیگه
.
.
.
خدا دوتا چشم بهت داده برو تو تاپیک پرسپولیس بگرد ببین من یک پست اونجا گذاشتم برای طرفداری لنگی ها یا نه
تا حالا یک پست اونجا نذاشتم حتی تو نظرسنجی های کل کل فوتبالی هم اسمم نیست
پس نمیتونی بگی من لنگی ام فقط یک مدرک علیه من داشته باشی من قبول میکنم
فقط اومدم اینجا نمک بپاشم رو زخمتون و برم
اسدقلال خوزستان با اون کمبود نقدینگی از شماها خیلی بهتر بود حداقل ابرومندانه بازی کرد
لنگ هم رفتنی هس نگران نباش با اون مربی ارزشی کروات ش . مثه این میمونه که پراید قرمز و نیسان ابی رو بذارن با پورشه و مازاراتی مسابقه بدن اقا نمیشه دیگه بالخره یک جایی کم میارید هرچند عربها اش دهن سوزی نیستن اما پولدارن و بازیکن های گرون قیمت زیاد دارن
لنگ و کیسه جزو بنجل ترین تیمهای حذفی منطقه غرب اسیا بودن من نمیدونم دیگه به چی مینازید؟؟
اگرم تا فینال برید یک تیم از اسیای شرقی میاد بالا و فیلم تون میکنه مثه سپاهان
الکی نپیچون نمیتونی جواب بدی دیگه قبول کن نزن تو جاده خاکی
دویست سال پیش قهرمان شدین هی بگید ما قهرمان آسیایم عمرا دیگه با پیشرفت روز افزون فوتبال در حال حاضر رنگ قهرمانی ببینید نه فقط شما اون سه سهمیه ایران هم همینطور
تورو خدا گریه نکن
درود بر حاج علی یاران دیرین و قدیمیسلام به همه دوستان قدیمی..... یادش بخیر، چه روزایی داشتیم اینجا... چقدر زود گذشت ... همه پخش و پلا شدن و دیگه خبری از کسی نیست.... کاش میشد برگردم به همون روزا..... بچه های گل کلوپ آبیدلان انشالله هر کجا که هستید دلتون آروم باشه
آره واقعا چ روزگاری بودسلام به همه دوستان قدیمی..... یادش بخیر، چه روزایی داشتیم اینجا... چقدر زود گذشت ... همه پخش و پلا شدن و دیگه خبری از کسی نیست.... کاش میشد برگردم به همون روزا..... بچه های گل کلوپ آبیدلان انشالله هر کجا که هستید دلتون آروم باشه
Yadesh bekheir ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12746 |