کلوپ آبیدلان.

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام آبی دلاااااا
هم اکنون 10:20 صبحتون بخیر :D
ـــــــــــــــــــــــ

اِن.آ ازت بدم میات :razz:
.
.
:D

من؟:D

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال که برای انجام برخی امور مربوط به مسابقات غرب آسیا به جزیره کیش سفر کرده بود به تهران بازگشت.

بهرام افشارزاده سه‌شنبه‌ای که گذشت برای رسیدگی به برخی امور مربوط به بازی‌های غرب آسیا که قرار است بعد از المپیک ریو در جزیره کیش برگزار شود به این جزیره سفر کرد.

در حالی که قرار بود افشارزاده تا جمعه در کیش بماند یک روز زودتر به تهران بازگشت.

افشارزاده امروز در حالی که تعطیل رسمی بود در دفتر کارش در وزارت ورزش و جوانان حضور پیدا کرده و به کارهایش رسیدگی کرد.

او به تازگی از سوی وزیر ورزش به عنوان مسئول حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان منصوب شده است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]تصویری از تیم استقلال با پیراهن قرمز![/h]​

خبرگزاری ایسنا: در رویدادی تقریباً نادر، در یک بازی فوتبال، بازیکنان تیم استقلال پیراهن قرمز پوشیدند.

عکس زیر، تصویری از بازیکنان تیم استقلال است که برای یکی از معدود دفعات مجبور شدند پیراهن قرمز به تن کنند!

استقلالی‌ها سال 1349 مهمان تیم تاج اهواز بودند که در آن مسابقه، بازیکنان تیم اهوازی آبی پوشیده بودند و به همین دلیل استقلالی‌ها با پیراهن قرمز به میدان رفتند.

در این عکس، ایستاده از راست، کارو حق‌وردیان، مسعود معینی، مهدی لواسانی، حسین فرزامی، ناصر حجازی و علیرضا حاج قاسم و نشسته از چپ، غلامحسین مظلومی، مهدی حاج‌محمد، پورحیدری، پرویز قلیچ‌خانی و جواد قراب دیده می‌شوند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خبرگزاری فارس: هر چند از مدت ها قبل باشگاه استقلال به دنبال علیرضا منصوریان برای هدایت این تیم بود اما مسئولان استقلال بابت اینکه شاید منصوریان نخواهد به جمع آبی پوشان بپیوندد با یک گزینه خارجی هم رایزنی کرده است.

این گزینه کسی نیست جز ایگور استیماچ کراوت. مربی 46 ساله که بازیکن خط دفاع کرواسی بوده است.

او در زمان جوانی در تیم های هایدوک اشپیلت، دینامو وینکویچی، کادیز ، دربی کانتری و وستهام بازی کرده است.

از سال 2005 نیز کار مربیگری را آغاز کرده است.او سرمربی تیم های هایدو اشپیلت، وینکویچی، زاگرب و تیم ملی کراوسی بوده است.

این مربی تا هفته قبل که باشگاه وستهام انگلیس به دنبال سرمربی بود گزینه سرمربیگری این تیم بود.

قرار است فردا هیات مدیره باشگاه استقلال در محل این باشگاه جلسه ای تشکیل دهند تا سرمربی این تیم انتخاب شود. همه نگاه ها ابتدا به تصمیم نهایی علیرضا منصوریان است و اگر منصوریان به این تیم نیاید به احتمال بسیار زیاد استیماچ را باید گزینه جدی برای هدایت آبی پوشان دانست.

هر چند از پرویز مظلومی هم به عنوان دیگر گزینه داخلی نام برده می شود اما به نظر می آید هیات مدیره جدید استقلال بیشتر نظر به مربی خارجی دارند.

باید تا فردا منتظر شد و دید که هیات مدیره استقلال سرانجام چه تصمیمی می گیرند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] حضور منصوریان در استقلال منتفی است/ مربی خارجی در اولویت قرار دارد

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 94032816335
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷

عضو هیات مدیره استقلال می‌گوید تکلیف سرمربی این تیم در ابتدای هفته آینده مشخص می‌شود.
به گزارش ایسنا، عباس کردنوری پس از پایان جلسه هیات مدیره استقلال درباره این جلسه گفت: در این جلسه تصمیم خاصی گرفته نشد و بیشتر خط مشی‌ها مشخص شد. در حال حاضر کاندیداهای سرمربی‌گری داخلی و خارجی استقلال مورد بررسی قرار گرفته‌اند ولی جمع‌بندی کار به روز شنبه یا اوایل هفته بعد موکول شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا منصور پورحیدری در جلسه هیات مدیره استقلال حاضر بود، عنوان کرد: ایشان به عنوان عضو کمیته فنی به هیات مدیره آمد. این کمیته شامل پورحیدری، معینی و بنده است.
عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که ماجرای منصوریان و استقلال به کجا رسید، گفت: حضور منصوریان در استقلال منتفی است.
کردنوری در واکنش به این سوال که عده‌ای می‌گویند استیماچ گزینه نهایی استقلال است بیان کرد: استیماچ گزینه نهایی ما نیست و ما چند مربی داخلی و خارجی را در دستور کار داریم. این مربیان داخلی و خارجی تعداد زیادی هستند که نمی‌توان نام آن‌ها را برد. استیماچ تنها نظر کمیته فنی قبلی استقلال است که پیشنهاد شده بود. همه چیز در ابتدای هفته بعد معلوم می‌شود.
وی در پاسخ به این سوال که وضعیت افشارزاده در این باشگاه به کجا رسید، اظهار کرد: افشارزاده فعلا مدیرعامل استقلال است و کار را پیش می‌برد.
وی در پاسخ به این سوال که اولویت استقلال مربی داخلی است یا خارجی گفت: اولویت ما یک مربی خارجی است. البته باید بررسی‌های بیشتری انجام شود و کسی انتخاب شود که بتواند گره از مشکلات ما باز کند. البته کنار مربیان خارجی چند گزینه داخلی خوب داریم که رزومه‌دار هم هستند و شاید به این نقطه برسیم که آن‌ها را انتخاب کنیم اما همان طور که گفتم انتخاب اول ما مربی خارجی است.
عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که سخنگوی این باشگاه و رییس هیات مدیره انتخاب شده‌اند یا نه گفت: نه، هنوز انتخاب نشده‌اند.
وی در پاسخ به این سوال که وضعیت مالی استقلال چگونه خواهد شد چرا که اهمیت مسائل مالی در شرایط فعلی زیاد است و استقلال بدون پول نمی‌تواند کسی را جذب کند، گفت: مسائل مالی را اسپانسر تقبل می‌کند. صحبت وزارت ورزش این است که مسائل مالی هر تیم باید توسط اسپانسر حل شود و دخالتی در کار باشگاه هم اگر باشد، تنها باید از سوی هیات مدیره اعمال شود. البته وزارت ورزش تکیه‌گاه ما محسوب می‌شود و اگر نتوانیم اسپانسر بگیریم، حتما وزارت ورزش به ما کمک خواهد کرد.
کردنوری در پاسخ به این سوال که آیا قبول ندارد که زمان برای استقلال از دست می‌رود گفت: مسلما زمان در حال گذر است اما چیزی از دست نمی‌رود چرا که اگر ما بر اساس برنامه تنظیم شده به کارمان ادامه دهیم، مشکلی پیش نمی‌آید.
وی در پایان و در پاسخ به این سوال که مربی خارجی استقلال رزومه‌دار خواهد بود یا نه؟ در پاسخی کوتاه اظهار کرد: قطعا او فردی رزومه‌دار خواهد بود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] رای اعضای هیات مدیره به حضور موقت افشارزاده در استقلال

[/h]

کد خبر: 94032816346
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸

در جلسه هیات مدیره استقلال مقرر شد تا بهرام افشارزاده حداقل تا پایان فصل نقل و انتقالات اداره امور باشگاه را در دست داشته باشد.
به گزارش ایسنا، جلسه هیات مدیره استقلال در محل وزارت ورزش برگزار شد. در این جلسه مقداد نجف‌نژاد غایب بود و سه عضو دیگر هیات مدیره شامل کردنوری، معینی و جهانیان به همراه افشارزاده (مدیرعامل) و منصور پورحیدری(عضو کمیته فنی) جلسه‌ای را تشکیل دادند.
در این جلسه پیرامون رزومه چند مربی خارجی پیشنهاد شده برای هدایت استقلال صحبت شد اما اعضا به نتیجه خاصی نرسیدند. همچنین در این جلسه مقرر شد بهرام افشارزاده فعلا به کارش برای مدتی ادامه دهد تا فصل نقل و انتقالات به پایان برسد و سپس درباره رفتن یا ماندن او تصمیم‌گیری شود.
در پایان این جلسه معینی،‌ جهانیان و پورحیدری از گفت‌وگو با رسانه‌ها امتناع کردند.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان آبیدل ...
نظرتون در مورد پرویز مظلومی چیه؟؟ من که کاملا نا امید شدم ... به نظرم آزموده را آزمودن خطا بود که دوستان خطا کردن ...

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] جدایی 4 بازیکن استقلال قطعی شد

[/h]
کد خبر: 94033117984
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱

4 بازیکن استقلال به نام‌های عنایتی، طالب‌لو، نوری و سلیمان فلاح فصل آینده استقلال را همراهی نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، جدایی 4 بازیکن به نام‌های غلامرضا عنایتی، وحید طالبلو، میلاد سلیمان فلاح و میلاد نوری قطعی شده است اما درباره سایر نفرات هنوز بحث و تبادل نظر ادامه دارد.

برخی از اعضای کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال مخالف حضور مجدد بعضی از بازیکنان سابق استقلال در این تیم هستند که می‌توان به مهدی رحمتی و آندرانیک تیموریان اشاره کرد.
اعضای این کمیته اعتقاد دارند جایگاه استقلال بالاتر از این است که بازیکنانی را که قبلا درباره استقلال اظهار نظر کرده‌اند، مجددا به تیم بازگرداند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] مظلومی: تنها با صالح صحبت کرده‌ام/ از لیگ یک هم بازیکن می‌گیریم
[/h]
کد خبر: 94033118000
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶

سرمربی تیم فوتبال استقلال می‌گوید برای حضور در کادر فنی تنها تاکنون با مجید صالح صحبت شده است.
به گزارش ایسنا، پرویز مظلومی درباره جلسه امروز کمیته نقل و انتقالات باشگاه اظهار کرد: هنوز نام بازیکنی را اعلام نکرده‌ایم اما لیست مورد نیازمان را به این کمیته اعلام کردیم و آن‌ها پیگیر موضوع هستند. نام بازیکنانی که در رسانه‌ها مطرح شده گمانه‌زنی است و از طرف ما اعلام نشده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با حضور نکونام، رحمتی و تیموریان، مشکل کاپیتانی چگونه برطرف خواهد کرد گفت: این سوالات حاشیه‌ای هستند و مشکلی در این باره نداریم.

سرمربی جدید استقلال اظهار کرد: لیستی را داده‌ایم که این کمیته بازیکنان را جذب کند. اگر نشد با بازیکنانی که فصل قبل با ما بوده‌اند مذاکره می‌کنیم. سعی می‌کنیم با بازیکنانی را که با باشگاه همراه بوده‌اند، به توافق برسیم. امید ابراهیمی، یعقوب کریمی و خسرو ابراهیمی با ما قرارداد ندارند اما به آن‌ها نیاز داریم و مذاکراتی را با آن‌ها انجام خواهیم داد.

مظلومی افزود: 11 یا 12 بازیکن بزرگسال و 8 بازیکن امید در تیم داریم که باید از بین آن‌ها بازیکنان مورد نیاز را انتخاب کنیم. تنها با مجید صالح برای حضور در کادر فنی صحبت کردیم و نام‌هایی مانند حجازی هنوز صحبتی با آن‌ها صورت نگرفته است. چند بازیکن از لیگ یک و چند بازیکن خارجی جذب خواهیم کرد. البته باید پیگیری کنیم ببینیم که بازیکنان مورد نیاز ما با باشگاه‌هایشان قرارداد دارند یا نه.

سرمربی استقلال درباره محل تمرین آبی‌پوشان خاطرنشان کرد: ما زمین کمپ را در اختیار داریم هرچند که به طور کامل آماده نیست. دنبال این هستیم که زمین دیگری را تا آماده‌سازی زمین کمپ فراهم کنیم. هنوز جای دیگری را در اختیار نداریم.

وی درباره احتمال جدایی غلامرضا عنایتی از این تیم گفت: عنایتی بازیکن بزرگی است و من دوستش دارم. باید با او صحبت کنیم. هنوز چیزی مشخص نشده است. درباره کادر فنی با مربی بدنساز خارجی صحبتی را انجام دادیم اما او مشکلی دارد و نمی‌تواند به ایران بیاید.

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان آبیدل ...
نظرتون در مورد پرویز مظلومی چیه؟؟ من که کاملا نا امید شدم ... به نظرم آزموده را آزمودن خطا بود که دوستان خطا کردن ...

سلام
مخالف حضور ایشونم ، بازگشت به عقب بود برای استقلال

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] انصاری: می‌خواهم از استقلال به تیم ملی برسم

[/h]
کد خبر: 94040301782
چهارشنبه ۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹

بازیکن جدید استقلال می‌گوید هدفش از حضور در این تیم رسیدن به پیراهن تیم ‌ملی است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جابر انصاری پس از امضای قرارداد دو ساله‌اش با باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران، گفت: خوشحالم که به این تیم پیوسته‌ام. از قبل دوست داشتم پیراهن استقلال را بر تن کنم، اما قسمت نشد. با این حال اکنون خوشحالم که می‌توانم برای استقلال بازی کنم.
وی افزود: می‌خواهم در موفقیت‌های استقلال نقش داشته باشم و به این تیم کمک کنم. هدفم هم کمک به این تیم بود و هم این که بتوانم پیراهن تیم ‌ملی را بر تن کنم. من در دو مقطع به اردوهای تیم ‌ملی دعوت شدم، اما حالا می‌خواهم با حضور خود در استقلال یکی از بازیکنان ثابت اردوهای تیم ‌ملی باشم.
انصاری درباره مبلغ قرارداد خود با باشگاه استقلال هم گفت: درباره مبلغ قرارداد حرفی ندارم. این توافقی است که بین مدیر برنامه‌هایم و باشگاه استقلال صورت گرفته است و من مشکلی از این بابت ندارم. برای من مسائل مالی مهم نبود. همان طور که گفتم می خواستم پیراهن استقلال را بر تن کنم. البته هنوز از گسترش فولاد تبریز طلب دارم و باید با این باشگاه تسویه کنم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] عکس: کری خوانی جدید استقلالی‌ها
[/h]

جام نیوز: هواداران استقلال و پرسپولیس از هیچ سوژه ای برای کری خوانی نمی‌گذرند. تاریخ هم از این قاعده مستثنی نیست. تصویر زیر در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

یکی از اعضای کمیته نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال تأکید کرد، سیدمهدی رحمتی سنگربان اول آبی‌پوشان در فصل آینده خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم: با وجود مذاکره با وحید طالب‌لو و محسن فروزان در روز جاری، مسئولان باشگاه استقلال در نظر دارند، حراست از دروازه این تیم در فصل جاری را به سیدمهدی رحمتی بسپارند. بهرام امیری بعدازظهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران ضمن اعلام این خبر تأکید کرد با سیدمهدی رحمتی به توافق رسیده‌اند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردم تیم جوون جمع میکنن
مظلوم ما دنبال 30 ساله هاس
چه بدبختی گیر افتادیم آ
دارن تیممونو داغون میکنن به والله :|
بابا بیخیال نکونام رحمتی عنایتی آندو
این همه بازیکن جون خوب