کلوپ آبیدلان.

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام
ساعت 11:19
پرچم بالاست:)

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان محترم اینجا تاپیک کل کل نیست برای کل کل تشریف ببرید اینجا:) كل كل فوتبالی
اینم تاپیک مربوط بِ خودتون، میدونم اینجا هواش بهتره و بیشتر بهتون خوش میگذره ولی خب خود کرده را تدبیر نیست! :lol:
کلوپ طرفداران پرسپولیس

پرچم استقلال همیشه بالاس لنگی تو خواب و رویاس :D

DDDIQ

مدیر ارشد
اطلاعیه

سلام خدمت دوستان فوتبال دوست

با توجه به اختلافات پیش آمده در چند روز اخیر لازم دیدم پستی رو در این ارتباط ارسال کنم ؛ لطفا از ارسال مطالب غیرمرتبط در تاپیک های طرفداران تیم های دیگر که اختصاص به طرفداران همان تیم دارد خودداری بفرمائید ؛

به عنوان مثال
کلوپ طرفداران پرسپولیس ( تنها به منظور گردهمایی طرفداران تیم پرسپولیس )
کلوپ آبیدلان. ( تنها به منظور گردهمایی طرفداران تیم استقلال )
و.....
البته دوستان به منظور کل کل های فوتبال میتوانند به تاپیکكل كل فوتبالی که به همین منظور ایجاد گردیده است مراجعه کنند ؛ البته در صورت توهین به موارد تخلف مانند دیگر قسمت های باشگاه رسیدگی خواهد شد

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان به نظرتون چرا دارن منو اخطار بارون میکنن؟!آخه چرا؟؟!!!نمیذارن آدم حرفه دلشو بزنه!! ای آزادی....

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با وجود اینکه به من هم اخطار دادن ولی به نظرم کار درستیه خوب نیست اسم تیم های دیگه رو تمسخر کنیم یا به هم باشگاهی هامون توهین کنیم:smile:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با وجود اینکه به من هم اخطار دادن ولی به نظرم کار درستیه خوب نیست اسم تیم های دیگه رو تمسخر کنیم یا به هم باشگاهی هامون توهین کنیم:smile:

حالا نمیشد اینقد ضایم نکنی!!ههیییییییییییییییششششششششششششش:razz:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از وقتی اخطار بارون شدیم دیگه کسی ابراز وجودم نمیکنه!هم اینجا هم کلکل هم اونجا...