کلوپ آبیدلان.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قال سعید:
اگه امیدی که پرسپولیسها به تیمشون دارند رو به ی پنگوئنی که فلج مادرزاد بوده تزریق کنن،کل مساحت اقیانوس اطلس رو کرال پشت میره
نبابا اقیانوس اطلس کمه دور دنیا در 80 روز:biggrin:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مورد داشتیم پرسپولیسیه مرده،شب اول قبر ندا اومده پرسپولیسی بودنت کفاره گناهانت شده.بیست نفرم میتونی شفاعت کنی.بی حساب کتاب رفته بهشت:D

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبی دلا نفسااااااااااا

جواب اینایی که میان اینجا که فقط بگن آره مام هستیم رو ندید بزارید بیان یه پیام بازرگانی پخش کنن و برن تحویلشون نگیرید پارازیت اسمش روشه

پ.ن:نقل قول:biggrin:
نخیر ما نیستیم...شما هستین

mohandesemet

عضو جدید
زااااااااااااااررتتتتتت:razz:حالا یکی ندونه میگه بابا نویسنده ی ارجمندش تو بودی برو شکایت کن آثار گران بهاتو غیر مجاز کپی کردن.پارازیت که میگم همینه ها.تو نخود کدوم آشی؟؟؟من به نویسندش گفتم میرم تاپیک خودمون همین حرفو بزنم کی تو رو آدم حساب کرد:razz:

آره کاملا داری نشون میدی کی پارازیته:biggrin:
خوشم اومد که سوزوندمتتتتتتتت اره تو کپی کننننننن کاری به حق کپی رایت نداشته باششش ای متقلللبببببب:biggrin:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
زااااااااااااااررتتتتتت:razz:حالا یکی ندونه میگه بابا نویسنده ی ارجمندش تو بودی برو شکایت کن آثار گران بهاتو غیر مجاز کپی کردن.پارازیت که میگم همینه ها.تو نخود کدوم آشی؟؟؟من به نویسندش گفتم میرم تاپیک خودمون همین حرفو بزنم کی تو رو آدم حساب کرد:razz:

آره کاملا داری نشون میدی کی پارازیته:biggrin:
بی عدب

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبی دلا نفسااااااااااا

جواب اینایی که میان اینجا که فقط بگن آره مام هستیم رو ندید بزارید بیان یه پیام بازرگانی پخش کنن و برن تحویلشون نگیرید پارازیت اسمش روشه

پ.ن:نقل قول:biggrin:
موافقم
ماهم از اولا اینکارو میکردیم .

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
جام حذفی اس اس 3 - 0 لنگ

جام حذفی اس اس 3 - 0 لنگ

اون بازی رو استقلال با نتیجه 3 بر صفر
میبره و لنگو از جام حذفی حذف میکنه !!

وای که چه بازی بود همه چی به نفع اس اس حتی آمار طرفدارای دو تیم :

تو تمام نظرسنجی ها لنگیا از استقلالیا بیشتر بودن ولی تو این نظر سنجی برعکس !
کار به جایی رسیده بود که لنگیا هم تو نظرسنجی به استقلال رای میدادن !

دیگه خودتون به عمــق فاجعه پــی ببرید !!!