نبابا اقیانوس اطلس کمه دور دنیا در 80 روزقال سعید:
اگه امیدی که پرسپولیسها به تیمشون دارند رو به ی پنگوئنی که فلج مادرزاد بوده تزریق کنن،کل مساحت اقیانوس اطلس رو کرال پشت میره

نبابا اقیانوس اطلس کمه دور دنیا در 80 روزقال سعید:
اگه امیدی که پرسپولیسها به تیمشون دارند رو به ی پنگوئنی که فلج مادرزاد بوده تزریق کنن،کل مساحت اقیانوس اطلس رو کرال پشت میره
درود به همه ی آبیدلای گرام
سلام مررررد.درود بر خودت پسر.....
خيلي مخلصيم..
سلام خوش اومدیسلااام
بعععلللله بیا با بچه های اینجا بپر تو هم دلت آبی میشه میری تو آسمونا...دل مگه ابی هم میشه؟؟چجوری؟؟
اینو یکی باید به خودت بگه تاپیک خودمونه هر وقت عشقمون بکشه میایم تو باز اومدی؟بفرما تاپیک خودتون یه کوچه اونورترتو باز اومدیییییییییییییییی![]()
این آت آشغالا چیه میریزین تو تاپیک ما برو این نمکاتو بریز تو خونه خودت به گند کشیدی برو بینیم باوفقط پرسپولیسسسسسسسسسسس![]()
نخیر ما نیستیم...شما هستینآبی دلا نفسااااااااااا
جواب اینایی که میان اینجا که فقط بگن آره مام هستیم رو ندید بزارید بیان یه پیام بازرگانی پخش کنن و برن تحویلشون نگیرید پارازیت اسمش روشه
پ.ن:نقل قول![]()
خوشم اومد که سوزوندمتتتتتتتت اره تو کپی کننننننن کاری به حق کپی رایت نداشته باششش ای متقلللببببببزااااااااااااااررتتتتتتحالا یکی ندونه میگه بابا نویسنده ی ارجمندش تو بودی برو شکایت کن آثار گران بهاتو غیر مجاز کپی کردن.پارازیت که میگم همینه ها.تو نخود کدوم آشی؟؟؟من به نویسندش گفتم میرم تاپیک خودمون همین حرفو بزنم کی تو رو آدم حساب کرد
آره کاملا داری نشون میدی کی پارازیته![]()
بی عدبزااااااااااااااررتتتتتتحالا یکی ندونه میگه بابا نویسنده ی ارجمندش تو بودی برو شکایت کن آثار گران بهاتو غیر مجاز کپی کردن.پارازیت که میگم همینه ها.تو نخود کدوم آشی؟؟؟من به نویسندش گفتم میرم تاپیک خودمون همین حرفو بزنم کی تو رو آدم حساب کرد
آره کاملا داری نشون میدی کی پارازیته![]()
اینو یکی باید به خودت بگه تاپیک خودمونه هر وقت عشقمون بکشه میایم تو باز اومدی؟بفرما تاپیک خودتون یه کوچه اونورتر![]()
سخت ترین کار دنیا بحث کردن با کسیه که به خودش قول داده به هیچ وجه نفهمه![]()
موافقمآبی دلا نفسااااااااااا
جواب اینایی که میان اینجا که فقط بگن آره مام هستیم رو ندید بزارید بیان یه پیام بازرگانی پخش کنن و برن تحویلشون نگیرید پارازیت اسمش روشه
پ.ن:نقل قول![]()
موافقم
ماهم از اولا اینکارو میکردیم .
بروبچ آبیدل کجاااایین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |