کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجید جوابا نیمه دوم اردیبهشت میان
با اون دل پاک و تمیزت که هر روز شیلنگ توالتو میگیری توش میشوریش برام دعا کن
ایشالا خیره اون موقع من نیستم ولی چشم حتما برات دعا میکنم که با اون کله کان هو کله پاچت 1 دانشگاه دولتی خوب قبول بشی.........
تو هم دعا کن من بعد آموزشی که پدرم در اومد.......1 جای درست حسابی بیافتم مرتبط بارشته تحصیلیم.........بخصوص دعا کن تهران بیافتم چون تحمل دوری 2-3 نفر رو ندارم.........:cry:
بعضی شبا که به دوریه فک میکنم مثل دختر بچه ها خاب زده میشم.........:(

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ایشالا خیره اون موقع من نیستم ولی چشم حتما برات دعا میکنم که با اون کله کان هو کله پاچت 1 دانشگاه دولتی خوب قبول بشی.........
تو هم دعا کن من بعد آموزشی که پدرم در اومد.......1 جای درست حسابی بیافتم مرتبط بارشته تحصیلیم.........بخصوص دعا کن تهران بیافتم چون تحمل دوری 2-3 نفر رو ندارم.........:cry:

برا منم دعا کنین شنیدم نفستون میگیره !!!!پ

دعا کنیم بیفتی سراوان ؟؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تحمل دوریا کیا رو؟ همونی که دسخطش تو کتاب ریاضیمه؟:D
ایشالا تو هم ی جای خوب بیفتی به حق شب جمعه با فردا شب که شب شنبه است
امریه نتونستی بگیری نه؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا منم دعا کنین شنیدم نفستون میگیره !!!!پ
دعا کنیم بیفتی سراوان ؟؟
چه دعایی بکنم؟؟؟؟؟؟
اختیار دارید نبابا کی گفته؟؟؟؟؟اون وقت الان این دعاست یا نفرین؟؟؟؟؟
تحمل دوریا کیا رو؟ همونی که دسخطش تو کتاب ریاضیمه؟:D
ایشالا تو هم ی جای خوب بیفتی به حق شب جمعه با فردا شب که شب شنبه است
امریه نتونستی بگیری نه؟
سخت ترینش اونه+مادر و مادربزرگم.........بچه حالا تابلو نکن دیگه..........یییییی:D درضمن همون نه ایشون......
ایشالا ایشالا.........نه بد بختی.......این بابام اگه 1ذره به فکر من بود میرفت جبهشو درست میکرد......چه برسه بخواد از اعتبارش برا امریه استفاده کنه.........:razz:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه دعایی بکنم؟؟؟؟؟؟
اختیار دارید نبابا کی گفته؟؟؟؟؟اون وقت الان این دعاست یا نفرین؟؟؟؟؟

سخت ترینش اونه+مادر و مادربزرگم.........بچه حالا تابلو نکن دیگه..........یییییی:D درضمن همون نه ایشون......
ایشالا ایشالا.........نه بد بختی.......این بابام اگه 1ذره به فکر من بود میرفت جبهشو درست میکرد......چه برسه بخواد از اعتبارش برا امریه استفاده کنه.........:razz:

خووووووووووووووووو
پس یادت باشه که ی اتو دس من داری...دم دراز بازی برام در نیار:D
یعنی بابات برات اسونه؟ تقصیر بابانه بزرگت کرد با این عیکلت نره خری شدی الان پشت پا میزنی به محبتاش:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا کنکور دیگه :)
شما که دلت وصله به آب و این جور چیزا
سراوانم خوبه میری اشرار میبینی
آهان چشم اگه قابل باشمو خدا مثل قبل صدامونو بشنوه دعا میکنم.......این شلنگ توالتم به مغز سعید وصله دیگه به هر وجهی شده به ما نسبت میده.........شما بشنو باور نکن........
نه قربونت شما فک کنم بچه تهران نیستی........وگرنه خودت میدیدی اینجا اشرار دارن از سرو کولمون بالا میرن...........خخخخخخخخخخ

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خووووووووووووووووو
پس یادت باشه که ی اتو دس من داری...دم دراز بازی برام در نیار:D
یعنی بابات برات اسونه؟ تقصیر بابانه بزرگت کرد با این عیکلت نره خری شدی الان پشت پا میزنی به محبتاش:D
آتو چیه پسر بزار خدمتم تموم بشه میام همینجا همه چی رو علنی میکنیم........یییییی:Dولی خب طبیعتا تا تون موقع آتوعه.........:D
برای من آسون نیست برای بابام آسونه.........یعنی انقدی که برای سربازیم داره به هردری میزنه که من برم برا به دنیا اومدنم انقد فعالیت نکرده بود.........
ولی من که نیستم آرامش خاصی بر بابام و داداشم حاکم خواهد بود........خخخخخخخ
بچه داداشم7 سالشه میگه عمو بره سربازی 1نفس راحت بکشیم انقد اذیت میکنه.........خخخخخخخ:biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آتو چیه پسر بزار خدمتم تموم بشه میام همینجا همه چی رو علنی میکنیم........یییییی:Dولی خب طبیعتا تا تون موقع آتوعه.........:D
برای من آسون نیست برای بابام آسونه.........یعنی انقدی که برای سربازیم داره به هردری میزنه که من برم برا به دنیا اومدنم انقد فعالیت نکرده بود.........
ولی من که نیستم آرامش خاصی بر بابام و داداشم حاکم خواهد بود........خخخخخخخ
بچه داداشم7 سالشه میگه عمو بره سربازی 1نفس راحت بکشیم انقد اذیت میکنه.........خخخخخخخ:biggrin:

برا دنیا اومدنت که به هر دری نمیخاست بزنهع.یبار فقط در اتاق زایمانو زده ببینه وضع عمومی مادر و بچه چطوره:D
حالا کی دقیقا راهی هستی؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا دنیا اومدنت که به هر دری نمیخاست بزنهع.یبار فقط در اتاق زایمانو زده ببینه وضع عمومی مادر و بچه چطوره:D
حالا کی دقیقا راهی هستی؟
بله نه اینکه شما 200بار خودت پشت در اتاق عمل این سوالارو پرسیدی حوب بلدی..........
والا عموم گفته 18 اردیبهشت........ولی3 شنبه هفته دیگه باید برم پلیس+10 برگه سبز اعزامم رو بگیرم......بریم نامه اعمال بگیریم.......ببینم تبعید شدم کجای ایران.........خخخخخخ

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله نه اینکه شما 200بار خودت پشت در اتاق عمل این سوالارو پرسیدی حوب بلدی..........
والا عموم گفته 18 اردیبهشت........ولی3 شنبه هفته دیگه باید برم پلیس+10 برگه سبز اعزامم رو بگیرم......بریم نامه اعمال بگیریم.......ببینم تبعید شدم کجای ایران.........خخخخخخ

خوبه بندازنت اغاجاری:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
الا ای سعید ابن ابراهیم..........
من برم بلالایم که صب داریم میریم فوتبال..........جات خالیه به عنوان توپ جمع کن..........ییییی:biggrin:
شب بخیر........یاعلی.......

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آبی ببازه . حذف بشه ؛ قهرمان نشه ......
بازم ما آبی دل میمونیم
جاست استقلال

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیر شیره.حتی وقتی پیر بشه
یاد جوونیام بخیر
تو نمی زاری این دهن من بسته بمونه هاااااااا.............آره دیگه شیر توالتم شیر اگه پیر بشه مغزی توشو عوض کنی مثل روز اول برات آب میپاشه بیرون..........

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو نمی زاری این دهن من بسته بمونه هاااااااا.............آره دیگه شیر توالتم شیر اگه پیر بشه مغزی توشو عوض کنی مثل روز اول برات آب میپاشه بیرون..........

هیچ وقت فک نمیکردم بتونم سلیمان زمان بشم.چون الان دارم با ی چلقوز حرف میزنم و صداشو میشنوم:D

gorgan89

عضو جدید
عشق است استقلال همین