کلوپ آبیدلان.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نبابا همشون همین جورین.......همین سعید انقده رو نروه خبر نداری.......
از همه ناجور تر خود همین سعید...........

خدایا مخلوطی از عذاب قوم ثمود و هود و لوط رو بر سرم نازل کن،ولی نصیب نکن که یکی مث این چلقوز بخواد به من حرف بزنه:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا مخلوطی از عذاب قوم ثمود و هود و لوط رو بر سرم نازل کن،ولی نصیب نکن که یکی مث این چلقوز بخواد به من حرف بزنه:D
برای تو 1نفر از همون قوم لوط کافیه........تاقدر عافیت بدونی.......
اکشب با نفس مسیحاییم دعا میکنم برا ارشد قزوین قبول بشی تا دیگه به آیت الله جهان پهلوان نگی چلغوز............:biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای تو 1نفر از همون قوم لوط کافیه........تاقدر عافیت بدونی.......
اکشب با نفس مسیحاییم دعا میکنم برا ارشد قزوین قبول بشی تا دیگه به آیت الله جهان پهلوان نگی چلغوز............:biggrin:

نفس مسیحیایی؟ هر بازدمی که میکنی،به اندازه دو برابر مخلوقات الهی ویروس کشنده وارد محیط میشه از اون بدن کپک زدت،بعد نفس مسیحایی داری؟:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانما آقایون سلام علیکم.........
از امروز به مدت 3 روز یعنی تا ساعت 24 روز شنبه افرادی که علاقه مند هستند روی صندلی داغ بنشینند به خانم عقرب خاتون(آبجی سمیرا) مراجعه کنند یا تو همین کلوپ اعلام آمادگی کنند.........
لطفا خواهشا پرچم مرچم بعد این پست من نزارید که همه بتونن ببینن.........
وای بحال کسی که بعد این پست اسپم کنه.........دیگه هرچی دیده از چشم خودش دیده..........
از من گفتن بودااااااااا...........:cool:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفس مسیحیایی؟ هر بازدمی که میکنی،به اندازه دو برابر مخلوقات الهی ویروس کشنده وارد محیط میشه از اون بدن کپک زدت،بعد نفس مسیحایی داری؟:D
وقتی جبرییل این همه مخلوق درست حسابی رو ول کرده به تو نازل میشه از بدن کپک زده منم نفس مسیحایی میاد........به علاوه مو بچه تهرانوم رومو فیلتر نانو نصب شده........ییییییی:D
سعید این چه وضع کلوپه؟؟؟؟اینجا دخمس یا کلوپ؟؟؟؟چقد خلوت شده!!!!!!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانما آقایون سلام علیکم.........
از امروز به مدت 3 روز یعنی تا ساعت 24 روز شنبه افرادی که علاقه مند هستند روی صندلی داغ بنشینند به خانم عقرب خاتون(آبجی سمیرا) مراجعه کنند یا تو همین کلوپ اعلام آمادگی کنند.........
لطفا خواهشا پرچم مرچم بعد این پست من نزارید که همه بتونن ببینن.........
وای بحال کسی که بعد این پست اسپم کنه.........دیگه هرچی دیده از چشم خودش دیده..........
از من گفتن بودااااااااا...........:cool:

خب الان من اسپم کردم
بیا جلو اگه مردی:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی جبرییل این همه مخلوق درست حسابی رو ول کرده به تو نازل میشه از بدن کپک زده منم نفس مسیحایی میاد........به علاوه مو بچه تهرانوم رومو فیلتر نانو نصب شده........ییییییی:D
سعید این چه وضع کلوپه؟؟؟؟اینجا دخمس یا کلوپ؟؟؟؟چقد خلوت شده!!!!!!!!

اخه تو با اون عقل نم کشیدت چی میفهمی که میخای بین مخلوقات خوب و بد و تفکیک کنی؟ تو فوق فوقش بتونی در مورد مجاری ادراری اظهار نظر کنی:D
والا چی بگم.این دخترا هم قبلا بودن.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیام جلو الان 2تا از اون جک قشنگام برات میفرستم......مجبور شی
گوشیتو خاموش کنی........خخخخخخخخخ

سلام فاطیما.......
گوشیمو خاموش کنم؟؟؟
خدا وکیلی چن مدت پیش ی دختری بهم زنگ میزد اس میداد.منو با یکی اشتباه گرفته بود.میگفت با هم صبحونه خوردیم!!!! ی بارم زنگ زدم بهش دیدم واقعا ی دختری جواب داد!!!!! من بخاطر اون گوشیو خاموش نکردم بعد برا توی چلقوز خاموش کنم؟:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه تو با اون عقل نم کشیدت چی میفهمی که میخای بین مخلوقات خوب و بد و تفکیک کنی؟ تو فوق فوقش بتونی در مورد مجاری ادراری اظهار نظر کنی:D
والا چی بگم.این دخترا هم قبلا بودن.
بچه جان تو مغزمم رطوبت گیرو سیلیکاژل دارم عمرا نم بگیره.........+خدا شاهده در باره تو اظهار نظر کردن مثل رمی جمرات ثواب داره........من کلا علاوه بر مجاری ادرار و اسهال راجع به مجاری دیگم تئوری هایی دارم که از حوصله بحث خارجه........تو دوس داشته باشی شروع میکنماااااااا...........
خب قبلا بودن الان کجان؟؟؟؟؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشیمو خاموش کنم؟؟؟
خدا وکیلی چن مدت پیش ی دختری بهم زنگ میزد اس میداد.منو با یکی اشتباه گرفته بود.میگفت با هم صبحونه خوردیم!!!! ی بارم زنگ زدم بهش دیدم واقعا ی دختری جواب داد!!!!! من بخاطر اون گوشیو خاموش نکردم بعد برا توی چلقوز خاموش کنم؟:D
عجب دختر داغونی بوده که باتو صبحانه خورده........بیچاره گشته بین پیغمبرا جرجیسم گیر آروده.........خخخخخخخخ:D
خداییش باز جک بفرستم م3 اون دفه گریه نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟:razz:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه جان تو مغزمم رطوبت گیرو سیلیکاژل دارم عمرا نم بگیره.........+خدا شاهده در باره تو اظهار نظر کردن مثل رمی جمرات ثواب داره........من کلا علاوه بر مجاری ادرار و اسهال راجع به مجاری دیگم تئوری هایی دارم که از حوصله بحث خارجه........تو دوس داشته باشی شروع میکنماااااااا...........
خب قبلا بودن الان کجان؟؟؟؟؟

گفتی رمی جمرات...ی کلیپ دارم رفیقم داره با یکی تلفنی حرف میزنه بعد من سنگ بلند میکنم با ندای اللهم لبیک اللهم لبیک ان الحمد... پرت میکنم سمتش عین خونه شیطون:D
چمیدونم الان کجان.مگه من تو سازمان امار کار میکنم؟:D خونشونن شاید

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب دختر داغونی بوده که باتو صبحانه خورده........بیچاره گشته بین پیغمبرا جرجیسم گیر آروده.........خخخخخخخخ:D
خداییش باز جک بفرستم م3 اون دفه گریه نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟:razz:

کجا گریه کردم؟؟ جک درست بفرست.خجالت بکش.ی چی بفرست حداقل ادم روش بشه برا دو نفر ارسالش کنه.شرفم میره که اینا رو ارسال کنم برا ببقیه.ما بهرحال عظمتی هستیم در مقام نبوت

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتی رمی جمرات...ی کلیپ دارم رفیقم داره با یکی تلفنی حرف میزنه بعد من سنگ بلند میکنم با ندای اللهم لبیک اللهم لبیک ان الحمد... پرت میکنم سمتش عین خونه شیطون:D
چمیدونم الان کجان.مگه من تو سازمان امار کار میکنم؟:D خونشونن شاید
ای خداااااااااااا.........سعید جان مجید این کیلیپو برام بفرست بزارم تو وایبر........خداییش میترکونه واااااااا..........1کیلیپ از یکی از دوستام فرستادم قبلا الان 1دور تو کل ایارن چرخیده......
الان با این حرفت 1 سوال کیلیدی برام پیش اومد؟؟؟؟؟؟
دولت آیا قبول کرده به تو یارانه و سبد کالا بده؟؟؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا گریه کردم؟؟ جک درست بفرست.خجالت بکش.ی چی بفرست حداقل ادم روش بشه برا دو نفر ارسالش کنه.شرفم میره که اینا رو ارسال کنم برا ببقیه.ما بهرحال عظمتی هستیم در مقام نبوت
ببخشید والا مقام........شما فیلد کاریتون تو جک چیه که من بفرستم؟؟؟؟؟پاشو بیاتو وایبر عضو شو........
از روی که یارانتو بگیری......6ماه وقت داری وایبر نصب کنی وگرنه همون کاری رو میکنم که بانفرات قبلی کردم............

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خداااااااااااا.........سعید جان مجید این کیلیپو برام بفرست بزارم تو وایبر........خداییش میترکونه واااااااا..........1کیلیپ از یکی از دوستام فرستادم قبلا الان 1دور تو کل ایارن چرخیده......
الان با این حرفت 1 سوال کیلیدی برام پیش اومد؟؟؟؟؟؟
دولت آیا قبول کرده به تو یارانه و سبد کالا بده؟؟؟

ن بابا رفیقم توشه.بفرستمش بذاریش مسخره ملتش کنی؟ خوب نی:D
سبد کالا رو که داد،بلعیدیمش.یارانه هم فردا نوبت ثبتناممونه.توی فرم ثبتنام هم بابام یه عکس از من درحالیکه افتادم لب جوب دسمو دراز کردم سمت مردم میذاره تا دو برابر بهمون بدن

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید والا مقام........شما فیلد کاریتون تو جک چیه که من بفرستم؟؟؟؟؟پاشو بیاتو وایبر عضو شو........
از روی که یارانتو بگیری......6ماه وقت داری وایبر نصب کنی وگرنه همون کاری رو میکنم که بانفرات قبلی کردم............

چ کاری؟ الان یعنی داری شیر صحرا رو تهدید میکنی؟

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن بابا رفیقم توشه.بفرستمش بذاریش مسخره ملتش کنی؟ خوب نی
سبد کالا رو که داد،بلعیدیمش.یارانه هم فردا نوبت ثبتناممونه.توی فرم ثبتنام هم بابام یه عکس از من درحالیکه افتادم لب جوب دسمو دراز کردم سمت مردم میذاره تا دو برابر بهمون بدن
خب رفیقتو سانسور کن........خخخخخخ بفرست بابا آخر سر اگه فهمید 1حلالیت میگری ازش..........ییییییی
دستشون درد نکنه به ما ندادن ما مال مادر بزرگمو بالا کشیدیم...........:Dواسه یارنم که دیگه مادر بزرگم انصراف داد به ما تعلق نگیره بابام ما3تا داداشار به طور رسمی میفرسته سر4راه گل بفروشیم........
دم بابات گرم قشنگ ازت استفاده ابزاری میکنه بد تر از بابای من..........:biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پ نه پ دارم برات عکس بوسو قلب میفرستم........خب دارم تحدیدت میکنم دیگه..........:D

مجید جوابا نیمه دوم اردیبهشت میان
با اون دل پاک و تمیزت که هر روز شیلنگ توالتو میگیری توش میشوریش برام دعا کن