نبابا همشون همین جورین.......همین سعید انقده رو نروه خبر نداری.......
از همه ناجور تر خود همین سعید...........
خدایا مخلوطی از عذاب قوم ثمود و هود و لوط رو بر سرم نازل کن،ولی نصیب نکن که یکی مث این چلقوز بخواد به من حرف بزنه

نبابا همشون همین جورین.......همین سعید انقده رو نروه خبر نداری.......
از همه ناجور تر خود همین سعید...........
برای تو 1نفر از همون قوم لوط کافیه........تاقدر عافیت بدونی.......خدایا مخلوطی از عذاب قوم ثمود و هود و لوط رو بر سرم نازل کن،ولی نصیب نکن که یکی مث این چلقوز بخواد به من حرف بزنه![]()
برای تو 1نفر از همون قوم لوط کافیه........تاقدر عافیت بدونی.......
اکشب با نفس مسیحاییم دعا میکنم برا ارشد قزوین قبول بشی تا دیگه به آیت الله جهان پهلوان نگی چلغوز............![]()
وقتی جبرییل این همه مخلوق درست حسابی رو ول کرده به تو نازل میشه از بدن کپک زده منم نفس مسیحایی میاد........به علاوه مو بچه تهرانوم رومو فیلتر نانو نصب شده........ییییییینفس مسیحیایی؟ هر بازدمی که میکنی،به اندازه دو برابر مخلوقات الهی ویروس کشنده وارد محیط میشه از اون بدن کپک زدت،بعد نفس مسیحایی داری؟![]()
خانما آقایون سلام علیکم.........
از امروز به مدت 3 روز یعنی تا ساعت 24 روز شنبه افرادی که علاقه مند هستند روی صندلی داغ بنشینند به خانم عقرب خاتون(آبجی سمیرا) مراجعه کنند یا تو همین کلوپ اعلام آمادگی کنند.........
لطفا خواهشا پرچم مرچم بعد این پست من نزارید که همه بتونن ببینن.........
وای بحال کسی که بعد این پست اسپم کنه.........دیگه هرچی دیده از چشم خودش دیده..........
از من گفتن بودااااااااا...........![]()
وقتی جبرییل این همه مخلوق درست حسابی رو ول کرده به تو نازل میشه از بدن کپک زده منم نفس مسیحایی میاد........به علاوه مو بچه تهرانوم رومو فیلتر نانو نصب شده........ییییییی
سعید این چه وضع کلوپه؟؟؟؟اینجا دخمس یا کلوپ؟؟؟؟چقد خلوت شده!!!!!!!!
نمیام جلو الان 2تا از اون جک قشنگام برات میفرستم......مجبور شیخب الان من اسپم کردم
بیا جلو اگه مردی![]()
سلام فاطیما.......سلام ابیا.......
سلام ابیا.......
سلام بزرگوار
گوشیمو خاموش کنم؟؟؟نمیام جلو الان 2تا از اون جک قشنگام برات میفرستم......مجبور شی
گوشیتو خاموش کنی........خخخخخخخخخ
سلام فاطیما.......
بچه جان تو مغزمم رطوبت گیرو سیلیکاژل دارم عمرا نم بگیره.........+خدا شاهده در باره تو اظهار نظر کردن مثل رمی جمرات ثواب داره........من کلا علاوه بر مجاری ادرار و اسهال راجع به مجاری دیگم تئوری هایی دارم که از حوصله بحث خارجه........تو دوس داشته باشی شروع میکنماااااااا...........اخه تو با اون عقل نم کشیدت چی میفهمی که میخای بین مخلوقات خوب و بد و تفکیک کنی؟ تو فوق فوقش بتونی در مورد مجاری ادراری اظهار نظر کنی
والا چی بگم.این دخترا هم قبلا بودن.
خوبی سعید؟؟؟چه خطرا؟؟[/
QUOسلامتی
خبر خاصی نیست
سایمون کماکان بر سر بلاد مسلیمنه و همچنان به برکتمون نزول رحمتهای الهی ادامه داره
خوبی مچید؟؟؟نمیام جلو الان 2تا از اون جک قشنگام برات میفرستم......مجبور شی
گوشیتو خاموش کنی........خخخخخخخخخ
سلام فاطیما.......
عجب دختر داغونی بوده که باتو صبحانه خورده........بیچاره گشته بین پیغمبرا جرجیسم گیر آروده.........خخخخخخخخگوشیمو خاموش کنم؟؟؟
خدا وکیلی چن مدت پیش ی دختری بهم زنگ میزد اس میداد.منو با یکی اشتباه گرفته بود.میگفت با هم صبحونه خوردیم!!!! ی بارم زنگ زدم بهش دیدم واقعا ی دختری جواب داد!!!!! من بخاطر اون گوشیو خاموش نکردم بعد برا توی چلقوز خاموش کنم؟![]()
خوبی سعید؟؟؟چه خطرا؟؟[/
QUOسلامتی
خبر خاصی نیست
سایمون کماکان بر سر بلاد مسلیمنه و همچنان به برکتمون نزول رحمتهای الهی ادامه داره
سایتون کم نشه صلوات..![]()
بچه جان تو مغزمم رطوبت گیرو سیلیکاژل دارم عمرا نم بگیره.........+خدا شاهده در باره تو اظهار نظر کردن مثل رمی جمرات ثواب داره........من کلا علاوه بر مجاری ادرار و اسهال راجع به مجاری دیگم تئوری هایی دارم که از حوصله بحث خارجه........تو دوس داشته باشی شروع میکنماااااااا...........
خب قبلا بودن الان کجان؟؟؟؟؟
شکرخدا الهی الحمدالله........میگذره شما چطور مطوری مثل پلو توخوبی مچید؟؟؟![]()
عجب دختر داغونی بوده که باتو صبحانه خورده........بیچاره گشته بین پیغمبرا جرجیسم گیر آروده.........خخخخخخخخ
خداییش باز جک بفرستم م3 اون دفه گریه نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟![]()
عجب دختر داغونی بوده که باتو صبحانه خورده........بیچاره گشته بین پیغمبرا جرجیسم گیر آروده.........خخخخخخخخ
خداییش باز جک بفرستم م3 اون دفه گریه نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟![]()
سایتون کم نشه صلوات..![]()
کم که نمیشه.غیر اینکه هدفمندیش کنن...هدفمندی سایانه ها
ای خداااااااااااا.........سعید جان مجید این کیلیپو برام بفرست بزارم تو وایبر........خداییش میترکونه واااااااا..........1کیلیپ از یکی از دوستام فرستادم قبلا الان 1دور تو کل ایارن چرخیده......گفتی رمی جمرات...ی کلیپ دارم رفیقم داره با یکی تلفنی حرف میزنه بعد من سنگ بلند میکنم با ندای اللهم لبیک اللهم لبیک ان الحمد... پرت میکنم سمتش عین خونه شیطون
چمیدونم الان کجان.مگه من تو سازمان امار کار میکنم؟خونشونن شاید
ببخشید والا مقام........شما فیلد کاریتون تو جک چیه که من بفرستم؟؟؟؟؟پاشو بیاتو وایبر عضو شو........کجا گریه کردم؟؟ جک درست بفرست.خجالت بکش.ی چی بفرست حداقل ادم روش بشه برا دو نفر ارسالش کنه.شرفم میره که اینا رو ارسال کنم برا ببقیه.ما بهرحال عظمتی هستیم در مقام نبوت
ای خداااااااااااا.........سعید جان مجید این کیلیپو برام بفرست بزارم تو وایبر........خداییش میترکونه واااااااا..........1کیلیپ از یکی از دوستام فرستادم قبلا الان 1دور تو کل ایارن چرخیده......
الان با این حرفت 1 سوال کیلیدی برام پیش اومد؟؟؟؟؟؟
دولت آیا قبول کرده به تو یارانه و سبد کالا بده؟؟؟
فاطمه به چی میخندی؟؟؟؟؟جدی گفتم.........دفه پیش براش جک فرستادم برگشته میگه از این جکا بفرستی................
ببخشید والا مقام........شما فیلد کاریتون تو جک چیه که من بفرستم؟؟؟؟؟پاشو بیاتو وایبر عضو شو........
از روی که یارانتو بگیری......6ماه وقت داری وایبر نصب کنی وگرنه همون کاری رو میکنم که بانفرات قبلی کردم............
خب رفیقتو سانسور کن........خخخخخخ بفرست بابا آخر سر اگه فهمید 1حلالیت میگری ازش..........ییییییین بابا رفیقم توشه.بفرستمش بذاریش مسخره ملتش کنی؟ خوب نی
سبد کالا رو که داد،بلعیدیمش.یارانه هم فردا نوبت ثبتناممونه.توی فرم ثبتنام هم بابام یه عکس از من درحالیکه افتادم لب جوب دسمو دراز کردم سمت مردم میذاره تا دو برابر بهمون بدن
پ نه پ دارم برات عکس بوسو قلب میفرستم........خب دارم تحدیدت میکنم دیگه..........چ کاری؟ الان یعنی داری شیر صحرا رو تهدید میکنی؟
پ نه پ دارم برات عکس بوسو قلب میفرستم........خب دارم تحدیدت میکنم دیگه..........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |