چه شکلی میشه؟؟
همینجوریه دیگه. عادیه.
اذیت میکنه.
نه الان درست شد، اون موقع یه جور دیگه شده بود :| |:
اوخییییییی، میگه که دیگه اذیتت نکنه

چه شکلی میشه؟؟
همینجوریه دیگه. عادیه.
اذیت میکنه.
تشکرام تموم شده وگرنه تشکر میکردم اینقدر با استعدادی![]()
ولی جدا" بعضی از پسرا استفاده میکننا
نه الان درست شد، اون موقع یه جور دیگه شده بود :| |:
اوخییییییی، میگه که دیگه اذیتت نکنه![]()
پنکیک میزنن ینی؟ خاک تو سرشون
میگم جریان این پسرا چیه اوا خاک عالمی صحبت میکنن؟؟؟؟؟؟ ما ی دو سه تایی از اینا رو تو شهرمون داریم
یاسیییییییییییییییییییییییین
یاسیییییییییییییییییییییییین
آره..
ما تو دانشگاهمون یه پسره بود بچه ها بهش میگفتن بانو!!!
اون که کلا" آرایش میکرد کامل.
مشکل دارن حتما" نمیدونم :دی
![]()
من دیگه برم تا اوضاع بدتر از این نشده![]()
به سعید هم بگو کمتر از این خاک بر سری ها بماله به صورتش![]()
فعلنی بابای
ولی عقرب یکیشون هست نقاشیش بیسته.حتی نقاشی میکشید برا مدرسه بهش پول هم قرار بود بدن
بذا بینم خانواده ی استینی برامون بالا میزنن یا نه![]()
والا خونوادش که از ای باکلاس تهرانیا نیستن فک کنم.حداقل پدرشو میشناسم.مگه نمیگی پسره؟؟؟
بعد تو میخوای آستین بالا بزنی؟؟؟
خب بستگی داره به خانواده ای که بزرگ شدن مدل حرف زدنشون اونجوری میشه دیگه :دی
والا خونوادش که از ای باکلاس تهرانیا نیستن فک کنم.حداقل پدرشو میشناسم.
نه بابا دیوونه استین بالا بزنم برا وضو
خب عقرب من برم دیگه
میدونم از شعف حرف زدن با من داری قالب تهی میکنی...میگم عقربا پوست نمیندازن که بگیم قالب تهی کردن؟
خلاصه اگه قالب تهی کردی بعدش کلوپو بشور
خدانگهدار
بايرن همچنان بهترين تيم جهان [h=1]استقلال در جايگاه سوم آسيا قرار گرفت[/h] [h=2] در جديدترين رده بندي فدراسيون آمار و ارقام ، باشگاه استقلال در جايگاه سوم آسيا گرفت.[/h] |
![]() |
فدراسيون آمار و ارقام برترين باشگاه هاي جهان را معرفي کرد. در اين تازه ترين رده بندي جهاني بين باشگاه هاي جهان تيم استقلال با 23 پله سقوط رتبه سوم آسيا و هفتاد و هشتم جهان را به خود اختصاص داد. در قاره آسيا تيم فوتبال گوانگژو اورگراند چين با 178 امتياز برترين تيم قاره آسيا و در مکان سيوششم جهان است. افسيسئول کرهجنوبي هم با 161 امتياز در مکان دوم آسيا و پنجاهم قاره کهن قرار دارد. بر اساس اين اطلاعات که از سوي فدراسيون آمار و ارقام منتشر شده است ، تيم هاي بايرن مونيخ، رئال مادريد و بارسلونا اول تا سوم شدند. ردهبندي 10 باشگاه برتر جهان به شرح زير است: 1- بايرن مونيخ آلمان 370 امتياز (بدون تغيير) 2- رئال مادريد اسپانيا 301 امتياز (بدون تغيير) 3- بارسلوناي اسپانيا 267 امتياز (2 پله صعود) 4- چلسي انگليس 262 امتياز (يک پله سقوط) 5- اتلتيکو مادريد اسپانيا 239 امتياز (يک پله سقوط) 6- اتلتيکو مينيرو برزيل 238 امتياز (3 پله صعود) 7- افسي بازل سوئيس 234.5 امتياز (يک پله صعود) 8- ايندپندنته سانتا کلمبيا 234 امتياز (5 پله صعود) 8- فيورنتينا ايتاليا 234 امتياز (9 پله صعود) 10- بورسيا دورتموند آلمان 233 امتيار (4 پله صعود) |
|