کلوپ آبیدلان.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااااا ی عقرب اینو داشته باش:|
امروز سر کلاس تاریخ
استاد شادی رو میخواس بیرون کنه:biggrin:
بیچاره شادی
تسنیمچه سرعتم خیلی پایینه کلافه شدم
من میرم دیگه
خدافظی
میگی میخواس بیرون کنه یعنی بیرونش نکرد؟؟ من ترم یک بودم دقت کن ترم اول شیمی عمومی استاده بیرونم کردخخخخخخخخ

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1921895_625045817574291_1479574658_n.jpg
ﻣﺠﺮﯼ برنامه سفر بخیر (در حضور على دایى) : ﺁﻗﺎﯼ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﻋﯽ ﺷﻤﺎ ﻋﯿﺪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻣﯿﺮﯾﺪ ؟
امیرخان : ﻧﺨﯿﺮ ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﺗﻮ ﺁﺳﯿﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ...
1896844_284857241670277_1965764638_n.jpg

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، استقلال از ساعت 15 فردا (شنبه) در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف تراکتورسازی می‌رود.
اگر چه استقلال برای این بازی با مشکلاتی همچون غیبت بازیکنان خارجی نظیر جانواریو و توزی مواجه است اما بدون شک غایب بزرگ این بازی امیر قلعه‌نویی است. سرمربی استقلال که در چند روز گذشته به دلیل مصدومیت زانو و درد ناشی از این موضوع در تمرین تیمش شرکت نکرده بود، همراه استقلال به تبریز نمی‌رود تا آبی‌پوشان در غیاب سرمربی تیمشان به مصاف تراکتورسازی بروند.
در هفته‌های گذشته قلعه‌نویی با مسئولان تراکتورسازی اختلاف شدیدی پیدا کرده و بارها طرفین علیه همدیگر مصاحبه کرده بودند اما گفته می‌شود مصدومیت دلیل اصلی غیبت این مربی در تبریز است. قلعه‌نویی باید استراحت کند و احتمالا پس از بازی فردا می‌تواند در تمرینات تیمش حضور یابد.
به گزارش فارس، این در حالی است که باشگاه استقلال به دلیل عدم پرداخت مطالباتش دو بازیکن خارجی خود یعنی جانواریو و توزی را در اختیار ندارد. این دو هنوز به ایران بازنگشته‌اند و این در شرایطی است که مسئولان استقلال پیش از این اعلام کرده بودند جانواریو مشکلی برای حضور در ایران ندارد اما ظاهرا این وعده آنها همانند وعده مدیرعامل باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات بازیکنان است؛ وعده‌ای که هر چند روز یکبار از سوی فتح‌الله‌زاده تکرار می‌شود اما تاکنون عملی نشده تا صدای اعتراض بازیکنان درآید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2][/h]
احمد جمشیدیان استقلالی شد!

بازیکن سپاهان خبر استقلالی شدنش را تایید کرد و گفت: «تا آخرین ساعات امشب (دیشب) کارم برای پیوستن به استقلال تمام خواهد شد
به گزارش افکارنیوز به نقل از گل، در آخرین ساعات دیروز کار پیوستن احمد جمشیدیان به استقلال قطعی شد. این بازیکن به زودی قراردادش را با آبی‌ها منعقد خواهد کرد.

جمشیدیان در بازی سپاهان مقابل داماش که منجر به پیروزی تیمش هم شد حضور نداشت و از روی سکوها این بازی را نظاره کرد. بازیکن سپاهان خبر استقلالی شدنش را تایید کرد و گفت: «تا آخرین ساعات امشب (دیشب) کارم برای پیوستن به استقلال تمام خواهد شد.»

جمشیدیان دومین بازیکنی است که در نقل و انتقالات نیم فصل به استقلال می‌آید. حالا از امروز آبی‌ها به دنبال جذب گزینه‌های دیگر هستند و ممکن است بازیکنانی را هم برای رسیدن به بازیکنان مورد نظرشان از دست بدهند.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال دومین تمرین خود را پس از شکست مقابل فولاد خوزستان از ساعت 15 در کمپ زنده یاد حجازی برگزار کرد.
در تمرین امروز خسرو حیدری به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه بینی غایب بود. این بازیکن پس از برخورد با برهانی در دیدار با فولاد دچار آسیب دیدگی شد.
* اتفاق مهمی دیگر تمرین امروز غیبت ساموئل و لیام ردی بود این دو بازیکن شب گذشته غذایی را صرف کردند که باعث مسمومیت آنها شد و نتوانستند در تمرین امروز شرکت کنند.
* هاشم بیک زاده با رفع مصدومیت به تمرینات استقلال برگشت وی در کنار حنیف عمران زاده تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشت.
* مجتبی جباری تنها به دویدن دور زمین پرداخت و عباس محمد رضایی نیز که دومین تمرینش را با استقلال انجام می‌دهد زیر نظر بدنساز آبی پوشان کار کرد.
* میثم بائو به خاطر تولد فرزند سومش با شیرینی به محل تمرین آمد و آن را بین بازیکنان پخش کرد.
* امیر قلعه نویی در ابتدای تمرین امروز به تماشای فیلم دیدار استقلال و فولاد پرداخت و همچنین بازی گذشته داماش گیلان مقابل سپاهان را آنالیز کرد.
* دویدن دور زمین انجام پاس‌های کوتاه و ترکیبی و شوت به سمت دروازه برنامه‌های تمرینی امروز را تشکیل می‌داد ضمن آنکه بازیکنان به علت محافظت مسئولان کمپ از چمن در یک سوم زمین برنامه آماده سازی را پشت سر گذاشتند.
* سوژه اصلی تمرین امروز استقلال صحبت‌های ابراهیم تهامی و واکنش مهرداد میناوند به وی بود و اکثر بازیکنان در این مورد صحبت می‌کردند.
* در اواخر تمرین امروز امیر قلعه نویی با امیر حسین صادقی و پژمان منتظری و نحوه عملکرد آنها در دیدار با فولاد خوزستان برای دقایقی با این دو بازیکن صحبت کرد و توصیه‌های لازم را با آنها انجام داد.
* منصور پور حیدری، شاهرخ بیانی، سیروس دین محمدی، و مهدی فنونی زاده در تمرین امروز آبی پوشان حضور داشتند ضمن آنکه دکتر نوروزی بازیکنان آسیب دیده آبی پوشان را معاینه کرد.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ه گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال که روز گذشته به دلیل بارش باران تمرینات تاکتیکی خود را تعطیل کرده بود از ساعت 15 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را از سر گرفت. در تمرین امروز مجتبی جباری باز هم حضور نداشت و مشخص نبود این بازیکن به چه دلیلی در تمرینات آبی‌پوشان شرکت نکرده است. میثم بائو و سیاوش اکبر‌پور دیگر غایبان تمرینات استقلال بودند.
* نسبت به روزهای گذشته تماشاگران بیشتری در تمرین استقلال حضور پیدا کرده‌اند و نکته جالب اینجا بود که هنگامی گزارشگر برنامه 90 قصد داشت از آنها گزارش تهیه کند هواداران نسبت به او اعتراض کرده و مقابل دوربین علیه فردوسی‌پور شعار می‌دادند.
* امیر قلعه ‌نویی سرمربی تیم استقلال هنگامی که با سؤال خبرنگار 90 روبرو شد به وی گفت شما تحریم هستید و من مصاحبه‌ای با شما نمی‌کنم.
* دویدن دور زمین، جمع کردن با توپ،انجام حرکات تاکتیکی در سه گروه از اصلی‌ترین برنامه‌های تیم استقلال بود.
* کادر فنی تیم استقلال در اواخر فعالیت امروز تمرینات چارچوب شناسی را برای فرزاد حاتمی در نظر گرفت. همچنین جواد نکونام نیز روی ضربات ایستگاهی کار می‌کرد.
* بحث بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال سوژه اصلی بازیکنان و طرفداران این تیم بود و علاوه بر اینکه تماشاگران در خصوص برگزاری مسابقه استقلال و گهر سؤال می‌پرسیدند می‌خواستند بدانند آیا حضور مجیدی در این تیم قطعی شده یا خیر. تعدادی از طرفداران این تیم تصور کرده بودند مجیدی امروز در تمرین شرکت خواهد کرد و به همین دلیل پس از اینکه متوجه شدند او هنوز جلسه‌ای را با مسئولان استقلال برگزار نکرده محل تمرین را ترک کردند.
تمرینات تیم استقلال فردا مجددا از ساعت 15 پیگیری خواهد شد.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها راستشو بگین،چیزی مصرف کردین؟ اصلا مطالبو میخونین تشکر میزنین؟
بابا اینا که مال چهل سال پیشه.رفتم تو پستای قدیمی کپی پیست میکنم اینجا:D
استقلال در هفته دوازدهم به مصاف تراکتور میرو...لیگ داره تموم میشه الان هفته دوازدهمه؟!!! شفا شفا فقط شفا:D

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال در هفته دوازدهم به مصاف تراکتور میرو...لیگ داره تموم میشه الان هفته دوازدهمه؟!!! شفا شفا فقط شفا:D

خدا قوت1 (86).gif

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin:
منم دیدم نوشتی فردا شنبه بازی داره شاخ درآوردم ولی هیچی نگفتم!!!