کلوپ آبیدلان.

A.h.m.a.d

عضو جدید

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااا م بر آبيدلاااااااان عزيز.................... :d
:d..................... استقلال................... :d

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فدات داداش
درگیر تحویل پروژه ها بودم
الانم کار بد نمیکنم:D
تو چه خبرا
وحی جدید نیومده برات؟

ما هم ارشد دادیم چن روز پیش.دعا کن ایشالا دربیام.کلیدا رو هم چک کردم خدا رو شکر بد نبود
ای بابا داداش وحی خبری نی فعلا.فقط جبرییل گاهی یه تک وحی میزنه یعنی بیادتم:D

Arch_masoud1

عضو جدید
ما هم ارشد دادیم چن روز پیش.دعا کن ایشالا دربیام.کلیدا رو هم چک کردم خدا رو شکر بد نبود
ای بابا داداش وحی خبری نی فعلا.فقط جبرییل گاهی یه تک وحی میزنه یعنی بیادتم:D

دربیای؟؟؟؟؟؟مگه لپ لپه که دربیای ازش:biggrin:
آره آخه جدیدا تعرفه ها رفته بالا و شارژم گرون شده:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دربیای؟؟؟؟؟؟مگه لپ لپه که دربیای ازش:biggrin:
آره آخه جدیدا تعرفه ها رفته بالا و شارژم گرون شده:D

نه په سک سکه
داداش میبینی تحریما چکارمون کردن؟ وحیم تحریم کردن نامردا:D کی دس ای مردم گمراهو بگیره؟:D ی منی بود متصل به وحی بودم که نامردا سیمو قط کردن:D
مسعود فردا نمیری ورزشگاه؟

Arch_masoud1

عضو جدید
نه په سک سکه
داداش میبینی تحریما چکارمون کردن؟ وحیم تحریم کردن نامردا:D کی دس ای مردم گمراهو بگیره؟:D ی منی بود متصل به وحی بودم که نامردا سیمو قط کردن:D
مسعود فردا نمیری ورزشگاه؟

خدا لعنتشون کنه . اینا همه توطئه استکبار جهانیه.
تورو شناسایی کردن نامردا:D
خیلی دوست دارم برم ولی پایه ندارم رفیقام کاردارن همشون:(

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا لعنتشون کنه . اینا همه توطئه استکبار جهانیه.
تورو شناسایی کردن نامردا:D
خیلی دوست دارم برم ولی پایه ندارم رفیقام کاردارن همشون:(

واقعا این جهانخوارا رو میبینی؟ وحی خوار هم شدن:D اقا ما نخایم کسی بخارونمون باید کیو ببینیم؟:D
خوب خودت تنهایی چرا نمیری؟

Arch_masoud1

عضو جدید
واقعا این جهانخوارا رو میبینی؟ وحی خوار هم شدن:D اقا ما نخایم کسی بخارونمون باید کیو ببینیم؟:D
خوب خودت تنهایی چرا نمیری؟

داداش هوای خودتم داشته باش اینا پیامبرخوار هم هستنا مگه یونس یادت نیس اینا زیر دریاییشون شکل نهنگ کردن فرستادن بیچاره خورد؟

تنهایی حال نمیده یعنی من حال نمیکنم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش هوای خودتم داشته باش اینا پیامبرخوار هم هستنا مگه یونس یادت نیس اینا زیر دریاییشون شکل نهنگ کردن فرستادن بیچاره خورد؟

تنهایی حال نمیده یعنی من حال نمیکنم

مادر نزاییده منو بخوره....البته شاید جدیدا زاییده باشه.چون ی چند وقتیه امار زایمان کشورو ندارم:D
بهر حال کاشکی بچه ها ابروداری کنن

Arch_masoud1

عضو جدید
مادر نزاییده منو بخوره....البته شاید جدیدا زاییده باشه.چون ی چند وقتیه امار زایمان کشورو ندارم:D
بهر حال کاشکی بچه ها ابروداری کنن

سعید جون اینا که بچه زا نیستن ننشون بزاتتشون اینا تخم گذارن :D
آره بخدا
بهر کی ببازن غیر این عربا اونم ازنوع صعودیش

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعید جون اینا که بچه زا نیستن ننشون بزاتتشون اینا تخم گذارن :D
آره بخدا
بهر کی ببازن غیر این عربا اونم ازنوع صعودیش

مادر تخم نذاشته منو بخوره:D
سعودی نه صعودی!! ریاضیت قوی بود دبیرستان اره؟:D
نه ایشالا که میزنیمشون.خبر از مصدومی چیزی نداری؟

Arch_masoud1

عضو جدید
مادر تخم نذاشته منو بخوره:D
سعودی نه صعودی!! ریاضیت قوی بود دبیرستان اره؟:D
نه ایشالا که میزنیمشون.خبر از مصدومی چیزی نداری؟

اونا همه چیزشون برعکسه باباهه تخم میذاره آخه میگن خانماشون هیکلشون خراب میشه وبهم میخوره بخوان تخم بذارن تازه بعدشم روش بخوابن:D
خداکنه
نه انگار ولی مطمئن نیستم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونا همه چیزشون برعکسه باباهه تخم میذاره آخه میگن خانماشون هیکلشون خراب میشه وبهم میخوره بخوان تخم بذارن تازه بعدشم روش بخوابن:D
خداکنه
نه انگار ولی مطمئن نیستم

میگم تو این بیکاری شغل خوبیه ها.بیا قراداد ببندیم اونا تخم بذارم ما روشون بخوابیم:D ی چچی هم اخر ما بذارن کف دستمون
بازیا این فصلو اصلا درست حسابی ندیدم

Arch_masoud1

عضو جدید
میگم تو این بیکاری شغل خوبیه ها.بیا قراداد ببندیم اونا تخم بذارم ما روشون بخوابیم:D ی چچی هم اخر ما بذارن کف دستمون
بازیا این فصلو اصلا درست حسابی ندیدم

شغل خوبی بدون حقوقه
من یه ماه خوابیدم دریغ از یک ریال
توخواستی بخوابی قبلش پیش پرداخت بگیر:D

همون بهتر ندیدی چون هیچی ازدست ندادی

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شغل خوبی بدون حقوقه
من یه ماه خوابیدم دریغ از یک ریال
توخواستی بخوابی قبلش پیش پرداخت بگیر:D

همون بهتر ندیدی چون هیچی ازدست ندادی

داداش حتما درست نخوابیدی.اخه قلق داره.حتما نشستی روشون تخمه زیاد گرم شده بچه داخل ذوب شده:D
خبراشو گه گاه داشتم ولی.این دو فصل کلا خوب بازی نمیکنن .نمیدونم چرا

Arch_masoud1

عضو جدید
داداش حتما درست نخوابیدی.اخه قلق داره.حتما نشستی روشون تخمه زیاد گرم شده بچه داخل ذوب شده:D
خبراشو گه گاه داشتم ولی.این دو فصل کلا خوب بازی نمیکنن .نمیدونم چرا

نه داداش میذاشتمشون رو بخاری نامردا فهمیدن:D
خوب؟؟؟افتضاحن
رومخن
سعید جون داداش دمت گرم
حال کردم بالاخره بعد یه مدت بایکی از آبیدلا اونم ازنوع پیامبرش چتیدم:D
صبح زود بایدبرم سرکار
شبت پر از وحی
قربونت
بااااااای

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه داداش میذاشتمشون رو بخاری نامردا فهمیدن:D
خوب؟؟؟افتضاحن
رومخن
سعید جون داداش دمت گرم
حال کردم بالاخره بعد یه مدت بایکی از آبیدلا اونم ازنوع پیامبرش چتیدم:D
صبح زود بایدبرم سرکار
شبت پر از وحی
قربونت
بااااااای

بسلامت داش مسعود
زیر دوش رفتی ما رو هم دعا کن
شبت خووووووووووووووش

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] ایجاد تعامل به آندو و مبعلی توسط قلعه نویی[/h] سرویس ورزشی جوان ایرانی ـ مهمترین و داغ‌ترین اخبار ورزشی:

به گزارش سرويس ورزشي جام نيوز، آندرانيك تيموريان كه در بازي مقابل ملوان در تركيب استقلال حضور نداشت، در صحبت‌هايي كه با امير قلعه‌نويي انجام داده است گفته كه با توجه به استراحتي كه داشتم در حال حاضر از نظر بدني بسيار آماده هستم و اين استراحت در آمادگي من تاثير زيادي داشته است.

قلعه‌نويي هم تيموريان را زننده پنالتي تيم در بازي الشباب در صورت اعلام ضربه پنالتي، اعلام كرد.

همچنين با توجه به اينكه هم ايمان مبعلي و هم تيموريان در زدن ضربات ايستگاهي بهترين هستند، قلعه‌نويي از آندو خواست تا به صورت تعاملي اين ضربات را بين يكديگر تقسيم كنند.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]آرش برهانی آقای گل ایرانی لیگ قهرمانان آسیا[/h] ورزش > فوتبال ملی - آرش برهانی مهاجم تیم استقلال تهران با 16 گل زده بهترین گلزن ایرانی تاریخ لیگ قهرمانان آسیاست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آرش برهانی در 34 بازی برای استقلال 12 گل و در 8 بازی برای پاس 4 گل در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رسانده و با 16 گل در 42 بازی بهترین گلزن ایرانی در تاریخ این تورنمنت باشگاهی آسیاست. پس از برهانی، مهدی سیدصالحی با 15 گل در رده دوم و فرهاد مجیدی با 14 گل در رده سوم است.
سیدصالحی برای سه تیم سپاهان، استقلال و تراکتورسازی گلزنی کرده و مجیدی نیز برای استقلال و العین امارات موفق به گلزنی شده است. محمود کریمی مهاجم سابق سپاهان نیز با 11 گل در رده چهارم قرار دارد. سایر بازیکنان ایرانی حاضر در این مسابقات هنوز موفق به دو رقمی کردن گل های خود نشده اند.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیدار استقلال با الشباب ساعت 19:30 فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

پیام نو: اردوی تیم فوتبال استقلال برای بازی با الشباب از ساعت ۱۴ امروز در هتل اوین آغاز شد. به گزارش ایسنا به نقل از سایت باشگاه استقلال، سید مهدی رحمتی، سید حسین حسینی، خسرو حیدری، مجید غلام نژاد، حنیف عمران زاده، امیر حسین صادقی، پژمان نوری، آندرانیک تیموریان،جی لوید ساموئل، ایمان مبعلی، آنتونیو کاروالیو، ایمان با صفا، محمد مهدی نظری، سیاوش اکبر پور ،علیرضا واحدی نیکبخت، آرش برهانی، محمد قاضی، مهرداد اولادی و بوبکر کبه ۱۹ بازیکن استقلال برای بازی با الشباب است. دیدار استقلال با الشباب ساعت ۱۹:۳۰ فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نویی: امیدوارم با حضور هواداران الشباب را شکست دهیم/ اگر با من مشکل دارید، به فکر استقلال باشید[/h] ورزش > فوتبال ملی - سرمربی تیم فوتبال استقلال می گوید عملکرد خط حمله تیمش با روحیات و افکار تاکتیکی او سازگار نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر الشباب در لیگ قهرمانان آسیا گفت: «در ابتدا به تیم مهمان خوشامد می گویم. همانطور که پیش از این گفتم آغاز لیگ قهرمانان آسیا اهمیت زیادی دارد و خوشحالم که بازی اول ما در خانه است. امیدوارم مثل همیشه هوادارانمان به ورزشگاه بیایند و به تیم محبوب خود کمک کنند.»
سرمربی استقلال در مورد وضعیت تیم الشباب گفت: «آخرین بازی این تیم را به صورت زنده تماشا کردم و فیلم چند بازی دیگر آنها را هم آنالیز کرده ایم. الشبابی ها خط میانی و تهاجمی قدرتمندی دارند و باید با انجام یک بازی فشرده هافبک و مهاجمان آنها را از کار بیندازیم. همچنین باید روی نقاط ضعف آنها کار کنیم و با سرعت دادن به بازی 3 امتیاز را بدست آوریم. مهم این است که در طول بازی آرامش خود را حفظ کنیم. به هر حال در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا انگیزه بازیکنان بیشتر می شود که این مسئله کار مربیان را راحت تر می کند.»
او با بیان اینکه خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان در این دیدار به میدان خواهند رفت، گفت: «خوشبختانه وضعیت ما نسبت به بازی های لیگ بهتر شده و می توانیم از آندو، خسرو و ایمان مبعلی در ترکیب تیم استفاده کنیم. با این حال هاشم بیک زاده را در اختیار نخواهیم داشت. جالب اینجاست که در این فصل هر وقت خسرو آماده است، هاشم مصدوم می شود و هر وقت هاشم آماده است، خسرو مصدوم می شود.»
قلعه نویی با اشاره به حضور استقلال در جمع 4 تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا در فصل گذشته، گفت: «حضور ما در جمع 4 تیم تجربه خوبی بود، هر چند الشباب هم تیم با تجربه ای به شمار می رود.»
او ادامه داد:‌ »در بازی با ملوان خط دفاعی ما مرتکب اشتباهاتی شد اما حتی دفاع بارسا هم گاهی متزلزل ظاهر می شود. در انزلی از لحاظ ایجاد موقعیت خوب بودیم اما توپ های ما به گل تبدیل نشد. این مسئله جزیی از فوتبال است، شاید خواست خداوند بود که در آن بازی شکست بخوریم.»
سرمربی استقلال در واکنش به آمار ضعیف گلزنی استقلال در فصل جاری گفت: «این را قبول دارم که در این فصل کم گل زده ایم. اما تیم ما نسبت به فصل گذشته دچار تغییراتی شد که همین مسئله از هماهنگی بازیکنان کم کرد. همچنین مصدومیت های بد موقع هم در این مسئله تاثیرگذار بود. عملکرد خط حمله استقلال در این فصل افکار تاکتیکی من نمی‌خورد.»
قلعه نویی با اشاره به حضور یار کمکی در ترکیب استقلال گفت: «حضور بازیکنی چون ایمان مبعلی قطعا به تیم ما کمک می کند. همچنین بازیکنانی چون بوبکر کبه و تونی کاروالیو بازی به بازی بهتر می شوند که این کار ما را راحت تر می کند.»
او با انتقاد از تعطیلی یک ماهه لیگ برتر گفت: «واقعیت این است که این تعطیلی به ضرر تیم هایی است که در لیگ قهرمانان حضور ندارند. این تیم ها در هفته های پایانی از شرایط مسابقه خارج می شوند و از طرفی چهار نماینده ایران آماده تر خواهند بود.»
سرمربی استقلال در پایان خطاب به رسانه ها گفت: «از اصحاب رسانه خواهش می کنم که اگر با شخصی مشکل دارند به خاطر نام ایران این مسائل را کنار بگذارند و نگاه خود را تغییر دهند.»