کلوپ آبیدلان.

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سانی ستاره سهیل شده نه اون موقع که کلا بود نه الان که کلا نیس غریبانه رفت
یادش گرامی...:biggrin:
بچه ها فعلا خدافظ
گود بای...
به لطف خانواده اصن بیکار نیستم نزدیک عیده مثلا :D
از اون لحاظ مه که از این لحاظ....:d
خوب تو چه طوری ؟؟
مام خوبیم زنده ایم...:d

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا فازشون چیه ؟؟؟؟

جلال حسینی : می توانستیم زودتر از اینها قهرمان شویم ... !!!!

البته توی این عکس قاضی جوابش رو داده

902848_620782768000596_914088109_o.jpg

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به شما قول می‌دهم استقلال در اهواز جشن قهرمانی می‌گیرد. درست مثل فصل قبل که در اهواز قهرمان شدیم این بار هم در اهواز قهرمان می‌شویم. من برای همه رقبا احترام قایلم اما هفتم فروردین در تهران با نفت بازی داریم که قطعا آن بازی را می‌بریم و بازی بعد هم که با فولاد است مطمئن باشید درآن بازی هم به برتری می‌رسیم. استقلال یک تیم با تجربه است و نباید به خاطر یک باخت این طوری از آن ناامید شد. ما بازیکنان بزرگی داریم که می‌توانند در روزهای سخت به تیم کمک کنند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین تمرین استقلال و الشباب در ورزشگاه آزادی

استقلال ایران و الشباب عربستان امروز(دوشنبه) در ورزشگاه آزادی آخرین تمرین‌شان را انجام می‌دهند.

کاروان 35 نفره تیم الشباب امروز ساعت 12 به تهران رسیده اند

آن‌ها پس از استراحت در هتل هما، ساعت 19 تا 20 در ورزشگاه آزادی به تمرین می‌پردازند.

همچنین نماینده ایران ساعت 17:30 تا 18:30 در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینش را برای رویارویی با نماینده عربستان انجام می‌دهد.

نشست خبری دیدار استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 15:30 آغاز می‌شود و جلسه هماهنگی این دیدار نیز ساعت 16:30 خواهد بود.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی بیانیه صادر کرد
با من مشکل دارید حداقل به منافع ایران فکر کنید/ گزینه همیشگی من استقلال است

در اطلاعيه امير قلعه‌نويي که شامل سه بند است، آمده:

1 - هر ساله وقتي به روزهاي حساس رقابت‌هاي ليگ‌ برتر نزديک مي‌شويم برخي شيطنت‌ها درباره مذاکرات اينجانب با ساير تيم‌ها منتشر مي‌شود که همواره بي‌اساس و غير واقعي بوده است. صرف نظر از رسانه‌هايي که به قصد اطلاع‌رساني گاهي اوقات ناخواسته به اين سناريوها دامن مي‌زنند، خطاب به جريان‌هايي که در تلاش هستند با اين گونه اخبار کذب، براي تيم استقلال در مسير موفقيت حاشيه‌سازي کنند، عرض مي‌کنم که اگر با امير قلعه‌نويي مشکل داريد، لااقل به منافع ملي و آبروي ايران فکر کنيد و در آستانه مسابقات استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و بازي با تيم الشباب عربستان به اينگونه خبر‌سازي‌ها پايان بدهيد.

2 - يک‌بار ديگر به همه هواداران محترم استقلال عرض مي‌کنم که اولويت اول و گزينه هميشگي بنده، استقلال است و در حال حاضر به چيزي جز موفقيت تيم محبوبم فکر نمي‌کنم و شما هم به اين اخبار بي‌اساس توجه نکنيد.

3 - صدور اين اطلاعيه به نشانه تکذيب همه اين خبرهاي بي‌اساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طريق مراجع قانوني پيگيري‌هاي لازم صورت خواهد گرفت.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز