کلوپ آبیدلان.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] تقدیر از قلعه‌نویی و عکس یادگاری آندو با فرزندان عقیلی

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92091409922
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱

دیدار تیم‌های استقلال تهران و سپاهان اصفهان با حاشیه‌های مختلفی از جمله عکس یادگاری آندرانیک تیموریان با فرزندان هادی عقیلی همراه بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آغاز دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولاد شهر حدود 10 هزار نفر در استادیوم فولاد شهر اصفهان حاضر شده‌اند که از این تعداد حدود شش هزار نفر استقلالی‌ هستند. 1500 نفر از استقلالی‌ها بیرون از استادیوم پشت یکی از دروازه‌ها روی زمین نشسته ‌اند.
سپاهان با لباس‌ جدیدش در این دیدار حاضر شده است.
از تیم سپاهان امید ابراهیمی، علی حمودی، محمد غلامی، یعقوب کریمی، احسان حاج صفی، هادی عقیلی و حسین پاپی به سمت نیمکت استقلال رفته و به امیر قلعه‌نویی و بازیکنان این تیم خوش آمد گفتند.
از تیم استقلال هم آندرانیک تیموریان و حنیف عمران زاده به سمت نیمکت سپاهانی‌ها رفتند. آندرانیک در کنار زمین با دو فرزند کوچک هادی عقیلی که در کنار این بازیکن بودند، عکس یادگاری گرفت. او همچنین کنار عقیلی ایستاد و با فرزندانش عکس دیگری هم گرفت.
پیش از آغاز بازی از امیر قلعه‌نویی ، سرمربی سابق تیم سپاهان تقدیر شد.
در این تقدیر ترابیان، مدیرعامل سپاهان و محرم نوید کیا، بازیکن مصدوم این تیم که با لباس شخصی به ورزشگاه آمده، حضور داشتند. نوید کیا حلقه گلی را بر گردن امیر قلعه‌نویی انداخت.
بارش باران که در آغاز بازی شروع شده بود قطع شد.

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
ن دیگ من به سبک خودم حمایت میکنم:دی

بقول خودت : سبکت تو حلقت:D

تا کور شود هر آنکس که نتواند دید! :D

من کی خواستم ببینم؟:|:|
دارین ب قهقهرا کشیده میشین:دی

kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????

بابا اتیه!:دی

smooth criminal

کاربر حرفه ای