کلوپ آبیدلان.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میشه بیشتر توضیح بدی:huh:
ینی مثلا در فاصله ی بین این نظرسنجی تا نظرسنجی بعدی کسی که تحلیل بازیای استقلالو بذاره تو کلوپ لینکشم برا من خصوصی بفرسته... من از بینشون با قرعه 6 نفر انتخاب میکنم که اون 6 نفر 6 نفر نظرسنجی رو مستقیم میگن...

وااااااای خدا این رئیسه با کفایتو از ما نگیره! شادی حسابی زحمت میکشیا!

مرسییییییییییییی:redface:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان وسط حرفاتون به اینم توجه کنین

:warn: توجه :warn:

به قید قرعه
6 نفر از بین افرادی که بعد از هر بازی استقلال ،
"
پستی با عنوان تحلیل بازی در کلوپ ارسال
و
لینک اون رو خصوصی برای من ارسال کنند"
میتوانند در نظر سنجی بعدی
یک نفر رو به طور مستقیم به عنوان گزینه ی نظر سنجی مطرح کنند.
کاملا واضحه که افرادی که بازیهای بیشتری رو تحلیل کنن در اولویت هستند
و هدف بالابردن توانایی فنی دوستانه... نه کپی کردن از روی سایت ها...

اقا من یه زمانی توو تیم بارسا آنالیزور و تحلیل گر بودم ولی این جناب صدر اومد کارشناس فوتبال شد منم استعفا دادم واسه همین تمنا دارم ازتون که به هیچ عنوان رو من حساب نکنین : دی

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی مثلا در فاصله ی بین این نظرسنجی تا نظرسنجی بعدی کسی که تحلیل بازیای استقلالو بذاره تو کلوپ لینکشم برا من خصوصی بفرسته... من از بینشون با قرعه 6 نفر انتخاب میکنم که اون 6 نفر 6 نفر نظرسنجی رو مستقیم میگن...

مرسییییییییییییی:redface:

واااای شادی :D مغزم هنگ کرد :D

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقا من یه زمانی توو تیم بارسا آنالیزور و تحلیل گر بودم ولی این جناب صدر اومد کارشناس فوتبال شد منم استعفا دادم واسه همین تمنا دارم ازتون که به هیچ عنوان رو من حساب نکنین : دی
این ی اوانس به بچه هاس... شوما نمیخوای استفاده نکن... هر جور راحتی
واااای شادی :D مغزم هنگ کرد :D
جدی متوجه نشدی؟؟!!!!!

Arch_masoud1

عضو جدید

اوووووووووکی
چقدر کامل
متشکراتم:D

کوفتتتتتتتتتتتتتته :w39:

بله دیگه فایده ای نخواهد داشت:D

واقعا که
این نرگس مصداق بارز رفیق نابابه

یادبگیر به ماهم یاد بده:)

تو بیسوادی چیزی یاد نمیگیری:D

:cry: باز یادم انداختی من مظلومم .

خودم حمایتت میکنم دخترم:w43:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایده جالبی میشه ها شادی خانوم ...ولی جایزش رو مثلأ امتیاز بدین به کاربرا بهتر نیست ..مثلأ آنالیزور بهتر 50 امتیاز و به همین ترتیب ..

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ایده جالبی میشه ها شادی خانوم ...ولی جایزش رو مثلأ امتیاز بدین به کاربرا بهتر نیست ..مثلأ آنالیزور بهتر 50 امتیاز و به همین ترتیب ..
اتفاقا به اینم فکر کردم
اما اینجوری که شوما میگی فضا رقابتی میشه
.... بعدشم خیلیا میرن از سایتا تحلیل رو کپی میکنن... و رسیدگی هم خیلی سخت میشه چون حرف امتیازه.

اما اینطوری که من گفتم فقط ی راه برای افزایش کیفیت فنی بچه هاست.. رقابت نداره... رسیدگیشم راحت تره ... چون قرعه کشی هم هس کسی اعتراض نداره...

Arch_masoud1

عضو جدید
اتفاقا به اینم فکر کردم
اما اینجوری که شوما میگی فضا رقابتی میشه
.... بعدشم خیلیا میرن از سایتا تحلیل رو کپی میکنن... و رسیدگی هم خیلی سخت میشه چون حرف امتیازه.

اما اینطوری که من گفتم فقط ی راه برای افزایش کیفیت فنی بچه هاست.. رقابت نداره... رسیدگیشم راحت تره ... چون قرعه کشی هم هس کسی اعتراض نداره...

واقعا که مدیر باکفایت ومدبری هستین
مرحبااااااااا
بزنین کف قشنگرو