ندیده بودم
اما حالا دیدم
نه بابا اینکاره است ربطی هم به اغفال آقاهه نداره
چرا نگاه کن شما طفلک داره میلرزه.دقت کن چه جوری فیگور گرفته.
من آمارشو دارم این کاره استچرا نگاه کن شما طفلک داره میلرزه.دقت کن چه جوری فیگور گرفته.
من آمارشو دارم این کاره است
استغفرالله...........
الهی کلاغامونم سیگاری شدن هی خدااااااااااااااااا
ببخشید حرفتون زیر نویس میخوااد اصلا متوجه منظورتون نشدمسیگار بی تقلب و ناز پری رخان
این هردو در کشاکش دوران کشیدنی ست
ببخشید حرفتون زیر نویس میخوااد اصلا متوجه منظورتون نشدم
آره بابا شب تا صبح پای منتقله هر چی میکیشه سیر نمیشه یه نوکر هخ میخواد میگه مو دست و پای درست حسابی ندارم که سیخ و سنجاق و سیگارم رو بگیرمجدی پس زودتر میگفتی .
الان خودش کجاست همه با هم یه حرکتی کنیم شاید ترک کرد.
فقط سیگاریه یا.....؟
اقا اجازه ما شک داریم شاعر هم شاعرهای قدیم چه شعری گفته ایششششششعر فارسیه دیگه چرا زیر نویس میخوااد؟
یعنی سیگار بی ریا و ناز خوشگل خوناما هر دو در هنگامی که زیر فشار زندگی هستی کشیدنیه... مگه تو شک داری؟؟
منم نفهمیدم حالا شاعرش کیه؟!!شعر فارسیه دیگه چرا زیر نویس میخوااد؟
یعنی سیگار بی ریا و ناز خوشگل خوناما هر دو در هنگامی که زیر فشار زندگی هستی کشیدنیه... مگه تو شک داری؟؟
منم نفهمیدم حالا شاعرش کیه؟!!
آره بابا شب تا صبح پای منتقله هر چی میکیشه سیر نمیشه یه نوکر هخ میخواد میگه مو دست و پای درست حسابی ندارم که سیخ و سنجاق و سیگارم رو بگیرم![]()
اقا اجازه ما شک داریم شاعر هم شاعرهای قدیم چه شعری گفته ایششششش
اقا اجازه به نظر ما شاعرش به جنبه بوده:دیولی من که اصلن شک ندارم درست گفته و به جا... دستش درد نکنه....
وایییییییییییییییییییییییییییییی پس بیخود نیست سیاه شدهآره بابا شب تا صبح پای منتقله هر چی میکیشه سیر نمیشه یه نوکر هخ میخواد میگه مو دست و پای درست حسابی ندارم که سیخ و سنجاق و سیگارم رو بگیرم![]()

به جنبه یعنی با جنبه یا بی جنبه؟اقا اجازه به نظر ما شاعرش به جنبه بوده:دی
ببخشید بی جنبه بودهبه جنبه یعنی با جنبه یا بی جنبه؟
وایییییییییییییییییییییییییییییی پس بیخود نیست سیاه شده
ببر ترکش بده گناه داره ها.
آره بابا این این شکلی نبود این کبوتر بود از بس کشید این شکلی شدوایییییییییییییییییییییییییییییی پس بیخود نیست سیاه شده
ببر ترکش بده گناه داره ها.
آره بابا این این شکلی نبود این کبوتر بود از بس کشید این شکلی شد
بابا صد بار ترکش دادیم مگه از رو میره اول میرفت سینما و رفیق و نا باب حالا هم سیگار و اعتیاد حتما فردا هم زن میخواد ازمونآخه به تو هم میگن رفیق
دیدی که داره نابود میشه
اما جلوش نگرفتی؟؟؟؟؟؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
از کلاغ درس بگیریم | تالار عکس | 8 | |
|
|
کلاغ بیچاره | تالار عکس | 1 | |
|
|