سلام دوستان
در برنامه ی Land desktop 2010 و 2009 پروفیل طولی رو از طریق چه منویی رسم میشه کرد؟؟؟؟؟
فقط یه کوچولو توضیح بدید........... فرمت های قدیمی تر منویی تحت عنوان profile دارند که از اون طریق پروفیل براحتی رسم میشه اما فرمت های جدید این منو رو ندارند.
سلامبه هر دو سایت مراجعه کردم اما چیزی در مورد روش نصب یا مشکل من پیدا نکردم.
ایا نیاز به برنامه جانبی داره یا نه؟
مرسی
با سلام خدمت دوستان
اطلاعی از انتشار نرم افزار Land 64bit دارید؟
اگه منتشر شده آیا کامله(یعنی civil design و survey رو هم داره یا نه)؟
از کجا میشه تهیه کرد؟![]()
موقع نصب یه قسمت داره به اسم configمیرم تا آخرش پیغام می ده NETWORK LOCATIONنداری
ممنون می شم کمکم کنی
سلام به مهندسین
آقا یه سوال داشتیم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
من یک نرم افزاره لنده 2009 گرفتمو نصبش کردم اما متاسفا فعال نمیشه (کد فعالیت میخواد)
حال باید چه کنم ؟
سلام به مهندسین
آقا یه سوال داشتیم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
من یک نرم افزاره لنده 2009 گرفتمو نصبش کردم اما متاسفا فعال نمیشه (کد فعالیت میخواد)
حال باید چه کنم ؟
با سلام خدمت همکاران عزیز بنده دستور new در منوی fileرا اجرا میکنم ولی پنجره caret new drawing بجای new drawingاجرا میشه ضمنا ورزن برنامه لند 2009 میباشد خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید
باتشکر از شما مهندس عزیز
مشکل بنده این که برنامه startup فعال نمیشه چون پنجره محاوره new drawing با فعال شدن برنامه startup اجرا میشه.
دوستان اگه با این مشکل مواجه شدید ("Internal error #2...") باید بعد از نصب لند به منوی استارت برید -> AutoDesk -> AutoCAD Land Desktop2009 -> Map Enabled. رو اجرا کنید.سلام دوستان متاسفانه کرکی که از نرم افزار لند داشتم عمل نمی کنه اگه واستون ممکنه .. کرک این نرم افزار رو برای دانلود بذارین یا حداقل راهنمایی کنین..
ممنون میشم.
لطفا با مشخصات زیر اکتیو کد را به من بگویید ، کیجن ام مشکل داره خیلی لازممه ممنونم از همتون Product: AutoCAD Land Desktop 2009 |
Serial number: 666-69696969 |
Request code: SX8Q PK24 GVN2 YJ53 267W V7DP |
لطفا با مشخصات زیر اکتیو کد را به من بگویید ، کیجن ام مشکل داره خیلی لازممه ممنونم از همتونی Product: AutoCAD Land Desktop 2009 |
Request code: SX8Q PK24 GVN2 YJ53 267W V7DP |
لطفا با مشخصات زیر اکتیو کد را به من بگویید ، کیجن ام مشکل داره
خیلی لازممه
ممنونم از همتونی
Product: AutoCAD Land Desktop 2009Serial number: 666-69696969 Request code: SX8Q PK24 GVN2 YJ53 267W V7DP
Product: AutoCAD Land Desktop 2009 |
Request code: JNJT AZQG QZVN RX53 3SW1 UX66 |