کرکسیون پروژه های طراحی معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s_adegh

عضو جدید
4

4

هونام

عضو جدید
طراحی داخلی شرکت سایپا شیراز

طراحی داخلی شرکت سایپا شیراز

با سلام خدمت دوستان عزیز باشگاه
لطفا نظر بدید تا بتونم کارهام رو بهتر ارایه کنم.
دوستان چرا کم لطفی میکنن و چیزی نمینویسن؟

آخرین ویرایش:

تبسم

عضو جدید
مرسی از کارایی که گذاشتی فقط من درست نفهمیدم گفتی مربع 15 در 15 که چی؟

s_adegh

عضو جدید
خوش آمدید

خوش آمدید

مرسی از کارایی که گذاشتی فقط من درست نفهمیدم گفتی مربع 15 در 15 که چی؟

ممنون که بالاخره شرکت کردین دست های شما را به گرمی می فشارم:gol::gol:
خب به خدمت شما عرض کنم که پرسناژ یک نمادی از انسان هست و ما با قرار دادن ان در اثر می خواهیم حس های مختلفی که می تواند به انسان دست دهد نشان دهیم.
حالا موضوع پروژه طراحی 6مربع 15.15که پرسناژحالت های مختلفی داشته باشه.
اگه بخوایم بهتر بیان کنم می خواهیم فضایی طراحی کنیم که انسانی که در ان فضا قرار می گیرد حس های متفاوتی مثل ترس ، امید،شتاب،آرامش و خیلی چیز های دیگر به آن دست بدهد البته این ها مثال بود و در این کار ها شاید به خوبی مشاهده نکنید:cool:
از دوستان دیگر هم تقاضا دارم این تاپیک را یاری برسونند و احتکار علم نکنند:)

jove

عضو جدید
سلام و خسته نباشی.من حس میکنم اگه کارتو یه کم خلوت تر کنی بهتره.مثلا اون دایره آخر سالن رو برداری و یا اون قسمت آجر زرد رنگ روی دیوار،کف کارتم اگر روشن باشه بهتره.این دیوارم که به حالت منحنی در اوردی اگه مربعی باشه بهتره.البته ببخشیدا.راستی لامپای سقفیتم مثل گیلاس مشروب شده!

آخرین ویرایش:

Parya99

عضو جدید
کلیت کار به نظر من خوبه
اون 2 تا دایره هم که هم مرکز نیستن هم یه کار مدرنه
تنها اشکالی که به نظرم میاد سنگین بودن ستونه
میشه ستون رو یه جوری که حجمتر نشون داد

rahaashiyan

عضو جدید
کاراتون جالب و بهتون خسته نباشید میگم ولی کاش یکم ساده تر کار می کردین
فرم های خیلی زیادی تو کارتون دیده میشه که یکم از پختگی کار کم می کنه :victory:

حسین امیر

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز باشگاه
لطفا نظر بدید تا بتونم کارهام رو بهتر ارایه کنم.
دوستان چرا کم لطفی میکنن و چیزی نمینویسن؟

اگر بتونی کار هاتو ساده تر ارایه کنی کارهات فوق العاده میشن چون در عین سادگی هست که زیبایی ها میتونن خودشونو نشون بدن

free88

کاربر فعال
طراحی شما خوب است عزیزم ولی به نظر من در چنین مکا ن های نباید چنان شلوغ کاری کرد لامپ های اویزان از سقف شما زیاد جالب نیست و رنگ بندی شما خوب است ;)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز که تا حالا به این تاپیک سر زدید , پیام گذاشتید , لنتقاد کردید و نظر دادید
از همتون متشکرم و میخوام عذر خواهی کنم و شرمنده ی همتون هستم من از مدیر محترم تالار خواستم تا تعدادی از پست ها رو پاک کنن تا دوستان جدیدی که به این تاپیک سر می زنند دچا خستگی و سردرگمی نشن.

از دوستان عزیز
فریدون مزارزائی - نوشین (nino) - هلنا helena westlife - تهی Tohi - اکسیر ecsir - یاسی yasi - منگول mongol_boys - الالی alali - کریمی m.karimi - صغی ترقه - مینا قربانی - رابین هود rabin_huood - وروجک voroojak_error - امن آباد - بهنام تک - نیاورانی niyavarani - سه پی آی 3pi - سمانه خانم - الهه ناز elahe-naz - مشکات - اربیل - سامان saman021

از همه ی دوستانی که نظر دادن انتقاد کردن و در خواست فایل پروژه رو کردن و راهنمایی خواستن تقدیر و تشکر می کنم و باز هم منتظر نظراتتون هستم

تقدیم به همه:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::heart:

nini memari

عضو جدید
سلام :D
میشه در مورد برخورد احجام و تعیین فصل مشترک راهنمایی کنید:(:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا