مرسی عزیزموای نگار جون... چقدر خوشگل شده کارت... منم دیروز تحویل داشتم... الآن از کارم عکس میگیرم می ذارم اینجا... البته "کارم" نه... "کارمون"! کارمون گروهی بود...![]()
درستهسلام دوستان داشتم تاپیک گردی میکردم اتفاقی از تاپیکتون دیدن کردم جالبه
در مورد کارایی که گذاشتین باید بگم که یه ضعف کلی توی عکاسی ها میبینم البته اگه دوربین هم حرفه ای نبود زاویه دید خوبی رو انتخاب کنید معماری یعنی خوب دیدن یعنی شما اگه در مورد عکاسی معماری و ماکت دید خوبی رو انتخاب کنید کسانی که عکس کارتون رو میبینن اگه آدمهای حرفه ای باشن میتونن بدونن که شما چقدر توانایی در دید معماری دارید ..... ولی در کل خوب بود
موضوع ماکتتون چی هست؟اگه زمان بیشتر داشتیم شاید طرحمون از اینی که هست خیلی بهتر میشد.....ولی تو این زمان خودش خیلی خوب شده(البته به نظر من)
(معرفی میکنم: همگروهیه آبنوس تو این ترم)
مرسی دوستمنگار جون خیلی خوب شده جنس ماکتت از چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدیییییییین؟( لازم بذكر است به دليل عدم تمايل استاد به موضوع كانسپت توجهي به ايشان نشده و منحصرا در درج نمره اي بيشتر نقش نداشته اند).
- كانسپت طرح :افكار شيخ اشراق سهروردي
- استاد : محمد رضا دهقاني
- استاد مشاور:دكتر امين محمود زاده
- طرح 4 - مهر 1384
لطفا با نگاه منتقد به طرح نگاه كنيد تا بتوان بحت معماري ايراني بايد ها و نبايد ها را از اينجا شروع كنييم.
چقدر فایلت سنگین !... ایده جالبی بود ...موفق باشید
ممنون از نظرتون دوست عزيزسلام دوستان
کارای تمام عزیزانی که گذاشته بودن رو دیدم ...نکته جالب قضیه این بود که خیلی به راندو کار اهمیت داده بودید در عوض تو کشیدن خطوط خیلی دقت نشده بود و اندازه گذاری ها خیلی تمیز کار نشده بود ....
استاد ترسیم فنی ما بیشتر از هز چیزی رو تمیزی و درست کشیدن تاکید میکرد ...
ما تا ترم 3 هیچ پرسپکتیو داخلی کار نکرده بودیم ...
کاراتون خیلی خوب بود...
دست مریزاد...
در مورد نقاشی بودن خوب این نظر شخصی شماست و بهش احترام میزارم ولی قبولش ندارم در اینصورت شما باید کسانی که از کاراشون با 3D MAX به صورت حرفه ای رندر میگیرن رو قبول نداشته باشین چون خیلی شبیه عکس میشه خوب عزیز من وقتی خیلی بهتر میتونیم کارامون رو ارایه کنیم خوب چه اشکالی داره.پرسپکتیو ها خیلی بد بودن چون هیچ خطی به نقطه گریز نمیرفت و رندو هم که در واقع اسم این کار بیشتر نقاشیه
ممنون از نظرت دوست عزیز.........نه بابا چرا ناراحت بشم خوب کارا رو میزاریم اینجا که نظر دیگران رو بدونیم دیگهسلام دوسته منمن میخوام نظرمو راجع به کارت بدم ادمه ایراد گیریم دسته خودم نیست ناراحت نشو!!!!! مگه پلانت ویلایی نیست؟؟پس باید جایه زیادی داشته باشی!!اما من مبلمانت رو دید م به نظرم باز نبود!محدود و همه چیز تو دله هم بود!خوب باز تر طراحی کن!یعنی حالا اگه همه چیذ تو اتاقه خواب یا جاهای دیگه تو دله هم نباشن چی میشه؟؟؟فقط جایه یه تخت خواب مگه قبره؟اما از پله ات خوشم اومد افرین
و با فضهیه محدودی که خودت درست کردی خوب طراحی کری
راستی من فارغ التحصیل رشته معماری ام کاردانی تازه ام جوابه کنکورم اومده رتبه ام 3200ته بگو جایی قبول میشم؟؟؟