خواهش میکنم وروجک جان ...ممنون رابین خان
بالاخره چشممون به جمال کارت روشن شد.........![]()
فقط ببخشید دیر شد
اگه بشه در فرصت های بعدی شاسی های طرح یکم رو هم میذارم ...
نمی خواین روش نظر بدین

خواهش میکنم وروجک جان ...ممنون رابین خان
بالاخره چشممون به جمال کارت روشن شد.........![]()
بزارین دقیق بررسی کنمخواهش میکنم وروجک جان ...
فقط ببخشید دیر شد
اگه بشه در فرصت های بعدی شاسی های طرح یکم رو هم میذارم ...
نمی خواین روش نظر بدین![]()
وروجک جان یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که ,علت کج کردن دیوارهای فضای ورودیت چیه؟ کانسپت خاصی داشتی؟ اینو به این خاطر میپرسم که اصولا یه معمار برای هر خطش باید دلیلی داشته باشه...
علت کج کردن پلان ایده از پلان کانون وکلای دادگستری استاد میرمیران هست
اتاق خواب کنار ورودی به اتاق مهمان تعلق داره که معمولا بهترین فضاست
آشپزخونه مستقیما به هال راه داره منظورتو نفهمیدمااااااااااااااااا
من اینو دستی کشیییییییییییییییییییییییییییییدم رفیق
یعنی اینقد کارم درستهههههههههه؟
آخ جون
ممنون که وقت گذاشتی رهااااااااااااااا جون
سلام دوست عزیزسلام.طرح من یه مجموعه فرهنگی تفریحیه.کانسپتم این عکسیه که گذاشتم.و آخرین ماکت اتودم را هم میبینید.لطفا نظر بدین تا ایرادهاشو برطرف کنم.![]()
![]()
خیلی خیلی خوش اومدیسلام بچه ها... من آبنوس هستم... دانشجوی معماری... دانشگاه مشهد...
دوس دارم اینجا فعالیت کنم... جالبه محیط اینجا... خوش اومدم؟!
سلام دوست عزیز
من کوچکتر از انیم که راجع به کانسپت و ایده بتونم نظر بدم اما به نظرم ذهن فعالی داری هرچند متوجه ارتباط این عکس به طرحت نشدم
در مورد حجمت من فکر می کنم با توجه به موضوعش به خاطر داشتن زوایای تند و همینطور حجم صلب یکم خشن شده در حالی که موضوعت تا حد زیادی دستتو برای فرم و چشم نوازیش باز میذاره(به عکس کار اقای amirabbas...دقت کن)
به قول استادمون مثل کیکی درسته ای که بعد از پختش تصمیم گرفتی یه جاهاییش رو همینطوری برش بزنی
بازم ببخشید که پا تو کفش بزرگترا کردم و نظر دادم
موفق باشی![]()
چه خوب طرح منم همینه مجتمع تفریحی تحقیقاتی که البته اداری واقامتیم داره طرح چندید شما؟؟سلام.طرح من یه مجموعه فرهنگی تفریحیه.کانسپتم این عکسیه که گذاشتم.و آخرین ماکت اتودم را هم میبینید.لطفا نظر بدین تا ایرادهاشو برطرف کنم.![]()
![]()
سلام کدوم uni هستی؟سلام بچه ها... من آبنوس هستم... دانشجوی معماری... دانشگاه مشهد...
دوس دارم اینجا فعالیت کنم... جالبه محیط اینجا... خوش اومدم؟!
سلام میتونم بپرسم دلیل استفاده از این همه مثلث چیه ؟
سلام.من مقدمات 1 ام.......چه خوب طرح منم همینه مجتمع تفریحی تحقیقاتی که البته اداری واقامتیم داره طرح چندید شما؟؟
سلام.دلیلش خطوط کانسپتمه که به اشکال هندسی تبدیلش کردم.این کانسپتمهسلام میتونم بپرسم دلیل استفاده از این همه مثلث چیه ؟
سلام همشهری
سلام.دلیلش خطوط کانسپتمه که به اشکال هندسی تبدیلش کردم.این کانسپتمه
دانشگاه آزاد... مرسی واسه خوش آمدگویی... خیلی خوشحالم که اینجام...سلام کدوم uni هستی؟
سلام.ما همشهری هستیم مگه؟من اصفهان هستم.سلام همشهری
نمی دونم چرا یه کم طرحت سنگین به نظرم میاد
شاید مثلث ها زیاد تکرار شدن
اگه دوست داشتی اسم استادتو بگو
سلامسلام.ما همشهری هستیم مگه؟من اصفهان هستم.![]()