کرکسیون پروژه های طراحی معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خواهش میکنم وروجک جان ...
فقط ببخشید دیر شد
اگه بشه در فرصت های بعدی شاسی های طرح یکم رو هم میذارم ...
نمی خواین روش نظر بدین :redface:
بزارین دقیق بررسی کنم
البته من کمتر رو کار ترم بالایی هام نظر میدم:w16:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرح 1 ...

طرح 1 ...

این هم طرح یکم البته شاسی هاش رو خیلی تند بستم دیر شده بود ولی کارم رو خیلی دوست دارم
[URL=http://www.picup.ir/viewer.php?file=h9jvjc-DSCF5961.JPG.jpg]
[/URL]

[URL=http://www.picup.ir/viewer.php?file=ehbh84-DSCF5962.JPG.jpg]
[/URL]

[URL=http://www.picup.ir/viewer.php?file=xxt71v-DSCF5963.JPG.jpg]
[/URL]

:gol::gol::gol::gol::gol:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
هر چه سعی کردیم عکس ها رو در سایز گنده ببینیم نشد

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

ممنون

سلام .. خوبین ؟ تایپیک با حالی هستش اما واقعا وقت میخواد ... به هر حال دستت درد نکنه.. اما در مورد کارت .. : معماری اولا سلیقه ای نمیشه در مورد کار کسی زیاد قضاوت کرد .. آخه شاید و حتما یک معمار واسه هر خطی که میکشه دلیلی داره ... اما کار شما : به هر حال دستت در نکنه با اینکه یک حجم ساده هست اما با بازی کردن احجام و کار روی بدنه ها میشه یک کار خوب بشه ..

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
هسلام .. خوبین ؟ تایپیک با حالی هستش اما واقعا وقت میخواد ... به هر حال دستت درد نکنه.. اما در مورد کارت .. : معماری اولا سلیقه ای نمیشه در مورد کار کسی زیاد قضاوت کرد .. آخه شاید و حتما یک معمار واسه هر خطی که میکشه دلیلی داره ... اما کار شما : به هر حال دستت در نکنه با اینکه یک حجم ساده هست اما با بازی کردن احجام و کار روی بدنه ها میشه یک کار خوب بشه

این ماکت اتود طرح 2 خودمه که مو ضوع منم گالری هنر بود .. نظرتون رو بگید ..

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .. خوبین ؟ تایپیک با حالی هستش اما واقعا وقت میخواد ... به هر حال دستت درد نکنه.. اما در مورد کارت .. : معماری اولا سلیقه ای نمیشه در مورد کار کسی زیاد قضاوت کرد .. آخه شاید و حتما یک معمار واسه هر خطی که میکشه دلیلی داره ... اما کار شما : به هر حال دستت در نکنه با اینکه یک حجم ساده هست اما با بازی کردن احجام و کار روی بدنه ها میشه یک کار خوب بشه

طرح 2 ما هم به موضوع گالری هنر بود اینم حجم های اتودم شما هم نظر بدبد ..

raha

مدیر بازنشسته
وروجک جان یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که ,علت کج کردن دیوارهای فضای ورودیت چیه؟ کانسپت خاصی داشتی؟ اینو به این خاطر میپرسم که اصولا یه معمار برای هر خطش باید دلیلی داشته باشه...
یه مثءله دیه که توی طرحت دیدم اینکه فضای خیلی زیادی رو اختصاص دادی به فضای تقسیم ,پرت فضاییت خیلی زیاده...
و اینکه اتاق خواب ,نباید هیچ وقت نزدیک در درودی باشه...
یه دونه دیگه بگم...اینکه, آشپزخونه همیشه باید در ارتباط مستقیم با نشیمن خونه باشه...
اون راهروی درازه ته خونت هم نمی دونم علتش چیه... خودتو تو یه همچین فضایی ببین , چه حسی بهت دست میده؟؟!!
................
عزیزم اینا رو گفتم چون خودت خواسته بودی که نظر بدیم...
یه پیشنهاد هم دارم اینکه هیچ وقت با کامپیوتر خونه طراحی نکن... یا فقط واسه دسن آخرش از اتوکدو... استفاده کن... چون یه خونه رو باید حس کنی, وبا احساست اونو طراحی کنی ...سعی کن همیشه خودتو تو فضایی که طراحی میکنی ببینی... درکش کنی... تناسباتو در نظر بگیری... روابطو حل کنی...موفق باشی;)
منم یه طرح خونه دارم اگه خواستین میزارم ببینید

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
علت کج کردن پلان ایده از پلان کانون وکلای دادگستری استاد میرمیران هست
اتاق خواب کنار ورودی به اتاق مهمان تعلق داره که معمولا بهترین فضاست
آشپزخونه مستقیما به هال راه داره منظورتو نفهمیدمااااااااااااااااا
من اینو دستی کشیییییییییییییییییییییییییییییدم رفیق
یعنی اینقد کارم درستهههههههههه؟
آخ جون
ممنون که وقت گذاشتی رهااااااااااااااا جون

raha

مدیر بازنشسته
علت کج کردن پلان ایده از پلان کانون وکلای دادگستری استاد میرمیران هست
اتاق خواب کنار ورودی به اتاق مهمان تعلق داره که معمولا بهترین فضاست
آشپزخونه مستقیما به هال راه داره منظورتو نفهمیدمااااااااااااااااا
من اینو دستی کشیییییییییییییییییییییییییییییدم رفیق
یعنی اینقد کارم درستهههههههههه؟
آخ جون
ممنون که وقت گذاشتی رهااااااااااااااا جون

وروجک جان ... من همه پست ها رو نخونده بودم ... تازه متوجه شدم که قبلا این نکاتو به سایر بچه ها گفتی.... اما نظر شخصی من اینه که برای ایده گرفتی از بزرگان معماری باید از نوع تفکر و نوع برخوردشون با یه پروژه و طریقه حل مسا له اشون ایده گرفته بشه مثلا در رابطه با استاد میرمیران, چیزی که من قبلا در بارشون خوندم اینه که ایشون از دیاگرام فرم و فضای مابین استفاده میکنند در کارهاشون .در رابطه با همین کانون وکلای دادگستری هم یه فضای مورب هست که مکعب رو قطع کرده ... اما به نظرت آیا ایشون اگه قرار بود یه خونه رو طراحی کنند به این صورت که شما با مساله برخورد کردید عمل میکردن ...من خودم همیشه دنبال علت ها میگردم ...به نظرم تقلید صرف از فرم زیاد جوابگو نیست ...اون هم برای 2 موضوع کاملا بی ربط... یه خونه خیلی جالب تر از اینها میتونه از آب در بیاد به این شرط که هدف اصلی رو فراموش نکنیم... هر کس که طرحت رو ببینه اولین سوالی که به ذهنش میاد همین علت کج کردن دیواره... حالا آیا همیشه شما حضور دارید که مثلا اینجوری توجیه کنید که از فلان معمار در فلان کارش الهام گرفتم...
شما میتونستید با مطالعه در رابطه با استاد میرمیران در پروژه های مختلفی که کار کردن به یه شناختی از ایشون و نوع معماری وطراحیشون برسید... و به شیوه ایشون خونتونو طراحی کنید که حالا ممکن هم هست به هیچ وجه مشابه هیچ کدوم از کارهای ایشون نشه چرا که این کار شما یه پروژه مستقله برای خودش و شما هم میرمیران نیستی...
مشکلات طرحتو هم بقیه بچه ها خیلی خوب اشاره کردن که البته چون ظاهرا مربوط به درس مقدمات هست طبیعیه...
خیلی خوبه که کارتو به نقد میزاری تا مشکلات طراحیت برطرف بشه...
ببخش که من عجولانه رو کارت نظر داده بودم ... موفق باشی;)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ممنون رها
اما کار فلسفی بود
دقیقا همین هر کس که از میرمیران ندونه نمیتونه علت ها رو بفهمه

abno0s

عضو جدید
سلام بچه ها... من آبنوس هستم... دانشجوی معماری... دانشگاه مشهد...
دوس دارم اینجا فعالیت کنم... جالبه محیط اینجا... خوش اومدم؟!

آخرین ویرایش:

mazon

عضو جدید
سلام.طرح من یه مجموعه فرهنگی تفریحیه.کانسپتم این عکسیه که گذاشتم.و آخرین ماکت اتودم را هم میبینید.لطفا نظر بدین تا ایرادهاشو برطرف کنم.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.طرح من یه مجموعه فرهنگی تفریحیه.کانسپتم این عکسیه که گذاشتم.و آخرین ماکت اتودم را هم میبینید.لطفا نظر بدین تا ایرادهاشو برطرف کنم.
سلام دوست عزیز
من کوچکتر از انیم که راجع به کانسپت و ایده بتونم نظر بدم اما به نظرم ذهن فعالی داری هرچند متوجه ارتباط این عکس به طرحت نشدم
در مورد حجمت من فکر می کنم با توجه به موضوعش به خاطر داشتن زوایای تند و همینطور حجم صلب یکم خشن شده در حالی که موضوعت تا حد زیادی دستتو برای فرم و چشم نوازیش باز میذاره(به عکس کار اقای amirabbas...دقت کن)
به قول استادمون مثل کیکی درسته ای که بعد از پختش تصمیم گرفتی یه جاهاییش رو همینطوری برش بزنی
بازم ببخشید که پا تو کفش بزرگترا کردم و نظر دادم
موفق باشی;)

mazon

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من کوچکتر از انیم که راجع به کانسپت و ایده بتونم نظر بدم اما به نظرم ذهن فعالی داری هرچند متوجه ارتباط این عکس به طرحت نشدم
در مورد حجمت من فکر می کنم با توجه به موضوعش به خاطر داشتن زوایای تند و همینطور حجم صلب یکم خشن شده در حالی که موضوعت تا حد زیادی دستتو برای فرم و چشم نوازیش باز میذاره(به عکس کار اقای amirabbas...دقت کن)
به قول استادمون مثل کیکی درسته ای که بعد از پختش تصمیم گرفتی یه جاهاییش رو همینطوری برش بزنی
بازم ببخشید که پا تو کفش بزرگترا کردم و نظر دادم
موفق باشی;)

ممنون.در مورد صلب بودنش اره راس میگی.آخه هنوز گشودگی ها شو نذاشتم.اما در مورد برشها کاملا مطابق کانسپته.:w10:

ارشیتکت86

عضو جدید
چه خوب طرح منم همینه مجتمع تفریحی تحقیقاتی که البته اداری واقامتیم داره طرح چندید شما؟؟

ارشیتکت86

عضو جدید
بچه ها شما چی جوری محوطه طراحی میکنید کار من شامل مجتمع اداری تحقیقاتی اقامتی رستوران ونماز خونه است واسه طراحی سایت مونده ام چیکار کنم لطفا
کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا