کرمانشاه تسلیت...

paisa

کاربر بیش فعال
فرو میریزدش بر سر، هرآنچه مانده بود آباد
دلش از درد می جوشد زمین،درمانده از بیداد
تلی از مرگ میبارد،کسی آهسته می نالد
و می بلعد صدایش را،به نعره دیوی از بیداد

پاییز خیلی زرد در کرمانشاه

candle_lights-13.jpg
متاسفانه شب گذشته زلزله ای به قدرت 7.3 قسمتی از ایران را لرزاند. شدت این زمین لرزه باعث شد تا برخی از استان های غرب کشور به خصوص کرمانشاه نیز به لرزه درآیند.در پی این زلزله تا این لحظه تعداد زیادی از هموطنانمان جان باخته و هزاران نیز مصدوم شده‌اند.
به همه هموطنان عزیز و به خصوص بازماندگان این حادثه تلخ تسلیت عرض میکنیم. از هرگونه کمک و یارى به زلزله زدگان دریغ نکنیم.
برای نجات عزیزانی که در زیر آوار محبوس شده اند دعا کنید. به امید نجات همه هموطنان عزیز و آرزوی صبر برای مصیبت زدگان...

em67ii3e5nslyg35eh3r.jpg

paisa

کاربر بیش فعال
لحظات مخوفی بود مخصوصا غرش زمین که هر لحظه شدید تر میشد یک لحظه فک کردم اخر دنیا شده

خدا بهشون صبر بده

ما هم به شدت احساس کردیم واقعا در اون لحظه هیچ عکس العملی نمیشه نشون داد.خدا صبرشون بده

paisa

کاربر بیش فعال
باز لرزید...
تمام جانم، با او لرزید...

با او که کودکش را
زیر آوار جستجو می کرد
با او که صدای نفس‌های مادرش را
هنوز می‌شنید

با او که
پدر را میان سنگ‌ها
جستجو می‌کرد
تمام روحم؛ جسمم جانم، لرزید...

دوباره آه
دوباره درد...
دوباره بی‌کسی...
دوباره عکس و قاب...
دوباره رنج و درد... دوباره زلزله...
دوباره لرز مرگ... دوباره نام او...

و او
صدای یا خدا
خدای کشورم
آه که چه قدر سخت است...

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
لحظات مخوفی بود مخصوصا غرش زمین که هر لحظه شدید تر میشد یک لحظه فک کردم اخر دنیا شده

خدا بهشون صبر بده

شما اونجا بودین؟ یادمه چندتا از بچه های باشگاه قدیما کرمانشاهی بودن خداکنه حال همه شون خوب باشه

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دردناکترین تصویر از زلزله کرمانشاه

تصویری دردناک از مادری عزادار که کودک خردسالش را در زلزله یکشنبه شب کرمانشاه، از دست داد.
...
خدایا خودت صبر بده :cry::(

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا خودش کمک حالشون باشه..
ماهم زمین لرزه رو حس کردیم..از همه زمین لرزه‌هایی ک دیده بودم طولانیتر بود..

واقعا خیلی ناراحت کنندس..تلفات زیاده..
خدا بهشون صبر بده.. :-((((((((
ما هم حس کردیم
من اولین بارم بود که...
حدود یک دقیقه طول کشید.
...
خدا به همه هم وطنانمون تو استان کرمانشاه صبر بده

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در خوزستان لرزش زمین رو حس نکردیم خیلی کم بود، فقط از تکون خوردن لوستر متوجه شدیم جایی زلزله اومده، که بلافاصله خبر زلزله رو شبکه خبر اعلام کرد.

آخرین آمار:

پیوست ها

• 32y45.jpg
    32y45.jpg
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ترانه3

کاربر بیش فعال
هیچی نمیتونم بگم هنوز تو شوکم ...

دوستان تورا خدا براشون کمک بفرستین اونا تو این سرما به کمک مردم احتیاج دارن دولت که ..... هیچی ...
هر کی اخبار ساعت 23 دیشب را دیده باشه میدونه چی میگم که چطور حرفای ...... دروغ در اومد... و بقیه مسئولین هم همینطور تو خونه های گرمشون نشستن و ....
نه برق دارن نه آب نه چادر نه پتو نه غذا مخصوصا در روستاها که هنوز مردم زیر آوارن, رسانه ها بر عکس خبررسانی میکنن

آخرین ویرایش:

paisa

کاربر بیش فعال
هیچی نمیتونم بگم هنوز تو شوکم ...

دوستان تورا خدا براشون کمک بفرستین اونا تو این سرما به کمک مردم احتیاج دارن دولت که ..... هیچی ...
هر کی اخبار ساعت 23 دیشب را دیده باشه میدونه چی میگم که چطور حرفای ...... دروغ در اومد... و بقیه مسئولین هم همینطور تو خونه های گرمشون نشستن و ....
نه برق دارن نه آب نه چادر نه پتو نه غذا مخصوصا در روستاها که هنوز مردم زیر آوارن, رسانه ها بر عکس خبررسانی میکنن

دوست عزیزم درست میگن.حتی از ویس ها و کلیپ هایی که خود اهالی سر پل ذهاب فرستادن میشه فهمید که تعداد عزیزان از دست رفته بیش از چیزیه که تلویزیون اعلام کرد.الان وظیفه ما اینه که کمکشون کنیم به هر طریق که از دستممون برمیاد.بخصوص اینکه تو این هوای سرد چادرم بهشون به تعداد کافی ندادن.اما چه فایده که اینم مثله پلاسکو چندروزی به یاد مردم بیشتر نیست و همه چی عادی میشه اما اگر یک لحظه خودمون رو بجای اونها بذاریم میبینیم خیلی شرایط سخت و ناراحت کننده ایه.

paisa

کاربر بیش فعال
من گروه خونیم o+ رفتم خون بدم گفتن وزنت کمه ازت نمی گیریم:(

منم الان اومدم خونه. وقتی رفتم سازمان انتقال خون گفت خودت کم خونی شدید داری فشارت هشته باید خون بهت تزریق کنیم والا.کلی خجالت زده اومدم بیرون

*M.A*

کاربر بیش فعال
لیست اقلام مورد نیاز برای کمک به ⁧ زلزله ⁩ زدگان ⁧ کرمانشاه ⁩

‏۱. پتوی سالم و تمیز
‏۲. لوازم گرمایشی
‏۳. چادر
‏۴. کنسرو و خشکبار و آب معدنی
‏۵. لوازم بهداشتی
‏۶. داروهای ضروری
‏۷. شیر خشک و وسایل بهداشتی نوزاد

‏کمک ها را به سازمان ⁧ هلال احمر ⁩ تحویل دهید

شماره ‌حساب‌های تایید شده هلال‌‌احمر برای دریافت و ارسال کمک‌های نقدی به زلزله زدگان

شماره حساب 99999 به نام هلال احمر نزد بانک‌های ملی، ملت، صادرات، رفاه،‌ مسکن،‌ دی، تجارت،‌ سپه،پارسیان، شهر،‌ آینده و رسالت.
702070(ارزی دلار) 800300 (ارزی یورو) بانک ملی
1404440(ارزی دلار) بانک ملت

پرداخت آسان موبایلی
*741*3*112#

شماره کارت
6104337770064606

صفحه ی مربوطه به کمک‌های مردمی سایت هلال‌احمر برای حصول اطمینان
http://www.rcs.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=144&newsview=102927

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
مصیبت وارد شده به هموطنان ِجان در کوه های بلاخیز غرب کشور را به نوبه خودم تسلیت میگم.
برای هموطنان کُرد دعا میکنیم

کمک به این عزیزان فراموش نشه..
هیهات که سرپل ذهاب و قصر شیری نسلی را فدا کردند تا جنگ از مرز به دل کشور نرسد! بمب و گلوله و خمپاره را در منازلشان پذیرا بودند تا جنگ به دل کشور نرسد.
اگر می توانید با اهدای خون جان عزیزان زیر آوار مانده را نجات دهید دریغ نکنید.
ولله که دیگر تحمل از دست دادن عزیزانمان را نداریم.

(مسئله ی کمبود خون خیلی جدی ست)

اینبار برای
کردستان
سرپل ذهاب
ازگله
قصر شیرین
تازه آباد

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اونجا بودین؟ یادمه چندتا از بچه های باشگاه قدیما کرمانشاهی بودن خداکنه حال همه شون خوب باشه

نه من ایلام هستم اینجا هم خساراتی دیده اما نسبت به کرمانشاه کمتر چندین ساختمان به کلی خراب شده ( در چوار ) بعضی خانه ها 20 الی 30 % اما قشنگ حال و هوای کرمانشاه و داشت زلزله دیشب هم چندین بار زلزله اومد ساعت 2 شب که کاملا حسش کردم

paisa

کاربر بیش فعال
لیست اقلام مورد نیاز برای کمک به ⁧ زلزله ⁩ زدگان ⁧ کرمانشاه ⁩

‏۱. پتوی سالم و تمیز
‏۲. لوازم گرمایشی
‏۳. چادر
‏۴. کنسرو و خشکبار و آب معدنی
‏۵. لوازم بهداشتی
‏۶. داروهای ضروری
‏۷. شیر خشک و وسایل بهداشتی نوزاد

‏کمک ها را به سازمان ⁧ هلال احمر ⁩ تحویل دهید

شماره ‌حساب‌های تایید شده هلال‌‌احمر برای دریافت و ارسال کمک‌های نقدی به زلزله زدگان

شماره حساب 99999 به نام هلال احمر نزد بانک‌های ملی، ملت، صادرات، رفاه،‌ مسکن،‌ دی، تجارت،‌ سپه،پارسیان، شهر،‌ آینده و رسالت.
702070(ارزی دلار) 800300 (ارزی یورو) بانک ملی
1404440(ارزی دلار) بانک ملت

پرداخت آسان موبایلی
*741*3*112#

شماره کارت
6104337770064606

صفحه ی مربوطه به کمک‌های مردمی سایت هلال‌احمر برای حصول اطمینان
http://www.rcs.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=144&newsview=102927

ممنون از اطلاع رسانیتون دوست خوبم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز