سلام خیلی ممنون ایشالله قسمت شمازیارت قبول!!!!!!
سلام خیلی ممنون ایشالله قسمت شمازیارت قبول!!!!!!
سلام ایشالله قسمت شما هم بشهسلام......................زیارتتون قفول باشه!!!!..............
چاکر دادا مخلصتیم سلام خوبی خیلی ممنون ایشالله قسمت تو هم بشه نه اصن با هم بریم کربلا پی اس بزنیم اونجا سولاخ سولاخت کنم خخخخخخخخخخخخخخخخخبه به سلامرسیدن ب خیرخوش اوووومدیزیاااارت قبول![]()
خووووووووووووو تو باش من بهت غذا میدم سوغات میدم هر چی بخوای میدم خخخزیارت قبول کربلایی یاسین .
ایشالا سفر مکه .
بعد اون وقت چیو ما باید بخوریم وبیاشامیم ...
چیزی نذاشتی ک![]()
سلام همشهری خوش اومدی ایشالله قسمت شما هم بشهسلام زیلرتتون قبول باشه.... خوشا به سعادتتون....انشاءالله سایر سفر های زیارتی قسمتتون شه
داشتم تو یه تالار میگشتممث اینکه امروز زیاد سرتون شلوغ نیس؟
سلام خوش اومدی ایشالله قسمت توهم بشه ما دست بوس بیاییمزیارت قبول...خوش اومدی...![]()
خواهش میکنم خوش اومیدن ایشالله قسمت شما هم بشهزیارت قبول.ممنون از دعوتتون
سلام تشکرسلامزیارتتون قبول![]()
ایشاالله برای خودتایشالا بیام مهمونی مکه ات دادا
دیگه چیییییییییییی تو چقدر کم توقعی برادر ایشالله قسمت تو بشه بیاییم بترکونیماقا سوغاتی من چی ششششششششششد؟ من که چیز زیادی نمیخام یه کتونی یه سوشرت و تی شرت و شلوار و حالا اگه خواستی یه پیراهنم بده دیگههههههههههههه خسیس ناش
بله عالی بود ایشالله قسمت شما هم بشه بیاییم دست بوسیسلام داداش یاسین زیارتت قبول.خوبی؟خوش گذشت؟؟جای مارو هم خالی کردین؟خوشا به سعادتتون
ایشاللهبه به زیارت قبول!ایشالا دسته جمعی بریم مکه!
اقا سوغاتی من چی ششششششششششد؟ من که چیز زیادی نمیخام یه کتونی یه سوشرت و تی شرت و شلوار و حالا اگه خواستی یه پیراهنم بده دیگههههههههههههه خسیس ناش
خواهش میشهببخشید دیر شد زیارت قبول التماس دعاااااااااا
تنکس لیدیسلام آقا یاسین گل. خوبین؟ پیجتون رو بلاک کردین و نشد که جوابتون رو بدم.... نمیدونستم چه کنم،مجبور شدم بیام اینجا پیغام بدم!
خوش اومدین به تهران...![]()
مرسیزیارت مقبول حق
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمونی کربلایی یاسین جون(( یاس منم )) | مناسبتها | 236 |