زیارتـــ قبـول ...
سلام خوش اومدی .... هااااااااااااااااااااااااااااااااااااگوشت قربونی یادت نره:-D:-(
خوب خودشون رفتن دیگه مگه باید مجبورشون کنم بموننلااقل نهار نگهشون میداشتی...همه رفتن که![]()
به افتخار بچه محل بزن لایکونه ما راضی به زحمتشون نیستیم همین که دور هم بودیک خوش گذشت کافیه
مخلصتم داداشی قربونت برم عزیز دل یاسیکربلایی،بلا ملات دو بامپی تو مخچم :دیخوش اومدییییی
خخخخخخخ ما اینیم دیگه راسی تا یادم نرفته سلام خوبی مگه میشه فکر نکرده باشم دادا تو شماره حساب بفرس من جون خودمو میفرسم برا داداشم ..... ایشالله قسمت تو داداقبول باشه.چی راحت سور دادن رو بیخیال شدی دادا؟با ما هم؟فکر کردی.شماره حساب میدم نقدا بفرست دادا.تازه سوغاتی هم هس.بودو بفرس تا بقیه رو خبر نکردم.آییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ملت.قبول باشه دادا
چه کنیم یه دونه ایی بچه محلشرمنده می فرمایید![]()
جاااااااااااااااااااااان چیییییییییییییییی ماشین میخواییی باشه میدم ماشین خودمو بدم چطوره البته ناقابله ادرس بده میارم دم خونتون میذارمممنووووووووووووووونمایشالاااااااااااااماشین موخواااااااااااااااام زود تند سریع بفرس دم خونه کار دارم!
خخخخخخخخخخخخخخخ
![]()
جااااااااااااااااااااااان .......................این آقا هنوز جوونه بلد نیست سر ظهر نذاره مهنونا برن.شما به بزرگواری خودتون ببخشیدش.من از طرف ایشون عذرخواهی میکنم![]()
هههههههههههههه چه لحن جالبی دارین برای حرف زدن معلومه نوه ها مادر بزرگ فهمیده و با سوادی دارن و کلی هم کیف میکنن واقعا خوشبحالشون ......... ایشالله خوب میشن مطمن باش اگه نشد هر چی میخوایی به من یاسین بگو .....نمی دونید چقدر ممنونتونم ان شا الله خدا همه مریض ها رو شفا بدهو به لطف خودش یه نگاهی ام به نوه من بندازه
...از بابت رشته تون هم آسیاب ما همه چی خورد می کنه : زبان
، کشاورزی ،
برق
، الکترونیک ، کامپیوتر
نه ببخشید رایانه ) خلاصه آب حوض می کشیم ...با اجازه ---- خفه می کنیم
و غیره ... مثل اون پزشکه
که روی تابلوش نوشته بود : دکتر قلب
و عروق و داخلی
و پوست و غیره ... مریضه هم رفته بود پیشش گفته بود: آقای دکتر من و غیره ام
درد می کنه ... دکتره گفته بود : وغیره دیگه چیه؟ مریضه گفته بود: خودتون نوشتید دکتر "وغیره" هستید!!!! بازم یه دنیا سپاس از دعاهاتون و ازاینکه یادمون بودید![]()
![]()
سلام خوش اومدین ایشالله روزی شما هم بشه ......... مگه میشه دوستان خوبی مثل شما رو دعا نکرده باشم شما هم تو خاطرم بودیسلام آقا یاسین ...رسیدن به خیر ...زیارتتون قبول ... ایشالا بازم قسمتتون بشه ... ایشالا دعامون کرده باشین ؟! یادتون نرفته که ؟![]()
جااااااااااااااان اقا مهمون دعوت میکنی خخخخخخخ خودت اضافی هسی:دیاقایون و خانوما,دانشجوها بیان خونمون, شام گیمه داریم
یاسین من حق اب و گل دارما, ساری زندگی کردم
خیلی ممنون سلام خوش اومدی ایشالله قسمت شما هم بشهبه به به کربلایی عزیز زیارتت قبول برادر .......انشاالله سفر حج واجب ...
سلام خوش اومدین ایشالله قسمت شما هم بشه بله مهمونی که باید دو سه تای دیگه بدم تا اون روز برسن خدا کریمه خخخخخخخخخخخخاقا زیارت قبول انشالله از این سفرا زیاد باشه مهمونی زیاد بدی![]()
سلام خوش اومدین ایشالله قسمت شما هم بشهزیارتـــ قبـول ...
سلام خوش اومیدن ایشالله قسمت شما هم بشهسلــــــامزیارتتون قبول !![]()
سلام خیلی ممنون ایشالله قسمت شما هم بشهزیارت قبول
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمونی کربلایی یاسین جون(( یاس منم )) | مناسبتها | 236 |