کربلایی امد.........

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به سلام
رسیدن ب خیر
خوش اوووومدی
زیاااارت قبول :)

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

زیلرتتون قبول باشه....

خوشا به سعادتتون....

انشاءالله سایر سفر های زیارتی قسمتتون شه

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیارت قبول کربلایی یاسین .
ایشالا سفر مکه .
بعد اون وقت چیو ما باید بخوریم وبیاشامیم ...:D
چیزی نذاشتی ک :d

سرسخت

عضو جدید
ممنووووووووووووووونم :smile: ایشالااااااااااااا
ماشین موخواااااااااااااااام زود تند سریع بفرس دم خونه کار دارم! :Dخخخخخخخخخخخخخخخ:w12:

naser.66

عضو جدید
قبول باشه.چی راحت سور دادن رو بیخیال شدی دادا؟با ما هم؟فکر کردی.شماره حساب میدم نقدا بفرست دادا.تازه سوغاتی هم هس.بودو بفرس تا بقیه رو خبر نکردم.آییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ملت.قبول باشه دادا

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبول باشه.چی راحت سور دادن رو بیخیال شدی دادا؟با ما هم؟فکر کردی.شماره حساب میدم نقدا بفرست دادا.تازه سوغاتی هم هس.بودو بفرس تا بقیه رو خبر نکردم.آییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ملت.قبول باشه دادا
خخخخخخخ ما اینیم دیگه راسی تا یادم نرفته سلام خوبی مگه میشه فکر نکرده باشم دادا تو شماره حساب بفرس من جون خودمو میفرسم برا داداشم ..... ایشالله قسمت تو دادا

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنووووووووووووووونم :smile: ایشالاااااااااااااماشین موخواااااااااااااااام زود تند سریع بفرس دم خونه کار دارم! :Dخخخخخخخخخخخخخخخ:w12:
جاااااااااااااااااااااان چیییییییییییییییی ماشین میخواییی باشه میدم ماشین خودمو بدم چطوره البته ناقابله ادرس بده میارم دم خونتون میذارم

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونید چقدر ممنونتونم ان شا الله خدا همه مریض ها رو شفا بده
و به لطف خودش یه نگاهی ام به نوه من بندازه
...از بابت رشته تون هم آسیاب ما همه چی خورد می کنه : زبان
، کشاورزی ،
برق
، الکترونیک ، کامپیوتر
نه ببخشید رایانه ) خلاصه آب حوض می کشیم ...با اجازه ---- خفه می کنیم
و غیره ... مثل اون پزشکه
که روی تابلوش نوشته بود : دکتر قلب
و عروق و داخلی
و پوست و غیره ... مریضه هم رفته بود پیشش گفته بود: آقای دکتر من و غیره ام
درد می کنه ... دکتره گفته بود : وغیره دیگه چیه؟ مریضه گفته بود: خودتون نوشتید دکتر "وغیره" هستید!!!! بازم یه دنیا سپاس از دعاهاتون و ازاینکه یادمون بودید
هههههههههههههه چه لحن جالبی دارین برای حرف زدن معلومه نوه ها مادر بزرگ فهمیده و با سوادی دارن و کلی هم کیف میکنن واقعا خوشبحالشون ......... ایشالله خوب میشن مطمن باش اگه نشد هر چی میخوایی به من یاسین بگو .....

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آقا یاسین ...رسیدن به خیر ...زیارتتون قبول ... ایشالا بازم قسمتتون بشه ... ایشالا دعامون کرده باشین ؟! یادتون نرفته که ؟:D
سلام خوش اومدین ایشالله روزی شما هم بشه ......... مگه میشه دوستان خوبی مثل شما رو دعا نکرده باشم شما هم تو خاطرم بودی

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقایون و خانوما,دانشجوها بیان خونمون, شام گیمه داریم;)
یاسین من حق اب و گل دارما, ساری زندگی کردم
جااااااااااااااان اقا مهمون دعوت میکنی خخخخخخخ خودت اضافی هسی:دی

اره هیشکی داداش مسعود نمیشه

بیا بریم تو پارک شهرداری بزن برقص تا بیان جمعمون کنن خخخخخخخ