کدام یک از نهادهای زیر نقش موثرتری در گسترش ارزش های اخلاقی در جامعه دارد؟ (چند گزینه ای)

کدام یک از نهادهای زیر نقش موثرتری در گسترش ارزش های اخلاقی در جامعه دارد؟ (چند گزینه ای)

• مجموع رای دهندگان
    68
  • نظرسنجی بسته .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز و عذر خواهی:gol:

در نظر سنجی قبل مشکلی وجود داشت (یک گزینه مهم رو فراموش کرده بودم) که مانع از آن میشد که به نتیجه درست دست پیدا کنیم ضمن آنکه در مورد گزینه "صدا و سیما" هم شبهاتی وجود داشت که بعضاً مانع شرکت دوستان در نظر سنجی شد.

منظور از صدا و سیما، صدا و سیمای جمهوی اسلامی ایران نیست، منظور مفهوم کلی صدا و سیماست، سیما یعنی آن چیزی که از تلویزیون پخش میشود و صدا یعنی آن چیزی که از رادیو پخش می شود، چه داخلی و چه خارجی. به عبارت بهتر منظور ما آن است که قدرت هریک از نهادهای فوق در احیای ارزش های اخلاقی و گسترش آن در جامعه چقدر است؟

این نظر سنجی، سومین و آخرین نظر سنجی از چند نظر سنجی ای است که با قرار قبلی با یکی از کاربران عزیز (essi4300) جهت بررسی اعتبار نظر سنجی های انجام شده در این باشگاه و بررسی امکان مطابقت نتایجش با جامعه ایران، قرار خواهم داد، ممنون میشم با حضور گستردتون و دعوت دوستانتون به این نظر سنجی اعتبارش رو تا حد ممکن بالا ببرید.

در این نظر سنجی چند گزینه رو میتونید انتخاب کنید.

ممنون از همگی:smile::gol:

کدام یک از نهادهای زیر نقش موثرتری در گسترش ارزش های اخلاقی در بین افراد جامعه دارد؟
1)مراکز آموزشی
2)دوستان، همکاران و همکلاسی ها
3)صدا و سیما
4)خانواده

آخرین ویرایش:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اولي ، دوم سومي :D
اول اولي چون همه ي افراد جامعه در اون بزرگ ميشن و وقت بسيار خوبي داره تا يه فرهنگ رو در جامعه نهادينه كنه
ولي الان اصلا خوب نيست مخصوصا آموزش پرورش دانشگاهم كه هيچي ...
صدا سيمام بايد اين كارو بكنه كلا بايد چيزاي خوب و كاراي خوب و فرهنگ خوب و ... خوب نشون بده ... :D

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب همه ی این موارد تاثیر داره
هرکدوم در بازه ی زمانی بیشتری با یک شخص مذکور باشن بیشتر هم تاثیر میذارن...
البته این به نوع آدما هم بستگی داره http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

به نظر من:
اول خانواده
بعدم صدا و سیمای رسمی کشور ( حالا هر کشوری )

چون خانواده اولین محیطی هستش که توش قرار میگیریم
بعدشم به خاطر علاقه ای که به افراد خانواده داریم به حرفاشون اهمیت بیشتری میدیم
حتی اگه 80% جامعه هم جوره دیگه ای فکر کنن بازم گرایش آدما به طرز فکری خانواده هاشون بیشتره...
فرهنگ سازی هم باید از بالا توی جامعه تزریق بشه
و صدا و سیما هم خیلی بیشتر از بقیه منابع اطلاع رسانی مخاطب داره :w16:

ولی دوستان و مراکز آموزشی بازه ی زمانی کمتری رو با اون شخص میگذرونن...

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من همه موارد ذکر شده تاثیر دارند اما الویتشون و نقششون در گسترش ارزش های اخلاقی در جامعه متفاوت هست و درجه بندی داره...

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا کوچک هستی خانواده
همین که وارد جامعه شدی میشه دوستان ( که مهمترین مورد میتونه باشه چراکه تا آخر عمرت این گروه هستند که مسیری رو با هم طی میکنند و به اشتراکات اخلاقی زیادی با هم میرسند و برنامه های مشابهی رو برای زندگی شکل میدهند.)،
البته همکاران و همکلاسی ها نمی تونن در شکل دهی شخصیت نقش اساسی همچون دوست داشته باشند.
همزمان میشه گفت مراکز آموزشی می تونن موثر باشند با رسانه
اما رسانه بیشتر میتونه درجهت افت اخلاقی موثر باشه تا تقویت اخلاق.( این تجربه شخصیه حالا)

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر همه دوستان کاملا درسته
همه عوامل نقش موثری دارند و انتخاب بینشون سخته.

ولی اگر شرایط استاندارد وایده آل باشد این صداوسیما است که نقش غالبتری بر گسترش ارزشهای اخلاقی به صورت کلان در سطح جامعه دارد و بقیه عوامل رو نیز تحت تاثیر خود قرار میدهد. تاثیری که صداوسیما بر فرهنگ و الگوی رفتاری خانواده دارد انکارپذیر نیست. ولی هستند خانواده هایی که سبک رفتاری ثابتی دارند و کمتر تحت تاثیر تبلیغات صداسیما قرار مگیرند.
مراکر آموزشی در سنین ابتدایی نقش خیلی موثری دارند ولی به مرور زمان این تاثیرات رنگ خودشون رو از دست میدهند.
ولی تاثیر دوست و همکار یک تاثیر مداوم و محسوس بر اعتقادات و رفتار یک شخص هست که نمیتوان به سادگی ازش رد شد.

chalipa123

عضو جدید
100در100خانواده در گسترش ارزشهای اخلاقی بیشترین تاثیر رو داره.

*Essi*

اخراجی موقت
تا سن نوجوانی و جوانی، خانواده و دوستان و مراکز آموزشی خیلی میتوانند موثر باشند.

اما از یک سنی به بعد، اکثرا تحت تاثیر رسانه ها قرار میگیرند و کمتر کسی پیدا میشود که به

رسانه مخالف باورهایش،گوش فرا دهد.

به امید آنکه همه ما تعصب بیش از حد و اعتماد زاید به باورهایمان را کنار بگذاریم. :gol:

rozan

عضو جدید
مراکز اموزشی بیشترین تاثیر رو میذارن اما تاثیر مخرب

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاثیری که خانواده داره هیچ کدامشون ندارند
حتی در سن بزرگ سالی
از نظرم مهمترین ارگان خانواده است
بعد صدا و سیما بی تاثیر نیست
البته دوستان و مراکز آموزشی هم تاثیر دارند ولی در قدرت خانواده حضم می شوند

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا سن جوانی و نوجوانی هست که شخص طابعیت خانوادشو داره از اون به بعد تحت شرایط محیطی قرار میگیره و این باعث میشه از این دوران به بعد نقش خانواده سنگین تر بشه چون وظیفه داره که پیوند بچه با خانواده رو حفظ کنه البته اون بکن نکن دوران قبل نباید وجود داشته باشه اما باید خانواده یک فیلتـر باشه بر سر عوامل بیرونی که تاثیر بدی بر جوان نذاره.

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من دوستان مخصوصا از نوع هم سن و سالش تو تعيين ارزشها نقشش از خانواده خيلي بيشتره
چون در دوره اي كه يه بچه داره اجتماعي شدن رو تجربه ميكنه از خانواده فاصله ميگيره و كم كم همون دوستاش روش تاثير ميذارن

sara.NET

عضو جدید
هر نهادي كه از دروغ پرهيز كنه و تو نمايش ِ اصالت هاي اخلاقي نه تند رو باشه ، نه سهل انگار
تعادل، اصل بقاي طبيعته ؛ هر نوع طبيعتي كه شما بگيد

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
به نظر من حدود 60 تا 70 درصد شخصیت انسان توی خانواده شکل می گیره
(یکی نیست بگه چطوری به این درصدا رسیدی!! )

بعد از اون هم مدرسه و نهایتا دانشگاه

انسان های کمی هستند که توی دنشگاه شخصیتشون عوض بشه،
چون اکثریت خیلی زودتر از این مرحله ظرفشون پر میشه

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
90 درصد در خاونواده شکل میگیره.
کسی که تو خونواده درست تربیت بشه دیگه کسی خارج از خانواده نمیتونه روش تاثیر بد بذاره.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من همه موارد ذکر شده تاثیر دارند اما الویتشون و نقششون در گسترش ارزش های اخلاقی در جامعه متفاوت هست و درجه بندی داره...

خوب اینو که خودمونم میدنستیم :D
همین درجه بندیش از نظر شما کدوماش مهمتره؟ ;)

alielec

عضو جدید
اینها هر کدوم در جایگاه خودشون خیلی می تونن موثر باشن.ولی من احساسم اینه که خانواده خیلی خیلی خیلی می تونه موثر باشه!البته این هم بر میگرده به اون شخصیت و طرز رفتار والدین.
بنده معتقدم اگر والدین کار خودشون رو درست انجام بدن فرزندان به آنها اعتماد خواهند کرد و اگر طرز تفکر و رفتاری توسط یک خانواده ی خوب در فرزند و دیگر اعضای خانواده شکل بگیره همه چیز حله!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر نهادي كه از دروغ پرهيز كنه و تو نمايش ِ اصالت هاي اخلاقي نه تند رو باشه ، نه سهل انگار
تعادل، اصل بقاي طبيعته ؛ هر نوع طبيعتي كه شما بگيد
خوب منظور ما هم همین است، اینکه اگر این نهادها درست و خوب باشند کدام بیشترین تاثیر را دارند؟

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من حدود 60 تا 70 درصد شخصیت انسان توی خانواده شکل می گیره
(یکی نیست بگه چطوری به این درصدا رسیدی!! )

بعد از اون هم مدرسه و نهایتا دانشگاه

انسان های کمی هستند که توی دنشگاه شخصیتشون عوض بشه،
چون اکثریت خیلی زودتر از این مرحله ظرفشون پر میشه
ولی من خیلی ها رو دیدم که توی دانشگاه، شخصیتشون کاملا عوض شده...:gol:

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
ولی من خیلی ها رو دیدم که توی دانشگاه، شخصیتشون کاملا عوض شده...:gol:

واقعا :que:
مثلا قبلا مذهبی بودن بعدا غیر مذهبی شدن؟ یا بالعکس؟؟

توی دور و بری های من همچین چیزی اتفاق نیفتاد، یا شاید هم من ندیدم

شاید توی دخترا بیشتر از پسرا باشه این داستان، خدا داند ...:gol::gol:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا :que:
مثلا قبلا مذهبی بودن بعدا غیر مذهبی شدن؟ یا بالعکس؟؟

توی دور و بری های من همچین چیزی اتفاق نیفتاد، یا شاید هم من ندیدم

شاید توی دخترا بیشتر از پسرا باشه این داستان، خدا داند ...:gol::gol:
بله. از هر دو نوعش بوده.
دوستانی دارم که ترم اول که وارد دانشگاه شدند اصلا قید و بندی نداشتند و ترم آخر چادری شده بودند.
یکی دو تا از همکلاسی هامون هم بودند که ترم اول اعتقادات مذهبی به مراتب قویتری نسبت به ترم آخر داشتند.
البته این موضوع در مورد آقایون هم صدق میکنه...

known

عضو جدید
خانواده خیلی اهمیت داره ولی وقتی شخص وارد جامعه میشه نقش خانواده کمرنگتر میشه :gol: