کدام طنز نوروزی رو پسندیدید ؟

کدام طنز نوروزی رو پسندیدید ؟

• مجموع رای دهندگان
    94
  • نظرسنجی بسته .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خب دیگه ............ نوروز سال 90 به اواخر عمرش نزدیک میشه ............ و دیگه این سال میره که از نو بودن خارج بشه
البته اصولا میگن 13 فروردین دیگه عید تمومه ولی ما تخفیف میدیم یه هفته هم میزاریم روش میشه 20 :smile:
امیدواریم که هر روزتون نوروز باشه و نوروزتون پیروز
بگذریم ........... بریم سر اصل مطلب
اگه یادتون باشه پارسال در قبال فیلمهای نوروزی مطالبی رو عنوان کردیم که البته متاسفانه تاپیکشو نمیبینم :(
به هر حال ........... این نیز بگذرد .......... البته حق میدم مال سال پیش بود دیگه ......... باشگاه به فضا احتیاج داره برای تضمین سرعت بالا

اما امسال فیلمها بد نبود .....................پنج فیلم پخش شد
پایتخت از شبکه یک
بچه ها نگاه میکنند از شبکه دو
راه در رو از شبکه سه
موج و صخره از شبکه تهران ( البته میگن بعضی شبکه های استانی )
وقتي خسرو قالپاق تحت تعقيب قرار مي‌گيرد ( حلقه شانس ) :warn:

تقریبا مضمون اصلی فیلمها یکی بود ولی خب با توجه به تفاوت کارگردانان بعضا اختلافات جالبی هم پیدا میشد که حال در قبال هر کدوم از فیلمها توضیح بیشتری میدم
قبل از اون توجه بشه که نظرسنجی چندگانه است .............. و خوبه که دوستان بهترین گزینه رو هم در این تاپیک از دیدشون بیان کنن
.
.
.
پایتخت :

پایتخت فیلمی بود با مضمون طنز و البته انتقادی ................ هر چند که توسط تشکلهای دانشجویی مازندران مورد انتقادات شدیدی قرار گرفت :cool:
داستان از این قرار بود ............. خانواده ای از علی آباد مازندران باخاور با کلی ذوق و امید میان تهران که زندگی بهتری داشته باشن و به واقع چی میگن شهر نشین بشن ............... ابتدای فیلم خیلی جالب بود ........ کوچه ای که اینا توش خونه گرفته بودن اسمش گنجشک بود ........... از چند نفر از مردم تهران با لهجه شیرین خودشون میپرسیدن ولی خب مردمن دیگه کاریشون نمیشه کرد:( ........... یه جا از یه بنده خدا خانمی پرسیدن در این باره که گفت کوچه قناری میدونم کجاست ولی گنجشک نه :biggrin:
آقا سرتونو درد نیارم خونه رو پیدا کردن ولی چشتون روز بد نبینه همین که واردش شدن دیدن صاب خونه توشه ...... :surprised:رو تخت افتاده ........ به نظرتون همین بود نه ....... بنده خدا دو سه روزی بود مرده بود :cry:
به هر حال کلی داستان پشت این قضیه خوابید ........... و اینا بنده خداها نتونستن برن تو خونه ای که خریدن زندگی کنن و به واقع از همون ابتدا طعم آوارگی رو چشیدن .............. چون مشکلاتی بود ........... اسباب و اثاثیه اون مرحوم تو خونش بود ........ طرفم شهرستانی بود ......... نزاشتن تهرون دفنش کنن ........ دوباره بردنش سمنان اگه اشتباه نکنم و در خونه رو اقوام اون فروشنده ساختمون که دیگه در دنیا نبود قفل کردن ....... تا تکلیف معلوم بشه
آقا چشتون روز بد نبینه ........ عید شد دیگه اقوامشون از شهرستان و یکی دیگشونم از مشهد زنگ موبایل نقی خریدار زدن و گفتن ما تهرونیم مهمون نمیخواین
اینا بنده خداها که آلاوالاخون شده بودن ........... رفتن تو این خونهه که البته غیر قانونی بود و بساط رو فراهم کردن برای تشریف فرمایی اقوامشون :D
سرتونو درد نیارم ............... همینطور بدبیاری پشت بدبیاری ............ اونی که دیده میفهمه من چی میگم ......دیگه اگه بخوام توضیح بدم به بقیه فیلمها نمیرسم :cool:
آخرش اینا بنده خداها رفتن تو خونشون کلی هم دس رو سر و روش کشیدن ولی چشتون روز بد نبینه یه ماموری اومد در خونشون گفت : احضاریه چهارمه بهتون میدیم باید خونه رو تخلیه کنید !!!!!!
نقی بیچاره گفت چی ؟!!!!!!!! که مامور بهش گفت تو طرح آزاد راه یا بزرگراهه:cry:
دیگه بد بیاری تا این حد
خلاصه آخرش مجبور شدن برن همون شهر خودشون .............. که تو مسیرم باز بد بیاری اوردن !!!!!!
................ ولی با همه اینا کلی صبر و استقامت از خودشون نشون دادن و بعد از این همه سختی آخرش رفتن حرم حضرت رضا ، مشهد .......... و بعدش قرار شد برن علی آباد
اما نکات جالبش ......... بحث اعتیاد متاسفانه جوونا مطرح شد و اینکه شهرستانیا بنده خداها چقدر صاف و پاک دل هستن و اساسشون رو اعتماد هست ........... با اینکه به همین خاطر خیلی از مادیات خودشون از دس دادن ولی هرگز شور و نشاطشونو از دس ندادن
اینکه وضع خوابگاه دانشگاهها چطوره ............. اینکه امنیت چقدر متفاوته در تهران و شهرهای بزرگ تا سایر جاها
و اینکه اگه شما تو دهات خودت آزادی هر کاری رو بکنی و کسی چیزیت نمیگه .......... ولی تهرون دیگه جیزه. دی
کلا فیلم جالبی بود ............ هر چند به نظرم عید زمان خوبی برای رو رونماییش نبود............

از جمله بازیگران این فیلم میتوان به علیرضا خمسه ( ناهار نخردیم . دی ) ....... محسن تنابنده ، ریما رامین‌فر، احمد مهرانفر ......... چندین قسمت پوریا پورسرخ و پژمان بازغی و ............ اشاره کرد
شعر بسیار زیبایی هم انتهاش اجرا میشد
کارگردان این فیلم سیروس مقدم بود :gol::gol:
بچه ها نگاه میکنند
اینم فیلم بدکی نبود یه پهلوونی بود صاحب یه آپارتمان اگه اشتباه نکنم چهار دختر ........ که بیشتر موضوعش حول مسائل خانوادگی بود ............ اینکه بچه ها دارن رفتار بزرگتراشونو میبینن و بدبینیها و اعتقادات عجیبی که بعضی خانمها دارن :D و داستانهای جالبی در این حوزه شکل گرفت ........ البته میشه گفت چون شخصیتها زیاد بودن .......یه خورده پرش شخصیت توش زیاد دیده میشد که کار رو برای مخاطب سخت کرده بود
آخرش خانما شدن کاری و آقایونم از زن ذلیلی مفرط اومدن بیرون :D

بازیگران این سریال : آتیلا پسیانی ، گوهر خیر اندیش ، شیوا خنیاگر ، هدايت هاشمي و سيامك صفري و ........
کارگردان این فیلم حميدرضا صلاحمند بودند ............ که در كارنامه خودشون، سابقه دستياري كارگرداناني از جمله بهرام بيضايي، داريوش مهرجويي و مسعود جعفري جوزاني را دارد و همكاري با چنين كارگرداناني مي تواند به اعتبار هنري يك فرد بيافزايد.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه

ادامه

راه در رو :
داستان از این قرار بود که مسعود به همراه سمیرا همسرش و خواهرش گلرخ که علیرغم سن بالایش مجرد است در خانه‌ ای اجاره‌ ای زندگی می ‌کند ، مشکلات مالی مسعود ناشی از یک ماجرای کلاهبرداری برایش بجا مانده که او را در مخمصه ‌ای می ‌اندازد ............. این فیلم کاملا طنز بود و نحوه داستان بر اساس بدبیاری پشت سرهم ایجاد میشد ......... به این ترتیب که مسعود ( مهران غفوریان ) کلی طلبکار داشت ....... چنتا چکم دس شرخر:cry: .......... حالا اینا به کنار تو این گیر و داد همسرشون سمیرا خانم حامله تشریف داشتن :D
اونم بایستی عمل میکردن ............. اینجا هم باید پول میداد
البته علت همه این بدبختیا این بود که مسعود به همراه برادرشوهرش سعید تو یه شرکت هرمی سرمایه گذاری کرده بودن که دیگه میدونید بعدش چی شده حتما :cool::(
یه روز که از فرط بدبختی نمیدونس چیکار کنه ............ آقا شیطونه میاد سراغش :mad: راه دزدی :razz:
بار اول مسعود تسلیم نمیشه ولی بار دوم به نحوی طنز گونه آره :cool:
ماجرا به این صورت بود که آقا به مسعود زنگ میزنن همین که میاد جواب بده میخوره به در یه ماشین روشن :surprised:..... حالا مسعود با این همه گرفتاریش خدایا چه کنم ........... ماشین روشن گذاشتید وسط خیابون میدزدنا :biggrin: .......... آقا صاحب ماشین ماشینتو دزدیننا :D و خب ماشین دزدیه شد . دی
حالا قضیه چی بود ......... پدر یه خونواده مایه دار حالش بد شده بود ............ بچه هاش ماشینو روشن جا گذاشته بودن که پدرشونو سریعا برسونن بیمارستان ....... این گذشت پدر مرد ......... دکتر بهشون گفت اگه شیش دقیقه زودتر رسونده بودینش زنده میموند ........... بنابراین اینا دزد ماشینشونو قاتل پدرشون میدونستن
از طرفی مسعود که اهل این کارا نبود ........... گفت خدایا طعبه من که اینکاره نیستم ......یه روز با این ماشین مسافر کشی میکنم بتونم خرج دوا و درمون زنم رو در بیارم بعد تحویلشون میدم ....... آقا مسعودم همین کار رو کرد ........ ولی خب ماشینه گرون قیمت بود ............ مسافرکشی کرد ولی چون ماشینه قیمتی بود مسافرا فکر میکردن مسعود داره کارخیر میکنه و بهش هیچ پولی نیدادن :biggrin:
گذشت و گذشت تا اینکه چنتا خانم رو دید که ماشین میخواستن رفت سوارشون کنه ........ خانما فکر کردن مسعود آره دیگه :biggrin::D ........... تو این اوضاع پلیسم اومد و ماشین توقیف شد . دی
مسعودم زندانی شد ............... بعدشم کلی ماجرای بامزه رخ داد که از ظرفیت این تاپیک خارجه :)

از بازیگران این سریال میتوان به مهران غفوریان ، یوسف تیموری ، سعید آقاخانی,احمد پورمخبر ، امیر غفارمنش ، مرجانه گلچین ( که حقیقتا نشون داده طناز بزرگیه ) ،حلیمه سعیدی ، روشنک عجمیان, مونا بیگی و ....... اشاره کرد .
کارگردان این سریال طنز هم آقای سعید آقا خانی بود که من به شخصه بهشون تبریک میگم :gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
امان از سرعت باشگاه و امان از محدودیتها

امان از سرعت باشگاه و امان از محدودیتها

موج و صخره :
از جمله سریالهایی بود که میشه گفت هر روز بهتر از دیروز . دی
ماجرا از این قرار بود که صدف و چاوش زوج جوانی هستند که پس از مشکلات عدیده با یکدیگر ازدواج می‌کنند، آنها تصمیم می‌گیرند برای گذراندن ماه عسل به کیش سفر کنند، در این میان به علت دیر رسیدن از هواپیما جا می‌مانند، صدف تصمیم می‌گیرد که با قطار بروند در ایستگاه قطار ساک چاوش را می‌زنند ....... خلاصه بد بیاری پشت بدبیاری ......... نکته جالب این قضیه ایه که اینا با آقا دزدا هم کیشم میشن ;)
از هم بدتر اینه که شرایطی پیش بیارن که تازه عروس نسبت به شوهرش بدگمان بشه و فکر کنه شوهرش دو شلواره شده :D
خلاصه کلی ماجراهای دیگه هم اتفاق افتاد .......که یکی از جالبتریناش ازدواج اینترنتی بود . دی
خانم به اصطلاح روانپزشک به خیال خودش از طریق چت با پسری به اسم دانیال که اون ور آب بود آشنا میشه ....... کلی با هم درد و دل میکنن و .......... و دانیال از این خانم خواستگاری میکنه و قرار بر این میشه که به ایران بیاد ........... دختره خیلی خوشحال بود دانیال اومد .......... فکر میکنید کی بود :surprised:
خانمی بود که به اسم دانیال با دخترخانمها چت میکرد :biggrin: به واقع ایشون مادر دانیال بود .... و در به در دنبال همسر مورد علاقه فرزندشون ......... حالا اینکه فرزندشون چه ویژگیهایی داشتن بماند :cry:
از طرفیم صدف خانم عمویی داشتن که بماند :(

باورتون میشه ایشون نیما شاهرخ شاهیه ؟ مهم نیست باورتون میشه یا نه مهم اینه که هست :cool:
از بازیگران این سریال میتوان به مجید صالحی، علی صادقی، نیما شاهرخ‌شاهی، زیبا بروفه، الهام حمیدی، رضا ناجی، محمدرضا داودنژاد، فرحناز منافی ظاهر ، امیرنوری و ............ اشاره کرد
کارگردان این سریالم ........... بله دیگه مجید صالحی بود
ضمن اینکه حقیقتا بی انصافیس از تیتراژ زیبای این سریال با صدای گرم رضا صادقی عبور کنیم
و بهترین تیتراژ و با ربط ترینش ( با توجه به تیتراژ راه در رو :surprised: ) به موضوع به نظر من تیتراژ این فیلم بود .
حلقه شانس:warn:
ماجرا تشابه اسمي دو فرد با دو موقعيت اجتماعي را روايت مي‌كند .
خسرو تابش معروف به خسرو قالپاق مرد ميانسالي است كه امورات خود و خانواده‌اش را از طريق كار با يك وانت فرسوده مي‌گذارند .
و خسرو تابش ثروتمند ورشكسته‌اي است كه تحت تعقيب طلبكارانش است . در اثر اشتباه وامي به مبلغ 701 ميليون تومان كه متعلق به مرد ثروتمند بوده به حساب خسرو قالپاق واريز مي‌شود كه ماجراهای جالبی در پی اون رخ میده

محمدشیری....... سعید محقق...... خانم مهیمن....... بهزاد رحیم خانی.... مهوش صبر كن، رزا حسینی.... حسین غیابی..... شهنام شهابي، محمد رضانيك سرشت، آزاده مهدي خواه، محمد سقایی كيانوش گرامي ...... محمود مقامي و........
کارگردان این فیلم هم آقای سید محمد رضا ممتاز بودن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر از شما

تشکر از شما

خب دیگه
نوبت شما دوستان هم فرا رسید
قبل از هرچیز از صبری که کردین و احترامی که به حقوق بنده گذاشتین تشکر و قدردانی میکنم
میخوایم نقد کنیم ............ نقدی مثل پارسال
( البته دوستان اگه دقت کنین یه فرقی بین امسال و پارسال هست ............ حدس زدین .......... پارسال این تاپیک در تالار گفتگوی آزاد ایجاد شده بود حالا چون تالار هنری نبود یا ندیده بودیم ....... ولی حالا که هست قطعا شایسته است این تاپیک رو اینجا بزنیم و امیدواریم بازدیدکنندگان این تالار هم مثل تالار گفتگوی آزاد بالا بره )
مخلص آقا بابک:)
گزینه هیچکدامم تو نظرسنجیمون گذاشتیم
و خواهشمندیم از دوستانی که به این گزینه رای میدن و طنز دیگری رو در این دوران دنبال میکردن و برتر میدیدن بیان کنن :gol:

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اگه تیتراژ رو حذف کنیم . دی
چون اصلا مربوط به موضوع فیلم نبود :cool:
راه دررو بهترین فیلم نوروز امسال بود
البته موج و صخره هم بسیار روش کار شده بود ............ ولی بعضی جاها موضوع پرت میشد
سریال پایتختم اگه برای عید نبود ........... قطعا اول از همه به اون رای میدادم ......... چون فیلم انتقادی بسیار جالبی بود
هرچند که امیدوارم اتفاقاتی که برای این خونواده افتاد برای هیچ بنی بشری نیفته:cry:
حلقه شانسم .......بد نبود ....... ولی خیلی نتونستم دنبالش کنم

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
من که هیچکدومو ندیدم یعنی اصلا تلویزون نگا نکردم فقط سینمایی inception رو دیدم ....و بعضی قسمتای پایتخت ..

خوب بود مخصوصا نقش علیرضا خمسه ...

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که هیچکدومو ندیدم یعنی اصلا تلویزون نگا نکردم فقط سریال inception رو دیدم ....و بعضی قسمتای پایتخت ..

خوب بود مخصوصا نقش علیرضا خمسه ...
سلام
این سریالی که میگین چی بود ......... از چه شبکه احتمالا ماهواره ای پخش شد ؟
راستی نظرسنجیم داریم .دی
قرار نیست که بشینی همه قسمتاشو ببینی
مثلا من خودم .......... حلقه شانس نهایتش 5 قسمتشو دیده باشم
موج و صخره از اول خیلی علاقه مند بودم ولی خوابم میگرفت !!!!!!!
از قسمت 7 به بعدش جالب بود
پایتخت رو کلا دنبال کردم ........ شاید یه قسمتشو فقط ندیده باشم
سریال راه در رو هم با توجه به اینکه عاشق بازی غفوریانم ......... از دس ندادم . دی

GAME_OVER

کاربر ممتاز
سلام
این سریالی که میگین چی بود ......... از چه شبکه احتمالا ماهواره ای پخش شد ؟
راستی نظرسنجیم داریم .دی
قرار نیست که بشینی همه قسمتاشو ببینی
مثلا من خودم .......... حلقه شانس نهایتش 5 قسمتشو دیده باشم
موج و صخره از اول خیلی علاقه مند بودم ولی خوابم میگرفت !!!!!!!
از قسمت 7 به بعدش جالب بود
پایتخت رو کلا دنبال کردم ........ شاید یه قسمتشو فقط ندیده باشم
سریال راه در رو هم با توجه به اینکه عاشق بازی غفوریانم ......... از دس ندادم . دی
محمد آقا سوتی میگیا ....:redface:
من خیلی وقته ویرایش کردم نسخه اوریجینال این پست رو از کجا آوردی ...:دی
اول نوشتم سریال بعد یادم اومد اشتباه نوشتم آخه سینمایی بود از شبکه 1 پخش شد ... خیلی جالب بود ....
به نظر من در حال حاضر هیچ طنزی به پای قهوه تلخ نمیرسه .....

ولی میگم ماها چقد دنبال کردیم برنامه های تلویزیون رو ...:دی:D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد آقا سوتی میگیا ....:redface:
من خیلی وقته ویرایش کردم نسخه اوریجینال این پست رو از کجا آوردی ...:دی
اول نوشتم سریال بعد یادم اومد اشتباه نوشتم آخه سینمایی بود از شبکه 1 پخش شد ... خیلی جالب بود ....
به نظر من در حال حاضر هیچ طنزی به پای قهوه تلخ نمیرسه .....

ولی میگم ماها چقد دنبال کردیم برنامه های تلویزیون رو ...:دی:D
چه میدونیم آبجی
به برنامه تلویزیون و غیر اون ربط نداره ........ این عید اکثرا ما به شخصه در مسافرت خیلی بودیم و البته دید و بازدید .......... قهوه تلخم واقعا جالبه ......... البته بدآموزیهای بزرگی هم داره ......... مثلا ملکه و خواهرش میگفتن ت..... بازی میکردن .......... چندین بار اینو گفتن
یا استفاده مدام از لفظ پدر .......... . از مدیری انتظار نمیرفت در طنزش از الفاظ و کارهای رکیک بهره بگیره
اگه اینا رو بذاریم کنار واقعا عالیه ......... البته من شبهای برره ایشون رو خیلی بیشتر میپسندیدم
متاسفانه میگم تا قبل عید دنبال میکردم فکر کنم قسم 52 اگه اشتباه نکنم ولی بعد عید نه ............
تلویزیونم تو عید همین سریالهای طنز رو دنبال کردم

GAME_OVER

کاربر ممتاز
چه میدونیم آبجی
به برنامه تلویزیون و غیر اون ربط نداره ........ این عید اکثرا ما به شخصه در مسافرت خیلی بودیم و البته دید و بازدید .......... قهوه تلخم واقعا جالبه ......... البته بدآموزیهای بزرگی هم داره ......... مثلا ملکه و خواهرش میگفتن ت..... بازی میکردن .......... چندین بار اینو گفتن
یا استفاده مدام از لفظ پدر .......... . از مدیری انتظار نمیرفت در طنزش از الفاظ و کارهای رکیک بهره بگیره
اگه اینا رو بذاریم کنار واقعا عالیه ......... البته من شبهای برره ایشون رو خیلی بیشتر میپسندیدم
متاسفانه میگم تا قبل عید دنبال میکردم فکر کنم قسم 52 اگه اشتباه نکنم ولی بعد عید نه ............
تلویزیونم تو عید همین سریالهای طنز رو دنبال کردم
زیادم رکیک نبودااااا ...پدر سوخته فکر نکنم چیز بدی باشه ..:surprised:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیادم رکیک نبودااااا ...پدر ....... فکر نکنم چیز بدی باشه ..:surprised:
دستتون درد نکنه ............ فقط مگه یکبار میگفت ........... مگه یه قسمت ........ کی روش میشه جلو پدرش همچین حرفی بزنه .......... یه باره بگین اون حرفهاشونم در قبال ت ف بازی هم قابل قبول بود
از خیلیها میشد انتظار داشت .......... ولی از مدیری با این سابقه درخشان نه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
واقعا من برای سیروس مقدم به عنوان کارگردان ارزش زیادی قائلم
کارهای ایشان هم معمولا قشنگ هستند به خصوص شاهکار ایشان در استفاده از دوربین

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا من برای سیروس مقدم به عنوان کارگردان ارزش زیادی قائلم
کارهای ایشان هم معمولا قشنگ هستند به خصوص شاهکار ایشان در استفاده از دوربین
بله واقعا هنر قابل توجهی دارن
ولی به نظرتون کارشون مناسب عید بود .................... مثلا حوادثی که رخ داد .............. نظیر تصادف ......... مرگ و ........... آتیش سوزی و .......

GAME_OVER

کاربر ممتاز
دستتون درد نکنه ............ فقط مگه یکبار میگفت ........... مگه یه قسمت ........ کی روش میشه جلو پدرش همچین حرفی بزنه .......... یه باره بگین اون حرفهاشونم در قبال ت ف بازی هم قابل قبول بود
از خیلیها میشد انتظار داشت .......... ولی از مدیری با این سابقه درخشان نه
سخت نگیرید ...:دی:redface:
اون زمان از این کلمه زیاد استفاده میشد ..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سخت نگیرید ...:دی:redface:
اون زمان از این کلمه زیاد استفاده میشد ..
به هر حال حتی اگر هم در گذشته استفاده میشد ........... صحیحی نیست که در حال استفاده بشه ............. اونم خیلی مداوم و پشت سر هم
بایستی توجه کرد .............. بچه ها میبینند یاد میگیرن
مثلا من هیچ وقت یادم نمیره ............. بی وفایی ........ بی وفایی ......... دل من از غصه داغون شده ......... . دی
اون وقت این چیزا رو یاد بگیرن ........ واقعا عین بدآموزیس

tifoid

عضو جدید
سلام محمد آقا. خوبین؟ ممنون از تاپیکتون. اما متاسفانه من حتی یک قسمت از هیچکدوم از این سریالارو نتونستم ببینم. نمیدونم کدوم بهتر بود. معذرت

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کلا برنامه های t.v نگاه نکردم.
فقط یه فیلم سینمایی به اسم جهندرو نگاه کردم اونم نمیدونم کدوم شبکه بود.
در کل اصلا راضی نبودم از برنامه هاش.

هساره

عضو جدید
سلام .سال نوتون مبارک
متاسفانه من هم موفق نشدم ببینم ولی چند قسمت موج و صخره رو دیدم که خیلی خوشم اومد .فکر میکنم بی انصافیه اینجوری رای بدم......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کلا برنامه های t.v نگاه نکردم.
فقط یه فیلم سینمایی به اسم جهندرو نگاه کردم اونم نمیدونم کدوم شبکه بود.
در کل اصلا راضی نبودم از برنامه هاش.
فکر کنم جهنده رو شبکه تهران گذاشت............. دقیق نمیدونم
شما که میگین اصلا ندیدین ............ پس چطور ابراز رضایت یا ناراضی میکنین ؟!!!!!!!!!

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم جهنده رو شبکه تهران گذاشت............. دقیق نمیدونم
شما که میگین اصلا ندیدین ............ پس چطور ابراز رضایت یا ناراضی میکنین ؟!!!!!!!!!

برای اینکه به طور اتفاقی تو عید دیدنیا یه صحنه هایی ازشون دیدم به نظر اصلا جالب نبود.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو عیددیدنی که نمیشه فهمید فیلم چی بوده !!!!!!!!!
مخصوصا فیلمهای دنباله دار موج و صخره و البته پایتخت

یکی از سریالا انگار یه خانواده از شهرستان اومده بودن تهران.به نظرتون این موضوع تکراری چه حرفی برای گفتن داره؟
البته خیلی وقته که تلوزیون ما تعطیل شده و برنامه های جالبی نداره.

webcam

عضو جدید
با وجود اینکه سریالها 10.5 ،11 پخش میشد ولی اکثر بچه های این تاپیک اونا رو ندیدن .

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد جان كاش دوستاني كه اين سريالها رو ديده بودن رو به تاپيك دعوت ميكردي كه حداقل نقد درستي انجام بشه.
سريالهاي سيروس مقدم رو دنبال ميكنم از خيلي وقت پيش همون وقتايي كه هنوز يه كارگردان معمولي با سو‍ژه هايي معمولي بود!اما فكر ميكنم زير هشت براي اين كارگردان خوب تلويزيون بعد از چند كار نسبتا خوب مثا پيامك از ديار باقي و يه دوسه تاي ديگه يه رنسانس محسوب بشه!هرچند در ظاهر موضوع زير هشت به نظر تلخ مي اومد اما از نظر تكنيك هاي فيلمبرداري و بازي بازيگراني مثل اميرجعفري در نوع خودش يكي از بهترين كارهاي تلويزيون به شمار مياد ميدونم موضوع بحث زير هشت نيست ولي ميخوام بگم جنس كاراهاي سيروس مقدم رو ميشناسم واسه همينم چند قسمت اول پايتخت رو دنبال نكردم چون ميدونستم بد شروع ميكنه اما خوب ادامه ميده و تموم ميكنه مثلا اون تيكه هاييش كه رفته بودن خونه ي دوستشونو اون ماجراها پيش اومد كه عكسش هم بالا هست اصلا به نظر من جالب كار نشده بود!اما در ادامه زندگيشون تو كاميون و بعدم ماجراي تعريض بزرگراه خيلي خوب كار شده بود!درسته بعضي جاها لهجه ها خيلي ضايع ميشد اما بازي بازيگران پا رو انصاف نذاريم خوب بود!مثلا خانم رامين فر يا آقاي مهران فر بازي هاي خوبي داشتند اما به شخصه از دارنده ي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد پارسال و ديپلم افتخار امسال انتظار بيشتري داشتم!انتظار ميرفت محسن طنابنده حرف بيشتري براي گفتن داشته باشه!
سريال شبكه دو رو نديدم چون براي من فقط تخريب كننده ي خاطرات خوبم از آقاي پسياني بود!ترجيح دادم با همون خاطرات سر كنم و يادم بره گاهي وقتها زمانه آدم رو مجبور به ايفاي چه نقشهايي كه نميكنه!
سريال راه در رو رو هم دنبال كردم تقريبا كامل(به جز قسمت اخرش البته!چون ديگه واقعا زده شده بودم!)پارسال زن بابا بد نبود اما امسال همچين شاهكاريم نكرد آقاخاني!انتظار داشتم حداقل سريال موضوع واحدي رو دنبال كنه!اما خداييش تا قسمت يكي مونده به اخرش هي با خودم گفتم خوب حالا كه چي؟!مثلا اين رفتار و اين بازي چه مفهمو و پيامي ميتونه داشته باشه؟!اصلا يكي به من بگه پيام اين فيلم چي بود؟!چيو دنبال ميكرد؟!چيزي غير از سرگرمي صرف؟!آيا واقعا با توجه به شرايط امروز ما فقط به سرگرمي صرف نياز داريم؟!اونم درست تو زمانيكه مردم ميتونن بالاترين فرهنگها رو از اين طريق دريافت كنند!
خلاصه بد نبود!نميشه گفت خيلي خوب بود اما بد هم نبود!
راستي محمد اقا مجموعه ي خنده بازار(خداي من ميشه اسم اينو هم گذاشت طنز؟!)هم جزو مجموعه هاي طنز تلويزيون بود چرا تو نظر سنجي نيست؟!